Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

 

Στο λινκ που ακολουθεί είναι το απόσπασμα από την εκπομπή Το Πρωινό και συγκεκριμένα ένα 12 λέπτο της Λίτσας Πατέρα.

Ξεκαθαρίζω ότι δεν πιστεύω τα ζώδια.

Θέλω όμως να δείτε τι είπε και το σημαντικότερο πως το είπε, μετά το 11 λεπτό…

Και μετά ελάτε να μου πείτε την γνώμη σας.

Προσωπικά πιστεύω ότι ξέρουν πολύ καλά τι θα γίνει μέχρι το Σάββατο 6/2…

Και απλά ρίχνουν τις προειδοποιητικές για να έχουν μετά να λένε “σας τα είπαμε…”

Προσέξτε και τις συμβουλές που δίνει…

Εκεί που λέει για το διαλογισμό… και τα σημαιάκια…

 

https://www.youtube.com/watch?v=YJXjamu2OH8

 

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=w_j6c_kjp_p38c=



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

63 σχόλια στο “Φυσικά και δεν πιστεύω στα ζώδια, αλλά αυτό το Βίντεο της Πατέρα να το δείτε”
  1. δέν έχω δεί ακόμη το βίντεο,αλλά σήμερα από τις 6κ30 μ.μ.νοιώθω κάπως περίεργα σαν κάτι κακό να συμβεί,είναι κανείς άλλος έτσι;

    1. Κι εγω το ιδιο. Ενιωσα εντονο αισθημα φοβου και καταθλιψη το απογευμα γυρω στις 16:00. Απο εκεινη την ωρα μεχρι τωρα εχω ενα σφιξιμο στο στομαχι.

    2. Αισθάνομαι απίστευτη οργή και θυμό. Σου κόβω το λαρύγγι άνετα με το στόμα μου. Ψεκάζουν πολύ, ειδικά Κυριακή γίνονταν χαμός.

  2. κάποιο άλλο λινκ για να το δούμε και όσοι είμαστε στο εξωτερικο,για τον φίλο Στέφανο να του πώ ότι αρκετές μέρες τώρα πολύ περίεργα.

  3. ΓΑΛΑΖΙΟΒΙΟΛΕ ΖΗΤΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ Π0ΟΥ ΘΑ ¨ΣΚΑΣΕΙ¨ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΥΤΡΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΑΤΜΟΥ. ΑΡΑ…

    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΗΡΕΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΥ.

    ΙΩ

    1. Τα χρώματα στον διαλογισμο συμβολίζουν και εκφράζουν άλλες ποιότητες, όπως το Ροζ που συμβολίζει αγάπη, φροντίδα και συμπόνια, το Μπλε και το Γαλάζιο που συμβολίζουν γαλήνη και επικοινωνία ή το Μοβ και το Βιολετί που συμβολίζουν και εκφράζουν θεραπεία, ψυχικές δυνάμεις (διαίσθηση, ενόραση), εξαγνισμό, πνευματικότητα, μετουσίωση (μετατροπή αρνητικών ενεργειών σε υψηλότερες) κ.ο.κ.

    2. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό ???
      Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ??????
      Ποια η σημασία αυτών των χρωμάτων ?? και γιατί ???

  4. Το λινκ δεν δουλεύει για όσους είμαστε στο εξωτερικο,για τον Στέφανο που ρωτάει του λέω ότι αρκετός κόσμος έχει την αίσθηση ότι κάτι θα συμβεί

  5. Το είδα το video, έχεις δίκιο Ζαχαριά. καλά έκανες και το έδωσες. Ψυχραιμία παιδιά, αλληλεγγύη και συνεργασία. Όχι φόβος, θα το περάσουμε …

  6. Δε μου παιζει το βιντεακι…τι λεει φιλτατοι η Πατερα;;αν μπορειτε εστω μια περιληψουλα..ευχαριστω..

    1. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ GOOGLE ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΡΙΚΩΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΠΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ MOZILA FIREFOX.
      ΠΙΟ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ GOOGLE ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,
      ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.

  7. Σταυροκοπηθηκε λέγοντας ανάψτε το καντηλάκι σας το λιβανακι σας…
    Αν και ελάχιστες φορές έχει τύχει να την δω δεν τη θυμάμαι να σταυροκοπιεται και να μιλά για καντήλια και λιβανια

    1. (ΣΗΜ: ΕΔΩ ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 666 ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ “ΑΝΤΙΘΕΤΗ” ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΡΟΠΗ 888 ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ)

      1. OI ΠΛΑΝΗΤΕΣ,Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ(Η ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ)ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ-ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ-ΘΕΟΥ-ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ..ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ Κ ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ.ΑΠΛΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ.Η ΣΩΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ.ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ,ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ Κ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ..Η ΦΥΣΗ Κ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ Κ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ.

  8. ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ 1 η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ…ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,,,ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ…

    Η 1 / 2 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ,,,
    ΄΄ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΄΄ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΄΄ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΄΄ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ..

    ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ 1 / 2 / 1655 ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΦΡΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ο ΝΑΥΠΛΙΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΝΑΥΠΛΙΩΤΕΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΡΓΙΑ,,,[ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ….]

    ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ 2/2 ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ …ΣΑΡΑΝΤΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ….

    ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΄΄ ΜΕΡΙΚΟΙ ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ…

    ΕΥΧΕΣ ΛΟΙΠΟΝ….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ…

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  9. τώρα είδα το βίντεο (γιατί μόλις κλείσαμε,σε ταβέρνα δουλεύω)γαλάζιο για το HAARP είναι LOW ενώ το βιολετί είναι HIGH

  10. Θεωρώ τους αστρολόγους άθλιους μεγαλοαπατεώνες, που εκμεταλεύονται ευκολόπιστα άτομα, και πλουτίζουν σε βάρος τους ,παίζοντας και επηρεάζοντας την ζωή τους! Οι ”προβλέψεις” τους είναι σαν των σεισμολόγων που λένε ”Μπορεί να κάνει σεισμό ,μπορεί και να μή κάνει ,και αν θα κάνει μπορεί να είναι μικρός ,αλλά μπορεί να είναι και μεγάλος” Το ότι βρισκόμαστε σε κρίσιμες εποχές το γνωρίζουμε ΟΛΟΙ !τα πάντα είναι ρευστά και οι εξελίξεις τρέχουν ραγδαία ! Μπορεί και αυτήν την στιγμή που γράφουμε τα σχόλιά μας να ξεσπάσουν από επεισόδια σε μπλόκα των αγροτών μέχρι και παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος ! Δεν χρειαζόμαστε τους σάπιους παπαρολόγους να μας το επισημάνουν ως ”πρόβλεψη”!

    1. Ακόμα τη μάγισσα παριστάνεις θλιβερό υποκείμενο της Αχα-ίας; Πίσω στη τρύπα σου και γρήγορα.

  11. ΒΑΖΕΙ Π.Χ. ΤΗΝ ΔΙΑΣΗΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ – ΜΑΓΙΣΣΑ – ΕΠΑΟΙΔΟ ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΑΛΗΣ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ “ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ” ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ – ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ “ΠΙΣΤΩΝ” ΤΗΣ..
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ – ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ (ΣΧΕΣΕΙΣ) – ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ)!!!! [ΣΕΛΗΝΗ = ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΤΟΝΤΟΣ – REPTILIANS)
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΑΝΕ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ή ΗΜΙ-ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ!!!
    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΔΗΓΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ + ΚΟΡΕΑ (ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ)
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!!!!

    1. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ,ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΠΩΣ, Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΤΩΡΑ,ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ (ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ) ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΠΤΑ Κ ΔΟΛΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ.

      1. …ΑΠΟΛΥΤΩΣ…ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ…Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ ΦΕΥΓΑΛΕΟΣ ΜΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΟΦΤΟΣ ΔΕ…ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΡΑΓΜΑ ΦΩΤΟΣ

        1. Τι κακό κι αυτό βρε παιδάκι μου μ’ εσένα να αντιγράφεις την ΑΤΜΑ… Προσωπικότητα δική σου δεν έχεις;

          1. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑ ΉΤΑΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΈΤΟΙΑ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ. ΚΆΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΆΤΟΜΟ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΎΧΑΙΝΕ ΝΑ ΓΡΆΦΕΙ ΩΣ LADY GALADRIEL ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΤΜΑ. ΞΕΚΆΘΑΡΟ ΝΑ ΛΉΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΒΓΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΕΣΥ ΚΆΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΔΏ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΉΣΩ ΕΓΩ

          2. ΟΚ και συγγνώμη. Επρόκειτο για παρεξήγηση. Νόμιζα ότι είσαι μια απατεώνισσα που έτυχε να γνωρίσω πριν μερικά χρόνια.

          3. ΟΚ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
            ΚΑΛΉ Η ΓΚΑΛΑΝΤΡΙΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΛΚΙΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

  12. Είπε “κάτι θα του παίξουν του Ερντογκάν”.
    Μιά σκέψη: πραξικόπημα, αναλαμβάνουν οι Κεμαλικοί, χτυπάνε δυτικά.
    Κλασσικό σενάριο.

    1. ΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΙΧΘΥ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ.

  13. Δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα.
    Ολα τα περιμενουμε…..και ειμαστε ετοιμοι…..οσο ετοιμος μπορει να ειναι κανεις.
    Προσευχη, και ας εχουμε πιστη στον Χριστο και την Παναγια.
    Ολα καλα θα πανε …..ο Ελληνας εχει αποδειξει οτι ειναι φτιαγμενος απο αλλη …..παστα.

    1. ναι ναι φαινεται..μετα απο 8 χρονια βιασμου πηξαμε στην επανασταση..συμφωνω με το αλλη παστα..ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ

  14. ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ….Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ΄΄

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ΄΄

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΘΕΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ..ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ–ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΚΛΠ..

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΡΦΗ…ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ…ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ.

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    1. Θα την ζησουμε οταν ακολουθησουμε τα ατοφια λογια του Χριστου, οτανλαβουμε φως αληθινο..
      Η πατερα εχει μια διορατικοτητα, αλλα υπηρετει τα συμφεροντα του θεου σατανα..
      Παντως χαιρομαι που σκεφτεσαι ετσι, γιατι αυτο δειχνει η οτι ε εις λαβει φως και δεν το εχεις αντιληφθεκ η οτι θα λαβεις, και ολοιος λαβει, θα γνωρισει την πληρη ελευθερια που ειναι ο Χριστος..
      Ξυπνατε λοιπον
      Μην ακολουθειται τον θεο των νεκρων
      Και ο Χριστος θα σας φωτισει.
      Αυτο θα γινει οταν δεν ειμαστε υποχειρια σε θρησκειες που ολες εγιναν στο ονομα του Χριστου, αλλα καμια δεν γνωριζει την αληθεια του..
      Οποιος ηοποια ασχολειται με προβλεψεις και λεει το μελλον καποιων, η αμαρτια τους ειναι μη αναστρεψιμη, επομενως εχουν ερθει εδω σαν ψυχες απεσταλμενες απο τον θεο των νεκρων για να μας διαβαλουν..
      Καποτε νομισα μηπως η κυρια αυτη ηταν φωτισμενη, αλλα οταν ειδα την ψυχη της, την διεγραψα απο τον νου μου, καθως τα συμφεροντα της ανηκουν στον θεο των νεκρων..

  15. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΡΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΙ, ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ Κ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ..ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ.ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ Κ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ.ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ Κ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ..ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΜΝΟΙ Κ ΔΟΥΛΟΙ.ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΙΑ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ Κ ΠΡΑΞΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΨΥΧΕΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!! 250 ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Κ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.H ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ(ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ(Κ ΟΧΙ ΑΦΥΣΙΚΩΝ-ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ)ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ-ΑΞΙΩΝ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΑΥΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ.ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ Κ ΜΑΝΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ Κ ΥΠΟΠΤΑ.ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΟ Κ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΩΧΥΜΕΝΟ ΚΟΜΑΤΙ, ΣΒΗΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ(ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ Κ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ-ΟΙ ΑΡΧΙ ΜΑΝΔΡΙΤΕΣ).ΑΚΟΜΗ Κ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΑ ΑΠ’ΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ,ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΘΕΟΥ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ Κ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΟ.Η ΘΕΤΙΚΗ Κ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΦΡΟΝΤΗΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Κ ΜΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ,ΜΗ ΜΠΛΕΚΕΣΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ “ΑΛΛΟΥ”.

    1. Σωστος..
      Εχεις λαβει φωτιση εαν δεν το γνωριζεις..
      Ο Χριστος δεν μας διδαξε για να γινουμε προβατα καποιων, αλλα για να τον ακολουθησομε με τον τροπο που διδαξε στους μαθητες του, για να ζουμε ελευθεροι ανθρωποι..
      Καμια απο αυτες τις χιλιαδες θρησκειες αιρεσεις που λες, δεν γνωριζειτην αληθεια του Χριστου, και δημιουργηθηκαν για να μαζευουν προβατα, και να τα αρμεγουν..
      Πιστη μονο στα ατοφια λογια του Χριστου, και οδηγο μας το πνευμα το αληθινο μονο..

  16. ΕΧΘΕΣ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 2:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 2-3 ΛΕΠΤΩΝ. ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΗΧΟΣ ΑΕΡΠΟΛΑΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΧΟΥ, ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ 2.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ. ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ.

  17. Το αφεντικο της δεν της επιτρεπει να κανει το σταυρο της. Σχηματιζει ενα τριγωνο ή καποιο αλλο πονηρο συμβολο, αν το παρατηρησετε προσεκτικα. Γενικα αυτα τα ατομα τα εκαιγαν παλια, με το δικιο τους σε αλλες χωρες. Δυστηχως το αφεντικο της δε γνωριζει το μελλον, ετσι προσπαθει μεσω των όρνιων που παρακολουθουν αυτο το υποκειμενο, να το επηρεασει. Οσο περισσοτεροι το πιστευουν, τοσο δυναμη μεγαλυτερη εχει.
    Μην εκτειθομαστε σε τετοιους κινδυνους, προσοχη Ελληνες.

  18. παιδιά είμαστε τυχεροί και ευλογημένοι…
    δεν χρειάζεται να θυμώνουμε με τους καναπεδάτους…
    το θέμα είναι η ποιότητα η οποία είναι συμπηκωμένη ποσότητα…
    π.χ. ένα προϊόν με πολλές ποσότητες εργατοώρας και τεχνογνωσία είναι “n διαστάσεων” ανώτερο από τις σκιές τετραδιάστατων όντων (π.χ. όπως ατελής είναι η σκιά μας στον ήλιο)

  19. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ Η ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ.

    1. Πεστα Παρατηρητη πεστα γιατι μερικοί δεν θα ξυπνήσουν ούτε όταν θα τους κάνουν τον κώλο μωβ…

    2. Τι να πει ρε η Πατέρα; Τι ψάχνετε; Δεν έχετε δει να κουνάνε τα χέρια; Έτσι που τα κάναμε σκατα ο θεος βοηθος. Πρέπει να το κάνει λιανά;
      Πετά κ ένα διαλογισμό που είναι μοδατος κ κάθεστε κ ψάχνεστε

  20. ΚΑΙ ΕΠΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΝΕΙ.

  21. ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΕΑ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΕ ΕΣΑΣ??

    ΕΠΙΣΗΣ
    Ν ΥΠΗΡΧΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΩΛΟΒΑΡΑ, ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟ-ΚΑΦΡΟΛΟΓΟΥΣ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. Η ΚΑΠΟΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ Κ. ΠΑΤΕΡΑ ΑΣΚΕΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΡΥΝΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

  22. εδω και 3ημερο κατα τοπους αρκετες ουρες-ψεκασμοι βεβαιως στην περιοχη Δραμα-Σερρων και Χααρπ βεβαιως αν δειτε δορυφορικη νεφωσεων .Γι αυτο με τη Πατερα δεν ξερω θα δουμε .Μηπως αποτρεψει ο θεός ή γινει εμφανιση καποιου αρχαγγελου ή κατι παρομοιο καποιο συμβαν ; Ιδωμεν

  23. Οι 700.000 Ελληνες μεταναστες, το οτι γρυλιζουν συγχρόνως γυρω μας ολα μαζί τα γειτονικά σκυλιά και πετουν πανω μας τα τραπεζικά όρνεα, χρειάζεται αστρολόγο για να καταλαβουμε το άμεσο μέλλον μας;
    9 χρόνια καρπαζιές και ψέμματα και δεν ξυπνησαμε ακόμα.
    Αφηστε τις αστρομαντείες και προσευχηθείτε ειλικρινά να εχουμε καλο τέλος, αλλιως σιγουρα οι επομενοι χρησμοι θα γινουν απο αλλοθρησκους κληρονόμους μας , απο θυοσκόπο με τα εντόσθια μας ως σφαγμενα θύματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek