16:07 - 03/02/2016

Τι πραγματικά σημαίνει ο σταυρός των motorhead. Τι σχέση έχει με τους nazi;

Διαφημίσεις

Ο φίλος «ανΩνυμος» έγραψε ένα άρθρο τις προάλλες με θέμα τον Σατανισμό στην Rock Μουσική. Όσοι δεν το διαβάσατε μπορείτε να το βρείτε εδώ. Εκεί υπήρξαν αντιδράσεις από fans αυτής της μουσικής που κατηγορούσαν τον αρθρογράφο για μεροληψία υπέρ της μιας μεριάς, και ψευδείς ή χαβαλετζίδικες προσεγγίσεις. Πολλοί από τους σχολιαστές αναφέρονταν στο «πόσο αστείο» τους φαινόταν όλο αυτό που δημιουργείται κατά καιρούς από τα μέσα, και πως όλα αυτά τα σύμβολα ήταν τυχαία. Συγκεκριμένα ο φίλος Johnnie έγραψε:

Σπυλωνεις την μνημη του μεγαλου DIO, που απλα εδωσε ενα συμβολο στο Rock/Metal…

Σας πληροφορώ φίλοι μου, πως καθόλου τυχαία δεν είναι τα σύμβολα αυτά. Αυτό που με θλίβει είναι πως είναι δυνατόν να εθελοτυφλείτε. Τα σύμβολα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ξεκάθαρο πως έχουν χρησιμοποιηθεί για να δηλώσουν την επανάσταση των νέων (διαχρονικό φαινόμενο), ενάντια στα standard της κοινωνίας. Να δηλώσουν πως είναι κι αυτοί εδώ, και αγνοούν τα κλισέ του παρελθόντος.

Ωραία μέχρι εδώ. Και που είναι το περίεργο; Χρησιμοποιούν την δική σου άγνοια για να περάσουν άλλα μηνύματα, τα οποία εσύ προφανώς χλευάζεις. Και θα σου εξηγήσω ακριβώς πως. Αλλά για αρχή θα σου δείξω 3 από τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται από αστέρες της Rock Μουσικής αλλά και των εξελίξεών της.

1. Λογότυπο των Motörhead
motorhead-satan-300x271
Τι πραγματικά σημαίνει ο σταυρός των motorhead. Τι σχέση έχει με τους nazi;

Λογότυπο των Motörhead. Το συγκρότημα του πασίγνωστου τραγουδιστή και ιδρυτικού μέλους Lemmy Kilmister

To σύμβολο αυτό δείχνει έναν σταυρό ισόπλευρο. Τι το περίεργο ε; Το σύμβολο αυτό χρησιμοποιείται κατά κόρον από metal συγκροτήματα. Χρησιμοποιήθηκε και από τους Nazi. Αυτό το σύμβολο όμως, χρησιμοποιείται από τον κλασικό Σατανισμό. Ο κλασικός Σατανισμός ή απλά Σατανισμός είναι θρησκεία και όχι αίρεση όπως πολλοί νομίζουν. Δεν μιλάω για το δημιούργημα του Anton LaVey και την θεωρία του αντί που δημιούργησε. Εξάλλου ο ίδιος και η οργάνωσή του Church of Satan, έχουν ως βασική αρχή της απάρνηση οποιαδήποτε θρησκείας. Η βασική τους φιλοσοφία είναι η αθεΐα και ο Σατανάς όπως τον αποκαλούν είναι απλά ένα σύμβολο της θεωρίας τους για τον υλισμό.

Ο παραδοσιακός Σατανισμός όμως είναι άλλη ιστορία. Δεν είναι βασισμένος στην αντίθετη φιλοσοφία από τον Χριστιανισμό. Πρόκειται περί θρησκείας, η οποία έχει ως βάση της την μαγεία και τον αποκρυφισμό. Το σύμβολο αυτό χρησιμοποιείται πριν από την γέννηση του Χριστού. Πριν καν δηλαδή ο σταυρός αποκτήσει νόημα για τον Χριστιανισμό. Το σύμβολο αυτό στον παραδοσιακό Σατανισμό απεικονίζει τους τέσσερις πρίγκιπες της κολάσεως. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από την έκδοση Satan Ministries με αριθμοδότηση από το Κογκρέσο 12-16457.

Ο Ισόπλευρος Σταυρός βρίσκεται στις περισσότερες σφραγίδες Δαιμόνων σφραγίδες Δαιμόνων και συμβολίζει την σωστή τοποθέτηση και φορά των Τσάκρα , αλλά και το σχήμα της ανθρώπινης ψυχής.

Για τους πρίγκιπες της κόλασης θα υπάρξει άλλο άρθρο στο agnosto.gr όπου και θα εξηγούμε την σχέση τους με σύμβολα των illuminati που χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητά μας.

2. Λογότυπο του KingDiamong
king-diamond-300x200

Λογότυπο του King Diamond

Το σύμβολο αυτό περιέχει 2 σταυρούς και ένα γυρισμένο 8. Το γυρισμένο 8 είναι το σήμα που υποδηλώνει το άπειρο ενώ οι 2 σταυροί δηλώνουν την καρδιά και το τρίτο μάτι.
Σύμφωνα με τα πιστεύω τους το 8 είναι το σύμβολο της αθανασίας.

3. Αιγυπτιακός Σταυρός (προσοχή πωλείται και βαπτιστικός)
cross-egy-300x300
Αιγυπτιακός Σταυρός χρησιμοποιείται από πολλά συγκροτήματα.

Ο συγκεκριμένος σταυρός είναι Αιγυπτιακός. Λανθασμένα χρησιμοποιείται ως βαπτιστικός.

Η Αιγυπτιακή ΑΝΚΗ συμβολίζει το κλειδί στην ψυχή και το Τσάκρα της Καρδιάς.Επίσης έχει παρόμοιο σύμβολο με τον πλανήτη Αφροδίτη (Το οποίο σύμβολο αναπτύχθηκε απο την ΑΝΚΗ.Και Ο Πλανήτης Αφροδίτη και το Τσάκρα της Καρδιάς είναι της Άσταροθ.

Η Ashtaroth ή Ashtoreth είναι δαίμονας που έχει κατά τους Σατανιστές ηγετική θέση δίπλα στους πρίγκιπες της κόλασης ενώ είναι προστάτης της Δύσης.

Επέλεξα μόνο 3 από τα δεκάδες σύμβολα που χρησιμοποιούνται από μπάντες παγκόσμιας εμβέλειας. Όποιος νομίζει ότι γράφουμε αερολογίες μπορεί να τα επιβεβαιώσει με λίγο ψάξιμο. Τα σύμβολα αυτά χρησιμοποιήθηκαν επί σκοπού. Και ο λόγος είναι ξεκάθαρος και ο εξής.

«Πίσω από εταιρείες κολοσσούς κρύβονται illuminati, και μασόνοι. Κακώς αυτές οι 2 ομάδες θεωρούνται ξεχωριστού σκοπού. Και οι 2 ομάδες αυτές ανήκουν στην ίδια συμπαράταξη. Στον Σατανισμό ξεκάθαρα. Η αρχέτυπη μασονία υμνεί τον Σατανά. Σκοπός αυτών των οργανώσεων είναι η προώθηση του Σατανισμού στους νέους.»

Και αναρωτιέσαι αγαπητέ φίλε έφηβε που χασκογελάς, διαβάζοντας αυτό το άρθρο. Και τι με νοιάζει εμένα αν είναι Χριστιανοί, Σατανιστές, Εβραίοι ή οτιδήποτε άλλο;

Ο Χριστιανισμός, είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κανείς όσον αφορά τις θεωρίες του για τον Θεό και την ύπαρξή του, διατελεί ένα σημαντικό έργο για τον κόσμο και τις κοινωνίες. Διδάσκει αρχές και αξίες, τις οποίες ο μέσος άνθρωπος – πιστός ακολουθεί τις τουλάχιστον σε γενικές γραμμές, ή τέλος πάντων προσπαθεί να τις ακολουθεί.

Για παράδειγμα υπάρχουν μεγάλες γιορτές του Χριστιανισμού, οι οποίες εκτελούν ένα βασικό έργο. Ενώνουν τις οικογένειες…. Φέρνουν όλο το σόι να το πω λαϊκά στο ίδιο τραπέζι. Χριστούγεννα πέρα από τις δοξολογίες και τις εορτασμούς οι οικογένειες έρχονται σε επαφή. Δεν χάνονται οι επαφές. Έστω και σαν παράδοση πέρασε στους αιώνες αυτός ο σκοπός.

Τι λέει σε γενικές γραμμές ο Χριστιανισμός (σίγουρα δεν μπορεί να αναλυθεί σε δυο γραμμές αλλά να το εξηγήσω απλά); Να είσαι καλός άνθρωπος. Να είσαι ευγενής. Να είσαι υπομονετικός. Να αγαπάς και να μην πληγώνεις τους γύρω σου. Να βοηθάς όσο μπορείς. Φανταστείτε μια κοινωνία έστω και μικρή χωρίς τα παραπάνω, τα οποία δεν είναι αυτονόητα. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως στον Ελληνικό Στρατό υπάρχουν οδηγίες χρήσης της τουαλέτας…. Και πάντα χρειάζεται κάτι που άλλοι το αποκαλούν μπαμπούλα και άλλοι Θεό, για να κρατάει τα χαλινάρια.

agnosto



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. καποιος 02/03/2016 @ 6:05 ΜΜ

    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
    ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΧΥ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΑΙΜΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ

    • Άριστος ο ΚΑΠΟΙΟΣ!
      Ο ισοπλευρος σταυρος ειναι το αρχαιότερο σύμβολο της ανθρωπότητας και των Ελλήνων και ΔΕΝ δηλώνει το θρήσκευμα της χωρας μας…
      όπως και το τετραγαμμα….και πολλα αλλα! το άρθρο είναι το λιγότερο πρόχειρης γνώσης.

    • ΓΙΩΡΓΟΣ 02/04/2016 @ 12:09 ΜΜ

      ΚΑΠΟΙΕ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΥΜΑ ΟΣΟ ΛΕΣ.ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ,ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΗ ΚΛΠ,ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ,ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ Κ ΟΧΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ Κ ΑΜΥΝΕΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΝ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ Κ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ.ΤΟ ΚΑΚΟ,ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΜΗ ΠΕΡΝΑΣ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

    • πεστα ρε φιλε , αμα εισαι πραγματικος Χριστιανος δεν εχει σημασεια η μουσικη που ακους και αμα το δουμε απο αλλη πλευρα σε ολους τους μουσικους χορους ειπαρχουν σατανιστες : ρεμπετικα , λαικα , ποπ , κλασικη , ΠΑΝΤΟΥ

  2. Αυτοι ειναι η Μαυρη Αδελφοτητα (ξεχαστε αυτα που λεει ο Λιακουρας) και φυσικα θυμουνται οτι ο θεος τους ηταν ο Μαρντουκ και φυσικα καταλαβαν την σχεση του με τον Ελληνικο Απολλωνα.

    Μιλαμε για τους προαδαμιτες γιους του Μαρντουκ που σκοτωνονται μεταξυ τους και για τους IGIGI = 246 = DAMNED = BELIAL = BLIND.

    O Crowley ηταν διπλος πρακτορας και προσπαθησε να τους τρελανει ολους και να τους περιορισει μεσα στα ορια του παιχνιδιου του αλλα και να καψει τους μαυρους με μαυρη μαγεια καθως επισης ηταν πρακτορας της Αγγλιας τον 2ο παγγοσμιο πολεμο που ομως επαιζε διπλο παιχνιδι. Βασικα ο Crowley καποτε ηταν φιλος και βασικα υπαρχουν πολυ χειροτεροι απο αυτον. Απλα να αναφερω οτι εστειλε ταχυδρομικως το “The Book of the Law” στον ουτως η αλλως παρανοικο Χιτλερ.

    Οι μασονοι δεν ειναι ολοι το ιδιο. Καποτε οι Ροδοσταυροι ηρθαν σε συγκρουση με τους Ιllumanti. Τωρα δεν ξερω τι παιζει καθως βλεπω πολλους να λενε οτι ειναι Ροδοσταυροι η μεταλλαγμενοι απογονοι τους αλλα δεν ξερουν τι τους γινεται καθως τους εχει τρελανει ολους ο Crowley. Ολους οσους γνωρισα δηλαδη.

    books.google.com.cy/books?id=xaiaM77s6N4C&pg=PA147&lpg=PA147&dq=marduk+black+sun+nazi&source=bl&ots=jsMEQHzx2k&sig=N9jf37I78nX2E9UbiJv_8HWLlwE&hl=en&sa=X&ved=0ahUKEwibupSihdzKAhWHaRQKHf4iDWUQ6AEIQjAH#v=onepage&q=marduk%20black%20sun%20nazi&f=false

  3. bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_vril07.htm

    Βασικα τους περιμενω ολους στο σημειο Ωμεγα εκει οπου θα συναντηθουν ξανα ολα τα παιδια του Μαρντουκ με τον πατερα τους.

    THE OMEGA POINT = 888

    ΙΑΩ!

  4. Ανώνυμος 02/03/2016 @ 9:07 ΜΜ

    oiloi oi fantasiopliktoi se mia selida einai

  5. Ανώνυμος 02/03/2016 @ 11:05 ΜΜ

    Να κανω μια ερωτηση σε ολους αυτους που ειτε δεν πιστευουν στον χριστο ειτε λενε οτι δεν υπηρξε ποτε?αφορα ολους τους αθεους και τους μουσουλμανους!
    τι χρονολογια ειναι για αυτους? εμεις λεμε οτι εχουμε 2016 μ.χ. Ολοι αυτοι τι λενε?

    • ΓΙΩΡΓΟΣ 02/04/2016 @ 12:39 ΜΜ

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΔΕΝ ΑΠΟΔΥΕΙΚΝΥΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙ.ΕΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ,ΤΟΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Κ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ.ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΣΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΑΝ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΡΟΛΟΙ ΠΧ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΠ.ΕΤΣΙ ΕΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΑΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΥΔΟΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ,ΘΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ. Κ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

  6. ΓΙΩΡΓΟΣ 02/04/2016 @ 12:31 ΜΜ

    ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΝΟΙΑ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΟΥΔΑΚΗ ΑΙΡΕΣΗ,ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΜΕΛΕΤΕΙΣΤΕ ΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΩΣ ΚΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ(ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ Κ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ).ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΩΣ ΕΝΑ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΜΑΓΕΙΕΣ ΘΑΥΜΑΤΑ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ Κ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΗΨΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ,ΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ Κ ΟΧΙ ΩΣ ΚΥΡΗΓΜΑ Η ΘΕΣΦΑΤΟ.ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ,ΒΑΛΤΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ,ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΞΟΡΚΙΑ Κ ΜΕ ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΟ Κ ΔΕΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΩΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΩΣ ΜΙΚΡΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ.

  7. ΣΚΕΨΗ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ 02/04/2016 @ 2:59 ΜΜ

    Η εύκολη εκμετάλλευση του θρησκευτικού συναισθήματος, στηρίζεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι συγχέουν την πηγαία αγνή φιλοθεΐα, με την θρησκευτικότητα. Έχω ξαναπεί, ότι οι άνθρωποι παράγουν φιλοθεΐα με τον φυσικό τρόπο που τα δένδρα παράγουν τους καρπούς τους. Φιλόθεοι είναι όλοι οι άνθρωποι που εκτιμούν το δώρο της ζωής, πάνω στον απίστευτα αξιοθαύμαστο αυτόν πλανήτη. Θρησκεία όμως είναι το εμπορικό μαγαζί κάποιου ιερατείου, όπου η φιλοθεΐα καταλήγει, αναζητώντας ανταλλάγματα. Είμαι φιλόθεος… φαίνεται να δηλώνει ο μέσος άνθρωπος και μαζί του όλοι οι λαοί… κερδίζω κάτι απ’ αυτό; Φυσικά τα πανέξυπνα ιερατεία, δεν άργησαν να καταλάβουν πως μπορούν να ανταλλάξουν απλές υποσχέσεις με ισόβια αφοσίωση… Έτσι γεννήθηκαν οι θρησκείες που με τελετουργικούς, μαγικούς και συχνά κωμικούς τρόπους, ικανοποιούν την λαϊκή φιλοθεΐα.
    Οι φιλόθεοι άνθρωποι νομίζουν ότι ήταν πάντοτε και φιλόθρησκοι. Κανείς δεν τους εξήγησε, πως φιλόθρησκος είναι ο εξαπατημένος φιλόθεος.
    Οι θρησκείες είναι το διεθνές εμπόριο της φιλοθεΐας και οι ναοί τα αναρίθμητα υποκαταστήματά τους. Με χίλιους τρόπους επιδιώκουν την μετατροπή του φιλόθεου σε φιλόθρησκου και με τον καιρό τον μεταβάλουν σε πωρωμένο φρουρό της θρησκείας. Όσο οι άνθρωποι εθίζονται στις υπόσχεση και σύρονται ευχαρίστως πίσω απ’ τους θεολογικούς μύθους, τόσο τα ιερατεία θα παράγουν μύθους θεραπείας, θα κατασκευάζουν θαύματα εν ψυχρώ (όπως συμβαίνει κατ’ έτος με το άγιο φως της Ιερουσαλήμ) και προπάντων θα προσφέρουν μια απίστευτη ποικιλία υποσχέσεων!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*