Διαφημίσεις

Είναι μεσημέρι προς απόγευμα του Σαββάτου. Έχω βάλλει το πληκτρολόγιο στα γόνατα και προσπαθώ να γράψω αυτό που μου μεταφέρθηκε πριν από λίγο και σχετίζεται με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας –ομολογίας που θα γίνει στα Προπύλαια την Κυριακή για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες.

Τόσο καιρό προσπαθούσα να έρθω σε επικοινωνία με ένα γεροντάκι που ασκητεύει σε μια ανεμοδαρμένη βραχώδη απόληξη των Κυκλάδων και δεν μπορούσα.

Ο λόγος που τον ήθελα ήταν να τον ρωτήσω αν πήρε το πακετάκι με τα μελισσοκέρια που του έστειλα.

Το τηλέφωνο του Γέροντα μάλλον ήταν κομμένο και έτσι παρεκάλεσα ένα βοσκό που έχει ποιμνιοστάσιο κοντά του να πάει με το κινητό στο ασκητήριο του για να τον βρει και να επικοινωνήσω μαζί του.

Με αυτόν τον τρόπο η επικοινωνία με το Γέροντα τελικά έγινε.

Ούτε καν πρόλαβα να του βάλλω ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ …

Ο Γέροντας με ρώτησε…

-Ευλογημένε θα πάς το απόγευμα της Κυριακής στα Προπύλαια;

– Γέροντα είμαι κρυωμένος και θα δω τον καιρό.

-κρυωμένος –ξε κρυωμένος φρόντισε να πάς και μάλιστα νωρίς γιατί θα έχει τόσο πολύ κόσμο για να βρεις μάλιστα και καμιά γωνιά να μην σε φυσάει.

-και εσύ Γέροντα που ξέρεις που θα έχει τόσο κόσμο;

– παιδάκι μου ξέρεις πόσα ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ θα είναι παρατεταγμένα μαζί με την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ από τα μαρμάρινα σκαλοπάτια της Συγκλήτου μέχρι την πλατεία Κλαυθμώνος;

ΩΠΑ είπα μέσα μου, κάτι θα είδε ο Γέροντας και δεν τον διέκοψα με ανόητες ερωτήσεις ,αφήνοντας τον να συνεχίσει.

-αυτή η συγκέντρωση θα είναι και η τελευταία ομολογιακή συγκέντρωση των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΙΣΤΩΝ πριν τις εξελίξεις και τα γεγονότα που έρχονται.

-ΜΕΤΑ θα ακολουθήσουν άλλες συγκεντρώσεις.

-βλέπεις , μέχρι σήμερα οι Πιστοί δίναμε εξετάσεις ομολογιακές γυμνασίου-λυκείου, τώρα θα πάμε για εξετάσεις Πανεπιστημίου.

ΚΑΙ γελώντας μου είπε…

-Να γιατί και η συγκέντρωση αυτή γίνεται στα σκαλοπάτια του Πανεπιστημίου των Αθηνών.

Ακολούθησε σιωπή εκ μέρους μου γιατί έμεινα εμβρόντητος και με πολλές απορίες.

Το μόνο που τον ρώτησα ήταν.

-Τα κεράκια από το μελισσοκέρι τα παραλάβατε ;

– τα έλαβα και σε ευχαριστώ και όλα θα ανάψουν για την Ελλάδα μας που τα έχει απόλυτη ανάγκη τούτες τις στιγμές.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

triklopodia



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ : Στα Προπύλαια την Κυριακή θα στριμώχνονται οι ΑΓΓΕΛΟΙ.”
  1. Θεούσα δεν με λες, μα μια ανατριχίλα τη νιωθω. Πολυ αμεση μου φανηκε αυτη η συνομιλια. Ζωντανη.

    1. Αν ένιωσες ανατριχίλα από αυτό το κείμενο,νομιζω ότι πρέπει κι εσύ με τον γέροντα (και την γερόντισα) και τον δόκτωρ να σας δει ένας καλός γιατρός!
      1. Πρέπει να πάρετε απόφαση να ωριμάσετε πνευματικά!
      2. Πρέπει να πάψετε να θεωρείτε ελληνική παράδοση την δεισιδαιμονία.
      3. Πρέπει να γυρίσετε στην πραγματικότητα!!!

      1. για πες μας εσυ που εχεις ωριμασει πνευματικα

        1.ποια δεισιδαιμονια θεωρουμαι σαν ελληνικη παραδοση

        2.σε ποια πραγματικοτητα θες εσυ να γυρισουμε

        1. Προφανώς θέλει να γυρίσουμε στη πραγματικότητα που θέλουν να μας επιβάλλουν κάποιες στοές….Έλα μωρέ τώρα και τι έγινε???

          Ένα πράγμα θα πώ σε όλους αυτούς που δε θέλουν να ακούν για ορθοδοξία, κάντε τη δουλειά σας εσείς και εμείς τι δική μας….όπως ακριβώς δε πειράζουμε κανέναν έτσι και εσείς μη μας ενοχλείτε….Εκτός και αν σας ενοχλεί το όνομα της Παναγίας και του Χριστού, αν είναι έτσι προφανώς πρέπει να το ψάξετε και που ξέρετε μπορεί να δείτε αυτό που πιστεύετε εσείς, μόνο προσέξτε γιατί μάλλον το θέαμα θα σας τρομάξει….!!!!!

  2. ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΘΑΥΜΑΣΙΟ
    ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
    Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ
    ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ
    ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟ
    ΚΑΝΟΝΑ

  3. ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ
    ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΧΡΙΣΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΑΒΟΛΟ
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ

  4. Δεν έχουμε καμιά ελπίδα, είναι προφανές. Από τον αμόρφωτο φοβισμένο θρησκόληπτο μέχρι τον συνειδητοποιημένο πνευματικό πολίτη, υπάρχει τεράστια απόσταση, κάτι χιλιάδες χρόνια…..βαστάτε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek