Διαφημίσεις

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ !!! «Στείλτε Φυλακή Μέρκελ, Ντράγκι Και Τραπεζίτες»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ…

Ο Οικονομικός σχολιαστής και επιχειρηματίας, Karl Denninger λέει ό, τι αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κρίση χρέους είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο πρόβλημα. «Όλες οι χώρες έχουν εμπλακεί στην ίδια θέση. Συμμετέχουν στην ίδια θεμελιώδη απάτη, η οποία κτίζεται για να παραμείνει σε μόνιμη βάση. Είναι η ίδια απάτη που γίνεται και εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εμείς απλά δεν έχουμε αντιδράσει, αλλά θα το κάνουμε. Αυτή είναι μια απάτη. Οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση πρέπει να πάνε στη φυλακή. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αναιρεθεί αυτός ο γόρδιος δεσμός, εκτός αν υπάρξει άρνηση πληρωμής.

Το χρέος δεν υπάρχει περίπτωση να αποπληρωθεί. Όποιος το λέει ψεύδεται και τοποθετεί τον εαυτό του σε αυτούς που συμμετέχουν ενεργά στο έγκλημα», εξηγεί ο Denninger.

Και συνεχίζει: «Πρέπει να αναφερθεί και να ακουστεί παντού ότι από τη λεγόμενη ελληνική διάσωση επωφελήθηκαν πραγματικά μόνο οι μεγάλες τράπεζες, που φέρονται να έλαβαν περισσότερο από το 90% των χρημάτων διάσωσης. Αυτό είναι το όλο θέμα. Δεν υπήρξε καμία πραγματική διάσωση. Αυτή που διασώθηκε ήταν οι Goldmans που συμμετείχαν σε μια ενεργή απάτη… Η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση είναι εξίσου ένοχη. Εδώ είναι η κατώτατη γραμμή, οι άνθρωποι εξαπατήθηκαν.

Μια μεγάλη ιδέα είναι είναι να ξεκινήσουν να εκδίδονται μηνύσεις και να τιμωρηθούν αυτοί που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση την Ελλάδα. Στείλτε φυλακή την Άνγκελα Μέρκελ (καγκελάριος της Γερμανίας), και στη συνέχεια καντε το ίδιο με τον Μάριο Ντράγκι (Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας). Μπορείτε, επίσης, να μηνύσετε όλους τους CEOs των τραπεζών που συμμετείχαν σε αυτό.

Βάλτε τους Φυλακή… Μπορείτε να πάρετε τα ομόλογα και να τα σκίσετε. Ο πόνος που θα εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη πρόκειται να είναι σημαντικός. Ωστόσο, αν δεν αρχίσει η τιμωρία των ανθρώπων που δημιούργησαν και συνεχίζουν να συντηρούν αυτή την καταστροφική πολιτική, τότε πως αλλιώς μπορεί να γίνει μια αποτροπή των πραγμάτων;»

Ο Denninger αναφέρει πως οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή έχουν προβάδισμα για να ακολουθήσουν την ίδια μοίρα με την Ελλάδα. «Όχι μόνο δεν έχει κοπεί τίποτα, αλλά οι δαπάνες της κυβέρνησης επεκτείνονται και το χρέος ανεβαίνει στο διπλάσιο του ποσοστού της οικονομικής παραγωγής. Αυτό πρόκειται να εκραγεί στο πρόσωπό μας. Αν εμείς, ως Αμερικανοί δεν βάλουμε ένα τέλος σε αυτό, πρόκειται να αντιμετωπίσουμε ό, τι η Ελλάδα αντιμετωπίζει τώρα».

https://youtu.be/14L8rBuv26I

diaforetiko.gr

thesecretrealtruth



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ !!! «Στείλτε Φυλακή Μέρκελ, Ντράγκι Και Τραπεζίτες»”
  1. Καλα τα λεει.εινσι και πολυ αλλοι ρε παιδια..το παγκοσμιο χρεος ειναι 3,5 φορες πανω του παγκοσμιου ΑΕΠ!δηλαδη ολοι χρωστανε τα παντα.γιατι ασχολουνται με εμας?νεα ταξη πραγματων λεγετε και θελει τις ψυχες μας ,τις ζωες μας,τα παιδια μας ,τα παντα ολα.

    1. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΔΡΑΚΟ-ΦΥΛΗ…
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΕΗΛΝΙΑΚΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ “ΜΠΑΤΑΡΙΑ” (ΒΛ. ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΤΡΙΞ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥΣ…

      1. Στον πλανήτη Άρη θα σχηματιστεί η έσχατη γραμμή ανάσχεσης της διαπλανητικής συμμαχίας στην οποία συμετέχει και η Γή ( κάτι ανάλογο με την ΑΝΤΑΝΤ του Α’παγκοσμίου πολέμου )εκεί θα δοθεί η έσχατη μάχη που θα τα κρίνει όλα . Ααααααχ τι να πει κανείς ! Ο καθένας με τον πόνο του …….

        1. ΕΔΩ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΛΕΟΝ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΡΑΚΟ-ΦΥΛΗ 888:

          Κινέζικα μαγαζιά επελαύνουν στο κέντρο της Λάρισας
          zougla.gr/blog/article/1294563

          Ολοκληρώθηκε το ξεπούλημα του Πειραιά στην Cosco (Ανακοίνωση της ΟΚΔΕ)
          okde.gr/archives/4556

  2. …Και ποίοι θα τους στείλουν παρακαλώ φΥΛΑΚΉ;-Ο Τσιπρας; ο Μητσοτάκης;-‘Η μήπως η ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;-Μα όλοι αυτοί δεν είναι που κάνουν τα”στραβά μάτια”στην α ν ο μ ί α του “επαίσχυντου χρέους”;

  3. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΕΣ ΣΤΑΧΤΗ.
    ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΕΩΡΓΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ; ΕΙΠΕ Ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΛΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΑΚΟΥΣ ΛΕΠΡΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ; ΣΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ 7,5 ΔΙΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΝΟ.
    ΑΛΗΤΗ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΗΤΗ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.
    500 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΛΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΘΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.

  4. Εγώ πιστεύω ότι όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί τελικά να το αποφασίσουμε.
    Μπορούμε άνετα, και λέω άνετα, διότι εδώ που μας έφεραν η επόμενη ημέρα θα είναι πολύ καλύτερη από το σήμερα….
    Αρκεί να το θελήσουμε, …….

  5. Αν θες κάντο θέμα για να το διαβάσουν όλοι οι αναγνώστες σου .

    ———————————-

    Ο Παπάς ή δεν ξέρει το τι του γίνεται ή επίτηδες επιχειρεί να θολώσει τα νερά και προφανώς είναι το δεύτερο ..

    Καμία άδεια ΔΕΝ θα δοθεί στα κανάλια , γιατί απλούστατα οι άδειες δεν αφορούν τα κανάλια που παρακολουθούμε , αλλά τα κανάλια εξόδου των πολυπλεκτών , όπου ο κάθε πολυπλέκτης μπορεί να έχει πολλά κανάλια εισόδου , όπως ακριβώς συμβαίνει αυτή την στιγμή με την DIGEA και την ΕΡΤ .. Οι άδειες δηλαδή αφορούν τις πλατφόρμες από όπου εκπέμπουν ως ένα σήμα ΟΛΑ τα κανάλια που βλέπουμε .. Η πρώτη άδεια θα αφορά την DIGEA , η δεύτερη την ΕΡΤ , η τρίτη πιθανώς τον ΟΤΕΤV και η τέταρτη μάλλον την NOVA ..

    Ο Παπάς λοιπόν και κατά επέκταση η κυβέρνηση μαζί με τα κανάλια που στην πραγματικότητα τους στηρίζουν , αφού ΟΛΟΙ μαζί είναι με τα μνημόνια και για αυτά δουλεύουν , εκμεταλλεύονται την άγνοια του περισσότερου κόσμου για τα τεχνικά θέματα και επιχειρούν να παρουσιάσουν την κυβέρνηση ως δήθεν διωκόμενη από τα συμφέροντα που τάχα η ίδια πολεμά , ενώ είναι μαζί τους και έχει ρυθμίσει όλα τα χρέη τους ( όσα από αυτά δεν έχει χαρίσει ακόμα ) ώστε να μην έχουν αυτά πρόβλημα και να έχουν όλα φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερώτητες ..

    Τα δε κανάλια εκμεταλλεύονται την χαμηλή αποδοχή που έχουν στον Ελληνικό λαό , μόλις 17% και με την μέθοδο της “αρνητικής ψυχολογίας” κάνουν τάχα πως πολεμούν ότι στην πραγματικότητα θέλουν να κάνουν συμπαθή σε όλους αυτούς που αντιπαθούν τα ίδια , δηλαδή στους πολλούς .. Οι οποίοι μέρος από τους πολλούς που τα αντιπαθούν ήταν και η βάση που είχε ψηφίσει κάποτε τον σύριζα ..

    Έτσι λοιπόν με αυτό το σικέ παιχνίδι επιχειρούν να επανασυσπειρώσουν τον σύριζα για να μην φάει τα μούτρα του στις εκλογές που έρχονται , ώστε να μπορούν να συνεχίσουν όλοι μαζί μετά την πλήρη εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής που ήδη εφαρμόζουν ..

    Εδώ ένα παράδειγμα πολυπλέκτη με 4 κανάλια εισόδου και ένα εξόδου ,

    https://www.youtube.com/watch?v=z7BsjZkajqw

    Ο πολυπλέκτης είναι ένα λογικό κύκλωμα με πολλές εισόδους και μια μόνο έξοδο. Η είσοδος που θα συνδεθεί ενεργά με την έξοδο εξαρτάται από την τιμή που έχουν οι μεταβλητές Α, Β στις γραμμές επιλογής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek