Διαφημίσεις

Τι θα είναι όμως αυτό το τσιπάκι και τι πληροφορίες θα περιέχει και γιατί το  προωθούν;

Καταρχήν Το τσιπάκι για τα αυτοκίνητα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και μάλιστα μέσα στο 2016. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Τρύφων Αλεξιάδη.

Το τσιπάκι αυτό, το οποίο θα διατίθεται δωρεάν, θα περιέχει όλα τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, η ασφάλιση του αυτοκινήτου, η κάρτα καυσαερίων και η κάρτα τεχνικού ελέγχου.

Γιατί όμως προωθούν το τσιπάκι;

Ουσιαστικά η βεβαίωση παραβάσεων της ασφάλισης και του ΚΤΕΟ και της Κάρτας Καυσαερίων σε αυτοκίνητα που δεν έχουν οδηγό (δηλαδή βρίσκονται στο δρόμο, αλλά είναι σταθμευμένα) είναι ουσιαστικά ανέφικτη, αφού η νομοθεσία προβλέπει ότι για να βεβαιωθεί η παράβαση απαιτείται ένα μίνιμουμ στοιχείων. Σημαντικότερο στοιχείο είναι το αυτοκίνητο να είναι στο δρόμο. Αν πχ σας στείλουν κλήση χωρίς να έχει βεβαιωθεί αυτοπρόσωπα η παράβαση από υπάλληλο ή τεχνικό μέσω καταγραφής της παράβασης (ραντάρ, blue tsip radar) τότε αμέσως η κλήση σύμφωνα με το άρθρο 103 του ΚΟΚ είναι αυτομάτως ΑΚΥΡΗ.

Η αστυνομία εδώ και τρια χρόνια έχει προμηθευθεί 30 ειδικά αυτοκίνητα με σύστημα ανίχνευσης πινακίδων και συστημάτων όπως το blue tsip που περιγράψαμε παραπάνω. Μέχρι σήμερα τα χρησιμοποιούσαν για να βρίσκουν κλεμμένα.

Με την υποχρεωτική τοποθέτηση του blue tsip τα ειδικά οχήματα πλέον δεν θα χρειάζεται να σταματούν τα αυτοκίνητα, αρκεί να περνά από δίπλα τους το ειδικό αυτοκίνητο της αστυνομίας και αμέσως το σύστημα θα βεβαιώνει που αυτά βρίσκονται, την ώρα και μέρα που εντοπίσθηκαν στο δρόμο και έτσι αυτόματα θα μπορούν να βεβαιώνουν την παράβαση. Έτσι πλέον η παράβαση στοιχειοθετείτε και συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις του άρθρο 103!

Έτσι για να μην νομίζεται ότι είναι τυχαίο…

e-koutsobola



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Έρχεται τα τσιπάκι για τα αυτοκίνητα μέσα στους επόμενους μήνες. Tι περιέχει και γιατί το προωθούν;”
  1. γτ τ κανουν τωρα ,η τεχνολογια υπηρχε εδω και χρονια,δεν ειναι οτι ο τσιπρας ειναι ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ,μετα απο καποδιστρια που εγω πιστευω οτιειχε ελληνικα αισθηματα ολοι οι αλλοι προδοτες μ φενονται κ μαριονετες.επισης γτ εδω κ 1 χρονο αρχισε η αρχη της μιξης των λαων και σε αυτο συμφωνησαν τουλαχιστον απο ευρωπη ολα τα κρατη ,αρα ολοι οι ευρωπαιοι ειναι μαριονετες ,μαριονετες σε ποιον ??πες οτι ειναι η μερκελ(κ καλα ενας αρχηγος κρατους ) κ θελει ιμπεριαλισμο γτ πιστευει στο κρατοσ τ κ καλα χιτλερ,αρα κανω πολεμους ν τσ κατακτησω ολους(λεω τ γενικοτερη αντιληψη),πεσ οτι ειμαι ερντογαν το ιδιο ,εδω ομω βλεπεις οτι ερντογαν κ μερκελ πλακακια ,αρα κατι τετοιο δεν ισχυει.μετα πολλοι θα πουν ενωνονται ολοι γτ πολλοι ειναι μαριοντετες οπως τσιπρας σε ενα τσιφλικι που εχει εφαρμοσει τ διαιρε κ βασιλευε και ετσι καθε μαριονετα-βαιλιας -πρωθυπουργος αν κανει καλα τη δουλεια τ ν εχει μεγαλυτερα προνομια.Οκ και αυτο ολο γινεται γ ν κατακτησουν τ μεγαλη αρκουδα τη ρωσια??μα η ρωσια τ σταλιν δεν ειναι αυτη π χρηματοδοτησε τ χιτλερ για τ παγκοσμιο πολεμο??κ μετα πες οτι ο χιτλερ την ειδε δυνατος κ ειπε οτι μπορω ν νικησω κ τ σταλιν κ στραφηκε εναντιον τ κ εχασε.οκ ,ομως ο κουμμουνισμος δεν ειναι εβραικο δημιουργημα ??ἅρα μια τεραστια χωρα οπως η ρωσια ειχε παντου εβραιους μεσα ,πως μετα εγινε χριστιανικη χωρα??οι γονεισ τ πουτιν κουμμουνιστες ηταν,αυτος γαλουχηθηκε με αλλα προτυπα??καταληγοντας 2 πραγμτα:
    1 υπαρχουν πλεον κρατη γτ η ταινια they live μ φενεται λεει μεγαλες αληθειες??
    2πεσ οτι υποαρχουν τ μπορω ν κανω εγω κ ο καθενας,γτ ν παω στο συνταγμα μια απλη πλατεια π απεναντι εχει ενα κτηριο π βλεπω στη τηλεοραση οτι ειναι μεσα αυτοι π περνουν αποφασεις και ν παιζω ξυλο μ μπατσους δεν οδηγει πραγματικα καπου,ισα ισα μια τεχνικη ειναι για να ξεθυμαινει ο κοσμος και να νομιζει οτι ενεργησε κ μετα παλι ν παει στη δουλεια τ.κ αν ζητουσαν για ενα μετρο 10 τωρα θα πουν πεφτουμε στα 5 .ολοι χαιρονται και μετα βγαινουν οι συνδικαλιστες κ λενε ο αγωνας μας επεφερε καρπους.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΚΑΚΙ,ομως μπορουμε οντως ν κανουμε τπτ για να αλλαξουμε κατι??γτ αυτο μ τ RFID ελευθερια ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!

  2. Σε ο,το αφορα τις ηλεκτρονικες υποδομες η ελλαδα είναι πολύ πισω…
    Τα φραγκα που επερνε ο λαοπατερας Παπανδρεου απο την (κακια) ΕΟΚ τότε για την αγορα υπολογιστών και μηχανοργάνωσης του δημοσίου τομεα φαγωθηκαν και δεν εγκατασταθηκαν ποτέ απο την τοτε κυβερνηση ΠΑΣΟΚ!
    Ματα ήρθε το Σημίτης και εκανε το ηλεκτρονικο φακέλωμα, εγκατασταθηκαν υπολογιστες στις υπηρεσίες και την εφορία και τωρα οδεύουμε προς την ολοκλήρωση… (ή ηλεκτρονικό ολοκληρωτισμό)

    Θυμίζω προεκλογική αφίσα του ΠΑΣΟΚ του 1985
    http://tinyurl.com/jhphjmm

    Για αυτο μας φαίνεται παραξενο…. το όποιο φακελωμα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek