Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

 

Να σε ξυπνάμε στις 1 και 30 τα ξημερώματα Πέμπτης και να σου λένε “Ζάχο εμπλοκή” και εσύ ΑΚΡΙΒΩΣ 7 μέρες πριν να το έχεις γράψει, είναι ότι χειρότερο. Πόσο μάλιστα όταν 2 ώρες πριν έγραφα το άρθρο για το γόρδιο δεσμό και ότι όλα πάνε προς τα πίσω.

Φαίνεται ότι το σχεδιάκι δεν αλλάζει κατεύθυνση…

Αφού με ξύπνησαν να σας δώσω τις πληροφορίες που προέκυψαν πριν λίγα λεπτά στο Χίλτον:

  • Ο Κοστέλλο της Κομισιόν ήδη μαζεύει βαλίτσες. Αύριο αναχωρεί για Φρανκφρούρτη.
  • Ο Γκογιάλ μένει μέχρι και αύριο και πιθανόν αναχωρεί ξημερώματα Παρασκευής.

Για τους υπόλοιπους 2, συμπεριλαμβανομένης της Δρακουλέσκο δεν έχω νέα.

Πάντως η πηγή μας μίλησε για εμπλοκή με το ΔΝΤ, αλλά δεν έμαθε το είδος της εμπλοκής. Το πρωί πιστεύω θα έχω σαφέστερη εικόνα.

 

Ξαφνικά θα ακούσεις “για εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις” και λίγο μετά “πάμε εθνική κατάσταση ανάγκης” και τέλος “τετέλεσθε”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

30 σχόλια στο “Εγώ φταίω τώρα που θα κάνω αναδημοσίευση; Μαζεύει βαλίτσες ο πρώτος απο τους θεσμούς. Ξημερώνει Πέμπτη…”
  1. ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕΣ?… ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ). ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ? ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΠΟΥ? ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ

    1. Τρόφιμα έχεις? Φάρμακα? Λάδι? Τι θες ?να σε προσέξουν όπως τους λαθρο? Ξυπνά και τράβα να ψωνισεις.οτι μπορείς. Κάτι σαν το καζίνο σκέψου το. Δίνεις ρέστα στην επιβίωση! !! N. D

      1. ασε τον ανθρωπο να ψοφολογησει δεν τον βλεπεις γουστάρει να ειναι σούπερ σκεπτικιστής, αστον οταν γίνει το μπαμ να τρώει σκεπτικισμό και να κλαίγεται που ” δεν κάνει τίποτα το κράτος”

  2. Δε νομιζω οτι υπαρχει εννοια εμπλοκης,διοτι δεν υπαρχει διαπραγματευση.Σε αυτοι την περιπτωση,ξενοι και ελληνοφωνοι πολιτικαντιδες,αποτελουν μια εννιαια και δομημενη εγκληματικη οργανωση,στην οποια μαλιστα οι “δικοι μας” αποτελουν κατωτατοι υπαλληλοι.Κατι σαν κλητηρες.Υπαρχει ομως η εννοια της στημενης εμπλοκης,ωστε στερωντας τη χρηματοδοτηση,να μας φερουν σε κατασταση χαους(οι καυμενοι τι σκεφτεται το μυαλουδακι τους)σε συνδυασμο με την ελευση χιλιαδων ισλαμικων ανθρωποφαγων ανθρωποειδων,σουνιτικης τοποθετησης.Βεβαια,κατα την αποψη μου,σκεφτονται πολυ να ενεργοποιησουν την εξεγερση αυτων των εμβιων οντων,που θελουν να λεγονται ανθρωποι.Μπορει να ενεργοποιηθει ο πολεμικος χαρακτηρας των Ελληνων και τοτε κλαφτα Χαραλαμπε!Επισης δισταζουν να φερουν απολυτο οικονομικο χαος γνωριζοντας οτι αυτο θα βοηθησει τους Ελληνες να ενωθουν και να ξυπνησουν απο τον καταναλωτικο ληθαργο,ανακτωντας τις αρετες και δεξιοτητες.Απ ο,τι φαινεται βρισκονται και αλλοι σε δυσκολη θεση.

    1. μια χαρα διαπραγματευση υπαρχει η υπηρχε, συμφωνα με το αρθρο αλλα πολυ απλα δεν ξερεις τι “διαπραγματευονται” αυτην την στιγμη εμπλεξανε το χρεος με τους λαθρο εαν σου λεει κατι αυτο…

  3. Καλημερα Ζαχαρια.Δουλευω σε μεγαλο ξενοδοχειο στο κεντρο και εχουμε κι εμεις ΔΝΤ. Εφυγαν πριν 5 μερες.Δεν ξερω τι σημαινει αυτο

    1. Απλό. Μια καθαρή και τυπική πτώχευση. Και μιλάμε για μηδενισμό του χρήματος. Με λίγα λόγια κλεισμένοι σπίτι και ότι έχει ο καθένας θα φάει. Αναρχία και….μπαμ! N. D

  4. ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ( ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ )!!! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

  5. ΖΑΧΑΡΙΑ Ο ΚΟΣΤΕΛΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.Ο ΑΜΠΟΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΛΕΞΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΤΕ ΟΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΑΣΕ 19 ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ?

  6. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΚΑΔΕΣ. ΒΛΕΠΕ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΡΟΔΙΟ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΣΑΝ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ;ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΕ ΑΛΛΗΤΕΣ; ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ΦΟΥΣΚΑ ΧΡΕΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΚΙΝΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ; ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ; ΣΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ; ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΗΚΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ Ε ΒΑΡΒΑΡΟΙ.

  7. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.
    ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟ 2012. ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ.

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:

    https://www.youtube.com/watch?v=ocEMhi6siZU

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ.

    ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΕΝΤΡΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

    ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΙΤ.

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΔΕΙΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗΣ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΟΥΠ!!!
      ———————————————————-elelochimΠριν από 1 ημέρα
      +ellasalias ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!
      ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ !!!

      Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΩΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 81 !!!

      ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΛΑΝΗΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!

      ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

      ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΑΘΕΪΣΜΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ !!!

      ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΣΦΑΓΕΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ 5ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ !!!

      1) ΑΡΙΣΤΕΡΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΩΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ !!!
      2) ΦΑΣΙΣΤΩΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΔΙΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ !!!
      3) ΝΑΖΙΣΤΟΚΟΜΟΥΝΟΣΙΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ !!!
      4) ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ !!!
      5) ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ !!!
      Εμφάνιση λιγότερων

  8. ΄Καλημερα Αδελφια

    Θα παω μεσω Λαμίας εκει που θέλω αλλα δεν πειράζει.. μια αποψη θα καταθέσω..

    Η Νεα τάξη καταστρωνει τα σχέδια της με το συστημα των Μαγια σε χρονικούς κύκλους.

    Αφου βάζει το αποτέλεσμα στο χρονοδιαγραμμα που έχει εφαρμόζει τακτικές σε μικρότερους κύκλους χρονικούς που ρετουσάρουν τα επι μερους αποτέλεσματα.

    Μετα οι αφυπνισμενοι παιρνουν τα σενάρια και τα κάνουν ταινίες, καρτουν, η σε στρατιωτικο επίπεδο η επίπεδο μυστικών υπηρεσιων ενεργουν τα σχέδια που θα βοηθησουν τις καταστασεις να τρέξουν.

    Π.χ Ο μαγνητιμός κομητών, οι <<<>> η ακόμη σενάρια διπλού ηλιου που τελευταία βλέπω στο φινέας και φερμπ..
    Η ο τραμπ στους σιμσονς και χιλια αλλα δυο πραγματα.

    Με την φυγη του σνόουντεν ολο το οικοδομημα μπήκε σε αντιπαράθεση αφου
    άρχισαν να λειτουργούν δύο συστηματα ισως και τρία.

    Ας σταθούμε στα δυο λοιπόν..

    Η ρωσία λοιπον εχοντας ενα συστημα διαχειρισης χρόνου και κινδυνων εφαρμοζει τακτικές οι οποιες έχουν σαν παραγωντα το αποτέλεσμα του αντιπάλου βάση σχεδίου.
    Για αυτο και οι Ηπα περνούν στην ανυποληψια

    Με την δυνατοτητα αυτη λοιπον μπορει με κινήσεις να αλλαζει και να κερδίζει πράγματα που την εχουν κάνει να είναι υπολογισιμη και καλός αντίπαλος.
    Βεβαια τους διοικούντες το σχεδιο τους ενδιαφερει ο σκοπος και οχι ποιος θα τον επιβάλει.

    Με την κινηση του Πουτιν την τελευταία, ηδη το δολλάριο αρχισε να αλλάζει συμπεριφορά και άλλα γεωπολιτικά γεγονότα που εχουν λάβει η θα λάβουν χώρα δρομολογούνται.
    Είναι η αλλαγη των σεναρίων της αλλης πλευρας βλέπεις για τον τελικο σκοπό.
    Οταν λοιπον ο αλλός βλέπει οτι με δυο τρείς κινήσεις ανα τον κόσμο πετυχαίνει το αποτέλεσμα τότε πιστευει οτι είναι Θεός και πιστευει οτι Θεος δεν υπάρχει.. μιας και αυτος διοικει τον κόσμο

    Μετά λοιπον την απόφαση της Ρωσσιας όλοι ηρθαν σε αμηχανία διοτι αυτο δεν υπηρχε στο σενάριο.

    Ο Ενας αρχισε να κανει προβλεψεις ΝΒΑ για να δείξει οτι είμαστε χαλαροί, Ο αλλος είπε δεν θα φύγει απο εκει ειναι ψέμα και γενικά μέχρι να αποφανθεί το προτεινόμενο σενάριο το μηχάνημα της αντιπέρα οχθης θα υπάρχει μια ησυχία ανησυχα μεγάλη.

    Σε μια τετοια λοιπον παγκόσμια κατασταση καταλήγω δεν νομίζω οτι συμφωνίες οικονομικου χαρακτηρα έχουν σημασία η μπορούν να πουν αν ειναι σε τελική απόφαση.(Αυτο οσον αφορα εμάς)

    Αν έχω δίκιο τότε θα πουν οτι έχουν συμφωνήσει αλλα θα χρειαστεί λίγος χρόνος για ρετουσαρισμα….και διαβουλεψεις για το τελικο αποτέλεσμα (δηλαδη χρονος )

    Απο την άλλη καταγράφω τον βορβαρδισμο στην Υεμενη και την κατασταση αχρηστίας που το συστημα άμεσα εβγαλε τον Ερντογκαν ανεπιθυμητο….υπαιτιο…

    Νομίζω οτι σε καποιες ημέρες θα έχουμε γεγονος που θα βάλει την ροη στην θέση της η τουλαχιστον θα προσπαθήσει μιας και η κινηση Πουτιν δεν ανακοινώθηκε σε ολα τα σκελη της δηλαδη αυτο ηταν η αρχη.. ενεργειων..

    Προσωπικά θα χαιρετίσω τον Ερντογκαν πιστευοντας οτι ειναι τελειωμένος μιας και τέτοιο σύστημα η Τουρκια δεν διαθέτει…

    Τώρα θα πω για τα άλογα ο καθρεφτης απο Αθηνα να παει Αγκυρα.. εκει στην Τουρκία…

    Αλλα το 11 απο προχθες θα κρατησει την σημασια του…

    Καλη δύναμη
    προσοχή και προσευχή

    1. ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ
      ΝΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…?ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΟΟ/Ο ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ?

      1. Καλημερα αδελφε

        Νομίζω οτι σε καποιες ημέρες θα έχουμε γεγονος που θα βάλει την ροη στην θέση της η τουλαχιστον θα προσπαθήσει μιας και η κινηση Πουτιν δεν ανακοινώθηκε σε ολα τα σκελη της δηλαδη αυτο ηταν η αρχη.. ενεργειων..

        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥΤΙΝ
        ΜΠΟΡΩ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ…

        Μετά λοιπον την απόφαση της Ρωσσιας όλοι ηρθαν σε αμηχανία διοτι αυτο δεν υπηρχε στο σενάριο.

        Ο Ενας αρχισε να κανει προβλεψεις ΝΒΑ για να δείξει οτι είμαστε χαλαροί, Ο αλλος είπε δεν θα φύγει απο εκει ειναι ψέμα και γενικά μέχρι να αποφανθεί το προτεινόμενο σενάριο το μηχάνημα της αντιπέρα οχθης θα υπάρχει μια ησυχία ανησυχα μεγάλη.

        Σε μια τετοια λοιπον παγκόσμια κατασταση καταλήγω δεν νομίζω οτι συμφωνίες οικονομικου χαρακτηρα έχουν σημασία η μπορούν να πουν αν ειναι σε τελική απόφαση.(Αυτο οσον αφορα εμάς)

        Αν έχω δίκιο τότε θα πουν οτι έχουν συμφωνήσει αλλα θα χρειαστεί λίγος χρόνος για ρετουσαρισμα….και διαβουλεψεις για το τελικο αποτέλεσμα (δηλαδη χρονος

        ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

        ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΧΡΟΝΟ
        ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ..

        Απο την άλλη καταγράφω τον βορβαρδισμο στην Υεμενη και την κατασταση αχρηστίας που το συστημα άμεσα εβγαλε τον Ερντογκαν ανεπιθυμητο….υπαιτιο…

        ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
        ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ..

        Μετά λοιπον την απόφαση της Ρωσσιας όλοι ηρθαν σε αμηχανία διοτι αυτο δεν υπηρχε στο σενάριο.

        Ο Ενας αρχισε να κανει προβλεψεις ΝΒΑ για να δείξει οτι είμαστε χαλαροί, Ο αλλος είπε δεν θα φύγει απο εκει ειναι ψέμα και γενικά μέχρι να αποφανθεί το προτεινόμενο σενάριο το μηχάνημα της αντιπέρα οχθης θα υπάρχει μια ησυχία ανησυχα μεγάλη.

        ΔΟΛΑΡΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..

        Αφησα λοιπον αδελφε μου δυο θεματα εξω :

        1. το πως καταλαβαινω το συστημα λειτουργειας
        που μαλλον καλα το παω..
        2. Το η Τα γεγονοτα που θα ακολουθησουν σε 11 ημερες δηλαδη γυρω στις 25 24—-26 /3
        Για αυτο δεν ειμαι σιγουρος ομως οφειλω να επανέλθω οταν δω κατι..

        Ελπιζω η δομη να μην ηταν κουραστικη αλλα εν παση περιπτωση σου ζητω συγνωμη..

  9. Δε ξερω αν το δντ φευγει αλλά ο τσιπρας παει βρυξελες με φωφω…ο καμμενος αμερικα?
    Οι γες κ γεεθα εξωτερικο?
    Λεω να κλεισουμε τα συνορα κ να μη τους δεχτουμε πισω

  10. To κοράνι γράφει μέσα και δίνει ευχή και κατάρα στους μουσουλμάνους να μην τα βάλουν με τους Ελληνες. Δεν θα τολμήσουν εύκολα να τα βάλουν. Το ζήτημα είναι ότι τα εδώ πουλημένα τομάρια πουλάνε τον ελληνισμό εδώ και δεκαετίες. Πρώτα πουλήσανε τον ελληνισμό έξω από τη χώρα και κάθε μειονότητα που υπήρξε. Τώρα πλέον αποφάσισαν ότι πρέπει να εξοντώσουν τους Ελληνες και να αλλάξουν λαό.

    Αν δεν αντιδράσουν οι ΕΔ της χώρας και δεν τηρήσουν τον όρκο τους, πολύ φοβούμαι ότι σε 30 χρόνια δεν θα έχει μείνει Ελληνας στην Ελλάδα. Από τη μια η ανεργία, το πλαστικό χρήμα, οι φόροι και από την άλλη τα τομάρια αυτά που θα φέρουνε αν δεν έχουν ήδη κουβαλήσει εδώ μισθοφόρους που θα τους ντύσουνε αστυνομία, θα οδηγήσουνε τους Ελληνες έξω από τη χώρα. Τα ίδια κάνανε στους Ελληνες των μειονοτήτων. Ουδέποτε κάνανε κάτι για αυτούς τους Ελληνες.

    Φανταστείτε ότι η Κίνα, το Ιράν, η Ρωσία, η Γαλλία και ο θεός ξέρει πόσες άλλες χώρες, ζητάνε Ελληνες καθηγητές ελληνικών και πληρώνουν αδρά και ουδέποτε ενδιαφέρθηκε το ελληνικό κωλόκρατος.

    Εφαρμόζουνε το σχέδιο Κίσινγκερ.. «The Greeks must be undone»

  11. κυρ Ζαχαρία δεν έχεις έγκυρες πληροφορίες.Άνθρακας ο θησαυρός!

    Όσο υφίσταται το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης δεν πρόκειται να γίνει καμία εμπλοκή.

    ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Η εμπλοκή θα έρθει από άλλη αιτία και αυτή η αιτία θα μας οδηγήσει σε στρατιωτικό πραξικόπημα.

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

    ΞΕΧΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Οπότε δεν πρόκειται να δεις το Τσίπρα,ούτε τον Καμμένο να μπαίνουν στα ελικόπτερα αν πρώτα δεν
    εχουν εξαφανίσει τους Έλληνες.

    Υ.Γ.:Ο μικρός γιος της νύχτας

  12. Έχουμε ακόμα όλη την άνοιξη μπροστά μας… για διαπραγματεύσεις ώστε να κλείσει συμφωνία.

    Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να γίνουν πολλά, μπορεί και όχι. Το σίγουρο είναι ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ των δανειστών μας, με βέβαιο αποτέλεσμα είτε η κυβέρνηση στην τελική να δεχθεί τα πάντα, από τις προτάσεις των δανειστών, είτε σε άλλη περίπτωση Μάιο/Ιούνιο εκλογές.

    Εκεί ως συνηθίζεται, θα πάει ο μαλάκας να ολοκληρώσει το εκλογικό του δικαίωμα πάνω στις επόμενες γενεές… ψηφίζοντας Κυριάκο, με ολίγο από Αλέξη.

    Αυτά.

  13. καλησπερα

    ευχομαι με ολη την δυναμη της ψυχης μου να γινουν ολα μπουρδελο και να τσακιστουν να φυγουν οι σκατοτροικανοι…να χρεοκοπησουμε επιτελους και ΕΠΙΣΗΜΑ και να παμε για αλλα ,σαν χωρα και σαν ανθρωποι

    δυστυχως ομως η ευχη μου ειναι ενα ονειρο τρελο..οτι και να γινει δεν θα βγουμε απο την ευρωπη…
    δεν μας βγαζουνε αδελφια τα λαμογια..

    Η κινα εχει φορτωθει με αμερικανικα και ευρωπαικα ομολογα και δεν θελει σε καμμια περιπτωση να αχρηστευτει η μοναδικη πυλη που εχει για τα εμπορευματα της που εχει στην ευρωπη …
    οποτε θα εκβιασει και θα το πετυχει…

    αρα θα ειμαστε και επισημα μπατηρια αλλα μεσα στην ευρωπη και μεσα στην σεγκεν λογο κινας!!!

    δεν αναφερω την λεξη επανασταση γιατι με την δομη της ελληνικης κοινωνιας και με τα μυαλα των ελληνων η επανασταση ειναι ενα απατηλο ονειρο!!!χαχχαχαχ δεν το συνεχιζω αλλο…

    οποτε τι μας μενει ?

    η αναδιαρθωση του ελληνικου χρεους,,,υα το μακρυνουν ,,θα μειωσουν τα επιτοκια …δεν ξερω τι σκατα αλλο υα κανουν,
    αλλα θα προασπαθησουν να μας κρατησουν μεσα με οξυγονο..!!!

    ετσι η αστικη ταξη θα ζει και θα βασιλευει και η εργατικη και μικροαστικη ταξη θα μπατηροποιηθει ακομα πιο πολυ!!!

    με τις υγειες μας

    υ.γ
    μπορω να γραψω και για την εκκλησια και τον ρολο της με τα συσσιτια ..αλλα κουραστηκα πια να ασχολουμαι με τα ρασα

  14. Πάλι έξω πέσαμε ρε να πατεί η ευχή..αυτές οι πηγές ρε παιδι μου πωπω ….τρώτε σανό αμάσητο …

  15. ΖΑΧΑΡΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ PROTOTHEMA.GR . Εμπλοκή στις Βρυξέλλες: Δεν τα βρίσκει η Τουρκία με τους Ευρωπαίους …
    ΤΟ ΣΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΛΛΟΝ. ΤΙ ΛΕΤΕ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *