Διαφημίσεις

ΒΑΖΟΥΝ ΕΙΒΟΛΕΙΣ (δήθεν πρόσφυγες) μέσα σε λόχο πυρομαχικών στην ΜΑΛΑΚΑΣΑ

Δυστυχώς απ»ότι φαίνεται το σχέδιο μπήκε στην τελική φάση..

Καλή τύχη..

Aυτό πως λέγεται ;;;;

et

paradrasi



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

30 σχόλια στο “«Σε πλήρη εξέλιξη»..Αν δεν υπήρχε η φωτογραφία κανείς δεν θα το πίστευε”
    1. ΦΙΛΕ “ΑΥΤΑ” ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΡΧΩΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΩΣ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΗ-ΚΡΥΦΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ mail ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΟΥΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  1. ετσι οπως το πανε αυτοι νομιζω πως δεν θα προλαβουμε την ΛΑΜΠΡΗ (πασχα για αλλους) πολυ πριν θα μας βρει στα χαρακωματα!!!

    1. …ποιά χαρακώματα…ακόμα στους καναπέδες θα είμαστε! …καθόμαστε και τους κοιτάμε απίστευτο έτσι! να μου πεις επί Τουρκοκρατίας χρειάστηκε 400 χρόνια ο Ελληνισμός για να ξεσηκωθεί, στα 7 χρόνια τι ζητάω εγώ!!!

  2. έλα μωρε,πως κάνετε έτσι; απο την στιγμή που κυμματίζει η γαλανόλευκη δεν φοβάμαι τίποτα.

    Όταν υψωθεί η ημισέληνος ξυπνήστε με να πάω να αλλάξω ταυτότητα και υπηκοότητα.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΤΟ 1922 ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

    Υ.Γ.:Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.

  3. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ

  4. ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ”ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ”.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ, Η ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΚ ΠΡΟΙΜΙΟΥ [ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ], ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ”ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ REFUGEES”, [THΣ ΜΟΔΟΣ Η ΛΕΞΗ], ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, Η ΜΥΝΗΜΑΤΑ SMS, H ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΞΩΘΕΝ;
    ΑΝ ΕΓΩ ΣΥΛΛΗΦΘΩ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ ΕΞΩ, Η ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ. ΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΔΕΝ ”ΣΕΛΦΙ”;;;
    ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ.
    ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΦΥΛΑΞΗ ΣΚΟΠΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, Η ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΜΕΣΑ;
    ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ [ΕΙΔΙΚΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ] Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΟΥΟΚΙ-ΤΟΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΕΝΤΟΣ, Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΠΛΩΡΗ ΚΑΙ ΠΡΥΜΝΗ.
    ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ Γ.Ε.Σ. ΣΧΕΤΙΚΑ.

    1. τα σχεδια και τις φωτο του στρατοπεδου τα εχουν αυτοι που πρεπει με άλλο τροπο. {τους τα δοσαν οι αμερικανοι με το( big brader)

  5. THELOUN NA HTIPISOUN TIN ELLADA KAI TIN ORTHODOXIA ,POLI FOVAMAI OTI THA HTIPISOUN KAI EMAS ETSI POU TOUS PARADIDOUME TA PANTA,EILIKRINA DEN KSERO TI SHEDIO EKSIPIRETOUN!!!!KALI MAS DINAMI ,O THEOS EINAI MAZI MAS KAI MAS PROSTATEVEI!!!MI KSEHNAME STI PROSEFHI MAS NA VAZOUME KAI TIN ALLADA MAS MAZI ME OTI AGAPAME!!!!KALIMERA,KALI SARAKOSTI ADERFIA !!!!

  6. POLI FOVAMAI OTI THA HTIPISOUN KAI EMAS ETSI POU TOUS PARADIDOUME TA PANTA,EILIKRINA DEN KSERO TI SHEDIO EKSIPIRETOUN!!!!KALI MAS DINAMI ,O THEOS EINAI MAZI MAS KAI MAS PROSTATEVEI!!!MI KSEHNAME STI PROSEFHI MAS NA VAZOUME KAI TIN ELLADA MAS MAZI ME OTI AGAPAME!!!!KALIMERA,KALI SARAKOSTI ADERFIA !!!!

  7. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ checkpoint
    ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ. ΕΥΓΕ, ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΜΕ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΝΥΣΤΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΙ ΣΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΔΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΑ ΠΟΛΥ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΛΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΝΟΛΑ, ΕΔΩ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ, ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΥΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. Ε ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΥΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ. ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Η Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.
    5 ΜΕ 10 ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΤΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΡΕ ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΡΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΙΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΕΣ, ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ 150 ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΒΑΥΑΡΩΝ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝ.

  8. Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ πως γίνονται αρκετοί σεισμοί.
    Αμ δεν είναι σεισμοί είναι τα κόκαλα τον προγόνων μας που τρίζουν για την κατάντια μας.
    Κάποτε οι εισαγγελείς παρέμβαιναν για ψιλού πήδημα. Τώρα που έχουμε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας που είναι;
    Αλλά βολεύτηκαν και αυτοί με την σειρά του πίσω από τον παχυλό μισθό.

  9. Εδω ο αλλος,ο δημαρχος στα τρικαλα,τους εβαλε μεσα σε βυζαντινα μνημεια !! Τι να λεμε τωρα ! Υπο διαλυση το Ελληνικο κρατος !!Μας καταστρεψαν !!

  10. Το τηλεφωνο του στρατοπεδου ειναι 2295098600 παιρνω αλλα δεν το σηκωνουν ποιος ξερει η θα σερβιρουν οι φανταροι μας τους λαθρο η θα στρωνουν τα κρεβατια τους η θα καθαριζουν τα σκατα τους ελπιζω να υπαρχει και καμια γυναικα αξιωματικος η υπαξιωματικος για να τους ανακουφισει τις γενετησιες ορμες τους!!!!

    1. “…ελπιζω να υπαρχει και καμια γυναικα αξιωματικος η υπαξιωματικος για να τους ανακουφισει τις γενετησιες ορμες τους!!!!”

      Αν ήταν η Μανα σου ή η αδελφή σου έτσι θα μιλούσες??? ΜΠΡΆΒΟ επίπεδο που εχεις και γνώμη

  11. συριζαιοι ψελλοι του βυζαντιου που διαλυσατε μια ολοκληρη αυτοκρατορια τωρα βαλθηκατε να διαλυσετε μια ελλαδα 200 χρονων που απελευθερωθηκε με πολυ αιμα, κριμα πολυ κριμα για ολους μας. τρεχετε πισω απο Ιρακινους, οι Αφγανους ταλιμπαν, οι Πακιστανοους, οι Μαροκινους μαφιοζους, οι Αλγερινους, οι Σουδανους σφακτες, οι Νιγήριους, οι Μπαγκλαντέσιους κλπ που αποτι φαίνεται δεν αγαπούν τις αντίστοιχες πατρίδες τους πως ειναι δυνατον να αγαπισουν εμας ανεγγεφαλοι ελληνες αν ειστε και αισθανεστε ελληνες?. ναι ειναι ανθρωποι και να βοηθησουμε αλλα στην χωρα τους. να μεινουν και να πολεμησουν,γιατι φευγουν και γιατι μονο μουσουλμανοι . αραγε υπαρχει κατι κοινο μεταξυ μας, η κουλτουρα, η θρησκεια, ο πολιτισμος, ηθη εθιμα ισω? αλλα τι λεω για σασ θρησκεια οικογενεια θεσμοι κτλ ειναι ειναι λογια του αερα.Ενα σας λεω, Επειδη εχω εργαστει για αυτο τον οργανισμο που λεγεται ΟΗΕ( και φυσικα ο θεος να τον κανει οργανισμο οπου η χωρα μας συνεισφερει με κατι εκατομμυρια ευρω καθε χρονο) σε ολη την μεση ανατολη και τους ξερω εκτου εγγυς δεν θελετε να μαθετε τη μας περιμενει. ευχομαι να επικρατησει η λογικη να σταματισετε να φερνετε και αλλους, διαφορετικα απο τωρα λεω η ελλας εαλω!!!!! βοηθεια μας!!!! α και αυτος ο εγκληματιας ο καμεν πρεπει να λογοδοτησει μαζυ με τους αλλους..

  12. Ενημερωστε τους παντες
    Υπαρ ει πιθανον σχεδιο ξαφνικα να καταλαβουν τα στρατοπεδα τουρκομανοι που πολεμουν κουρδους κ συρους κ θα παρουν τα οπλα
    Ενημερωστε τους παντες
    Γι αυτο ερχονταί κ τουρκοι πρακτορες κ ο δυριζα λεει ηρεμια

  13. Εχθες που βγηκα μια βολτα ηταν ολοι στις καφετεριες κ εβλεπαν ποδοσφαιρο σαν τα ζομπι…ειμαστε προ τον πυλων,κλεισιμο οι τηλεορασεις αμεσα!!!

  14. eiste oloi giotades kai pantelws asxetoi apo strato. asxetoi teleiws. an eixate tin paramikri idea gia to ti ginetai tha kserate pws auto pou vlepete einai to teleutaio mas provlima.

  15. Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΩ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΑΝΤΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΤΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΤΙΣΙΣ. ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΟΥΣ. ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΘΑ ΡΘΟΥΝΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΦΑ. ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

  16. Χωρίς δικό μου σχόλιο μεταφέρω από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (http://www.protothema.gr/greece/article/560722/eidomeni-prosfuges-metanastes/) την συνέχεια του άρθρου για το θέμα που αναρτήσατε:

    Πάνω από 1.200 πρόσφυγες από τον Πειραιά μεταφέρθηκαν την Παρασκευή στην Μαλακάσα

    Την ίδια ώρα, σε 3.660 ανέρχονται οι πρόσφυγες που έχουν καταλύσει σε στεγασμένους χώρους αλλά και σκηνές στον ΟΛΠ, σύμφωνα με την πρωινή καταμέτρηση από στελέχη του λιμενικού σώματος και χωρίς να έχει προσμετρηθεί σε αυτήν, η άφιξη άλλων 889 ατόμων που αποβιβάστηκαν το πρωί από δύο πλοία.

    Το απόγευμα μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας στη Μαλακάσα οι πρώτοι 1.200 πρόσφυγες από το λιμάνι του Πειραιά.

    Πρόκειται για το παλιό στρατόπεδο πυρομαχικών «Γερακίνη», μια από τις τρεις νέες δομές που φτιάχνομαι στην Αττική προκείμενου να μεταφερθούν σε αυτές πρόσφυγες που βρίσκονται ή έρχονται καθημερινά από τα νησιά στου Αιγαίου.

    Επαναλαμβάνω μια πρόταση του αποσπάσματος από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

    Πρόκειται για το ΠΑΛΙΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΛΙΟ (το έγραψα πολλές φορές) στρατόπεδο πυρομαχικών «Γερακίνη».

    1. φιλε γιωργο αυτο ειναι παλιο στρατοπεδο αλλα εχει φανταρους με G3 και πολλα αλλα που δεν τα λενε αλλα και η ταναγρα παλια ειναι αλλα εχει μαχητικα αεροσκαφη και εχουν βαλει μεσα λαθρομεταναστες αυτο το ξερεις; τωρα αν το βραδυ την πεσουνε στους φανταρους και τους παρουν τα G3 η κανουν καμια δολιοφθορα στα μαχητικα φαντασου τι εχει να γινει οι κανονες εμπλοκης ειναι (αν γινει κατι κρυφτειτε)

      1. Λαθρομεταναστης έκανε αλλαγή για το 4ο νούμερο στην κρυφή πύλη για να πάει να κοιμηθεί ο φαντάρος ,
        Εεε ρε όργια ου είστε ια να ήμουν ακομα φαντάρος θα τους ειχα γαζοσει
        Χαιρετίσματα απο την την λεβεντογενα Κρήτη που θα τρέχει να σώσει οτι θα μείνει , και κλείνω με τα συλλυπητήρια μου
        ΜΠΉΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΟΧΘΡΟΙ -ΞΥΛΟΥΡΗΣ=ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ

        1. ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΜΠΑΛΑΙΟΣ ΚΟΝΤΕΥΩ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ. ΤΕΤΑΡΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ 12 – 2 ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ.
          ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ, Η ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ [ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ], ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ”ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ;” ΣΥΝΘΗΜΑ; ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ;
          ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΑΜΩΝΑ;
          ΕΛΑ ΒΡΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ, ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ …

  17. Ε΄ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΛΑ . ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΝΕΡΓΕΙ Ο ΜΥΖΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ??????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek