20:07 - 06/03/2016

Δεν φτάνει που είσαι Ισις , δεν φτάνει που είσαι Τούρκος ..είσαι και ροκάς …Πφφφφφφφφφ!!!!!

Διαφημίσεις

Τελικά το αποφάσισα αντι να κάθομαι να σκάω για το πόσο μαστίγωμα τρώει η ανθρωπότητα από την υπεροντοτητα πληροφορίας …και πόσο η συνειδηση των συνανθρώπων μου είναι σε πλήρη σκοτάδι….θα αρχίσω να με τρολαρω ασταμάτητα …ίσως μέσα από το γέλιο γίνει καλύτερη δουλεια !

Ακόμα θυμάμαι σχόλιο νέου έφηβου που με σοβαρότητα καρδιναλίου ήθελε να περάσει σε άτομα της ηλικίας του ότι το σήμα του Βααλ δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας ροκ συμβολισμός …και ότι όσοι έλεγαν το αντίθετο απλά είναι γελοίοι!!!….

vaal-tourkoi-isis

Είπαμε ότι πιστέψεις …ότι σε κάνει να πιστέψεις η υπεροντοτητα … και αντε συ τώρα να πεις σε όλους όσους θεωρούν ότι φωτιστικαν με κάποιο τρόπο….οτι ρεεεεε κοπαδιιιιι κοιτάτε ακόμα το ντουβάρι ρεεεε!

Έχεις και έναν τόνο νέους γκουρού σωτήρες στο προσκήνιο να μοιράζουν απλόχερα γνώση σε ανθρώπους που το άνοιγμα ενός βιβλίου φαινόταν μια Ζωή σαν αγγαρεία στο χωράφι…έχεις και την επιφάνεια του εγωισμού που τα θέλει όλα γρήγορα και μασημένα για να μπορέσει να μπει και αυτός στην μάχη….και χέσε με φίλε μου κουράστηκα!

Για αυτό θα αρχίσω την ειρωνεία μονο…και όσοι παρουν χαμπαρι!

Μην βγει κάνας γκουρού και πει ότι αυτός ειναι ο χαιρετισμός των γκρίζων λύκων ..γιατί θα μου έρθει ένας ντουρβουτζας από τα νεύρα μου …που δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ….είπαμε τα σύμβολα ,οι ταμπέλες..είναι εκεί στημένα και ονομασμένα όπως γουστάρει ο καθείς …φτάνει να μην γνωρίζει ο καθείς…της πραγματικές έννοιες και συμβολισμούς …όπως δε και δυνάμεις επικαλούμενες ….ΓΙΟΥΧΟΥΟΥΟΥ!!

Πάρε και ενα ζα ζα ζααααα να έρθεις σε ισορροπία σκέψης !!!!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Αυτός είναι “χαιρετισμός” των Γκρίζων Λύκων,τα δάχτυλα σχηματίζουν τα αυτιά και το στόμα του λύκου.

    • Μην βγει κάνας γκουρού και πει ότι αυτός ειναι ο χαιρετισμός των γκρίζων λύκων ..γιατί θα μου έρθει ένας ντουρβουτζας από τα νεύρα μου …που δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε

    • χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα νικοοοοοοοο χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ!

  2. Ανώνυμος 03/06/2016 @ 8:54 ΜΜ

    και ο ομπαμιας γκριζο λυκοπουλο;;;;;;χα χα χα ας γελασω!!!!!
    οποια συμπτωσις!!!!!

  3. president devil 03/06/2016 @ 8:57 ΜΜ

    εμενα μου θυμίζει κουνελάκια του πλειμποι
    κολαση

  4. Ανώνυμος 03/06/2016 @ 9:37 ΜΜ

    Η φωτο έχει κάτι ακόμα, αν δεν είναι εφέ του φακού το φως της λήψης, το βλέπω και σκιαζομαι…ο Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά

  5. Ανώνυμος 03/06/2016 @ 10:15 ΜΜ

    Είναι η χειρονομία τον γκρυζων Λυκων.. Τα δάχτυλα σχηματίζουν ένα τρίγωνο εάν μπορείς να το πεις.. Δεν τα σπάνε προς τα μέσα.

  6. μμμμμμμμμμμμμμμμ 03/06/2016 @ 11:27 ΜΜ

    protothema.gr/greece/article/559102/sok-stin-andro-xevrastike-akefalo-ptoma-sto-batsi/

  7. Ομορφαντρες χαχαχαχαχα

  8. Εσύ τη ειρωνεία και το τρολαρισμα, άλλοι τα μπινελίκια. Αργά η γρήγορα η υπομονή χάνεται και τότε το κοινό κολλά μόνο στα μπινελίκια, την ειρωνεια ή το τρολάρισμα

  9. ειναι για γελια και για κλαμματα η κατασταση μας φιλε Νικο…
    ειμαστε μια ανθρωποτητα αλλοφυλων ολοι μαζι με καποιες ελαχιστες , κλεμμενες ψυχες…ολοι μαζι μπουντρουμιασμενοι εδω … στο χωροχρονικο συνεχες της σφαιρας γη…

    ο μονος λογος που αυτο το μπουντρουμι εξακολουθει να υπαρχει ειναι εως οτου διασωθει και η τελευταια απο αυτες τις κλεμμενες ουσιες-ψυχες. και μετα μπουμ και τελος.

    η αναλογια των εμψυχων ανθρωπων αυτη τη στιγμη στη γη ειναι 1 προς 1.000.000.000 οι υπολοιποι φιλοξενουν δαιμονικους κλωνους και συλλογικες ερπετικες ψυχες.
    αν το συλλογιστεις αυτο λιγακι θα καταλαβεις οτι ο πολεμος που διεξαγεται αυτη τη στιγμη πισω και μπροστα απο το παραταπετασμα ειναι κυριως πολεμος μεταξυ των αλλοφυλων και των διαφορων δαιμονικων φατριων για το ποιος θα επικρατησει.

    η υπεροντοτητα πληροφοριας στην οποια συνεχως αναφερεσαι δεν ειναι τιποτα αλλο απο το
    συλλογικο ασυνειδητο ολων αυτων που κινουν τα νηματα (το σχεδιο ειναι δυναμικο και διαρκως αλλαζει) για το πως θα επικρατησει η μια φατρια εναντι της αλλης. για τους ελαχιστους εμψυχους ανθρωπους η εξελιξη αυτη λιγη εως μηδενικη αξια εχει. αλλου κοιταζουν…ολα αυτα δεν τους αφορουν αμεσα..
    το αν θα γινει ενας γενικος πολεμος ωστε να αφανιστουν τα 2/3 της ανθρωποτητας μικρη σημασια εχει -οσο κι αν ακουγεται οξυμωρο αυτο- διοτι δεν μιλαμε για ανθρωπους-μιλαμε για κλωνους-δαιμονες σε ανθρωπινο σωμα.
    πραγματι το ενδεχομενο ενος τριτου παγκοσμιου εχει εμφυτευθει στο συλλογικο ασυνειδητο εντεχνως μεσω των προφητειων..καποιοι το επιθυμουν για να παιξουν τα ρεστα τους λιγο πριν το τελος..
    αλλα επειδη και η γη με δικα μας εξοδα γυριζει ,που λεει και ο ποιητης, τα λυτρα εχουν ηδη πληρωθει και οσοι γνωριζουν απλα παρακολουθουν χωρις φοβο. τον δευτερο θανατο να φοβαται ο ανθρωπος.. θα δουν πολλα τα ματακια μας εως τοτε.

    εχουν ηδη συντελεστει ολα.
    ο κλαυσιγελος οπου να ναι τελειωνει.
    καλη ανταμωση και καλο δρομο σε ολους.

    • ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΟΨΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΕΛΛΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Η ΓΗ ΕΧΕΙ 7 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΨΥΧΟΣ?????
      ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ?
      ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΛΑ…

      • η αναλογια που δοθηκε ειναι κατα προσεγγιση και ισως κρυβει και κατι που αφορα στο εγγυες μελλον.
        οι εμψυχοι αποτελουν πολυ μικρη μειοψηφια πανω στη γη. τα παλικαρακια στην φωτο του αρθρου για παραδειγμα ειναι ολοι δαιμονικοι κλωνοι..οχι δαιμονες, κλωνοι δαιμονων..πολυ πιο επινκνδυνοι. ..πολλα τα ‘αδειανα πουκαμισα’ και πολλοι οι προθυμοι “εθελοντες” που τα γεμιζουν. για ποια επιβιωση μιλαμε λοιπον; των ζομπυ;
        ολο αυτο που ζουμε εδω κατω ειναι μια σκια που προσποιειται τη ζωη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*