Διαφημίσεις

“Η Γαλλία κάνει κρυφά πόλεμο στη Λιβύη»

Η Γαλλία πραγματοποιεί αυτή την στιγμή ένα μυστικό πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών στη Λιβύη. Αυτό δήλωσε ένας ανώτερος αξιωματούχος του γαλλικού υπουργείου Άμυνας. Το δήλωσε σήμερα στην εφημερίδα Le Monde. Οι Γάλλοι στρατιώτες στη Λιβύη προετοιμάζουν σύμφωνα με τον ίδιο στα κρυφά αεροπορικές επιδρομές εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους (IS).

“Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη, δεν θα πρέπει να δείξουμε μια εμπλοκή του στρατού αλλά πρέπει να είμαστε διακριτικοί, ” είπε ο αξιωματούχος στην εφημερίδα σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με την Le Monde, εκτός από ειδικές στρατιωτικές μονάδες είναι επίσης μέλη της γαλλικής μυστικής υπηρεσίας DGSE (Foreign Intelligence Service) στη μάχη τηςΛιβύη.

Μετά την πτώση του Μουαμάρ Καντάφι το 2011 η Λιβύη έμεινε χωρίς κυβέρνηση. Ο δυτικός τύπος τους ονομάζει όλους ισλαμιστές ή τζιχαντιστές για να δικαιολογούν τους μυστικούς τους πολέμους στην διαλυμένη χώρα που είναι γεμάτη από χρυσό, αέριο και πετρέλαιο…μεγάλα τμήματα της χώρας έχουν πέσει στα χέρια του IS. Οι δυτικές δυνάμεις τους θεωρούν σαν τον μεγαλύτερο κίνδυνο και βρίσκουν την ευκαιρία να μπούνε στο παιχνίδι.

Πηγή: ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

2 σχόλια στο ““Η Γαλλία κάνει κρυφά πόλεμο στη Λιβύη»”
  1. Η Γαλλία θα διαδραματίσει σοβαρότατο ρόλο στις εξελίξεις στην Μέση ανατολή και κατά προέκταση στην Ελλάδα.

    Στην β. Αφρική… απλά θα χάσει το παιχνίδι.

    Αυτά.

    1. Οι κοκκινογιλεκοι θα μας σώσουν ΠΟΤΕ ?? ΟΜΩΣ μετα απο πόση καταστροφή και θανάτους Ενα ερώτημα που μόνο Ο ΘΕΟΣ μπορεί να απάντήσει ή και να το μετριάσει ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΕΧΕΧΕΧΕ Ο πουτιν όπως μας παραμυθιάζουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *