Διαφημίσεις

Από την Αρβανίτισσα

 

Σήμερα παρέα με μια φίλη του αριστερού μπλοκ φόρεσα εγώ, η λύκαινα, τον μανδύα της εθελόντριας και κατηφόρισα για το Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.  Η μέρα μου ξεκίνησε από πολύ νωρίς το πρωί.

Επισκέφθηκα και τις τρεις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν μετανάστες και πρόσφυγες.

Καταρχήν οι πρόσφυγες είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, κάτω από 200 άτομα και κυρίως βρίσκονται στην εγκατάσταση του Χόκεϊ.  Μαζί τους εκεί βρίσκονται και ακόμα 1300 με 1500 άτομα, διαφόρων εθνικοτήτων και κυρίως προέρχονται από την Βόρεια και Βορειοδυτική Αφρική (Μαρόκο, Τυνησία, Αλγερία). Εκεί είδα φάτσες που σου προκαλούν πραγματικά φόβο.

Στο κτίριο των αφιξαναχωρήσεων εσωτερικού, πρώην δυτικό αεροδρόμιο, βρίσκονται αποκλειστικά Αφγανοί. Περίπου 1000 άτομα. Μέσα στο κτίριο δεν μπήκα, αφού ήδη είναι γκέτο. Από την μπροστά μεριά δεν φαίνονται πολλά, αλλά από την πλευρά της παλιάς πίστας του αεροδρομίου, οι σκηνές είναι χάους. Χιλιάδες κόσμος, κυρίως νεαροί και κάποιες οικογένειες, έχουν απλώσει ρούχα στα παράθυρα και στα μπαλκόνια του αεροδρομίου.

Αρκετά μέτρα πιο πάνω, νοητά προς το Ανατολικό αεροδρόμιο, στο παλιό γήπεδο BASEBALL έχουν τοποθετήσει δεκάδες σκηνές. Και εκεί απ΄ότι μου είπαν οι εθνικότητες είναι ανάμικτες. Κάποιους που δραστηριοποιούνται μόνιμα εκεί, ως εθελοντές του ρώτησα σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι με αυτούς τους ανθρώπους. Η απάντηση ορθή κοφτή. Από τα σύνορα δεν περνάνε οι μετανάστες με τίποτα….

Περιττό να σας πω ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους χώρους υγιεινής. Οι χημικές τουαλέτες και οι τουαλέτες των εγκαταστάσεων δεν φθάνουν για να εξυπηρετηθούν τα 4000 άτομα που έχει μέσα στο Ελληνικό, ούτε για πλάκα. Και μιλάμε για τουαλέτα και όχι για καθάρισμα – μπάνιο.

Το φαγητό – που κυρίως απασχολήθηκα σήμερα – αυτή τη στιγμή είναι εξασφαλισμένο. ΜΚΟ, και άλλοι εθελοντές (κυρίως απο τις κοντινές περιοχές που απ΄ότι κατάλαβα δίνουν για να γλυτώσουν το πλιάτσικο στα σπίτια και τα μαγαζιά τους) ευτυχώς προς το παρόν καλύπτουν τις ανάγκες.

Μεγάλοι κερδισμένοι οι ταρίφες, που είναι ουρά έξω από το δυτικό… Χρυσές δουλειές…

Επίσης σήμερα που πήγα εγώ έτυχε να είναι γεμάτος ο τόπος και με μικροπωλητές (κουβέρτες, powerbanks, φορτιστές, σαντουιτες κοτοπουλο/γαλοπούλα). Τώρα πότε θα τους κάνουν αυτούς ντου και θα τους σπάσουν στο ξύλο, είναι κατά την ταπεινή μου άποψη απλά θέμα χρόνου.

Εκεί ήταν και ο στρατός που πλέον στήνει σκηνές και σε άλλες εγκαταστάσεις (γήπεδο Εθνικού κλπ).

Απ΄ότι φαίνεται το Ελληνικό σε ένα μηνά το πολύ θα φιλοξενεί πάνω από 30.000 κόσμο.

Ένα ακόμα που είδα ήταν 3 λεωφορεία – φυσαρμόνικες που τις 10 ώρες που έμεινα εκεί δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό τα δρομολόγια. Απ΄ότι άκουσα μαζεύουν τους μετανάστες απο τις πλατείες της Αθήνας και τους πάνε εκεί.

Τώρα που σας γράφω αυτές τις γραμμές στο Ελληνικό περιμένουν ακόμα 530 ανθρώπους, από το πλοίο Μύκονος που έρχεται στο λιμάνι του Πειραιά.

Ένας γιατρός το μεσημέρι είπε “ευτυχώς χαλάει ο καιρός απο το βράδυ, θα σηκώσει νοτιάδες γιατί δεν θα ξέραμε τι να τους κάνουμε”

Φωτογραφίες δεν μου επέτρεψαν να τραβήξω και οι δημοσιογράφοι – φωτορεπόρτερ , υποχρεωτικά έξω από τα σύρματα. Κάποια ξένα κανάλια είχαν drones οπότε σήμερα ή αύριο το πολύ θα μπορείτε να δείτε τις εικόνες.

Καληνύχτα σας.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
44 σχόλια στο “Έβαλα το μανδύα του “εθελοντισμού” και σας περιγράφω την κατάσταση στα Κέντρα Μεταναστών στο Ελληνικό”
      1. Κατά βάση η αριστερά της Ελλάδας, βάζει κόσμο μέσα, για να πάρει τη ρεβάνς του εμφυλίου… αυτό βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Για να το πετύχει αυτό χρησιμοποιεί πολλά δόλια τεχνάσματα.

        Αυτά.

        1. ΠΩΠΩ ΜΑΛΑΚΙΑ… ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??? ΚΑΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ YOU KNOW… ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ

          1. Κάπου γίνεται πόλεμος… έλα ρε αλήθεια;
            Πάνο μήπως γνωρίζεις κάποια χρονική περίοδο στον πλανήτη, που να μην γίνονταν πόλεμος;

            Μήπως ο πόλεμος στην Συρία γίνεται από τους Ρότσιλντ τον Σόρος και κατά επέκταση τις Η.Π.Α. – Βρετανία – Ισραήλ, που είναι στενά φιλαράκια με την Γιάννα Α. τον Αλέξη Τ. και τον Πάνο Κ.;

            Στην Συρία γίνεται πόλεμος από το 2011.. ήδη από το 1012 υπήρξαν οι πρώτοι πρόσφυγες στα σύνορα με την Τουρκία και αυτό όχι τυχαία.

            Από το 2012 μέχρι το 2015 είναι 3 χρόνια διαφορά… ποια δύναμη ήταν αυτή που κρατούσε τους πρόσφυγες εκεί;

            Και ποια δύναμη ήταν αυτή, όπου μετά την εκλογή των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξεχύθηκαν… σαν ποτάμι! Οι δηλώσεις του Καμμένου περί προσφύγων στην Ευρώπη, ήταν τυχαίες στις αρχές του 2015;

            Δεν τους έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ! 🙂

            Προφανώς ο Πάνος έχει φτιάξει ένα δικό του κόσμο και ζει μέσα σε αυτόν! Πάνο δεν είσαι ο μόνος… ξέρεις πόσοι είναι σαν και εσένα; 🙂

            Πρόσφατα ήμουν σε σπίτι μέλους του ΣΥΡΙΖΑ… δεν είδα κανένα πρόσφυγα η μετανάστη, η λαθραίο να φιλοξενείται στην οικία του!! Τσάμπα μάγκες… κάποιοι θέλουν να το παίζουν ανθρωπιστές, αλλά χωρίς να θίγονται τα προσωπικά συμφέροντα τους.

            Όπως και να έχει και γαμώ τα κρέατα είστε… Θα σας χρησιμοποιήσουμε! Το θέμα είναι να προλάβουμε πρώτα εμείς και όχι οι λαθραίοι.

            https://www.youtube.com/watch?v=l36y0pG4tlg

            Και μια ερώτηση στον Πάνο… δεν διάβασες τι γράφει στο άρθρο η Αρβανίτισσα;

            …”διαφόρων εθνικοτήτων και κυρίως προέρχονται από την Βόρεια και Βορειοδυτική Αφρική (Μαρόκο, Τυνησία, Αλγερία). Εκεί είδα φάτσες που σου προκαλούν πραγματικά φόβο”…

            Αυτά.

          2. έχεις καταλάβει ότι ο Σύριζα είναι Κυβέρνηση και ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΛΑ?
            Τι πάει να πει : “δεν τους έφερε ο Σύριζα” ?
            Χέστηκα ποιός τους έφερε, ο Σύριζα να φροντίσει να ξεκουμπιστούν ΑΜΕΣΑ ως οφείλει.

        2. Δεν υπαρχει καμία ρεβανς…. εντολες εξωθεν εκτελουν όλοι τους, αριστεροι, δεξιοι, όλοι το ίδιο αφεντικό εχουν… ΞΥΠΝΑ!!!

          Αμαν πια με τις κομματικες και ιδεολογικες αγκυλώσεις….
          Δεν υπαρχουν! Ούτε οι ίδιοι δεν τις πιστευουν, ποτε δεν τις πιστεψαν…
          Είναι μόνο για κοπαδοποίηση των λαών/ψηφοφόρων

        3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΟΟ:30 KAI STON ΣΚΚ 01:52

          ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΑΜΣΤΕ????

          ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ??

          ΤΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝ’ ΑΥΤΕΣ??

          ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ??

          ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ Ή ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ??

          Ευτυχώς που υπάρχουν τέτοιες απόψεις και μερίδες ανθρώπων που μας δικαιώνουν αρνητικά όμως, και όχι θετικά. Για να λέμε: ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ!

          Τέτοιος ηλίθιος λαός δεν υπάρχει, έχει φοβηθεί το μάτι μου, στ’ αλήθεια! Καλά που “αποσυρθήκαμε” και δεν ξαναγράφουμε άλλο άρθρο γιατί θα κλαίγαμε ακόμα που υπάρχουν τέτοιοι έλληνες (το “ε” με μικρό γράμμα γιατί δεν αξίζουν το Κεφαλαίο “Ε”).

          Στ’ αλήθεια πονάει η ψυχή μου που διαβάζω τέτοιες απόψεις. Αντί να πείτε “ευχαριστώ” στην Αρβανίτισσα που έχει κότσια και τρέχει, ενημερώνει, γράφει να αφυπνήσει, υπάρχουν νεοέλληνες αρρωστημένης νοοτροπίας που αξίζει να λέμε: ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΚΙ ΆΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΥΣ ΟΜΩΣ 1000%…

          Θα μείνω ανώνυμος αυτή τη φορά γιατί τα’ χω γράψει επώνυμα κι ε΄χω κλάψει με τέτοιες απόψεις…

        4. ΑΝΩΝΥΜΕ ”ΑΥΤΑ”, ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.
          ΗΘΕΛΕ ΛΕΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ …
          ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ; ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ;;;
          ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ, ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ – ΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ;;;
          ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΤ, ΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΟ ΡΑΧΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ”ΚΟΥΝΙΣΤΟ” ΤΟΥ PODEMOS [ΜΠΟΡΟΥΜΕ] – ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ – ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
          ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ; Η ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΕ;
          ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ. ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ”ΡΟΤΑ” ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΡΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ; ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΣΩΡΤΣΙΛ; ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΝ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ; ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ….
          ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΚΕ … ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΘΙΑΣΩΤΗΣ.
          ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ”ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ”.
          ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

          https://www.youtube.com/watch?v=Xa4JAHDt6jg

        5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΕΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ Μ….ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΖΙ

      2. Δηλαδη οι 8 στους 10 είναι αντρες και μαλιστα ηλικίας 18-30… δηλαδή ηλικίας στρατεύσιμης

      3. Η ΚΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ….Η ΚΑΛΗ ΔΕΞΙΑ……ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΑΥΤΕΣ.

        ΑΥΤΑ.

  1. ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΡΕ! ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ ΣΕ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

  2. Αν εχεις παιδια θα περιμενα εκτος απο τα ποσοστα να αναφερεις τα παιδικα βλεματα που αντικρυσες..η καλυτερα να σιωπησεις αν δεν εχεις κατι καλυτερο νσ κσνεις απο το νσ ντυνεσαι εθελοντρια

    1. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.

    2. Και ποιος εισαι εσυ ρε φιλε που θα πεις στον αλλο τι θα κανει και τι δεν θα κανει;;;

      1. είναι “ανθρωπιστής” και λυπάται τα μικρά παιδάκια …. για αυτό θα σου επιβάλει και τι θα λες και τι θα κάνεις, αυτός είναι καλύτερος σου, αυτός έχει συναίσθημα, εσύ είσαι τενεκές ξεγάνωτος …..
        κατάλαβες; άντε και μη κάνεις χαζές ερωτήσεις στη χώρα των “ανθρωπιστών” των “αριστερών” και “δημοκρατών” …..

    3. Η υπερβολλικη παρακολουθηση των γεγονοτων μεσα απο τα ματια του MEGA και του SKY βλαπτει σοβαρα αν οχι καταστροφικα την κριση!!!!

      Ολοι λυπομαστε και συνδραμουμε τους αναξιοπαθουντες…. και ιδιαιτερως τα παιδια !! Εδω ομως μιλαμε για πραγματικη διαλυση τους εθνους και οχι μονο ……
      Αλλο πραγμα η αλληλεγγυη και αλλο η αυτοπαραδοση !

      Αθηνα

      1. Άϊ γειά σου, σωστά τα λες
        και εγώ όχι, δεν τους λυπάμαι καθόλου ούτε και με ενδιαφέρει, δεν έχω δε την παραμικρή δυνατότητα να τους προσφέρω ούτε τυρόπιτα (ακόμα και αν ήθελα), ο μισθός μου φτάνει μόνο για το φαγητό μου (οριακά, έχω αλλάξει πολυ τη διατροφή μου προς τα κάτω και έχω χάσει 10 κιλά τα 5 αυτά χρόνια, είμαι 44), το ενοίκιο και όχι όλους τους λογαριασμούς μου. Όσες φορές έμεινα απλήρωτος ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Ή ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΩ, ΚΑΝΕΝΑ, ΕΜΕΙΝΑ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ……

        Το “αδιαφορώ” λοιπόν είναι το πιο ευγενικό που μπορώ να γράψω….
        κι όχι απλώς αδιαφορώ, αλλά οι εικόνες που δείχνουν τα κανάλια ούτε καν που σταματάνε στο βλέμμα μου, σα δέσμη φωτός περνάνε από μπροστά μου, ούτε καν σαν κινούμενες εικονες, γιατί από μικρό παιδί, θυμάμαι αυτούς τους λαούς να τους βλέπω στις ίδιες ειδήσεις κάθε βράδυ, μόνιμα με ένα μπόγο στην πλάτη πότε σε μια χώρα πότε σε άλλη χώρα, μέσα στη λάσπη, στη βρώμα, στον πόλεμο, στους εμφυλίους, στη θρησκοληψεία, σε καταστραμένες πόλεις και σπίτια, ένα μόνιμο σύννεφο χώματος και βρώμας να σκιάζει πάντα όλα τα πλάνα

        Θα μου πεις: οι Δυτικοί τους έχουν κάνει τις πατρίδες οικόπεδα, ωραία, και αυτοί τι έκαναν για αυτό;
        Μια ζωή τρέχουνε σαν τα ποντίκια να κρυφτούν και έχουν μόνιμα την απαίτηση να τους τρέφουν κάποιοι άλλοι.

    4. Τα παιδιά αυτά (που τις φάτσες τους σας δείχνουν συνέχεια για να μη σας δείξουν τις φάτσες των πατεράδων τους και τρομάξετε) ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ που έχουν την ευθύνη τους και την ευθύνη για την τύχη τους, όπως κάθε γονιός σε αυτόν τον κόσμο. Ήταν δική τους δουλειά να ενδιαφερθούν για τα παιδιά τους όταν τα ξεσπιτώσανε για να τα σέρνουν στα τέσσερα σημεία του πλανήτη.
      Εσύ φρόντισε τα δικά σου παιδιά αν έχεις γιατί για την προστασία των δικών σου παιδιών δεν υπάρχει καμία “ανθρωπιστική” οργάνωση να απευθυνθείς όταν θα στην πέφτουν οι πατεράδες των παιδιών που λυπάσαι, να σε σκοτώσουν και να σε κλέψουν για να ζήσουν τα δικά τους τα παιδιά.
      Και δε λυπάμαι κανέναν και κανένα “παιδάκι” και δεν είμαι και σε θέση να βοηθήσω και κανέναν έτσι όπως με έχουν καταντήσει οικονομικά και ψυχολογικά. Μόνο στενούς φίλους που ενδιαφέρονται και εκείνοι για μένα ή στενούς αγαπημένους συγγενείς θα βοηθούσα με κίνδυνο ζωής ή με υστέρηση δική μου όπως θα έκαναν και εκείνοι για μένα.
      ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ.

      Ή
      είμαστε όλοι ίσοι και άρα ότι μπορώ εγώ μπορεί και ο Αφγανός και ο Σύριος κ.λ.π. και να φροντίσει να βρει τον τρόπο να επιβιώσει
      Ή δεν είμαστε όλοι ίσοι, εμείς είμαστε ανώτεροι από αυτά τα ζώα, οπότε ναι, αφού είναι έτσι, να τους ζήσουμε εμείς, οι ανώτεροι.

      ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

      Να τελειώνει κάποτε η καραμελίτσα με τα παιδάκια γιατί θα ξεράσουμε συναίσθημα στο τέλος …

    5. Εσυ εχεις παιδια;
      περιμενε τους κι ερχονται και φυλαξε τα καλα, αν προλαβεις…
      Δειτε την αληθεια πριν δειτε το γιαταγανι να ερχεται και το κεφαλι απλα θα παρακολουθει την σκηνη απο ….αποσταση!

  3. Πολύ καλά έκανες και πήγες και το έγραψες. Λίγο πολύ γνωστά όλα αυτά και αναμενόμενα. Η μοναδική μας ελπίδα είναι να καταφέρουν να πάνε μέχρι τα σύνορα και να σπάσουν το φράχτη για να περάσουν. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θέλουν με τίποτα να μείνουν στην Ελλάδα και σίγουρα δεν είναι όλοι γνώστες του μεγάλου σχεδίου αλλά τελικά μπορεί να μας μείνουν όλοι εδώ αμανάτι. Ας ελπίσουμε για το σπάσιμο του φράχτη.

    1. Περίπου όπως τα λες…. δηλαδή, έχω σκεφτεί το εξής: αφού από δω δεν πρόκειτε ούτε καν να τους “σπρώξουνε” γιατί εδώ δεν είμαστε Κράτος είμαστε μπουρδέλο “ανθρωπιστών” και με δεδομένο ότι οι άλλοι έχουν Κράτη, με σύνορα, με νόμους, κ.λ.π.
      και όταν λένε: “κλείνουμε τα σύνορα” εννοούν ότι δε θα περάσει κουνούπι η λύση είναι μία:

      Να κάνουν ντου να περάσουν τα σύνορα, να βγάλουν οι άλλοι τα όπλα, να καθαρίσουν 4000 – 5000 από δαύτους μήπως καταλάβουν τι σημαίνει “σύνορα” γιατί αυτοί ούτε πόρτα στα σπίτια τους δεν είχανε ….. με κουρελούδες ήταν

  4. ΦΙΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΙΣΣΑ, ΔΕΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ . Η ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

  5. Εσύ ΣΚΚ και κάποια άλλα δήθεν ανθρωπιστικά χρήσιμα ηλίθια του συστήματος βουλώστε το πιά!Επειδή έχει παιδιά τα λέει,δεν θέλουμε τα παιδιά μας σε 20 χρόνια να φορούν μπουργκες και να προσκυνούν τον κάθε βρωμιαρη μουλά!

  6. Εγώ περνάω εδώ και χρόνια με το ποδήλατο μου κάθε μέρα έξω απο το Ελληνικό (πηγαίνω Γλυφάδα – Άλιμο) και από πάνω συνήθως όταν έχει ήλιο δεν φοράω μπλούζα για να με δεί ο ήλιος (κάτω φοράω μακρύ παντελόνι). Προχθές πήγα λίγο στο Ελληνικό να δώ πως έχει η κατάσταση με τους μετανάστες. Ενώ τριγύρναγα μου λέει ένας στα Αγγλικά: “Εσύ γιατί είσαι γυμνός ;” Γιατί του λέω απαγορεύεται¨; “;Aν ήσουνα στην χώρα μου τώρα θα σε είχαμε βάλει φυλακή” μου απάντησε. Κοντά είμαστε λοιπόν σε λίγο να έχουμε και αστυνομικούς οι οποίοι να εφαρμόζουν τον νόμο της “Σαρία”.

  7. ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΟΠΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ (ΤΑΝΑΛΙΕΣ, ΠΕΝΣΕΣ,) ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ

  8. Διαβάζω ότι η Τουρκία δέχεται πίσω τους μη Σύριους. Αν είναι αλήθεια τα νέα είναι πολύ καλά.

  9. Μάλιστα… μια φωτογραφία από εσένα την εθελόντρια να πιστούμε κι εμείς που συνεισφέρουμε στέλνοντας τρόφιμα γάλατα και ρούχα όπως κάνουμε για τους συγγενείς και φίλους που μπορεί να περνάνε δύσκολα;

    Ειλικρινά έχετε καταστρέψει τη χώρα κυβερνώντες και μη και αναρωτιέμαι πότε θα βρεθεί ένας πραγματικός πατριώτης να καθαρίσει τη χώρα από τους πατριώτες και τους σωτήρες, με μανδύες και χωρίς μανδύες. Οι περισσότεροι αναρχοαριστεροφασίστες δεν συνεισφέρετε με τίποτα στον ελληνικό πολιτισμό ούτε στην Ελληνική ιστορία και εύχομαι να μη φτάσει ο κόμπος στο χτένι και δούμε εμφύλιο αλλά να φύγετε από τη χώρα που τόσο πια δε σας αρέσει να μείνουν οι απλοί άνθρωποι που πασχίζουν καθημερινά αλλά παραμένουν άνθρωποι και τιμούν τη χώρα όπως πρέπει μέσα και έξω από αυτή.

  10. Εχω 3 απορειες. Γιατι ενω ο πολεμος γινεται σε μια χωρα την Συρια, εμεις εχουμε μεταναστες απο καμια 100ρια χωρες;; και αν τυχον γινοτανε πολεμος μεταξυ Ινδιας Κινας εμεις θα επρεπε να δεχτουμε μερικα εκατομμυρια εδω;;; και γιατι οταν στην Ελλαδα εχουμε πολεμο γινεται επιστρατευση, που αν δεν πας εισαι λιποτακτης, στις αλλες χωρες δεν ισχυουν αυτοι οι κανονες;;

  11. ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΑ Κ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΟΘΩΝΙΑ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ.
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΩ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!
    ]+[

  12. Θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι που εχει πει ενας συνάδελφος μου. Εδω και παρα πολλά χρόνια οι ανθρωπολόγοι και οι κοινωνιολόγοι έχουν προβλέψει απο μελέτες οτι η γηραιά ήπειρος που λεγεται Ευρώπη, σιγά σιγά πεθαίνει εξαιτίας χαμηλων γεννήσεων και αυξησεις των γερόντων. Τοτε που εγιναν οι μελετες ειχε προταθεί αναμειξη εθνικοτήτων αλλων χωρών ώστε να γίνει ανανέωση της γηραιάς Ηπείρου. Αυτα ειχαν υποθεί απο ότι εμαθα δεκάδες χρόνια πριν. Και λέω εγώ τώρα μήπως τελικά ολο αυτό που γίνεται…γινεται για να ανανεωθεί η γηραιά Ηπειρος??? Εμαθα απο άλλον αξιοπιστο ανθρωπο οτι ο κοσμος της συρίας ειναι πολύ καλή πάστα ατόμων με εξαιρετικό DNA και αλλα. Μήπως γιαυτό εχουν κλείσει τα σύνορα και τα ανοιγουν τα αλλα κράτη μονο για Συρία..?? Εμας φυσικά λεω εγω τωρα μας εχουν χεσμένους και γιαυτο μας αφήνουν ολες τις υπόλοιπες εθνικότητες. Μήπως τελικά ολο αυτο με τον Πόλεμο αποσκοπεί στην ανανέωση της γηραιάς Ηπείρου?

  13. Ας ασχοληθώ λίγο με όσους ασχολήθηκαν μαζί μου…

    🙂 Αν κάποιος διαβάσει το τι έγραψα και τι ήθελα να επισημάνω αντιλαμβάνεται ότι ουδεμία σχέση έχουν τα γραφόμενα μου με τις τυχών απαντήσεις η επισημάνσεις που έλαβα!!!

    Αυτό είναι ένα ακόμα γεγονός για το τι δύναται να καταλάβει ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων…

    Δεν έγραψα πουθενά για την “κακή” αριστερά και την “καλή δεξιά, η το αντίστροφο. Είναι γνωστό γιατί μου το φορτώνεται…

    Η δεξιά για την οποία γράφεται παρέδωσε το έθνος στους τραπεζίτες της δύσεως… η αριστερά αυτή την στιγμή παραδίδει τον λαό στους σουνίτες της ανατολής. Η ελληνικού τύπου δυτική “δεξιά” αποτελεί το κωλοδάκτυλο στο δεξιό χέρι των Ρότσιλντ, και η ελληνικού τύπου δυτική “αριστερά” αποτελεί το κωλοδάκτυλο στο αριστερό χέρι των Ρότσιλντ!

    Έχουμε γράψει για τον πλαστό Βαυαρικό εθνικισμό.. και τον αγγλοσαξονικό πλαστό διεθνισμό… βαριόμαστε να τα επαναλάβουμε.

    Προφανώς δεν ζείτε στην Ελλάδα.. και δεν μιλάτε με ανθρώπους κάποιας ηλικίας! Ας πούμε από 60 χρονών και πάνω… οι δεξιοί θα σου πούνε για τους κακούς αριστερούς, και οι αριστεροί θα σου πούνε για τους φασίστες δεξιούς!! Κανείς δεν θα πει για τους Αμερικάνους… διότι και οι δυο και μόνο αυτοί οι δύο από αυτούς τρώνε.

    Έτσι λοιπόν ανάμεσα σε αυτά τα δύο μακροχρόνια πολιτικά πλαστά αντίθετα, η αριστερά στην Ελλάδα φέρνει κόσμο για να πάρει την ρεβάνς του εμφυλίου!!! Άρπαξε την εξουσία και αυτό πράττει… είτε αρέσει σε κάποιους είτε δεν αρέσει δεν έχει σημασία… σημασία έχει ότι έρχεται πολύς κόσμος από Αφρική και Ασία, που δεν έχουν ουδεμία σχέση με Συρία και Ιράκ, δικαιολογίες και Δούρειο Ίππο, που χρησιμοποιούν οι αριστεροί δυτικού τύπου… και αυτός ο κόσμος πέραν του φτηνού εργατικού δυναμικού (που είναι παράδοξο να επιδιώκει κάτι τέτοιο η… υποτιθέμενη αριστερά) σε μια χώρα υπό κατοχή και οικονομικά κατεστραμμένη, έρχεται και για αλλαγή συνόρων, αρχικά με πολιτικούς δημογραφικούς τρόπους… αυτό λέγεται εποικισμός.

    Βεβαίως οι αριθμοί των 100.000 η 150.000 είναι γελοίοι… όπως και αυτά που λένε οι αριστεροδέξιοι δυτικοί, τύπου Μουζάλα, η Καμμένου.

    Αυτά.

    Υγ. Σε αυτό το πλαστό πολιτικά αντίθετο, οι αριστεροί είναι χειρότεροι των δεξιών… διότι όχι μόνο επέβαλαν εις διπλούν νέα οικονομικά μέτρα στους κάτοικους της χώρας των Ελλήνων από ότι οι προηγούμενοι από αυτούς, αλλά και χωρίς να έχουν ουδεμία έγκριση από τον αποβλακωμένο λαό… αντί να φέρουν όλους αυτούς που έφυγαν από την Ελλάδα για το εξωτερικό, φέρνουν αγελαδινών φελάχους από την Αφρική, και Μουτζαχεντίν από την Ασία, με πρόφαση ότι είναι… πρόσφυγες!!!

    1. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ.
      ΑΡΧΙΚΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΝΤΑ ΖΟΥΣΑ ΕΔΩ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑΞΕΙΔΕΥΑ, [ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ].
      ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ. ΑΛΛΑ ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΟΙ ΔΕ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ”ΚΟΥΤΑΛΑ” ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΑΙΡΕΘΗΚΑΝ [ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ], ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
      ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ; ΤΟ ΕΑΜ ΕΙΧΕ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΓΙΑΛΤΑΣ, Ο ΣΤΑΛΙΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΒΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΑΓΓΛΙΑ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΕΑΜΙΤΩΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΟΥΠΑ; Η ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ;
      ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΑΔΟΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΚΟ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ; Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ; ΟΣΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ”ΔΙΑΦΟΡΑ” ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΠΑΣΟΚΟΙ, ΦΩΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣ, ΚΑΙ ”ΣΑΛΑΜΕΜΠΟΡΟΙ” ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ;
      ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ, ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΑΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ”Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”, ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
      ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ LINK ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Ε.Α. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ. ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΟΚΚΑΛΑ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ”ΚΕΝΤΡΑ”. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΣΤΟΝ ΓΑΠ, ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ. ΑΠΟ ΤΑ ….. ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ.

    2. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.
      ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ, ΕΧΑΣΕΣ.
      ΕΙΠΕΣ, ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ….ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.
      ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ!!)ΠΩΣ ΔΕ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;
      ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΦΑΝΟ ΘΥΕΛΛΗΣ.
      ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ.

  14. Δηλαδή αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ή η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ κτλ (μιας και όλοι εντολές παίρνουν από υψηλά κέντρα εξουσίας)…δεν είναι ρατσιστικό???
    Να θέλουν εδώ τους μετανάστες-πρόσφυγες και να τους παρατάνε στη μοίρα τους??? Τάχα μου κλαίγανε για τον Αυλάν… Να τους πάρουν σπίτια τους οι ψηφοφόροι τους και οι αναρχικοί μαζί που κόπτοντι τόσο!
    Εδώ δεν έχουμε κοιτάξει τον δικό μας κώλο σαν χώρα, θα κοιτάξουμε και των άλλων??? Αλλά είπαμε πάνω απ’όλα φταίμε εμείς..ή μάλλον οι βολεμμένοι και οι μαζοχιστές…αυτοί τους ψηφίζουν!
    Ρατσιστικό δηλαδή είναι μόνο να μην τους θέλουμε εδώ??? Έχουν βαφτίσει τα πάντα με απαγορευτικά και ντροπιαστικά ονόματα/επίθετα για να μην μπορεί κανείς να αντιδράσει…
    Εχθρός της ΝΠΤ είναι μόνο το Έθνος και ο Εθνικισμός…τέλος!

    1. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ….ΕΧΕΙΣ ΕΘΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΔΟΛΦΕ;
      ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.
      ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ PEGIDA ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ.
      ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΜΑΥΡΟ, ΑΣΠΡΟ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΕ ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ…..ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ;

    1. ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
      ΚΛΕΙΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ, [ΟΧΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ] ΣΕ ΝΕΟ-ΜΟΝΤΕΡΝΟ-ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ”ΚΟΥΜΠΩΝΕΣΑΙ” ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ”ΦΟΡΙΕΤΑΙ” ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
      ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.
      ΚΑΠΟΤΕ, ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΠΙ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΓΚ, ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ. ΒΑΠΟΡΙ. ΓΕΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ. ΤΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΑΠ’ ΕΞΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΓΡΑΦΑΝ … DEMOCRATIC PEOPLES REPUBLIC OF CHINA !!!! EΠΙ ΜΑΟ ΑΥΤΟ !!!
      ΕΙΠΑΜΕ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕΣ; ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΣ; ΤΟ ΑΥΤΟ !!!

  15. ΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ? ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ?
    Ο Ε Β Ρ ΑΙ Ο Σ ?
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ … ΚΑΝΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ,
    ΠΑΡΑ, ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

    ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ…
    ..ΟΟΟΟΧΙ…
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ ΤΟ ΚΑΤΟΦΛΙ ΤΙΣ ΣΤΟΑΣ ….ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ , ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΙ.

    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…

    ΕΙΔΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ 40 ΠΕΖΩΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΔΙΑΒΑΤΩΝ ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΑ ΓΚΡΟΥΠ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ 20 ΚΑΙ 35 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΚΑΘΗΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΩΝ ΕΝΟΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΗΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ
    (ΩΣ ΤΩΡΑ)ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΧΗΜΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ ΤΟΥΣ… ΣΩΣΤΑ ?

    ΕΔΩ ΕΧΟΠΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΟ,
    ΟΙ ΜΑΧΗΜΟΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑΧΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ.
    ..ΡΕ ΣΕΙΣ…ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ …. ΑΜΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ , ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΜΟΥΣ ΜΕ ΔΟΥΡΕΙΟ ΗΠΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΟΡΘΗΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΑΝ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΔΟΥΛΕΥΗ.
    ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ-ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ,
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ.

    ΑΚΟΜΗ, ΑΝ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΧ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΔΙΠΛΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΦΕΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ,ΟΥΓΓΑΡΙΑ ,ΙΣΠΑΝΙΑ,ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΩΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΕΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ή ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙΑ,
    ΑΝ ΟΧΙ, ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΕΤΣΙ… ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΝΩΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ Ο ΚΥΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΩΝΤΕ ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΒΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
    Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

    ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΔΩ,
    ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΗ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΧΕΔΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΩΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ….ΟΟΟΟΟ…ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ

    ΕΧΟΥΝ ΓΛΥΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΣΜΑΡΤ ΚΗΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Ή ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ….ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΝΕΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥ, ΠΛΕΩΝ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΟΥΑΤΣ ΑΠ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ…
    ..ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ…
    ΕΧΕΙ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ 800€ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΚΗΝΗΤΟ?
    ΚΑΙ… ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ?
    ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ?
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΕΛΦΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ? ΟΟΟΟ…ΠΟΡΚΑ…ΜΙΖΕΡΙΑ…

    ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΩΝ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΩΝ…
    …ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΙΟΙ ΠΕΤΡΕΛΕΑΔΕΣ ΜΕΣΩ ΠΟΙΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΑΝΕ ?

    ……… ΚΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΝΝΑΣ ΑΣΥΝΗΔΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕ ΚΑΙ ΑΡΑ ΞΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΛΕΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΩΣ ΤΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΠΑΤΗΣΗ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ SMS, ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ…

    ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ,

    ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ….. ΚΑΝΑΠΕΔΑΡΧΑ ΜΟΥ…..???

    … ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ, ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΠΟ 10ΚΙΛΑ ΑΛΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΧΟΡΤΑΡΙ, ΖΑΧΑΡΗ ,ΛΑΔΗ,Κ ΑΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΛΠ. ΜΙΑ ΣΦΕΝΤΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ, ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ ΚΛΠ …ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΑΖΑ ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΛΑΒΙΔΕΣ ΣΑΝ ΕΙΔΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΔΕΝ ΞΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ …..ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ … ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ…

    ΑΝΤΕ ΒΡΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΓΩΜΑΡΑ….!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *