Διαφημίσεις

Το επόμενο άρθρο το βρήκαμε στον ξένο τύπο και σας το μεταφέρουμε γιατί από οτι φαίνεται κάποιοι άρχισαν ξαφνικά να ξυπνάνε στην κυβέρνηση της χώρας μας…

Τσίπρας: απειλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση με μπλοκάρισμα όλων των πολιτικών αποφάσεων μέσα στην ΕΕ

ΑΘΗΝΑ –
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε την Τετάρτη στο κοινοβούλιο ότι θα μπλοκάρει όλες τις πολιτικές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέχρι να συμφωνήσουν μια δίκαιη κατανομή των προσφύγων που να είναι σεβαστή από τα κράτη μέλη.

Η ελληνική κυβέρνηση δεν θα δεχτεί ότι θα υπάρχουν χώρες που κλείνουν τα σύνορα τους με φράχτες και απαραβίαστες πύλες σε κάθε πρόσφυγα” αυτήν τη δήλωση έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Δεν εξήγησε όμως κατά πόσον θα μπλοκάρει τις αποφάσεις για την πολιτική που αφορά τους πρόσφυγες ή θα μπλοκάρει και άλλες αποφάσεις.

Ο Τσίπρας αποκάλεσε την διάσκεψη μεταξύ της Αυστρίας και αρκετών Βαλκανικών χωρών εχθές Τρίτη, μια μεγάλη ντροπή γιατί έγινε χωρίς την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την συμμετοχή της Ελλάδας.
Η διάσκεψη έγινε στη Βιέννη σχετικά με την πολιτική του ασύλου των προσφύγων στην ΕΕ.

Μετάφραση, ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

9 σχόλια στο “Τσίπρας: απειλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση με μπλοκάρισμα όλων των πολιτικών αποφάσεων μέσα στην ΕΕ”
  1. χμ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΠΕΣ Ε; ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Ε; Χμμμ..

  2. ο «Τσιπρας απειλεί τη ΕΕ» χα χα χα…. το ανεκδοτο του μήνα!
    Αυτός που… «παιζει τον ζουρνά και χορευουν οι αγορες»…. χα χα χα !!!!

  3. ΕΓΩ ΤΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ. ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕΡΚΕΛ

  4. ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΩΣ Ο ΤΡΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ? ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ?
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ-ΠΑΜΕ-ΦΤΑΣΑΜΕ-ΗΡΘΑΜΕ-ΜΕΙΝΑΜΕ-ΚΑΤΣΑΜΕ-ΦΥΓΑΜΕ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΦΑΤΟ ΑΛΛΙΩΣ, ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ-ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 5(πεντε)-(εκατομμυριακια) 5.000.000 ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 4Ο (σαραντα) ΕΤΩΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70% ΑΝΔΡΩΝ???

  5. Για τα μάτια του κόσμο…εεε του κοπαδιού εννοούσα, το κάνει! Επειδή βλέπουν ότι αρχίζει και δυσανασχετεί το πόπολο με αυτό το φαινόμενο (που ο ίδιος ξεκίνησε καλώντας τους πάντες στην Ελλάδα μας)…και να μη φάει ξύλο σε λίγο (που δεν το γλιτώνει)….είπε να κάνει μία εκφοβιστική δήλωση και να το “παίξει” ηγετάρα, αντί ο ηλίθιος να δώσει άμεση εντολή με στρατό-λιμενικό να κλείσουν τα Σύνορα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣ.
    Αλλά δεν το κάνει…1ον, γιατί έχει εντολές έξωθεν να αλλοιώσει τον πληθυσμό της χώρας μας και 2ον, γιατί είναι κότα μπροστά στην Τουρκία, να μην δημιουργήσει πρόκληση σε ΔΙΚΑ ΜΑΣ νερά ο προδότης.
    Επίσης έχω να πω ότι ρίξαμε όλο το βάρος και τις διαμαρτυρίες στα νησιά, ενώ τα λαθροόρκ φεύγουν από εκεί και ξεμμένουν στην Αθήνα και τις υπόλοιπες ηπειρωτικές μεγαλουπόλεις……εκεί είναι το πρόβλημα και εκεί πρέπει να δώσουμε βάρος…και εντάξει για κάποια γυναικόπεδα-ήσυχες οικογένειες αλλά κάτι μαυριδερά κακομούτσουνα και επικίνδυνα αφγανοπακιστάνια που σε προκαλούν με τη μαγκιά που επιδεικνύουν, είναι να σκιάζεσαι…!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *