Διαφημίσεις

Και τα Αραβικά Εμιράτα θέλουν να στείλουν χερσαίες δυνάμεις στη Συρία

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι έτοιμα να στείλουν χερσαίες δυνάμεις στη Συρία για να πολεμήσουν το Ισλαμικό Κράτος.
“Θεωρούμε ότι θα χρειαστούν οι χερσαίες στρατιωτικές δυνάμεις στον αγώνα κατά του Ισλαμικου Κράτους”, δήλωσε ο Α. Gargash, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, σύμφωνα με το Reuters.

Και συνέχισε “δεν μιλάμε για χιλιάδες στρατιώτες αλλά οι στρατιωτικές δυνάμεις εδάφους μπορούν να διαδραματίσουν μεγάλο ρόλο στην περιοχή.”

Οι ΗΠΑ και ο ηγετικός τους ρόλος στον πόλεμο εναντίον του ΙΚ αποτελούν την προϋπόθεση για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο υπουργός Εξωτερικών δήλωσε την απογοητευσή του για τον αργό ρυθμό του αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Σαουδική Αραβία είχε δηλώσει οτι είναι έτοιμη να στείλει χερσαία στρατεύματα, ο διεθνής συνασπισμός έχει συμφωνήσει να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις.

Η κυβέρνηση της Συρίας, δήλωσε ότι η πιθανή άφιξη των ξένων στρατευμάτων θα θεωρηθεί σαν έγκλημα πολέμου και θα φροντίσουν για την επιστροφή των στρατιωτών στην χώρα τους μέσα σ’ ένα φέρετρο.

ΚΟΡΑΞ…Πηγαίνουμε για την τελευταία αναμέτρηση… ετοιμαστείτε για τον μεγάλο πόλεμο των οικονομικών συμφερόντων του πετρελαίου και του αερίου απο τις Αραβικές χώρες…ο πόλεμος στην Συρία δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι η Σιών να πάρει το μεγάλο κομμάτι που πιστεύει ότι της ανήκει… αρχίστε να καλλιεργείτε και να κρατάτε ελληνικούς σπόρους που θα σας εξασφαλίσουν υγιεινή διατροφή και την εξασφάλιση της διαβίωσης του λαού μας… αυτό που έρχεται είναι πολύ μεγάλο. Μόνο οι αυτάρκες θα επιβιώσουν…
Σε περίπτωση μαζικής αφύπνισης των λαών το κακό θα εξατμιστεί σαν τον ατμό του βραστού νερού…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

3 σχόλια στο “Και τα Αραβικά Εμιράτα θέλουν να στείλουν χερσαίες δυνάμεις στη Συρία”
  1. Τα Εμιρατα πουλανε πολεμικο τσαμπουκα!!! Δεν ειμαστε καλα! Εκανε κι η μυγα κλο κι εχσε τον κοσμο ολο! (Που λεει η παροιμια.)

  2. -Η ξετσιπωσιά των Αμερικάνων και των συμμάχων τους,ξεπέρασε κάθε όριο!-Αφού τόσα χρόνια έπαιζαν τις”κουμπάρες”με το μπασταρδάκι τους,τώρα θέλουν(υποτίθεται)να το πλακώσουν στις σφαλιάρες!-Στην πραγματικότητα,τους πήγε στραβά το σχέδιο της τρελής “κονόμας”που θα είχαν,από την εγκαθίδρυση ένός άκρως διεφθαρμένου προκτεκτοράτου,αποτελούμενο από Μεσαιωνικούς “Χαλίφες”!-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(αλήθεια που;)-ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ,(και τρομάρα μας)!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *