Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Έχω κατ΄επανάληψη πει ότι πίσω από τις μεμονωμένες πληροφορίες και ειδήσεις, αν καταφέρεις να τις συνδυάσεις τότε βγάζεις λαβράκια…

 

Είδηση Υπ΄αριθμόν  1:

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της FED (Αμερικανική Κεντρική Τράπεζα) Τζάνετ  Γέλεν “η αβεβαιότητα για τις οικονομικές προοπτικές και για την πολιτική συναλλαγματικών ισοτιμιών της Κίνας έχουν οξύνει τις ανησυχίες σε σχέση με την προοπτική για την παγκόσμια ανάπτυξη, ενώ επηρέασαν την πρόσφατη υποχώρηση του πετρελαίου και άλλων εμπορευμάτων.Η επικρατούσα κατάσταση στις ΗΠΑ ενδέχεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις σε όλο τον κόσμο, πυροδοτώντας μια αναταραχή που θα απειλήσει τη ζήτηση για τις αμερικανικές εξαγωγές”

 

Είδηση Υπ΄αριθμόν 2 : 

Το σκάνδαλο Deutsche Bank που επιμελώς κρύβει κάτω από το χαλί η Γερμανία… Μόνο που άρχισαν να την πέρνουν χαμπάρι και έτσι αυτές τις ώρες είδες τις μετοχές να κατρακυλούν…  Φυσικά η Μέρκελ διέθεσε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια για να μην διαλυθεί σήμερα… Έβγαλε και τον ΑμεΑ Σόιμπλε να πεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, λες και οι επενδυτές είναι ηλίθιοι. Για το θέμα αυτό να είστε σίγουροι ότι θα έχουν σοβαρούς παγκόσμιους τριγμούς – μιλάμε για ανοίγματα που μετρώνται σε ΤΡΙΣ – το πολύ μέχρι τον Απρίλιο.

 

Τι σημαίνουν οι παραπάνω ειδήσεις -πληροφορίες;

Ότι το οικονομικό ρεπορτάζ θα είναι πολύ πλούσιο τις επόμενες μέρες και ίσως τελικά τα μπαμ Αμερικής και Γερμανίας δεν είναι τόσο μακρινά όσοι μερικοί νομίζουν…

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Πάμε να συνδιάσουμε πληροφορίες και ειδήσεις μπας και βγάλουμε άκρη”
  1. Έχουμε επίσης το «μακελειό», όπως περιγράφουν, στην ιαπωνική χρηματιστηριακή αγορά (δείκτη αναφοράς Nikkei 225) σήμερα Τετάρτη με βουτιά άνω του 3%. Την Τρίτη, είχε υποχωρήσει κατά 5,4%, ( η μεγαλύτερη από τον Ιούνιο του 2013) και οφείλεται στις τραπεζικές μετοχές.

    Ενώ η Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, και μερικές άλλες ασιατικές αγορές γιόρτασαν το σεληνιακό νέο έτος και σοφά οι αγορές τους παραμένουν κλειστές.
    Το Χονγκ Κονγκ και η Νότια Κορέα θα ανοίξουν την Πέμπτη. Ενώ οι Κινεζικές αγορές και η Ταϊβάν θα παραμείνουν κλειστές καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
    ΔΙΑΚΟΠΕΣ χμμμμμμ κάτι μου θυμίζει.

    Nikkei extends losses with banks, commodities stocks under pressure

    cnbc.com/2016/02/09/asia-stock-markets-to-follow-global-equities-sell-off-banks-under-pressure-yen-in-focus.html

    Dominoes Falling Fast And Furious At Deutsche Bank… I Don’t See How We Make It To Monday Morning Without Something REALLY Big Breaking.

    investmentwatchblog.com/dominoes-falling-fast-and-furious-at-deutsche-bank-i-dont-see-how-we-make-it-to-monday-morning-without-something-really-big-breaking/

    Εν τω μεταξύ, η τιμή της μετοχής του γερμανικού τραπεζικού κολοσσού Deutsche Bank συνετρίβη σε νέο χαμηλό ρεκόρ την Τρίτη. Η Deutsche Bank για το 2015 είχε ανακοινώσει ζημιές ύψους 7,6 δισ δολαρίων.
    Τα πράγματα έχουν πάρει τόσο κακή τροπή ώστε η Deutsche Bank έχει αναγκαστεί να αρνηθεί δημοσίως ότι έχει πρόβλημα …
    Ο συν-διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, John Cryan σε μία προσπάθεια να καταστείλει τους φόβους για τη σταθερότητα της τράπεζας την Τρίτη προέβει σε ένα υπόμνημα που προκάλεσε έκπληξη, λέγοντας πως ο ισολογισμό της “παραμένει απόλυτα στερεός.”
    Φυσικά η Lehman Brothers είχε εκδώσει κάτι ανάλογο λίγο πριν καταρρεύσει το 2008.
    Άλλη μία ενέργεια στην οποία είχε προβεί η Lehman Brothers λίγο πριν καταρρεύσει το 2008, ήταν να απολύσει εργαζομένους. Έχουμε δει μια σειρά από μεγάλες τράπεζες κάνουν αυτό τον τελευταίο καιρό, συμπεριλαμβανομένης της Deutsche Bank …

    Exclusive: Deutsche Bank to cut workforce by a quarter – sources
    Business | Mon Sep 14, 2015 2:46pm EDT

    reuters.com/article/us-deutsche-bank-restructuring-idUSKCN0RE1GD20150914

  2. Χάθηκε ελικοπτερο του πολεμικου ναυτικού στην νησο κιναρο κοντα στην λερο . Χαθηκε στις 2.45 =11 οι αγνοουμενοι ειναι 3. Να κλαψω τώρα η μετά βρε παιδια?????????

    1. Το ελικόπτερο σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΝ κατέπεσε κατά τη διάρκεια άσκησης “ΑΣΤΡΑΠΗ”
      Έκτακτο : Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του Ελικοπτέρου του ΠΝ

      veteranos.gr/ektakto-entopistikan-ta-sintrimmia-tou-elikopterou-tou-pn/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek