Διαφημίσεις

15ΧΡΟΝΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟ ΑΝΟΒΕΡΟ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ Η ΜΑΝΤΙΛΑ ΤΗΣ!

Η Γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει ότι η 15χρόνη τζιχαντίστρια μαχαίρωσε τον αστυνομικό στο λαιμό με ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας, αφήνοντάς τον να αιμορραγεί μέχρι θανάτου ..

Μετά την σύλληψη, η κοπέλα δεν ασχολήθηκε με το αν ο αστυνομικός που μαχαιρώθηκε είχε πεθάνει, αλλά ανησυχούσε αν μαντίλα της ήταν σωστά και κάλυπτε τα μαλλιά της, σύμφωνα πάντα με το νόμο της Σαρία.

Σύμφωνα με το Breitbart , οι αρχές αποκάλυψαν πρόσφατα ότι η κοπέλα ήθελε να δολοφονήσει τον αστυνομικό, επειδή δεν μπορούσε να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή και να ενταχθεί στην Ισλαμικό Κράτος.

Τώρα που η Ευρώπη έχει ανοίξει τις χώρες της στους αραβικής προέλευσης αιτούντες άσυλο όλων των ηλικιών, ακόμη και τα παιδιά που αποδεικνύουν ότι η ισλαμική ανατροφή τους είναι πάρα πολύ επικίνδυνη για την δημόσια ασφάλεια.

Το περιστατικό συνέβη στο Ανόβερο, τον Νοέμβριο του 2015 αλλά στην Ελλάδα δεν προβλήθηκε και ιδιαίτερα από τα ΜΜΕ.

eglimatikotita.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “15ΧΡΟΝΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟ ΑΝΟΒΕΡΟ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ Η ΜΑΝΤΙΛΑ ΤΗΣ!”
  1. Μετα κάποιοι λενε να λυπηθούμε τα κακομοίρα τα παιδάκια;;;;
    Χαχαχαχα, κανεναν δεν λυπάμαι. Στα τσακιδια ολοι.
    Εξ αλλου ολοι ξερουμε πως οι τρομοκρατικές επιθέσεις σε Λονδίνο και Παρίσι, έγιναν απο δεύτερης γενιάς μουσουλμάνους.
    Πνίξτε τους ολους, αλλιώς θα πνίξουν αυτοι εμας.
    Πνιξτε δυο,τρεις,βαρκες και,στείλτε το μήνυμα πως αυτη θα ειναι πλεον η αντιμετώπιση τους αν συνεχιςουν να ερχονται. Να δείτε για ποτε θα σταματήσουν.
    Για να το κανει ομως αυτο καποιος πρεπει να ειναι Ελληνας. Να αγαπάει την πατριδα του και το εθνος του.

    1. και ποιος είναι Έλληνας απαυτούς που τους καλούνε εδώ το αθεϊστικό το τσιπρεικο αυτά θα δούμε με τους αντίχριστους που βγάλανε αλλά όταν τα λέω με λένε χρυσά αυγά και σκατά χαθήκανε η κότες άλλες εποχές ματσουκονανε κανα πακιστανό για το σιφερτο που έρχεται δε μιλάνε άι σιχτίρ με το κάθε ανθελληναριο που μπαίνει στη βουλή

  2. Ψιτ, παλουκάρια…

    Το σκηνικό έγινε στο Ισραήλ… Αν ρίξετε μια ματιά στο βίντεο, τον τίτλο του βίντεο, και τα σχόλια που ακολουθούν θα το καταλάβετε…
    Καλύτερα να διαβάζετε esspreso, παρά bild!

  3. …Σέλφις άλα Αλλάχ!..Όχι για να μη λέτε πως οι Μουσουλμάνοι ΔΕΝ αφομοιώνονται !(…το ΠΩΣ βέβαια μάλλον θέλει…ψυχίατρο!).

  4. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΛΕΩ ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ HUNGER GAMES ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΤΟΜΑΡΙ -ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *