Διαφημίσεις

Κλήση 200 ευρώ σε πάμπτωχο Τρικαλινό γιατί χρησιμοποίησε …ποδήλατο…

Απίστευτο και όμως αληθινό κωμικοτραγικό περιστατικό με «θύμα» Τρικαλινό ποδηλάτη

Μια απίστευτη περίπτωση φέρνει κατά αποκλειστικότητα στην δημοσιότητα το trikalanews.gr και αφορά τον Τρικαλινό ποδηλάτη Χ.Α.

klisi

Ο ποδηλάτης ξεκίνησε από τα Τρίκαλα να μεταβεί στην… Αθήνα, αλλά στο ύψος του Αλμυρού, τον σταμάτησε έλεγχος της Τροχαίας και του βεβαίωσε κλήση 200 ευρώ για κίνηση στο …οδόστρωμα.

«Πήγαινα στην Αθήνα με το ποδήλατο γιατί δεν είχα χρήματα να πάρω το λεωφορείο», δηλώνει ο ποδηλάτης, ενώ η απίστευτη περίπτωση του, έφτασε στο σημείο να επικοινωνήσει ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός με τον Δήμαρχο Αλμυρού.

Ο τελευταίος επικοινώνησε με τις Υπηρεσίες του και δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε την κλήση αντιλαμβανόμενος ότι δεν του κάνανε …πλάκα από τα Τρίκαλα…

Η κλήση που φέρνει ημερομηνία του 2012, έφερε το προειδοποιητικό …ειδοποιητήριο του Δήμου Αλμυρού προς τον ποδηλάτη με το οποίο απειλείται τώρα με …κατάσχεση για ποσό 252 ευρώ με τις …προσαυξήσεις».

«Μόνο το …ποδήλατο έχω και ούτε ένα ευρώ. Φοβάμαι τι θα συμβεί», δηλώνει απελπισμένα ο ποδηλάτης…

Φανταζόμαστε βλέποντας και το video ο Δήμαρχος Αλμυρού, θα πράξει τα δέοντα, δείχνοντας την σχετική ευαισθησία…

https://youtu.be/GyRcHaWq_-w
trikalanews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Κλήση 200 ευρώ σε πάμπτωχο Τρικαλινό γιατί χρησιμοποίησε …ποδήλατο…”
  1. ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ….
    ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ,ΣΤΗΝ ΚΩ ΣΠΑΓΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΛΟΜΠΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΕ,ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΘΟΡΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ,ΑΝ ΣΕ ΚΤΥΠΗΣΩ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΕΔΕ ΓΕΛΑΝΕ.

  2. Λεωνίδα και Κρόνε, έχετε δίκιο για την απαράδεκτη πολλές φορές νοοτροπία και συμπεριφορά των αστυνομικών, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ποδηλάτης φταίει! ΔΕΝ πρέπει, και ΔΕΝ μπορεί να κυκλοφορεί σε αυτοκινητόδρομο. Εάν τον προσπεράσει μία νταλίκα με 60-70 χιλιόμετρα ο αέρας της μπορεί να τον ρίξει κάτω με άσχημα αποτελέσματα για τον ποδηλάτη, και σοβαρές επιπτώσεις για τον οδηγό που θα εμπλακεί στο ατύχημα…
    Ο (κάθε) ποδηλάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει δευτερεύοντες και επαρχιακούς δρόμους για να φτάσει στον προορισμό του.
    Είμαι χρόνια ποδηλάτης με χιλιάδες χιλιόμετρα στο ενεργητικό μου, και αντιμετωπίζω τον κάθε ποδηλάτη με συμπάθεια, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ποδηλάτης έχει άδικο! Επίσης σύμφωνα με το βίντεο έφαγε κλήση για δεύτερη φορά από τον ίδιο λόγο…

  3. Ακουσα και διάβασα από κάποιον ότι οι “άντρες” των ματ θα έχουν λέει πρόβλημα να ακολουθήσουν εντολές και να αντιμετωπίσουν τους αγρότες γιατί το 20% είναι παιδιά αγροτών. Μας δουλεύετε κύριοι ή καταλάβατε ότι το μένος της κοινωνίας είναι ένα βήμα πρίν τη μεγάλη έκρηξη που θα πάρει και εσάς μαζί και προσπαθείτε τελευταία στιγμή να αποποιηθείτε των ευθυνών σας μπας και τη γλυτώσετε;
    Γιατί και το 20%είναι παιδιά συνταξιούχων, 20% παιδιά ελευθέρων επαγγελματιών, 20% παιδιά ομολογιούχων, 20% συμβασιούχων,αν και για το τελευταίο διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις ως προς το δίκαιο των κινητοποιήσεών τους, 20% παιδιά δημοτικών υπαλλήλων, 20% παιδιά ναυτεργατών, 20% παιδιά κάποιων, 20% παιδιά κάποιων άλλων και πάει λέγοντας……’Ολα μαζί βεβαίως ξεπερνάνε το 200% αλλά για την οικονομία της συζήτησης και επειδή κάποιοι έχουν διπλή και τριπλή ιδιότητα ως προς τα παραπάνω θεωρούμε ότι τα ποσοστά είναι περίπου εκεί.
    Τι θέλετε λοιπόν να μας πείτε αγαπητέ’ ότι το 20% θα απέχει ή απλώς θα βλέπει ενω θα ψεκάζει σαν τις ψείρες τους αγρότες το υπόλοιπο 80% των ματ; Ή μήπως ευλογείτε τα γένεια σας υπονοώντας ότι έως τώρα το 80% των “δυνάμεων καταστολής” έδερνε και ψέκαζε τους γονείς και τα αδέρφια του υπολοίπου 20% και αυτοί οι άντρακλες κάθονταν και “ηγόραζαν αγρό” ;Τώρα που το σκέφτομαι βεβαίως εντοπίζω ότι σε κάθε επεισόδιο με τα καλόπαιδα αυτά δεν μετέχουν όλοι με το ίδιο σθένος και κάποιοι την ψιλοκάνουν αλλά πάλι φαντάζομαι πως θα είναι το 20% των “άλλων”.
    Αφήστε κύριοι απολογητές των κακών πεπραγμένων τις λαμογιές και πείτε ξεκάθαρα: Αύριο τα ματ θα είναι εναντίον των αγροτών και όσων άλλων τους συνδράμουν ή θα μεριάσουν να περάσουν τα τρακτέρ και το πλήθος .Θα έχουν δυσκολία να εκτελέσουν διαταγές ή ΔΕΝ θα εκτελέσουν διαταγές.
    Να βγείτε λοιπόν ΜΕΘΑΥΡΙΟ στα πουστροκάναλα ή όπου αλλού θέλετε και να κάνετε “ταμείο” για να δούμε ακόμη μια φορά αν “….και ψεύδεσαι και τρώς…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek