Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:50 - 14/03/2016

Ευχές για καλή Σαρακοστή αλλά και μια φρικοδέστατη είδηση – αποκάλυψη περί επικείμενου σεισμού που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αγαπητοί φίλοι και αδερφοί εν Χριστό χαίρεται εν Κυρίο πάντοτε.

Είχα σχεδιάσει στον νου μου να γράψω ένα ευχητήριο κείμενο για καλή Σαρακοστή και να σας παροτρύνω “Για λίγο περισσότερο φιλοτιμία” στην προσοχή τον αισθήσεων και στην προσευχή, για να φτάσουμε όλοι μαζί στην Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού περισσότερο αναστημένοι και χαρούμενοι.

Παραμένει ευχή μου για καλή Σαρακοστή, αλλά οφείλω να ανακαλέσω την παρότρυνση “Για λίγο περισσότερο φιλοτιμία” και στην θέση της να τοποθετήσω και να σας παροτρύνω να βάλουμε όλοι μας “όλη την φιλοτιμία μας” στον καλό αγώνα της προσευχής και της προσοχής.

Μας ζητήθηκε από τον ουρανό να κάνουμε πολύ προσευχή στο πρώτο τριήμερο της Σαρακοστής που αρχίζει από την Καθαρά Δευτέρα 14/03 έως και την Τετάρτη 16/03/2016. Γιατί;

Η αποκάλυψη :

Εις το όνομα του Πατρός και του Ιού και του Αγίου Πνεύματος.

Αμήν.

Εγώ ο ανάξιος Νεκτάριος Μοναχός ο Αγιορείτης σήμερα το πρωί Σαββάτο 12/03/2016 έλαβα την εξής πληροφορία η οποία αφορά όλους μας.

Από ουράνια αποκάλυψη η οποία έγινε σε προσευχόμενο πρόσωπο, η πληροφορία που έφτασε σε εμένα είναι η εξής “Είδα (λέγει το προσευχόμενο) να γίνεται βάπτιση σε Ιερό Ναό και άκουσα τρία τρίχρονα παιδάκια να ψάλουν ύμνους της μεγάλης Παρασκευής. Ξαφνικά άκουσα φωνή από το Ιερό που είπα “Να κάνετε πολύ προσευχή το τριήμερο της Σαρακοστής που έρχεται γιατί από τον πολύ μεγάλο σεισμό που θα γίνει, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο””.

Ξεκάθαρο το μήνυμα

Ξεκάθαρο το μήνυμα αλλά και ασφυκτικά πιεστικό χρονικά. Πως βγαίνει το συμπέρασμα αυτό;

Από παλαιότερες αποκαλύψεις για τα μέλλοντα να συμβούν γνωρίζουμε ότι στην ακολουθία των γεγονότων που ακολουθούν την Πατρίδα μας, Προηγείται ο σεισμός και ακολουθεί ο πόλεμος με τους Τούρκους.

Εδώ και λίγες ημέρες γνωρίζουμε ότι η Αγαρηνοί έχουν μαζέψει (από μεταφορά από την Αν. Θράκη) στα παράλια της Μ. Ασίας 23.000 Στρατό.

Αυτός ο Στρατός δεν είναι εκεί για παραθέριση.

Άρα τα μεμέτια ετοιμάζονται και αφού ο σεισμός προηγείται μας πλησίασαν τα πολλά Ρίχτερ.

Μετάνοια Αρχόντων και Λαού

Κατά το φωτεινό παράδειγμα μετανοίας της Νινευί, οι Άρχοντες και ο Λαός φόρεσαν τρίχινα εσωτερικά ενδύματα νύστευσαν πρώτα από τις αμαρτίες και μετά από τροφές και ο Θεός πήρε πίσω την απειλή του μεγάλου σεισμού.

Αν θέλουμε να γλυτώσουμε έτσι πρέπει να κάνουμε και εμείς.

Οι άρχοντες της Εκκλησίας και της πολιτείας πρέπει να προηγηθούν στην μετάνοια και την προσευχή και μετά να ακολουθήσει ο λαός.

Επειδή όμως αδελφοί μου, όπως πολύ καλά γνωρίζεται, τα παραπάνω δύο είδη των αρχόντων σήμερα είναι δυσκίνητα σε τέτοιου είδους ασκήσεις, γι’ αυτό και θα τους πλακώσουν τα ταβάνια κάτω από τα οποία θα ευρίσκονται. Ξεκινήστε λοιπόν εσείς ο λαός, πρώτος την μετάνοια και την προσευχή, την πολύ προσευχή, όπως ζήτησε η φωνή από το Ιερό.

Σε αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι :

– Οι πόρνες επί πληρωμή (κλείστε τα μαγαζιά σας).

– Οι πόρνες χωρίς πληρωμή που νομίζουν ότι δεν είναι πόρνες αλλά είναι.

– Οι πόρνοι, οι μοιχοί και οι μοιχαλίδες, οι ομοφυλόφιλοι όλων των ειδών, οι κλέφτες, οι ψεύτες, οι είρωνες, οι ευτράπελοι, οι ηδονοβλεψίες και τόσοι άλλοι οι έχοντες μικρά οι μεγάλα πάθη, σταματήστε να τα ενεργείται.

Τρέξτε γρήγορα στην εξομολόγηση και αρχίστε να λέτε αδιαλείπτως την ευχή του Ιησού “Κύριε Ιησού Χριστές Ελέησον με τον αρματολών”.

Αποκαταστήστε την φιλία με τον εν έχθρα ευρισκόμενοι γείτονα σας, αφού πρώτα προσευχήθείται για αυτόν με την ευχή : “Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον τον δούλο σου ΤΑΔΕ”. Αν ο εχθρός είναι μακριά και δεν μπορείτε να του μιλήσετε κάντε του μόνο Ευχή ως παραπάνω.

Στην θέση του ΤΑΔΕ το όνομα του εχθρού.

Κάντε ευχή υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής εχθρού που έχει κοιμηθεί και δεν προλάβατε να αγαπήσετε. “Κύριε Ιησού Χριστέ ανάπαυσον την ψυχή του/της δούλου σου/ δούλης σου ΤΑΔΕ”.

Λέτε λίγα λόγια το τριήμερο έως και μη μιλάτε καθόλου.

Σοβαρευτείτε και κλάψτε. Το κλάμα σώζει.

Γενικά, γίνεται ευρηματικοί αγαθών ενεργειών των Τριήμερο της Σαρακοστής και όχι μόνο. Οι αγαθές αυτές ενέργειες θα γραφούν στην μερίδα σας στο βιβλίο της ζωής αλλά και στο βιβλίο της Πατρίδας προς μείωση των δεινών που έρχονται.

Καλή επιτυχία στον αγώνα για όλους, άθεους, πλανεμένους Έλληνες ινδουιστές, αιρετικούς και Ορθοδόξους Χριστιανούς.

Η πατρίδα έχει ανάγκη μην κάθεστε άλλο σταυροπόδι. Κάτω το πόδι.

Να το δει και αυτό ο Θεός. Κάτι προσφέρεται με αυτό.

http://geron-nektarios-o-agioritis.blogspot.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

  1. ΝΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΠΤ . ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑ..

  2. δημητριος πολιτης 03/14/2016 @ 3:21 ΜΜ

    δηλαδη ο κυριος δεν εχει τιποτα αλλο να κανει και βαλθηκε και Αυτος να μας κανει αλιφη για τους καλους ! να ρωτισω μονον αυτο δεν υπαρχουν αμαρτολοτεροι απο εμας να παει εκει να κανει τον σεισμο και τον οδυρμο , και ερχετε σε εμας που μας εχει ταλανισει εξι χρονια τωρα με προδοτες με οικονομικες απατες και κλεψιμο με εισβολη μοωμεθανων και φανοτικων τζιχαντιστων , με τοσες αυτοκτονιες και θανατους παιδιων απο ελιψη φαρμακων , με αιματιρη μεταναστευση των νεων και κυριως των μεγαλων μυαλων της πατριδας με με με ! και τωρα του ηρθε οτι για να συνετιστουμε θα μας κανει σεισμο που θα τα ισοπεδωσει ολα !!! και ποιος θα σωθει για να κανει πολεμο με τα μεμετια και με τι οπλα και με τι στρατο που εχουν γινει γιουσουφακια των λαθρο ! ρε αει παραταμας καιμενε ολο τρομολαγνια και δυστυχια βλεπετε ,αρρωστοι!!!

  3. Λογικός Φιλόσοφος 03/14/2016 @ 3:29 ΜΜ

    Οι λέξεις και η επαναλαμβανόμενη αναφορά στην “πορνεία” μας φανερώνουν τους κρυφούς καταπιεσμένους πόθους του τύπου. Δεν μπορείς να κρυφτείς από τον ίδιο σου τον εαυτό κύριε, οπότε πήγαινε να εκτονωθείς, πήγαινε να κάνεις μια πράξη αγάπης προς τον εαυτό σου. Γυναίκες υπάρχουν πολλές. Ο σεισμός είναι ένας αρχετυπικός συμβολισμός της επιθυμίας του που την εξωτερικεύει, την βλέπει έξω από το Εγώ του, ως κάτι καταστροφικό όπως του έμαθαν οι θρησκείες.

  4. Ανώνυμος 03/14/2016 @ 3:38 ΜΜ

    Ακριβώς έτσι θα γίνει. Δεν ξέρω αν γίνει εντός τριών ημερών αλλά έχω σχολιάσει εδώ και δύο χρόνια ότι θα γίνει και θα είναι τεράστιος. Όχι σαν αυτούς που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι χλευασαν αλλά είναι σε άρνηση των προφητειών. Ας είναι. Όλοι έχουμε ευκαιρία για μετάνοια. Αρχίζουν και τρέχουν τα πιο σπουδαία γεγονότα από κτήσης κόσμου. Δυστυχώς θα νιώσουμε τα ριχτερ να διαπερνά το μεδουλι μας και να μείνει για πάντα στο μυαλό μας.ο ΘΕΌΣ μαζί μας. N. D

  5. Που περιπου να γινει ο σεισμος;Μηπως στο κεντρικο Αιγαιο;

  6. ΑΔΕΡΦΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ .ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΣΗΜΕΙΑ.ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Ο ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΒΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.Η ΘΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΙΑΚΟΜΩΔΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.

  7. Ανώνυμος 03/14/2016 @ 4:18 ΜΜ

    πες μας τι πινεις;

  8. ΑΝΤΙΝΟΟΣ 03/14/2016 @ 4:34 ΜΜ

    τόσα χρόνια που το λέτε κάποτε θα γίνει και ένας μεγάλος σεισμός
    και μετά θα λέτε ότι πέσατε και μέσα..

  9. Όταν είναι συνομωσιολογικα δέκα δέκα τα καταπινετε.
    Όταν έχει να κάνει με Ορθοδοξία όλοι οι αντιρρησίες μαζευεστε.
    Στα μονά που έχουν πέσει έξω οι γέροντες της Ορθοδοξίας είναι οι ημερομηνίες. Κι αυτό γιατί ο Θεός από τη μακροθυμία του δίνει παράταση.
    Όλα τα γεγονότα όμως ανεξαιρέτως έχουν ειπωθεί ότι θα συμβούν.

  10. ΑΝΔΡΕΑΣ 03/14/2016 @ 6:10 ΜΜ

    o τσιαπας πάντως το εχει δώσει για 14/3…εκτός και αν δουλέψουν πάλι οι άμυνες!!

  11. Ολοι εσεις που κοροιδευετε γιατι μπαινετε και διαβαζετε κατοχικα νεα;

  12. ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ !
    https://www.youtube.com/watch?v=vZzOwjWvzmM

    Η ελλαδα θα δεχθεί μεγαλο πληγμα απο σεισμό και όταν θα θάβει τους νεκρούς της θα χτυπήσουν οι τούρκοι. Η κατακραυγή των λαών εναντίον των τουρκων θα είναι παγκόσμια!

  13. Διαισθάνομαι ότι θα γίνει σεισμός 7.9 ρίχτερ, στις 13/3/2016 (με το παλαιό ημερολόγιο) στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα της Κρήτης και της Κάσου περίπου στις 02:10 τα ξημερώματα. Το βάθος θα είναι περίπου στα 30 χιλιόμετρα. Το πιθανότερο βέβαια είναι να λέω βλακείες όπως οι περισσότεροι της ιντερνετικής ενημέρωσης.

  14. Καποια στιγμη θα μας την πεσουν οι τουρκοι τυπου ημια και εμεις δεν θα τους πιστευουμε γιατι δεν εγινε πρωτα ο σεισμος οπως τα ειπαν οι γεροντες.Φτανει με τις δεισιδαιμονιες….ουτε στον μεσαιωνα δεν ειχαν τοσες.

  15. Σεισμός μπορεί να είναι και μια ..είδηση ενα γεγονός ου θα μας ταρακουνήσει συθέμελα !!

  16. Χα χα. Βγάλε το όνομα αυτού που έλαβε την προφητεία να μιλήσουμε σοβαρά. Τι κρύβεται? από μεγάλη ταπεινότητα? οι προφήτες της Βίβλου δεν κρύφτηκαν ποτέ. Πάλι τα ίδια. Θα περάσουν οι μέρες και οι γραφικοί θα μας πουν ότι κοίταζαν το νερό, συγκεντρώθηκαν και έδιωξαν το σεισμό. ……..

  17. Ο γέροντας δεν έδωσε ημερομηνία αλλά αναφέρεται στον επικείμενο σεισμό που θα γίνει.
    Το λέω αυτό γιατί οι πρώτες 3 μέρες της σαρακοστής στο Αγ. Όρος(και όχι μόνο) έχουν ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ σημασία για αυτό και πιστεύω ότι το είπε ιδίως να προσευχηθούμε αυτές τις μέρες.
    ΟΧΙ ότι θα γίνει σεισμός τότε.

  18. Πορνες χωρις πληρωμη? Που νομιζουν πως δεν ειναι αλλα ειναι? Τηλεφωνο και διευθυνση γρηγορα……..

  19. ΓΙΩΡΓΟΣ 03/15/2016 @ 4:34 ΜΜ

    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ……
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ……….
    ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΟΠΟΥ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ…..
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ Κ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ….
    ΦΕΡΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Κ ΧΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ(ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ Κ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟΥ Κ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙΑ)

  20. Viky_z έγραψε:
    Σε αυτόν αναφέρονται αλλά:
    Αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα: 14 Μαρτίου 2016
    από Ηλίας » Παρ Φεβ 26, 2016 3:28 pm http://www.tsiapas.gr
    Με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε:

    M 6.5 2016-01-21 OFF COAST OF JALISCO , MEXICO
    http://static1.emsc.eu/Images/EVID/48/4 … gional.jpg

    αναμένεται σεισμός κατά 0.5 R μειωμένου μεγέθους
    ή σμήνος μικρότερων στην Ελλάδα γύρω στις 14 Μαρτίου 2016

    Η πρόγνωση ακυρώνεται,ως προς το μέγεθος τουλάχιστον,αν γύρω στις 10 Μαρτίου 2016
    εκδηλωθεί ισχυρή ηφαιστειακή ή σεισμική δραστηριότητα στην Ιταλία.

    Aπό μικρή έρευνα είδα ότι αν από μία αφετηρία υπάρξει σεισμική δραστηριότητα ανατολικά από την
    είσοδο στην Μεσόγειο (Γιβραλτάρ-Αλγερία) μειώνεται η πιθανότητα επανασυγκέντρωσης των υγρών
    σεισμικών συστατικών και εκδήλωση πολύ ισχυρού σεισμού σε Ιταλία-Ελλάδα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*