Διαφημίσεις

Βατικανό: “οι καθολικοί επίσκοποι δεν υποχρεώνονται να αναφέρουν την παιδική κακοποίηση”

Η Καθολική Εκκλησία δεν θα υποχρεώνει τους νέους επίσκοπους να αναφέρουν τις περιπτώσεις κατηγοριών παιδικής κακοποίησης. Μόνο τα θύματα και οι οικογένειές τους θα πρέπει να λάβουν την απόφαση να πάνε με την κατηγορία στην αστυνομία.

Η βρετανική εφημερίδα The Guardian δημοσίευσε την Τετάρτη ότι διαθέτει ένα έγγραφο που δηλώνει την νεα πολιτική του Βατικανού. Το έγγραφο αυτό είχε πρόσφατα εκδοθεί στην ηγεσία της Καθολικής εκκλησίας από το Βατικανό.

Δεν είναι απαραίτητο να πάνε στις τοπικές αρχές, την αστυνομία ή στον εισαγγελέα, αυτο το μήνυμα μεταβιβάστηκε στους επισκόπους. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν είναι να χειρίζονται τις κατηγορίες μεταξύ τους, μέσα στον κύκλο της εκκλησίας.

Το Βατικανό αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση που γράφτηκε στην εφημερίδα σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016.

Στην φωτογραφία βλέπετε τον Καρδινάλιο, Bernard Law (Νόμος), ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί λόγων των σεξουαλικών σκανδάλων και της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, στην Αρχιεπισκοπή της Βοστώνης, όπου 150 ιερείς κατηγορούνται για κακοποίηση των παιδιών.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

3 σχόλια στο “Βατικανό: “οι καθολικοί επίσκοποι δεν υποχρεώνονται να αναφέρουν την παιδική κακοποίηση””
  1. “Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν είναι να χειρίζονται τις κατηγορίες μεταξύ τους, μέσα στον κύκλο της εκκλησίας.”

    Μας το λένε για νέο;
    Πάντα αυτό δεν έκαναν;

  2. -Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν!…Μόνο αν βιάσεις μια αγνή ψυχή παραμένεις και εσύ αγνός!!!..Τι στην οργή με”βρωμίάρες” πόρνες θα πάει ένας εκπρόσωπος του “Κυρίου”;…Τώρα το ΠΟΙΟΥ Κυρίου δεν θέλει και πολύ συζήτηση ε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *