Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

 

Καλημέρα Ελληνίδες και Έλληνες!

Καλημέρα Πατρίδα!

Σήμερα αρχίζει ένας αγώνας 47 ημερών που οδηγεί στο Άγιον Πάθος. Σήμερα αρχίζει η περίοδος της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, της σημαντικότερης περιόδου των Χριστιανών Ορθοδόξων που οδηγεί στην μεγαλύτερη πράξη αγάπης, στη θυσία για τον συνάνθρωπο.

Θέλω να θυμάστε ότι διαχρονικά το Έθνος έζησε τις μεγαλύτερες δυσκολίες του στην περίοδο της Σαρακοστής.

Να θυμάστε ότι πάντα τη Σαρακοστή το Έθνος μας  έδινε τις μεγαλύτερες μάχες του. Άλλοτε τις κέρδιζε, άλλοτε τις έχανε, πάντα όμως ξεκινούσε τον δύσκολο αγώνα του τις μεγάλες γιορτές των Χριστιανικών Εορτών και ιδιαίτερα την περίοδο της Σαρακοστής.

Σε 10 μέρες θα γιορτάσουμε την μεγάλη διπλή γιορτή του Εθνικού Ξεσηκωμού. Γιορτάζουμε την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αλλά και την έναρξη της Επανάστασης. Μια επανάσταση που στην πραγματικότητα  απο τους 100.000 Έλληνες ξεσηκώθηκαν οι 1000, αλλά αυτοί οι χίλιοι ήταν  έκαναν την διαφορά, που σηκώθηκαν απο τον οντά τους και μας  οδήγησαν την απελευθέρωση. Βέβαια όταν ήρθε η ώρα οι υπόλοιποι 99.000 μας οδήγησαν στην εμφυλιοπολεμική καταστροφή που ακολούθησε την εξέγερση του ΄21.

Μέρα που είναι και βρέχει κιόλας ανοίξτε κανένα βιβλίο, δείτε τι έγινε μετά τους πολέμους των Ελλήνων και κοιτάξτε να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος γιατί η ώρα πλησιάζει!

Τούτη τη Σαρακοστή θα δείτε και θα διαβάσετε πολλά και πολύ περισσότερα θα γίνουν χωρίς να τα ξέρετε.

Από σήμερα το βράδυ ξεκινούν οι ραγδαίες εξελίξεις.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Μέρκελ ήθελε η σύνοδος κορυφής να γίνει μετά τις εκλογές της (που έχασε χθες τα αυγά και τα πασχάλια).

Καλή μας δύναμη.

Κοιτάξτε να περάσετε καλά, έστω και εντός των πυλών, αφού ο καιρός δεν μας το επιτρέπει.

Ούτως ή άλλως ότι είναι να γίνει θα γίνει. Γι΄αυτό περάστε και σήμερα καλά, γυρίστε λίγο πλάτη στα τεράστια προβλήματα, ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και αν τολμάτε κοιτάξτε τα στα μάτια. Η αλήθεια και ο σκοπός σας κρύβετε στα όμορφα μάτια τους…

Αν τολμάτε κοιτάξτε τα παιδιά στα μάτια… Αυτά μόνο μπορούν να σας οδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι της ζωής…

Τα παιδιά είναι εικόνα Θεού…

https://www.youtube.com/watch?v=AH-5Ck268PM



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

19 σχόλια στο “Καλημέρα – Καλή Σαρακοστή”
  1. ΦΙΛΕ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΜΑΧΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΤΗΝ 12η βραδυνη ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΟ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΥΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ.

    1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΥΡΑ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΤΗ ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ;
      ΠΟΥ ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ;
      ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ;
      ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ

  2. Καλημέρα και Καλη σαρακοστή..

    Ας δώσουμε την ψηφο μας στον Τριαδικό Θεο μας.

    Ας παραμερίσουμε τα ψευτικα πνευματικά προβλήμα μας ας ζητήσουμε Θαρρος και δύναμη

    Δεν θα μας προδώσει ποτέ!!!!

    Καλη Δύναμη

  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΑΧΑΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ
    «Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ» ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ .
    ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
    ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 1000 ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ.
    ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΝΑΥΠΛΙΟ

    1. Θα ήθελα να προτείνω να αποφεύγονται τα μειωτικά (παραπέμπουν σε μικρό μέγεθος ΑΞΙΑΣ) για την ΕΝΔΟΞΗ πατρίδα μας ΕΛΛΑΣ!!!

      Ας αποφύγουμε επιτέλους τα… Ελλαδίτσα, ψωροκώσταινα και άλλα που χωρίς να το θέλουμε μας ΕΧΩΣΑΝ στη συνείδηση, τα οποία παραπέμπουν σε ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ, ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ, ΦΟΥΚΑΡΟΣΥΝΗ και ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ!!!
      Αυτή η ΧΩΡΑ έχει υποστεί ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, έχει περάσει ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ, έχει βιώσει για χιλιάδες χρόνια ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, δεν ακούμπησε καν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ που σαν βάση είχε την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ενώ τον δικό μας λαό τον έμαθαν ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΈΦΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ η οποία διδάσκεται σε όλα τα εκπαιδευτικά συστήματα του πολιτισμένου κόσμου!!!
      Ακούσατε τους υπόλοιπους λαούς να αποκαλούν τις χώρες τους Γερμανιούλα, Βρετανίτσα, Γαλιούλα, Ελβετίτσα, Δανιούλα ή έστω Βουλγαρίτσα, Αλβανιούλα, Ουγγαρίτσα κα!!!
      Καταλάβετέ το επιτέλους ότι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ, υποκινούνται από ξένες δυνάμεις αλλά κυρίως ΠΡΟΩΘΟΎΝΤΑΙ ΑΠΌ ΜΕΣΑ (εκκλησία, πολιτικοί και άλλοι “φορείς”)
      ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΜΕΣΑ!!!

  4. ευχαριστούμε για το θαυμάσιο, Ελληνόψυχο, συνειδητοποιημένο και ενδυναμωτικό σου μήνυμα Ζαχαρία! Καλή Σαρακοστή ευχομαι σε όλη την Ελλάδα και καλή λευτεριά!

  5. Μαζί με τους Ισλαμιστές θα προσεύχονται και οι Αντίχριστοι Ραβίνοι και οι αρχαιόπληκτοι και γενικά όλοι οι δαιμονισμένοι. Θα κάνω όμως και εγώ τα δικά μου τελετουργικά υπέρ της Ορθοδοξίας γιατί αυτό μου επιβάλει η συνείδηση μου.

  6. Καλη σαρακοστη ζαχαρια .
    Απο αποψε περιμενεις ραγδαιες εξελιηεις .
    Ζαχαρια θελω να σε ρωτησω..
    Σου εχει μιλησει διορατικος γεροντας για ολα αυτα κ σου ειπε για αποψε?για το οτι θα ειναι πεμπτη αυτη η την αλλη συμβαν με τροικα?εκτιμηση λες…δεκτες οι εκτιμησρις αλλά πες μας κ οσα γνωρθζεις.
    Κι αλλοι περιμενουν οσα λες αλλά αργοτερα…μηνες…

    1. Καλησπέρα! Ο Γέροντας από το καλοκαίρι μας έδωσε μια σειρά με γεγονότα. 10 σκαλοπάτια. Ήδη το 1 ολοκληρώθηκε και το 2 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
      Πότε δεν μας είπε πότε θα γίνουν, αλλα πως και με ποια σειρά.
      Επίσης όταν τον ρώτησα επισταμένως για το χρονικό πλαίσιο μεταξύ των σκαλοπατιών μου είπε ότι κάποια μπορεί και να γίνουν μέσα σε μια μέρα.
      Μένει να δούμε
      Αυτά που έγραψα στο άρθρο είναι πιο πολύ δική μου εκτίμηση, με βάση πληροφορίες που μας έρχονται αλλά και συνεκτίμηση της κατάστασης.

    1. Το αποψε ραγδαιες εξελιξεις απο πληροφορια ειναι?
      Για αυτη τη Σαρακοστη σου μιλησαν και διορατικος γεροντας???

  7. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ
    ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/01/ena-n.html

  8. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΑΛΑΖΟΥΝ. ΑΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΦΙΛΕ ΖΑΧΑΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΣ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. 318

  9. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΧΡΙ… ΝΕΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

    Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ΄ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ΄ΗΜΩΝ

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek