Διαφημίσεις

Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα ένα απέραντο hotspot – Αυτά είναι τα 15 νέα σημεία που θα μεταφερθούν 17.000 λαθρομετανάστες

Σε ένα απέραντο hotspot μετατρέπεται η Ελλάδα με… την κυβέρνηση να ετοιμάζει ήδη 15 νέα σημεία για να μεταφερθούν εκεί οι χιλιάδες εγκλωβισμένοι μετανάστες και πρόσφυγες.

Μπορεί η κυβέρνηση να περιμένει τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής για να δει ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει στην αντιμετώπιση του προσφυγικού-μεταναστευτικού, ωστόσο έχει γίνει ήδη η επιλογή 15 νέων τοποθεσιών για να μεταφερθούν πρόσφυγες και μετανάστες.

Μάλιστα μετά και την ομολογία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα για πολύ μεγάλο αριθμό προσφύγων, οι νέοι χώροι φιλοξενίας σε όλη τη χώρα κρίνονται απαραίτητοι, αφού από φαίνεται πως το κλείσιμο των συνόρων φαίνεται δεδομένο.

Που θα είναι τα νέα hotspots
15 νέοι χώροι φιλοξενίας προσφύγων, συνολικής χωρητικότητας 17.400 ατόμων, οι οποίοι ενδέχεται να είναι έτοιμοι και εντός της εβδομάδας. Τέσσερις εξ’ αυτών θα κατασκευαστούν στην Αττική, και συγκεκριμένα σε:

​Μαλακάσα -Χωρητικότητα 4.000 ατόμων

Αφίδνες -Χωρητικότητα 3.000 ατόμων
Αγιος Ανδρέας -Χωρητικότητα 500 ατόμων
Ελαιώνας (νέος καταυλισμός) -Χωρητικότητας 700 ατόμων

Οι υπόλοιποι 11 θα κατασκευαστούν στις εξής περιοχές:

Δράμα -Χωρητικότητας 800 ατόμων
Θερμοπύλες (νέος καταυλισμός) -Χωρητικότητας 400 ατόμων
Ηπειρος (4 καταυλισμοί σε διαφορετικά σημεία) -Χωρητικότητας 2.000 ατόμων
Θεσσαλία (4 καταυλισμοί σε διαφορετικά σημεία) -Χωρητικότητας 2.000 ατόμων
Λιτόχωρο (θα είναι έτοιμο μετά τις 15/3) -Χωρητικότητας 4.000 ατόμων

Ακόμη η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες θα ετοιμάσει δομές για 20.000 ακόμη πρόσφυγες και μετανάστες.

50.000 οι εγκλωβισμένους βλέπει ο Ερυθρός Σταυρός 33.320 η κυβέρνηση
Εντωμεταξύ, διαφορετικά νούμερα ως προς τον αριθμό των προσφύγων που βρίσκονται αυτή την ώρα εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα δίνουν Ερυθρός Σταυρός και κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ο Ερυθρός Σταυρός, η οργάνωση, δηλαδή, που σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει αναλάβει μαζί με τις υπόλοιπες μη κυβερνητικές οργανώσεις και τους εθελοντές να σηκώσουν το βάρος της διαχείρισης του προβλήματος εν τη απουσία του κράτους, εκτιμά ότι ο αριθμός των εγκλωβισμένων προσφύγων προσεγγίζει ήδη τις 50.000. «Είναι μία καθαρά ανθρωπιστική κρίση, ίσως η μεγαλύτερη στην Ευρώπη διαχρονικά, και πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία» είπε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός, ο οποίος και ήταν αυτός που το πρωί της Κυριακής στο MEGA μίλησε για 50.000 πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη τη χώρα.

Ωστόσο η Θεανώ Φωτίου, μια από τις υπουργούς που είναι επιφορτισμένη με τη διαχείριση της κατάστασης, επέμεινε λίγη ώρα αργότερα ότι ο αριθμός είναι 32.000. Αργά το βράδυ της Κυριακής, το Συντονιστικό Οργανο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης, σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι σε ολόκληρη την επικράτεια υπάρχουν 33.320 πρόσφυγες και μετανάστες, εκ των οποίων οι 27.109 στην ηπειρωτική χώρα.

Πού και πόσοι είναι οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες είναι κατανεμημένοι ως εξής:

domes

synolo

makeleio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα ένα απέραντο hotspot – Αυτά είναι τα 15 νέα σημεία που θα μεταφερθούν 17.000 λαθρομετανάστες”
  1. Λοιπόν αγαπητοί φίλοι τώρα ξέρετε που θα πρέπει να πετάξετε -στήσετε ΓΟΥΡΟΥΝΟ ΚΕΦΑΛΕΣ. Θα πρέπει όλη η Ελλάδα να γεμίσει με γουρουνοκεφαλές!!!!!!!!!!
    ΧΘΕΣ!!!!!!!!!!!

  2. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΡΕ??? ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ?? ΕΛΕΟΟΣ

  3. Καταγγελω την κυβερνηση και τον δημο Αθηναιων και την 3η διαμερισματικη κοινοτητα ως προδοτες και υπευθυνους γιατι εκτος των αλλων δημιουργουν εν κρυπτω καταυλισμο 1600 ατομων ακριβως διπλα στο σημειο που εδω και χρονια προσπαθουν να χτισουνε τεμενος. Και φροντιζουνε να γεμισουνε το μερος μουσουλμανους.Δεν τους εφτανε δηλαδη ο οικισμος που φτιαξανε στον ελαιωνα Βοτανικου αλλα φτιαχνουνε και δευτερο καταυλισμο τωρα παλι στον Βοτανικο στην λεωφορο Αθηνων στις παλιες αποθηκες Σαρακακη.

    http://www.eglimatikotita.gr/2016/03/hot-spot-20-150000.html

    1. Κορινθο και καμμαρες και κατεβαινουν και ποιο κατω σιγα σιγα ..μην ξεχνας οτι δεν τους ενδιαφερει κατω απ τ αυλακι..

      1. Πάνω ακριβώς σε αυτό που λέτε… για την Πελοπόννησο, πάρτε μια σημαντική πληροφορία.

        Τον Ιούλιο του 2002, αείμνηστος πλέον συγγραφέας Βιντάλ Γκορ, (ξάδελφος του Αλ Γκορ) είχε τελειώσει ένα ακόμα από τα ιστορικά βιβλία του που είχε σχέση με την Ελλάδα, και τα διεθνή τεκταινόμενα. Επί της ευκαιρίας είχε δώσει μια ακόμα συνέντευξη σε δημοσιογράφο της εφημερίδας Βήμα της Κυριακής.

        Ο δημοσιογράφος τον ρωτούσε γενικές ιστορικές πληροφορίες από το βιβλίο του… και κάποια στιγμή πάνω στην συνέντευξη ο Βιντάλ, πετάει την πληροφορία…

        …”Με αυτά που είναι να γίνουν στην Μέση Ανατολή και στα Βαλκάνια, εσείς οι Έλληνες μπορεί να βρείτε καταφύγιο στον Μορία”…

        Ο δημοσιογράφος, αντί να αρπάξει την ευκαιρία και να ρωτήσει τι ακριβώς εννοεί με αυτά του τα λόγια… άλλαξε θέμα στην συνέντευξη και προχώρησε!

        Αυτά.

  4. Βρε ρατσιστές, σε ολο τον κόσμο υπαρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια φτωχοί τυχοδιώκτες, φέρτε τους ρε ολους εδω. Οι Ελληνες ειναι τοοοοσο μαλακες, που θα ανοίξουν τα πόδια…..εε, συγνώμη, τα σύνορα ήθελα να πω και θα μπούν ολοι στην Ελλαδα, χωρις κανενα πρόβλημα.
    ντε βρε κούτα, εμεις εδω ειμαστε, θα δουλεύουμε να τους ταΐζουμε, να τους περιθαλπουμε, να τους στέλνουμε στα σχολεία μας και αν θέλουν να πήδηξ…τα παιδια μας, ευχαρίστως θα τους τα δώσουμε. Εξ αλλου τοςους φόρους πληρωνουμε, ε, λιγοι ακομα για τους …´φιλους μας….τους λαθρο, τι,πειράζει;;;; Μάθανε οτι πηδιωμαστ….πλακώσανε κι οι γυφτοι.
    Καλα μας κανουν ομως, αντίδραση καμία απο κανεναν. Σε λίγο απο τις ασθένειες που θα ξεσπάσουν, θα ψοφάμε σαν τα κοτόπουλα.

  5. ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΡΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑΓΕΛΛΩ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ

    Όλα τα δεινά της πατρίδας μας, και του κόσμου, συντελούνται και εκδηλώνονται διότι εκείνοι που διαχειρίζονται τις συνθήκες της κοινωνίας και του πολιτισμού, λειτουργούν έξω από την Δημοκρατία και την λειτουργική αρχή της η οποία με σαφήνεια ορίζει πως πηγή νομιμοποίησης είναι η έκφραση της βούλησης του λαού, αφού ποτέ δεν πέφτει σε σφάλματα που αρνητικές συνέπειες θα έχουν στο σώμα του λαού, και είναι η μοναδική εγγύηση που διασφαλίζει στην σχέση του διαχειριστή των κοινωνικών συνθηκών και του σώματος του λαού την λειτουργική πολιτική φυσική αρμονική ισοροπημένη σχέση η οποία ουδέποτε σφάλλει όπως ο γονιός στην σχέση με το παιδί του που ποτέ δεν θα δημιουργήσει τις αυθαίρετες συνθήκες εκείνες που θα φέρουν δυσκολίες και κινδύνους για την ομαλή ανάπτυξη του.

    Το πολιτικό ον που εκφράζει την δημοκρατική αρχή της έκφρασης της βούλησης του λαού ποτέ δεν σφάλλει, είναι αδύνατο να πέσει σε λάθος εκτιμήσεις και πολιτικές εφαρμογές, είναι η φύση της δημοκρατικής αρχής η οποία είναι αδύνατο να παράγει ψεύδος όταν ενεργεί μέσα στο πολιτικό ον, αφού του παρέχει την σαφή και αληθινή αντίληψη της πραγματικότητας και όσων συντελούν στην εκδήλωση της.

    Στην πατρίδα μας αυτό που συντελείτε στην περίοδο της μεταπολίτευσης μέχρι σήμερα είναι να εκλέγει ελεύθερα ο ελληνικός λαός για 4 χρόνια το κόμμα εκείνο που θα κυβερνήσει αμιγώς με αρχές δικτατορικές. Αυτό δείχνει η πραγματικότητα. Τα πολιτικά λάθη και οι αυθαιρεσίες πηγή έχουν την απουσία της δημοκρατίας στην πολιτική πράξη, και αυτό σημαίνει την απώλεια επαφής με την πραγματικότητα που νομοτελειακά θα εκδηλώσει τις κακουργηματικές της μορφές και συνέπειες.

    Η σημερινή κατάσταση όμως έχει περάσει σε άλλο στάδιο από την απουσία της δημοκρατίας και της μόνιμης κατάλυσης της.

    Η ομάδα Τσίπρα σαφέστατα είναι παράνομη, αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική στην κυβέρνηση. Δημοκρατική νομιμοποίηση δεν της παρέχει η εκλογή και η εντολή από τον λαό να οδηγήσει στο τιμόνι της χώρας, αλλά η έκφραση της βούλησης του λαού να εκφράζεται από τον Τσίπρα, και όχι ο Τσίπρας να εκφράζει την δική του βούληση για το πως πρέπει να είναι η κοινωνία, πάνω στον λαό, γιατί αυτό ζούμε σήμερα το οποίο είναι άκρα αντιδημοκρατικό, παράλογο και αυθαίρετο με παρόμοιο τρόπο όπως εκδηλώθηκαν ο εθνικοσοσιαλισμός του Χίτλερ και ο φασισμός του Μουσουλίνη οι οποίοι εφάρμοζαν την δική τους αντίληψη και βούληση πάνω στον λαό τους και δεν έκφραζαν στις πολιτικές εφαρμογές τους την αντίληψη και βούληση του λαού τους.

    Η πραγματικότητα και το γεγονός πως η ομάδα Τσίπρα παράνομα κυβερνάει με την ανοχή όλων των φορέων που έπρεπε να αποτρέψουν την εκδήλωση της αυθαιρεσίας αυτής, συνεχίζει εις βάρος του λαού με το μέγεθος της καταστρεπτικότητας τεραστίων και ασύλληπτων διαστάσεων, παρόλο που ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι φορείς.

    Είναι κατανοητό όμως να μην έχει κανείς συνείδηση και συναίσθηση της πραγματικότητας και όσων την διαμορφώνουν, ώστε να αντιδράσει σύμφωνα με όσα είναι ενδεδειγμένα από αυτήν την ίδια πραγματικότητα.

    Το γεγονός ότι η ομάδα Τσίπρα λειτουργεί σε πραγματικές συνθήκες εκδηλώσεων συμπτωμάτων της νόσου παρανοειδούς σχιζοφρένειας όπου κύριο χαρακτηριστικό της νόσου είναι η απώλεια της επαφής με την πραγματικότητα και την αντικατάσταση της με μία ψευδαισθησιακή εικόνα της πραγματικότητας, δεν το διακρίνει κανείς. Και είναι φυσικό να συμβαίνει διότι οι πολιτικές εφαρμογές δεκαετίες τώρα που συντελέστηκαν δίχως την εγκυρότητα που η φύση της έκφρασης της βούλησης του λαού παρέχει εγγυημένα την πραγματικότητα, είχαν αποτέλεσμα να εφαρμοστούν στην κοινωνία μέσα και να φυτευτούν ψευδείς και ασύμβατες με την φύση των πραγμάτων όψεις διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον με ψευδείς μορφές αλλά οι πολίτες να το λαμβάνουν ως αληθές. Με αποτέλεσμα σήμερα κανείς να μην έχει μία σαφή και απλή σύνδεση με την πραγματικότητα.

    Δείτε σε ένα παράδειγμα πως λειτουργεί. Ο Τσίπρας εφάρμοσε πάνω στο σώμα της κοινωνίας την ιθαγένεια στα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην πατρίδα μας. Η φύση της ιθαγένειας όμως δεν ανταποκρίνεται και δεν μπορεί από την φύση της να εκφράζει εκείνο για το οποίο ο Τσίπρας την εφάρμοσε μέσα στις εκδηλώσεις της πραγματικότητας. Έχουμε δηλαδή πλέον το ψευδές ως αληθινό, η συνείδηση μας θα διαμορφώσει μέσα της το ψεύδος ως αλήθεια, οπότε πως μπορώ έπειτα να έχω επαφή με την πραγματικότητα να την κατανοώ και να την διαχειρίζομαι;;;

    Η ιθαγένεια ορίζεται από την φύση και ουσία της. Εξωτερικά η μορφή της είναι ο αυτόχθονας με γενεαλογικό δέντρο να βυθίζεται στο παρελθόν, και εσωτερικά ο πυρήνας της ιθαγένειας είναι η συλλογική διαχρονική ιστορική εθνική συνείδηση. Τι από αυτά έλαβε υπ’ όψιν του ο Τσίπρας ώστε να φροντίσει να εκδηλώνεται μέσα στην πραγματικότητα και στο περιβάλλον που ζούμε;;;

    Ο Τσίπρας και η ομάδα του είναι υπό το κράτος παρανοειδούς σχιζοφρένειας με απόλυτη απουσία επαφής στην πραγματικότητα, δίχως συνείδηση και συναίσθηση των συνεπειών λόγων και πράξεων, και η καταστρεπτική μανία αυτών των ανθρώπων έχει σαφέστατες ανάλογες εκδηλώσεις στις ερχόμενες γενιές για τις οποίες ετοιμάζει ένα ψευδαισθησιακό περιβάλλον που όμως θα εκδηλώνεται ως πραγματικότητα.

    Το ασυνείδητο που κυριαρχεί στην ύπαρξη των ανθρώπων της ομάδας Τσίπρα είναι όψη της πραγματικότητας που μπορείτε να ανιχνεύσετε στο γεγονός της αθεϊας που δηλώνουν. Είναι αδύνατο να υπάρξει συνειδητή αθεϊα, είναι ασύμβατο με την ίδια την φύση και την ουσία που φέρει η έννοια, συνειδητός άθεος δεν υπάρχει, όλοι οι άθεοι είναι ασυνείδητα άθεοι, και δέχονται την συνθήκη αυτήν της ασυνειδησίας δίχως αίσθηση των συνεπειών για την εσωτερική τους λειτουργία, αλλά και δίχως αίσθηση και του ίδιου αυτού καθ’ εαυτού του γεγονότος.

    Το ίδιο διακρίνουμε και σήμερα να συμβαίνει από αυθαίρετες επιδράσεις που δέχτηκε ο πολιτισμός και η κοινωνία, αφού κανείς δεν έχει σαφή γνώση του τι πραγματικά βιώνουμε.

    Η δημοκρατία όταν ενεργεί την πολιτική πράξη ποτέ δεν σφάλλει. Και σήμερα οι συνθήκες της πραγματικότητας δεν διαμορφώνονται με δημοκρατικές συνθήκες. Η τερατουργία είναι δεδομένη.

    Η κατάλυση της δημοκρατίας και η άσκηση πολιτικής διαχείρησης σε συνθήκες εχθρικές με την δημοκρατία, έπρεπε να οδηγήσει τους αρμόδιους θεσμούς στο έργο προστασίας του ελληνικού λαού.

    ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ.

    Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    Γεώργιος Τσαχουρίδης

    1. ΕΜΕΙΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΕΛΑΝΕ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΥΜΩΝΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
      ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΚΟΒΑΝ ΤΑ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.
      Β.Μ

  6. Τὰ ἐλαφρυντικὰ πρὸς τὴν Χρυσῆ Αὐγὴ ποιὰ εἶναι;; Ποῦ τὰ βλέπεις;
    Ἐν τέλει ὅ,τι θέλει λέει ὁ καθένας καὶ ἡ Ἑλλὰς στὸν κατήφορο..!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek