Διαφημίσεις

Η Ινδία αναμένει 3,5 εκατομμύρια άνθρωπους σε φεστιβάλ

Παρά τις διαμαρτυρίες από περιβαλλοντολόγους γιορτάζετε από την πνευματική ινδική οργάνωση, την Art of Living, τα 35α γενέθλιά της, στο Νέο Δελχί. Στις όχθες του ιερού ποταμού για τους Ινδουιστές, τον Yamuna, από την Παρασκευή έως την Κυριακή θα γίνουν πάνω από 35.000 εκδηλώσεις από διαφορετικούς καλλιτέχνες. Σύμφωνα με την οργάνωση το φεστιβάλ θα είναι η μεγαλύτερη μουσικοχορευτική εκδήλωση ποτέ στον κόσμο.

Οι ακτιβιστές για την προστασία του περιβάλλοντος έχουν διαμαρτυρηθεί για την ισοπέδωση του φράγματος εναντίον των πλημυρών του ποταμού και την κατασκευή τεραστίων εγκαταστάσεων σε μια έκταση 3 εκτάριων. Φοβούνται ότι η βιοποικιλότητα έχει πληγεί σοβαρά στην περιοχή του φεστιβάλ, στο οποίο αναμένεται να παραβρεθούν 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι από 155 διαφορετικές χώρες.

Το δικαστήριο στην Ινδία ενέκρινε το σχέδιο, ωστόσο η οργάνωση θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των € 679.000 σαν αποζημίωση. Ο γκουρού, Σρι Σρι Σανκάρ, δήλωσε στο κανάλι NDTV ότι δεν ανησυχεί για το ποσό που θα πρεπει να πληρώσει η οργάνωση, απατώντας “Δεν κάναμε κανένα λάθος και είμαι πρόθυμος να μπω στη φυλακή, αλλά να μην πληρώσω.”

Στην φωτογραφία βλέπετε ένα Θιβετιανό ακτιβιστή να παρευρίσκεται σε διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την σηματοδοτήσει της 57η επέτειου της εξέγερσης του Θιβέτ κατά της κινεζικής κυριαρχίας στο Νέο Δελχί.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *