Διαφημίσεις

“Ack! TM shaping up! Old forecast: 3day wknd + bank crash + markets (US) shut + (AU &AG UP) + wknd news = trader panic on tuesday!”

και όπως λέει αναλυτικά στο Webbot Φεβρουαρίου στην σελίδα 9

“….The GlobalPop entity is forecasting that the ‘speed’ of the ‘financial collapse’ will ‘shock’ the ‘global population’. This ‘speed’ is going to be so ‘shocking’ and ‘so mind-numbingly fast’ that it will form a part of the ‘discussion’ that comes ‘boiling up’ as ‘system after system’ go ‘parabolic’, and in some cases, the data is forecasting the damage to be ‘irreversible’ only seconds ‘after the effect/event (algorithms get screwed by circuitous data loops)’, and yet minutes before humans even ‘become aware’ that ‘their company/future/market/government’ just ‘ate its own tail’………”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Αν την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου δείτε κατάρρευση Τραπεζών, Χρηματαγορές και χρηματιστές σε πανικό μην εκπλαγείτε το Webbot μας έδωσε μία ακόμα καλυμμένη προειδοποίηση”
      1. «….Η οντότητα GlobalPop προβλέπει ότι η ταχύτητα της οικονομικής κατάρρευσης θα σοκάρει τον παγκόσμιο πληθυσμό. Αυτή η ταχύτητα θα είαι τόσο σοκαριστική και τόσο γρήγορη που θα μουδιάσει το μυαλό, και θα σχηματίσει ένα μέρος της “συζήτησης” που “κοχλάζει” καθώς το ένα σύστημα μετά το άλλο, γίνεται “παραβολικό” και σε κάποιες περιπτώσεις τα στοιχεια προβλέπουν οτι η ζημιά θα είναι “μη αναστρέψιμη” λίγα δευτερόλεπτα μετά το γεγονός (οι αλγοριθμοι διαλύονται από λούπες στο κύκλωμα των στοιχείων), ωστόσο λίγα λεπτά πριν το συνειδητοποιήσουν οι άνρωποι, η εταιρία τους το μέλλον τους, η αγορά, η κυβέρνηση, θα έχουν φάει την ουρά τους… ………»

  1. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

    Το GlobalPop προβλέπει ότι, η «ταχύτητα» της «οικονομικής κατάρρευσης» θα «σοκάρει τον πληθυσμό του πλανήτη».

    Η ταχύτητα θα είναι τόσο σοκαριστική και τόσο απίστευτα αστραπιαία που θα αποτελέσει μέρος της όλης συζήτησης που κορυφώνεται, καθώς το ένα σύστημα μετά το άλλο αποκαλύπτονται και καταρρέουν.

    Σε κάποιες περιπτώσεις δε, οι πληροφορίες/προβλέψεις λένε ότι η ζημιά θα είναι μη αναστρέψιμη μερικά δευτερόλεπτα μόνο μετά το γεγονός (οι αλγόριθμοι διαλύονται και δεν ξέρουν το συμβαίνει μετά από πλάγια/έμμεσα κενά δεδομένων), κι ακόμη μετά από λεπτά της ώρας, πριν οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι η εταιρίας τους, το μέλλον τους, οι αγορές και η κυβέρνησή τους μόλις «έφαγε την ουρά της» (=δηλαδή έφαγε/έφαγαν τα πάντα και το παιχνίδι τελείωσε!)

    Κάποιος που τα είπε στις 4 Δεκ 2015 αλλά τα 66 σχόλια των αναγνωστών δείχνουν ότι μας αξίζει ό,τι κι αν γίνει, αφού σ’ αυτόν τον τόπο κανείς δεν ακούει κανέναν, κανείς δεν πιστεύει τίποτα, μόνο τον εαυτούλη τους και τον μικρόκοσμό τους…
    Ας γίνει ό,τι είναι να γίνει για να ξεκαθαρίσει το τοπίο άπαξ!

    http://katohika.gr/ellada/the-event-to-gegonos/

    attikanea.blogspot.gr/2015/12/the-event.html

    1. ειχα απαντησει σε μια που ζουσε στο μικροκοσμο της και σας κοροιδευε,οτι μια δευτερα πρωι θα ανοιξει τη πoρτα της και θα αντικρυσει τη Κολαση επι της γης.μπορει ομως να ειναι και τριτη τελικα,θα πεσω εξω τοτε!

    2. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ … ΑΠΟ ΦΗΜΗ ΣΕ ΦΗΜΗ ΤΟ ΠΑΤΕ ΠΑΝΤΩΣ

      1. ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ ΒΛΕΠΩ ΦΟΒΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!!!
        ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣ ΑΔΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ !!!
        ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟ !!!

  2. Εκτός από βλαμμένοι είμαστε και ψεκασμένοι! καμία επαφή με την λογική, βοήθειά μας..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek