Διαφημίσεις

Doomsday Clock: Είμαστε τρία λεπτά πριν από την συντέλεια

Άλλο ένα νεοταξίτικο παιχνίδι: Το ρολόι της Αποκάλυψης

Η ανθρωπότητα βρίσκεται τρομακτικά κοντά στην απόλυτη καταστροφή σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές που συγκροτούν το εικονικό ρολόι Doomsday Clock.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται τρομακτικά κοντά στην απόλυτη καταστροφή της, θεωρούν οι ατομικοί επιστήμονες που συγκροτούν τον διεθνούς φήμης think tank με την ονομασία «Το ρολόι της συντέλειας».

Στην ετήσια αναφορά τους οι επιστήμονες έθεσαν τον λεπτοδείκτη μόλις τρία λεπτά πριν από την 12η ώρα που θα σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας τονίζοντας ότι «ο χρόνος που απομένει ως τα μεσάνυχτα είναι πολύ λίγος».

Στην ανακοίνωσή τους οι επιστήμονες εκφράζουν την πλήρη απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι «οι ηγέτες των χωρών όλου του κόσμου έχουν αποτύχει να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στο ζήτημα της μείωσης του ακραίου κινδύνου που συνιστούν τα πυρηνικά όπλα και η κλιματική αλλαγή».
Νέοι κίνδυνοι και αστάθεια

Οι συγγραφείς δηλώνουν ότι στην εκτίμησή τους έχουν λάβει υπόψη τους την σημαντικής συμφωνίας για τα πυρηνικά του Ιράν αλλά και την διεθνή συμφωνία για την Κλιματική Αλλαγή στο Παρίσι, ωστόσο επισημαίνουν ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός καθώς εξακολουθεί να υπάρχει η απειλή από το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων της ανεξέλεγκτης Βόρειας Κορέας.

«Ακόμη και μετά την συμφωνία με το Ιράν, οι εντάσεις στις σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας έχουν κλιμακωθεί σε επίπεδα ίδια με τις χειρότερες περιόδους του Ψυχρού Πολέμου» αναφέρεται στο κείμενο και περιγράφονται οι νέες επικίνδυνες εστίες έντασης : «Οι ένοπλες συγκρούσεις στην Ουκρανία και τη Συρία, ακολουθούμενες από την επικίνδυνη διπλωματία και την ακραία ρητορική , με την Τουρκία, μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ να καταρρίπτει ένα Ρωσικό αεροσκάφος το οποίος επιχειρούσε στη Συρία, ο διευθυντής του κρατικού ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων να κάνει δηλώσεις για μετατροπή των ΗΠΑ σε ραδιενεργό στάχτη και το ΝΑΤΟ με την Ρωσία να μεταφέρουν στρατιωτικές δυνάμεις και να πραγματοποιούν ασκήσεις.

Ο ειδικοί καταγγέλλουν τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και τις άλλες πυρηνικές δυνάμεις του κόσμου ότι προχωρούν στον εκσυχρονισμό των οπλοστασίων τους, γεγονός που σημαίνει ότι σκοπεύουν να διατηρήσουν το επίπεδο ετοιμότητας των πυρηνικών όπλων για δεκαετίες,παρά τις υποσχέσεις τους για πυρηνικό αφοπλισμό, όπως αυτές περιγράφονται στην Συνθήκη για τη Μη Διάδoση των Πυρηνικών Οπλων.

thetoc.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Doomsday Clock: Είμαστε τρία λεπτά πριν από την συντέλεια”
  1. Αν άρχισε να μετράει πριν απο 140 εκατομμύρια χρόνια μπορεί τα 3 λεπτά να είναι καμιά δεκαριά αιώνες ακόμα.

  2. Και τον Ιανουάριο του 2015 πάλι στο παρά 3 το είχαν βάλει. Από το 1947 που άρχισε το “ρολόι” να λειτουργεί το έβαλαν στο παρά 7 δηλαδή από το 1947 μέχρι το 2016 πέρασαν 4 λεπτά σε 70 χρόνια.

  3. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ;

  4. Εν τω μεταξύ, είχαμε πτώση μετεωρίτη, η οποία παρατηρήθηκε από αρκετούς ανθρώπους σε Georgia και Florida.

    thewatchers.adorraeli.com/2016/01/27/very-bright-fireball-blasts-across-the-day-skies-of-south-florida-and-georgia-us/

    κατά πως φαίνεται οι συγκεκριμένες περιοχές είναι αγαπημένο σημείο διέλευσης μετεωριτών μιας και το 2014 είχαμε κάτι ανάλογο, Tennessee, Georgia, Florida, Alabama και Kentucky

    amsmeteors.org/2014/08/alabama-fireball/

    καθώς και το 2015
    Fireball & sonic boom witnessed from Florida to South Carolina

    rt.com/usa/234823-florida-fire-ball-boom/

    Η Florida φιγουράρει σε όλες τις περιπτώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *