18:59 - 21/03/2016

Η ελληνική κυβέρνηση φιλοξενεί στα νησιά μας τον Κεμάλ και η Χιώτες τους κάνουν και πρωινό!!! Είσαστε καλά εκεί στην Χίο;;;

Διαφημίσεις

Η ελληνική κυβέρνηση φιλοξενεί στα νησιά μας τον Κεμάλ και η Χιώτες τους κάνουν και πρωινό!!! Είσαστε καλά εκεί στην Χίο;;;

Εξοικειωθήκαμε στην προδοσία από τους πολιτικούς μας…. τόσο ρόμπες γίναμε και αφήνουμε τους αιμοβόρους χασάπηδες να μας επισκέπτονται στην γη που δεκαετίες ποτίστηκε από αίμα Ελλήνων. Είμαστε διπρόσωποι όπως είναι και η πολιτική προδοτική κυβέρνηση μας…. Είμαστε ανάξιοι να σκεφτούμε και να επηρεάσουμε την πραγματικότητα μας…. ζούμε μέσα στην εξάρτιση του δολοφονικό πορτοφολιού της ΕΕ…. Και υιοθετήσαμε τους καλούς τους τρόπους!

Ζούμε σε μια πραγματικότητα της εξόντωσης του λαού μας και χάσαμε την επαφή μ’ όλες τις αξίες που είναι ελληνικές…. Καλύτερα να πω ήταν ελληνικές…..είμαστε ο καθρεφτισμός ενός παλιού εαυτού δεν είμαστε πια οι Έλληνες που είμασταν…!

Η Ευρώπη διαπραγματεύεται με τους χασάπηδες την ίδια στιγμή που τα Μογγόλια εξοπλίζουν την IS για την γενοκτονία, του Συριακού λαού…. ώστε να τους εξοντώσουν όλους και να μην ενοχλούν άλλο την Σιών …. τα αντίθετα συμφέροντα για την ΕΕ και τις ΗΠΑ σημαίνει θάνατος και αυτό υπηρετούμε σαν Έλληνες! Υπηρετούμε τον θάνατο άλλων και το δικό μας.

Ο σημερινός Έλληνας παραμένει σιωπηλός και δέχεται καρτερικά την γενοκτονία που διαπράττει ο ισλαμοφασίστας Ερντογάν στην Συρία και την ατολική Τουρκία και δεν του καίγεται καρφί για το αύριο…

Η Τουρκία έχει βυθίσει στο χάος με την γενοκτονία που έχουν στο αίμα τους από τις στέπες της Μογγολίας τους λαούς…….. Κάθε μέρα σφαγιάζουν τους πολίτες τους αλλά κανείς δεν λέει κουβέντα…. εμείς τους φέρνουμε μες στα νησιά μας για να συνεργαστούν με την ελληνική ακτοφυλακής και τα άλλα σώματα….

Δεν γνωρίζατε ότι οι ευρωπαίοι είναι μόνο στα χαρτιά ανθρωπιστές;;; …. τώρα όμως που και εμείς κλείνουμε τα μάτια για τις δολοφονίες που κάνει ο εχθρός μας δεν χάσαμε την επαφή με την λογική και την ελληνική μας ταυτότητα;;; Τέτοια ντροπή πως την ανέχεστε;;;

Φέρνεις σαν Έλληνας τον δολοφόνο του παιδιού σου μες το σπίτι σου….φιλοξενείς τον εκπρόσωπο αυτών που θα σου χώσουν το μαχαίρι στην πλάτη όταν βρούνε την ευκαιρία και κανείς δεν σηκώνετε!!!! Είμαστε τόσο κουμπαράδες χωρίς πάτο;;;; Είμαστε Έλληνες ή γίναμε ελληνόφωνοι;;; Όταν βλέπεις τους Τούρκους αστυνομικούς στο σπίτι σου γιατί δεν σου ανάβουν τα λαμπάκια να κατέβεις κύριε Χιώτη στον δρόμο να τους κάνεις μαύρους στο ξύλο;;;

Τόσο ξευτελισμένοι προδότες γίνατε και εσείς ρε Χιώτες;;;

Ντροπή σας ρε Χιώτες μάλλον όταν σας έσφαξαν οι Μογγόλοι έσφαξαν όλο το ελληνικό αίμα…. Εσείς οι σημερινοί Χιώτες μάλλον θα είστε οι πρώτοι που θα νιώσετε την Τουρκική “συνεργασία” και …είστε όλοι σας υπεύθυνοι γι αυτό!!!

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (31)

  1. Εχεις απολυτο δικιο ….Ετσι εχουν τα πραγματα δυστηχως.Τελικα ποση Ελληνες κατοικουν την Ελλαδα

    • ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 03/21/2016 @ 8:39 ΜΜ

      2 ΜΕ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΓΡΑΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΗΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
      ΑΠΟ ΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕ: ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ, ΛΕΣΒΙΕΣ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ, ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, Μ.Κ.Ο. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΔΕΙΛΟΥΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΑΛΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ ΧΑΡΤΙΑ, ΚΑΖΙΝΑ, ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΑ, ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΥΝΟΜΑΧΙΕΣ, ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΛΑΘΡΑΙΑΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ. ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΔΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.
      ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
      ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
      ΗΛΙΑΣ.

      • Ανώνυμος 03/21/2016 @ 11:16 ΜΜ

        για ποιους Ελληνες ακριβώς μιλάς? γι αυτούς που σκοτώνανε οι χριστιανοί? ή μήπως ξεχνάς ότι τη δουλειά που κάνουν τώρα οι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι την έκαναν παλαιότερα οι φανατικοί χριστιανοί εναντίον Ελληνων? Ή μήπως νομίζεις ότι όλα αυτά που περιγράφεις δεν είναι δημιουργήματα του χριστιανικού σου πολιτισμού? αν καλοκοιτάξεις θα δεις ότι όλα αυτά είναι το όνειρο όλων στον χριστιανικό κόσμο. Πάρε παράδειγμα τη Ρωσσία, ένα κράτος που επιβίωσε απ τη μαφία και την πορνεία. Άντε να μάθεις Ελληναρά μου τι σημαίνει Έλληνας και μετά κάνε και δηλώσεις.

        • ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 03/22/2016 @ 1:56 ΠΜ

          ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΣΕ ΘΙΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ; ΑΚΟΥ ΡΕ, ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ D.N.A. MOY ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΡΚΑΣ ΡΕ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡI ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ; ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΘΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ ΕΛΛΑΔΙΤΗ ΓΡΑΙΚΥΛΕ.

          • Ανώνυμος 03/22/2016 @ 9:10 ΠΜ

            αρχίδια δεν έχω έτσι κι αλλιώς, γιατί είμαι γυναίκα και δεν τα χρειάζομαι κιόλας…δεν είδα καμία ιδιαίτερη χρησιμότητα σ αυτούς που τα έχουν. Να είσαι σίγουρος ότι μιλάω πιο επώνυμα από εσένα και πιο δημόσια. Μπορεί φόβο να μην έχεις (στα λόγια τουλάχιστον, γιατί αν πραγματικά έκανες αυτό που έπρεπε να κάνεις ως “ελεύθερος Έλλην” θα ήσουν στη φυλακή αυτή τη στιγμή, είτε για οικονομικούς λόγους, είτε για πολιτικούς) αλλά δεν έχεις και πολλά άλλα…. όπως παιδεία που είναι απαραίτητη για να θεωρείται κάποιος Έλληνας… η καταστροφή δεν είναι ίδιον του Έλληνα, αλλά η δημιουργία, εσύ? τι έχεις να μας πεις για δημιουργία? φόβο δεν είχαν και οι βίκινγκς, μήπως μοιάζεις πιο πολύ σ αυτούς?

          • ΓΙΩΡΓΟΣ 03/22/2016 @ 1:24 ΜΜ

            ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ,ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 6.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,ΚΑΘΩΣ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΘΩΝ Κ ΕΘΙΜΩΝ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ,ΜΕ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ.
            ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

        • Ατομα που σκεφτονται σαν εσενα ανηκουν στην χειροτερη κατηγορια ανθελληνων που δεν εχουν καμια σχεση με τους ελληνες, αλλα η νεα ταξη μετα απο πλυση εγκεφαλου που τους εχει κανει, και αλαζοντας την γλωσσα για να μην καταλαβαινουν τι εχει συμβει στην Ιστορια των ελληνων, τους εδωσε μια τροφη οτι για ολα σε αυτο τον τοπο φταινε οι Ορθλδοξοι ελληνες.
          Ατομα που δεν εχουν το ντι εν ει του Θεου και δεν ανηκουν στους ελληνες αντιδρουν και στρεφονται εναντιων των ελληνων.
          Με λιγα λογια μεταλλαγμενε.
          Μονο οσοι εχουν το ντι εν ει του Θεου γνωριζουν την αληθεια, και αυτη ειναι οτι η συνεχεια του Ελληνισμου ειναι η ορθοδοξια μονο, και ο Θεος των ελληνων ειναι ο ιδιος που υπηρχε πριν τον κατακλυσμο απο την γεννεση δηλαδη, εως σημερα, και εως το τελος του κοσμου.
          Ξυπνατε που παιζετε το παιχνιδι των κομμουνιστων που με βαση την ιδρυση του ελληνικου κρατους και κατα το πρωτο συνταγμα των ελληνων δεν λεγονται ελληνες γιατι σαν αθεοι η τζιχαντιστες η οποιαδηποτε αλλη αιρεση υπηρετουν δεν εχουν το δικαιωμα να λεγονται ελληνες.
          Ευχη μου ειναι να βγει ενα νεο κομμα που να θελησει να επαναφερει το πρωτο συνταγμα των ελληνων για να σωθει η χωρα.

          • ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 03/22/2016 @ 8:38 ΠΜ

            ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ TGIOR ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΤΟΣΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΣΗ ΔΕΙΛΙΑ; ΕΣΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ; ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ; ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΟΝ ΜΥΡΜΙΔΟΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΔΥΣΣΕΑ, ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ TGIOR CHRISTIAN DIOR ΚΑΙ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΥΓΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΔΙΑΙΡΕΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΜΠΛΕ ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΝΕΣΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΝΗΡΕ TGIOR. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΣΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΣΟΥ.
            ΕΚΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥΣ ΣΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΝΗΡΕ TGIOR ΔΕΝ ΜΑΝΤΡΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΚΛΑΒΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ. Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙKNYEI ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΠΥΡΑΚΙΑ. ΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ ΑΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΟΥ.

          • Διονύσης Π. 03/24/2016 @ 9:04 ΜΜ

            Δεν θα λάβαινα μέρος στη συζήτηση αν δεν με κάνει έξαλλο ο δεξιοθρησκευτικός φανατισμός. Είμαι μεγάλος ηλικιακά και λόγω δουλειάς γνώρισα πάρα πολύ κόσμο στη ζωή μου. Σου λέω λοιπόν πως οι πιο φανατικοί και Χαζοβιόληδες είναι οι δεξιοί Θρησκόληπτοι. Κολλημένοι εγκέφαλοι, χωρίς δεύτερη σκέψη παρά μόνο μνήμη. Κατάγομαι από υπερδεξιά οικογένεια και από την Μάνη, (ο συνδυασμός που σκοτώνει). Μπορώ να σου αναφέρω πάρα πολλά παραδείγματα από το πολύ μεγάλο οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και από την πληθώρα των επαγγελματικών γνωριμιών μου. Οι πάνω από 80 (ζούνε πολύ, αυτό ειπώθηκε από πρασινογάλαζα χείλη ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ που κυβέρνησαν τη χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά και που σχέδιο “κέντημα” μας κατάντησαν “αποικία χρέους. “ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΉΣΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙς ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ. Ο ΕΝΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ”, (Τζον ¨Ανταμς, 2ος πρόεδρος της Αμερικής περίπου το 1800) Παμπάλαιο το σχέδιο κι’ εμείς οι ιθαγενείς αυτής της χώρας, κοιμηθήκαμε πιστεύοντας πως με την δανεική ευμάρεια είχαμε λύσει την καταναλωτική μας πείνα.
            Για να επανέλθω στους γαλαζοπράσινους. Ειδικά στους γαλάζιους που οι πολιτικοί τους έκαναν πολίτες του αλισβερισιού.’Έπρεπε να ανήκεις σε μεγάλες ομάδες, Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, κ.λπ. σε κοπάδι, αλλιώς η ανασφάλεια μεγάλωνε. Και δεν σκεφτόντουσαν (γιατί για να σκεφτείς πρέπει να μη φοβάσαι) πως το δίκιο διαχρονικά το είχαν ΠΑΝΤΑ οι λίγοι. Οι πολλοί ήταν όχλος. Που άγεται και φέρεται. Που κράταγε τις μαύρες (αχ Θεέ μου) και γαλαζοπράσινοκοκκινοροζ και πίστευε ότι ΠΑΠΑΡΙΑ του ξεφούρνιζε η πολιτική κουράδα που υποστήριζε. “Αν στους ανθρώπους βάλεις από τη μια μεριά την πραγματικότητα κι΄ από την άλλη το παραμύθι, ΠΑΝΤΑ κερδίζει το δεύτερο”,(Νόαμ Τσόμσκι, ο μεγαλύτερος εν ζωή Αμερικάνος διανοητής). ‘Η όπως είχε πει ο δικός μας ποιητής Κώστας Βάρναλης που μου τον θύμισε καλή του ώρα Ο Αρκάς Αργυρόπουλος Σταύρος (που έχω και τη τιμή να τον γνωρίζω παρ’ όλη τη διαφορά ηλικίας μας) και είχε πει “ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΙΟΤΕΡΟ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΙΟΤΕΡΟ ΤΟ ΜΥΘΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΠΙΟΤΕΡΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ”.
            Γι’ αυτό ο Χίτλερ είχε πει: “Θέλεις να πάρεις τη “ΜΑΖΑ” με το μέρος σου; Πες του τα πιο μεγάλα και τα πιο ηλίθια ψέματα”. Μάζα, είχε αποκαλέσει το λαό του. Τέτοια εκτίμηση αλλά και άποψη έχουν οι κυβερνώντες για εμάς.
            Ξεκίνησα να πω κάποια πράγματα για ηλίθιους και πανηλίθιους = μαλάκες δεξιούς (και όχι μόνο. Μιας και η ΒΛΑΚΕΙΑ είναι σε όλα τα χρώματα και τις αποχρώσεις τους.
            “Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και για το πρώτο δεν είμα και απόλυτα σίγουρος”, (Αλμπερτ. ΑΪνστάιν).
            “Η διαφορά μεταξύ βλακείας και ευφυίας είναι ότι η ευφυΐα έχει όρια”, (Α. Αϊνστάιν πάλι).
            “Εναντίον της βλακείας ακόμα και οι Θεοί αγωνίζονται μάταια”, (Φρεν. Σίλλερ).
            “Μην τα βάζεις με βλάκα. Θα σε κατεβάσει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας”, Ανώνυμο. Και για την αντιγραφή των αποφθεγμάτων Διονύσης Π.
            Υ.Γ. ‘Όπως θα αντελήφθης, μου αρέσουν πολύ τα αποφθέγματα, οι ρήσεις. Κι’ αυτό γιατί με 10-20 λέξεις λένε ότι δεν μπορεί να καταλάβεις από ολόκληρα άρθρα. ‘Άσε που ενεργοποιούν τον εγκέφαλο να αναλύσει αυτά τα λίγα (αλλά σοφά) λόγια.
            Υ.Γ.2- Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου ‘Άλλωστε δεν μπορεί κάποιος να είναι σε όλα έξυπνος. Αλλά επειδή την πολιτική και τους πολιτικούς τους παρακολουθώ από την μεταπολίτευση και μετά,χωρίς να ανήκω ποτέ κάπου, η γνώμη μου είναι από την εμπειρία μου και το δικό μου φτωχό μυαλό.
            Υ.Γ.3- Ξεκίνησα να γράφω για τους δεξιούς κι όχι μόνο ψηφοφόρους. Πλάτιασα πολύ όμως και μάλλον θα σε κούρασα (αν δεν σε έκανα να θυμώσεις), οπότε είναι άτοπο να σου εκθέσω και γι΄αυτούς τις απόψεις μου. Θα τις εκθέσω (όπως και για τον αντικομουνισμό) που διέπει 10ετίες την Ελληνική κοινωνία) που είναι μέρος μιας φανατικής προπαγάνδας ανθρωποειδών τύπου Αδώνιδος κ.λπ. Πες πες πέρασε και στο DNA των εύπιστων (ήπιος χαρακτηρισμός) Ελληναράδων. Που ένιωθαν υπερήφανοι για την καταγωγή τους, για τη σημαία μας, για τον Εθνικό μας ύμνο, αλλά δέχτηκαν αυτά τα πολιτικά ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ να παραδώσουν την Εθνική μας κυριαρχία “ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ. Αυτοί είναι οι ΔΕΞΙΟΙ. Ανθρωπάκια ΧΕΣΜΕΝΑ, που τα σκυλιά της εξουσίας μυρίζουν το φόβο τους, όπως τα πραγματικά σκυλιά μυρίζουν το φόβο των ανθρώπων. Κι’ άμα λάχει κι’ όποιος λάχει του τα λέω και κατά πρόσωπο.
            Υ.Γ.4- Πριν αντιδράσεις ή βρίσεις, σκέψου.

          • Διονύσης Π. 03/24/2016 @ 9:15 ΜΜ

            Ξέχασα να σου γράψω το καλύτερο απόφθεγμα μιας και εύχεσαι να βγει ένα νέο πατριωτικό κόμμα μάσα από εκλογικές διαδικασίες, (βεβαίως βεβαίως, για να θυμηθούμε και την παλιά καλή Ελληνική ταινία).
            “Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν το κόσμο θα ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ”, (Καρλ Μαρξ, ο πρώτος που το διατύπωσε), και για την αντιγραφή, Διονύσης Π.

          • Ανώνυμος 03/24/2016 @ 9:20 ΜΜ

            Ξέχασα να σου γράψω και το καλύτερο απόφθεγμα μιας κι’ εύχεσαι να βγει ένα άλλο πατριωτικό κόμμα (μέσα από εκλογές, βεβαίως – βεβαίως) για να θυμηθούμε και τη παλιά καλή Ελληνική ταινία.
            “Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν το κόσμο, θα ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, (Καρλ Μαρξ, ο πρώτος που το είπε)

        • ΓΙΩΡΓΟΣ 03/22/2016 @ 1:29 ΜΜ

          ΦΙΛΗ ΜΟΥ, Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ Κ ΟΙ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΔΕΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΕΡΟΙ,ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    • Ανώνυμος 03/21/2016 @ 9:17 ΜΜ

      ελαχιστοι αλλα φτανουν

      • ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 03/22/2016 @ 10:56 ΠΜ

        ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 9:10 Η ΩΡΑ.
        1ον ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΡΘΩ ΝΑ Σ ΑΚΟΥΣΩ.
        2ον ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ E-MAIL ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.
        3ον ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ; ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΤΑΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ; ΚΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ; ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΨΟΥΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ;
        4ον ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΗ; ΕΙΣΑΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ; ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;
        5ον ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΒΙΚΙΝΓΚΣ;
        6ον ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΠΕΓΚΛΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΤΑΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑ.

        • ΓΙΩΡΓΟΣ 03/22/2016 @ 1:44 ΜΜ

          ΑΓΑΠΗΤΕ,ΑΤΥΧΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ Κ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΚΗ Κ ΧΑΜΗΛΗ,Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΣΩΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Κ ΤΑ ΖΩΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΟΗΤΙΚΗ Κ ΟΧΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ,ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΕΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Κ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ.

        • ΓΙΩΡΓΟΣ 03/22/2016 @ 1:48 ΜΜ

          ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ;

  2. ΗΛΕΚΤΡΑ 03/21/2016 @ 7:50 ΜΜ

    Εχεις γνωρίσει Χιώτες;;; Μάλλον οχι, αλλιώς θα ηξερες πως γι αυτους το χρήμα ειναι πάνω απ ολα. Πιο τσιγκούνηδες και πιο χρήματολατρες ανθρώπους δεν εχω γνωρίσει. Κι εχω γνωρίσει αρκετούς.
    Κρίμα, λογικα θα έπρεπε αν οχι να τους πλακώσουν στο ξύλο, τουλάχιστον να δείξουν την περιφρόνηση τους.
    Αλλα είπαμε, εχουμε οντως γινει Ελληνόφωνοι. Χάσαμε τις αξίες μας και καποιοι δούλεψαν χροοοονια για να φθάσει,ο Ελληνας σε αυτο το κατάντημα.
    Κρίμα για την Ελλαδα.

    • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 03/21/2016 @ 11:15 ΜΜ

      Δεν είναι έτσι….. ξέρω τι σου λέω…… έχω γνωρίσει σπόγγους , και μαλιστα κορυφαίους , από όλα τα μέρη της Ελλάδας…..

  3. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 03/21/2016 @ 8:13 ΜΜ

    Η ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΟΡΑΞ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.-

  4. Γιώργος 03/21/2016 @ 8:29 ΜΜ

    Αν οι Τούρκοι έστειλαν κρατικούς υπαλλήλους στα νησιά μας για να μας σφάξουν και να τα καταλάβουν, εμείς θα καταλάβουμε την Μικρά Ασία ξεκινώντας από το Δικελί (απέναντι από τη Λέσβο) και από το Τσεσμέ (απέναντι από τη Χίο). Εκεί πήγαν οι πρώτοι αντίστοιχοι Έλληνες Αστυνομικοί και σύντομα θα πάνε και άλλοι σε άλλα λιμάνια της Μικράς Ασίας, με βάση την συμφωνία που έχει υπογραφεί για το μεταναστευτικό και το προσφυγικό μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας πρόσφατα!!! Μετά, έχοντας καταλάβει την Μικρά Ασία, θα είναι πολύ εύκολο να ανακαταλάβουμε τα νησιά μας!!!!!

    • ιουιουιουιου 03/21/2016 @ 8:40 ΜΜ

      Αρχιδας αλερτ

    • Ασε ρε ΓΙΩΡΓΟ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ 03/21/2016 @ 10:46 ΜΜ

      ΕΣΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ;;ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥ;;

    • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ,ΓΙΑ ΤΟ (ΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ)ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ..
      ΑΥΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ,ΜΟΝΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ.

      • Γιώργος 03/22/2016 @ 11:14 ΜΜ

        Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε το χιούμορ από το σοβαρό, τότε λυπάμαι γιατί δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τον φανατισμό που τυφλώνει!!!

  5. εεεεεεεεεεε 03/21/2016 @ 10:00 ΜΜ

    Τουρκικό ΥΠΕΞ: Κανένας μετανάστατης δεν θα επαναπροωθείται στην Τουρκία με τη βία !!!!
    Aν θελει δηλαδη θα πηγαινει πισω????!!!@#!@@
    http://www.lifo.gr/now/world/94207

    • Ανώνυμος 03/21/2016 @ 11:30 ΜΜ

      προφανώς δεν έχεις πάει σε κανένα κέντρο προσφύγων….ο Τσίπρας έχει σχέδιο παιδιά, είναι χαλαρός, λέει “αφήστε τους να έρθουν να καταλάβουν τι εστί βερύκοκο, έχει να πέσει λάσπη, έχει να πέσει πείνα, έχει να πέσει αρρώστια….να δεις μετά, φεύγουν ή δεν φεύγουν”…μόλις όλοι αυτοί συνειδητοποιήσουν σε τι συνθήκες πρόκειται να ζήσουν και θα είναι και για πολύ, ούτε βάρκες θα χρειαστούν ούτε τίποτα, κολυμπώντας θα φύγουν. Βρε σεις, ούτε οι φτωχοί και καταφρονεμένοι αυτού του πλανήτη δεν θέλουν να μείνουν εδώ κι εσείς μιλάτε για την ένδοξη πατρίδα σας? φτιάξτε μια τέτοια και μετά τα λέμε…. σέρνονται στη λάσπη, αλλά εδώ δεν μένουν αυτό δεν σας λέει τίποτα?

  6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/21/2016 @ 11:30 ΜΜ

    ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΣΟΥΝ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ … ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑ ΕΚΔΗΛΩΤΙΚΟΙ.
    ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ …. ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ”ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ Ν’ ΑΓΙΑΣΩ”, ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.

    • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 03/21/2016 @ 11:54 ΜΜ

      Όπως το είπες…. είναι νοικοκυραίοι και προκομμένοι άνθρωποι…. είναι όμως και καβγατζήδες …. δηλαδή παλικαράδες……. αλλά μάλλον έχουν πάρει πολύ χαλαρά την υπόθεση των λάθρο…… όπως οι περισσότεροι Έλληνες δηλαδή ……

      • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/22/2016 @ 1:51 ΠΜ

        ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΟ[Υ]ΛΕΥΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ”WELCOME REFUGEES”. MAΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ”ΨΗΤΟ” ΓΙΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΜΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ.

  7. Οι χιωτες ,δεν ξεσηκωνονται!!???? Δεν ,η καγι αλλο τρεχει? Τι να πω αν δεν τους πειραζει αυτους,περαστικα τους.ας προσεχαν.το ιδι ισχυει και για κω και μυτηληνη.ακους ζαχο? Οταν η κυρα τασι τους μαζευε,πηγαιναν και οι καμερες,χαιροντουσαν ολοι,νομπελ θελανε! Παρε τωρα ακυρωσεις απο TUI και αντι για turist ,παρε 5000 πακι.το ιδιο ειναι.το ειπαμε ,σημερα η μαγκια και η μαλακια πληρωνονται!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*