14:24 - 06/03/2016

Αυτά που τα τρολακια στην Ελλάδα προσπαθουν να σβήσουν σαν πληροφορία …στην Αμερική τα λένε ελεύθερα στης ειδήσεις!!!!

Διαφημίσεις

Μόλις μιλήσουμε για θυσίες η για στημένα γεγονότα και μαριονέτες … έρχονται τα ελληνικά τρολακια να προλάβουν μπας και ξυπνήσουμε κάνα πρόβατο παραπάνω!

Οταν λέμε ότι θέλει η ελεγχόμενη εβραίικη πληροφορία …ότι δηλαδή λένε όλοι οι άλλοι οι δήθεν μεγάλοι της δημοσιογραφίας…τότε τα τρολακια είναι ήσυχα …χαίρονται για τον ύπνο που και εμείς αναγκαστικά μοιράζουμε…μέσα στον διαρκή ανταγωνισμό του ίντερνετ…και την ανάγκη να είμαστε μπροστά ώστε την ΜΙΑ αληθινή και σημαντική είδηση …να μην προλάβουν να την σβήσουν και να στην δείξουμε !!

Είναι τεράστιο το παιχνίδι της πληροφορίας…. τεράστια η μάχη και στο λέω από την αρχή…και επί της ουσίας η ανθρωπότητα έχει χάσει αυτή την μάχη …εκτός από σπάνιες περιπτώσεις …και εννοώ εμάς και στα δάχτυλα ακόμα μερικούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη!!

Δεν θα συνεχίσω να εξηγήσω τι θίασος υπάρχει κάθε μέρα για το τι θα πιστέψεις ..τα έχω πει ..δουλειά σου είναι να ψαχτείς!

Πάρε άωρα σε αντίθεση με εμάς που τα τρολ σχίζουν τα ιμάτια τους όταν ακούνε για θυσίες ..πάρε τους Αμερικάνους που πλέον κολυμπάνε στα νερά του μαυροψυχη ελεύθερα ..τι λενε χαλαρα σε συζητηση στις ειδησεις!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=JgnAWY0RoeE

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ΠΑΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ (?)…

    https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/03/make-it-look-like-an-accident.jpg?w=750

    ΙΩ

  2. Ανώνυμος 03/06/2016 @ 10:22 ΜΜ

    Η δικτατορία της ηλιθιότητας είναι από τους βασικούς κανόνες του matrix. Όσο μεγαλώνει η επισκεψιμότητα στο site τόσο αυξάνεται και ο αριθμός των τρολ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν όλοι έμμισθοι, άλλωστε αυτοί (ανάλογα με το επίπεδο) στοχεύουν στην αντινόηση.
    Η ηλιθιότητα ή βλακεία είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης και χαρακτηρίζει κυρίως άτομα που βολεύονται στη θαλπωρή των δεσμών τους και άρα τους ενοχλεί η αλήθεια, που είναι συνήθως επώδυνη. Άλλοι πάλι λυπούνται τον κόπο της αναζήτησης. Άλλά, δυστυχώς η γνώση (και κατ’ επέκταση η αλήθεια) ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ με κόπο και αγώνα. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.
    Μη πτοείσαι λοιπόν από δαύτους. Εσύ να σκέφτεσαι αυτούς που αναζητούν τη γνώση και την αλήθεια. Και είναι πολλοί. Άλλοι πιο πισω, άλλοι πιο μπροστά. Δεν έχει σημασία. Σκέψου μόνον ότι αν επικρατούσαν οι ηλιθιοι θα είμασταν ακόμα στα δέντρα.
    DP

    • ΓΙΩΡΓΟΣ 03/07/2016 @ 10:39 ΠΜ

      ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ.

    • Σκέψου μόνον ότι αν επικρατούσαν οι ηλιθιοι θα είμασταν ακόμα στα δέντρα.
      DP

      Άρα αυτή την στιγμή δεν θα ήμασταν σκλάβοι του χρήματος και πριν το χρήμα σκλάβοι του μαστιγίου; Ότι η ατμόσφαιρα θα ήταν τόσο καθαρή που ίσως υπήρχαν ακόμη δεινόσαυροι αντί για αυτοκίνητα, παράδειγμα!

      Το καταλαβαίνω σωστά;

  3. "Ναρκοπέδιο"... 03/07/2016 @ 3:16 ΜΜ

    … στο τελος τα σχολια μου θα στα στελνω με γραμμα !!!

    Υ.Γ
    Όχι ρε! Δεν αμερικλανοαγγλίζη το νησί αυτό !!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*