Διαφημίσεις

Προέβλεψε ο Νοστράδαμος την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ και την πολιτική που θα ακολουθήσει, εμπλέκοντας μάλιστα και την Ελλάδα;

Σύμφωνα με το – δύο φορές – βραβευμένο αμερικανικό μπλογκ “boingboing”, κάτι τέτοιο έχει πράγματι συμβεί…

Ο συντάκτης του μπλογκ, Rob Beschizza, ανέλυσε την αγγλική εκδοχή των τετράστιχων που έγραψε ο Νοστράδαμος, εντοπίζοντας τη λέξη “trumpet” που σημαίνει «τρομπέτα».

Θεωρεί ότι αναφέρεται στον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο Νοστράδαμος συνήθιζε να χρησιμοποιεί λέξεις που παραπέμπουν σε ονόματα.

Στον πρώτο από τους «Αιώνες», καθένας από τους οποίους αποτελείται από 100 τετράστιχα, το 40ό τετράστιχο αναφέρει:

«Η κρυμμένη τρέλα της ψεύτικης τρομπέτας θα αναγκάσει το Βυζάντιο να αλλάξει τους νόμους του».

Αυτό, σύμφωνα με τον συντάκτη του βραβευμένου μπλογκ, σημαίνει ότι ο Τραμπ θα αναγκάσει την Ελλάδα να αλλάξει τη νομοθεσία της, πιθανώς για θέματα που αφορούν για θέματα μετανάστευσης…

12

kontranews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Αυτή είναι η προφητεία του Νοστράδαμου για τον Ντόναλντ Τραμπ και την Ελλάδα…”
  1. Ξεχαστε αυτο που γραψατε ,επομενη προεδρος ειναι προγραμματισμενο να βγει η Χιλαρι .Τον Τραμπ τον εβαλαν ως αντιπαλο στην Χιλαρι ωστε η Χιλαρι να εχει μια ευκολη νικη αφου η ρητορικη του Τραμπ ειναι αντιθετη με αυτη της νεας ταξης.

    1. ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ…ΟΝΤΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΣ
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ “ΔΡΑΚΟ”.

    2. Apo Ameriki: I Hileri. Tha einai I epomeni proedros tis Amerikis….Kai opoios Nomizi Oti o Trump einai kakos . Pou na MATHETE tin ISTORIA tis Hilari’s…. Hamos..

  2. Και γιατί να μην είναι η Τουρκία το Βυζάντιο; Αν ο Νοστράδαμος έβλεπε περιοχές θα έβλεπε την Κωνσταντινούπολη. Όσο για την τρομπέτα θα μπορούσε να είναι κάποιο όπλο ήχων των Ρώσων που θα ακούγεται σαν παράφωνη τρομπέτα. Τελικά όποιος θέλει λέει ότι θέλει.

    1. δεν εχει σχεση η τουρκια με το βυζαντιο!!!!!
      βυζαντινη μουσικη, βυζαντινη γραφη, βασιλιαδες, γλωσσα όλα ελληνικά ήταν

  3. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ… ΑΡΑ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ…

    ΙΩ

  4. μάλλον πιστεύω δεν θα βγει κανένας μάλλον θα έρθει στρατιωτικός νομός οπός λένε και πολλές προφητείες όσο για τον τραμ αυτό το παραμύθι ότι είναι κατά της νέας τάξης το έχουμε ξαναδεί με τον καμένο άμα ήταν κατά της νέας τάξης θα έκαναν τα κόλπα τους να μην έφτανε ποτέ να βγει δεν θα τον κρατούσαν στην κυβέρνηση εδώ δεν είναι Ρωσία δεν είμαστε υπερδύναμη όλοι είναι ελεγχόμενοι

    1. Πάρε καμμία ανάσα βρε Μάκη! Βάλε κανένα σημείο στίξης να είναι πιο ευανάγνωστο το κείμενό σου! Είναι όμορφο παράλληλα με την πατρίδα μας να τιμούμε και την γλώσσα μας με σωστό συντακτικό-γραμματική!
      Πολύ φιλικά

  5. Ειστε βαθια νυχτωμενοι μιας και σας μπερδευουν με τις ανοησιες της η νεα ταξη.
    Τι δουλεια εχει η τρομπετα με τον Τραμπ;.
    Και βεβαια δεν θα βγει ο Τραμπ, και ουτε η τρομπετα.
    Το ποιος θα βγει το γνωριζω καιρο τωρα, και για ποιο λογο θα βγει.
    Τον λογο δεν γνωριζετε και για αυτο σας λενε οτι θελουν για να μας αποπροσανατολιζουν.
    Το λεει καθαρα ο Νοστραδαμος.. Κρυμενη τρελα της ψευτικης τρομπετας θα αλαξει τους νομους στο Βυζαντιο.
    Οταν γεννηθηκε ο Νοστραδαμος το Βυζαντιο ειχε πεσει στους Τουρκους.
    Επομενως Βυζαντιο θεωρει το ελληνικο στοιχειο.
    Ψευτικη τρομπετα ειναι η νεα ταξη που εδρευει στην Αμερικη.. Οτι μουσικη παιζει αυτη χορευουν οσοι την ακουνε.
    Δηλαδη οι Αμερικανοι ηδη με την κυβερνηση που εχουμε εχουν αλαξει τους νομους ριζικα, θελοντας το Βυζαντιο, εμεις δηλαδη να μην εχουμε ταυτοτητα σαν εθνος.
    Αυτο το εφαρμοζει το Συριζα, αλλα που να το δειτε εσεις μιας και η ψευτικη τρομπετα παιζει, και χορευουν με τον ρυθμο της οσοι την ακουν.
    Επειδη οσα εχω γραψει που θα συμβουν, συμπιπτουν αρκετα με τα οσα εχει πει ο Νοστραδαμος, καλα θα ειναι να καταλαβετε οτι σας γραφω για την τρομπετα.
    Σταματηστε να ακολουθειτε τους ρυθμους της τρελης ανοητης τρομπετας..
    Επισης να ξερετε οτι μας περιμενουν πολλα δεινα απο αυτη την τρομπετα, που οταν παρει την εξουσια θα γνωρισετε οτι πραγματι ειναι τρελη.. Για δεσιμο, σατανισμενη, ειναι η αρχων του σατανα.

  6. 17 Ιαν 2012

    ΠΕΡΙ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ….

    ΠΟΛΥ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ “ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ” ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ. EINAI ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….

    ΑΠΟΨΗ Ο.Ε.Α ΓΙΑ ΤΙΣ “ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ¨:
    ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

    timezero.blogspot.com/2011/11/blog-post.html
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ??
    ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ (ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ 2010.
    ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΘΩΣ Ο “ΘΕΟΣ” (ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΩ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΕΧΩ ΓΡΗΓΟΡΑ) ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.kerberos-hellas.blogspot.bg/2011/11/blog-post_1595.htmlΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ”ΒΙΒΛΟ” ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ”ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ” ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ , ΕΝΑ ΣΗΜΙΤΗΣ ”ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ”, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ”ΕΚΤΕΛΕΙ , ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ Π.Χ. Η ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΛΕΓΕΙ ”ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΕΙ”.

    ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ- ΘΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ-ΔΩΔΑΝΕΙΜ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΣΤΟ Α’ ΧΡΟΝΙΚΩΝ Α΄ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΥΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ -ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΘΡΑΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΗΠΕΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ , ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ; Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΩΣ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑ.timezero.blogspot.bg/2011/04/blog-post_9131.html

  7. Έχετε πολύ πλάκα όλοι σας. Και ο Νοστράδαμος ακόμα πιο πολύ. Όπως πάντα το μέλλον θα είναι πιο ενδιαφέρον από όλες τις βλακείες σας μαζί. Μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα απλώς φτιάχνετε παραμύθια και τις σχολιάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *