21:46 - 23/02/2016

Η χαρτογράφηση του ανθρώπινου εγκεφάλου είναι θέμα χρόνου, θα αποκωδικοποιούν από απόσταση τις σκέψεις μας

Διαφημίσεις

Η χαρτογράφηση του ανθρώπινου εγκεφάλου είναι θέμα χρόνου, θα αποκωδικοποιούν από απόσταση τις σκέψεις μας

Η πλούσια έλίτ… οι ιδιοκτήτες αυτού εδώ του κόσμου κάνουν τα πάντα για να μας ελέγξουν… για παράδειγμα κατά την ετήσια συνάντηση της στο Νταβός.… συζήτησαν για το τι προέκυψε σχετικά με τις έρευνες του ανθρώπινου εγκεφάλου….γιατί στην πραγματικότητα ο εγκέφαλός μας δεν είναι δικός μας αλλά είναι δική τους ιδιοκτησία…με αυτή την λογική προσεγγίζουν την ζωή μας.

Στο επόμενο βίντεο θα δείτε πως γελάνε για την εξέλιξη της έρευνάς και τις δυνατότητες να μας ελέγχουν το μυαλό και τις σκέψεις μας!!!
Ας μην θρέφουμε αυταπάτες, η νεα τεχνολογίας θα είναι σύντομα ένα ισχυρό όπλο για να ελέγχουν τον κόσμο.
Η ταινία Minority Report με τον Τομ Κρουζ που βγήκε το 2002, είναι πολύ κοντά… στην ταινία αυτή είδαμε πριν από 14 χρόνια τις προβλέψεις της ελίτ…
Όταν πρωτοείδα την ταινία Minority Report ανατρίχιασα… τώρα γνωρίζω ότι είναι θέμα χρόνου για την ημέρα που οι αστυνομικοί να έρχονται και θα σε συλλαμβάνουν πριν πράξεις το έγκλημα…
decode your brain
Η αστυνομία σκέψης έγινε πραγματικότητα… τα εγκεφαλικά μας κύτταρα είναι προγραμματισμένα πριν από 14 χρόνια ώστε να είμαστε δεκτικοί στα άλματα της επιστήμης….μέσω των ταινιών του Χόλυγουντ!!!

Σας λέω για άλλη μια φορά οτι οι αμερικανικές ταινίες είναι επικίνδυνες και μην τις βλέπετε ή αν τις βλέπετε να θυμάστε οτι σας προγραμματιζουν..

Δείτε το βίντεο και σκεφτείτε πολύ καλά τι μας λένε…

Πηγή: ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Δις Ανθρώπων 02/24/2016 @ 12:36 ΠΜ

    Υπερβολικό φαίνεται αυτό το σενάριο. Τόσα δις ανθρώπων δεν ελέγχονται!

    • δεν χρειάζεται να τους ελεγχουν ολους…θα ελεγχουν τους ελεγκτες μας…και αυτοι με την σειρα τους θα σου κανουν την ζωη μαυρη ελεγχοντας οτιδηποτε θα ήθελες α κανεις ή να σκεφτεις να κανεις

    • ΠΑΡΤΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ 02/24/2016 @ 4:14 ΜΜ

      ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΟΤΙ, ΤΟΣΑ ΔΙΣ
      ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΗΔΗ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ(ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ)ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
      ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΙΣ,ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ..ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ (ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ)ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ..

  2. Κοραξ,ενδιαφερον αλλα δεν συμφωνω.ο εγκεφαλος τους ζωριζει πολυ!δες ολες τις ασθενειες,κυριως αλτσχαιμερ.3φαρμακα φιλε μου παγκοσμιως και αυτο ειναι ολο.λεσ να μην ηθελαν και νουργια και πολυ κονομα η φαρμακευτικες?αρα για μια αλτσζαιμερ,παρκινσον ,δεν βρηκαν λυση,θα ελεξουν την σκεψη?????

    • Φιλε Μπομπ έχουν αποκτήσει πολλες γνωσεις και ολες είναι εναντιον μας..η επιστήμη τους δεν ειναι επιστημη..αλλα εγαλειο χειραγωγησησ μας…σχεδον ολες οι εφευρέσεις τους ειναι εναντιον μας

      • Πιστεψτε οτι μπορουν να κατευθυνουν την σκεψη (σε μεγαλο βαθμο) .Αυτη η ικανοτητα δεν ειναι ανθρωπινη ΑΝ τους δοθηκε ολη η τεχνικη δεν το ξερω ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ οτι τουλαχιστον ως ενα σημειο μπορουν να σε ελεγχουν.

    • ΦΥΣΩ Κ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 02/24/2016 @ 4:33 ΜΜ

      ΘΕΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
      ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 3 ΦΑΡΜΑΚΑ..
      ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
      ΕΙΧΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΣΟ.
      ΤΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ,ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΤΟ ΠΑΡΤΥ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ΓΙΝΕΤΑΙ,ΟΤΑΝ Η ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ,ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΜΕ ΜΑΝΑ Κ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ
      ΓΟΛΓΟΘΑ 17 ΕΤΩΝ.
      ΕΠΙΠΛΕΟΝ,ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΠΑΡΤΥ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΣΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΕΚΡΗΞΗ.(ΛΟΓΩ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΓΗΣ, ΝΕΡΟΥ, ΑΕΡΑ)ΤΟΤΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ,Κ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ..ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΜΗ ΤΡΩΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ,,Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ..

  3. πιστεύω όταν καταγράφεις μια σκέψη ελέγχεται και προσπαθούν να σου προβάλουν κατευθύνσεις προς τον συμφέρον τους .΄Είτε σε σένα είτε στο προσφιλό σου περιβάλλον .
    ίσως αυτό με την σκέψη τους απασχολεί διότι είναι λόγος φανερός κι ιδεατός.
    έλεγχος συνεπάγεται της χειραγώγησης.Βλέπω παρακάτω άρα προσαρμόζω τους κανόνες ανάλογα με τι με συμφέρει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*