Διαφημίσεις

Ρεκόρ στις πωλήσεις όπλων στις ΗΠΑ με 70% το 2015

Οι πωλήσεις όπλων αυξήθηκαν ραγδαία στις ΗΠΑ, και έφτασαν πέρυσι στο επίπεδο των 70%….
Μήπως οι μαζικοί πυροβολισμοί σε σχολεία και στα εμπορικά κέντρα είχαν σαν αποτέλεσμα ακριβώς το αντίθετο από την πολιτική του Ομπάμα; Η κρατική βία με τις καλοσχεδιασμένες απάτες που δημιουργούν οι κρατικοί τρομοκράτες…. αντί να κάνουν τους Αμερικανούς πολίτες να καταθέσουν μαζικά τα όπλα τους….τους κάνει να φοβούνται και αυξάνει την “δίψα” να αγοράζουν όλο και περισσότερα όπλα!!!

Τι ανώμαλη χώρα θα έλεγε κανείς; αλλά μήπως δεν είναι τόσο περίεργο το γεγονός με το ρεκόρ σε πωλήσεις όπλων το 2015;;;

Η μάγισσα Χίλαρι Κλίντον ορκίζεται στον θεό της….ότι θα περιορίσει τις πωλήσεις όπλων και μάλλον το χρονοδιάγραμμα με τις ακριβείς ημερομηνίες θυσιών είναι ήδη καταψηφισμένο από την μελλοντική πρώτη γυναίκα πρόεδρο…στην χώρα της “ελευθερίας”….!

Οι βιομηχανίες όπλων Smith & Wesson και Sturm Ruger, βλέπουν τα κέρδη τους να ξεπερνάνε τα 320% σε κέρδη κατά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Όσους και να “καθαρίσουν” οι πράκτορες του καλικάντζαρου Ομπάμα… οι πωλήσεις όπλων θα αυξάνονται κατακόρυφα και άρα αυτός είναι και ο βασικός σκοπός τους… όσα περισσότερα όπλα πωληθούν τόσο η δολοφονική κυβέρνηση των ΗΠΑ θα απατάει και θα πυροβολεί τυχαίους αθώους πολίτες στον δρόμο όπως έγινε και στο Μίσιγκαν προχθές….

Οι επενδύσεις στην βιομηχανία όπλων και το ρεκόρ σε πωλήσεις θα αυξάνονται….σίγουρα δεν είναι τυχαία η πολιτική ατζέντα της ελίτ… γιατί αποδίδει άφθονο χρήμα στην χώρα του αμερικανικού ονείρου… ο φόβος των πολιτών θα τους αναγκάζει να αγοράζουν συνέχεια περισσότερα όπλα…

Αυτά που φωνάζει ο καλικάντζαρος και η θέση του εναντίον της οπλοφορίας… κάνει τις πωλήσεις όπλων να “απογειωθούν” στα ύψη! Ο Πρόεδρος Ομπάμα λοιπόν μπήκε στο Λευκό Οίκο για να κάνει τους φόβους των Αμερικανών πραγματικότητα… με όλο και περισσότερες απάτες και περιορισμούς στην χρήση των όπλων…οι πωλήσεις σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο!!!

Και μετά το χάος που προκάλεσαν θα ωθήσουν την τάξη…την ΝΤΠ.

Πηγή: ΚΟΡΑΞ για τα ΚΝ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “Ρεκόρ στις πωλήσεις όπλων στις ΗΠΑ με 70% το 2015”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *