Διαφημίσεις

Η εικόνα που συγκλόνισε τον κόσμο

Αυτή εδώ η εικόνα συγκλονίσε τον κόσμο. Και είναι την στιγμή που ένα νεογέννητο μωρό πλένεται με βρόχινο νερό από μια λακκούβα. Αυτό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στις 6 Μαρτίου στο στρατόπεδο προσφύγων κοντά στην Ειδομένη.
Η μητέρα κλίνει λίγο μετά τη γέννηση του μωρού μπροστά από την σκηνή, ενώ ένας άνδρας ρίχνει νερό για να πλύνει το βρέφος.

“Η Ευρώπη θα πρέπει να ντρέπεται για αυτά που συμβαίνουν με τους πρόσφυγες”. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από το Βάσκο φωτογράφο, Ίκερ Πάστορ.
Στο στρατόπεδο στα σύνορα βρίσκονται 12.000 άνθρωποι που μένουν σε σκηνές μέσα στη λάσπη.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

20 σχόλια στο “Η εικόνα που συγκλόνισε τον κόσμο”
  1. Ο Ερυθρος Σταυρος, ομως (που εκτιθεται ασχημα μ’ αυτη τη φωτο), αλλα λεει. Και τους τη λεει ασχημα των “ψυχοπονιαρηδων”.

    Ειναι πολλα τα λεφτα, Αρη, για να μη γινεται προπαγανδα.

  2. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ HOAX ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

  3. Συγγνώμη βρε παιδιά αλλά ο κύριος δίπλα κρατάει ένα μπουκάλι νερό και ρίχνει στο παιδί όσο το κρατάει η μάνα του…ποιο βρόχινο νερό???? Από που προκύπτει ότι η μάνα του το πλένει από τη λακούβα? Υπάρχει βίντεο? Αν υπάρχει μόνο αυτή η φωτογραφία λυπάμαι αλλά γίνεται τόσος ντόρος για να προκαλέσουν τον “δήθεν” ανθρωπισμό μας….Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι είμαστε ανθρωπιστές μόνο όπου γίνεται μόδα και προβάλλεται από την τηλεόραση και τα ΜΜΕ!

    1. υπάρχει και αφρόλουτρο και κουτί παιδικής κρέμας
      σημερα στην τιβί είδα την πρόσφυγα που είχε μια καλοαναθρεμμένη γάτα αγκαλιά με λουράκι στο λαιμό, στην Ειδομένη
      οι τούρκοι αγαπούν πολύ τις γάτες..

  4. Γενοβολάνε… και αυτο το βρεφος στην φωτο θα κραταει σε λιγα χρόνια ενα ΑΚ47 στο χερι και θα σκοτωνει «άπιστους»

    1. Εετσι… αλλα οι φρενοβλαβεις τηλεορασακιδες επιμενουν αυτιστικα να ψηφιζουν τζιφρα , νεα πασοκρατια και να ποτιζουν ευλαβικα το δεντρο που θα κρεμαστουν

  5. ΚΟΡΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ 12.000 (12=6+6)…..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ,ΚΟΡΑΚΙ, ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ;

  6. ΡΕ ΕΣΕΙΣ THΣ ΙSIS ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ,ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΦΥΛΛΟ.
    ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΑΤΖΗ ΠΑΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ ΠΑΟ ΑΕΚ ΑΡΗ….

    1. bild.de/politik/ausland/fluechtlingskrise-in-deutschland/idomeni-versinkt-im-elend-dramatische-lage-an-grenzuebergang-44834342.bild.html

      bild.de/politik/ausland/fluechtlingskrise-in-deutschland/idomeni-versinkt-im-elend-dramatische-lage-an-grenzuebergang-44834342.bild.html

      BILD

  7. ΘΑ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ..

    1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΟΜΕΝΗ.. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΒΑΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ

    2. ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΟΣ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΠΛΕΝΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ

    3. ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΟΦΟΚΡΥΟ. ΑΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Ή…. ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ “ΣΟΚΑΡΟΥΝ” ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ..

    4. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ? ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝΕ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ?

    5. ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ… ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟ, ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ… ΩΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ… ΑΛΛΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΑΛΛΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ…. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΆ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ…. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ… ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.

    ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ. Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ… ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

    ΙΩ

    1. Δικαίως αναμένω και διαβάζω με πολύ προσοχή τα μηνύματά σας… Απλά συνυπογράφω.

  8. Κι εμενα με συγκλόνισε τι να σας πω ποσο. Μέχρι τις πατούσες των ποδιών μου.
    Βρε Ουςτ απο δω, μας πρηξατε πια με τους λαθρο εισβολείς.
    Καταλάβετε το, δεν μας συγκινεί τιποτα. Οι ανθρωποι αυτοι, για εμας, που εχουμε πεντε δράμια μυαλό, γιατι οι υπόλοιποι εχουν άδειο κεφαλι, ξερουμε πως ειναι εχθροί μας. Ειναι έποικοι που ήρθαν να βρούμε την τύχη τους, αφου δεν εχουν στον ήλιο μοίρα. Εδω βρήκαν τον ήλιο, και καταστρέψανε την μοίρα την δικη μας..

    1. Παρατηρω συχνα τα σχολια σου φιλη μου και με διασκεδαζουν πολυ. Νιωθω λιγο ασχημα για εσενα που νομιζεις οτι εισαι απο αυτους που εχουν “πεντε δραμια μυαλο” (πως σου ηρθε αυτη η εκφραση ενιγουει;). Φιλη μου δεν σε καθυστερω αλλο απο τον αγωνα σου, συνεχισε να μενεις ασυγκλονιστη και μαχιμη. Ελπιζω στο αμεσο μελλον η ηδη κατεστραμμενη σου μοιρα να εχει κανει το κουμαντο της να μας απαλλαξει απο την παρουσια σου. φιλακια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *