Διαφημίσεις

RFID τσιπάκια: Ένα βήμα προς περισσότερη ή λιγότερη ελευθερία;

Ο Σάντρο Πόρτνερ δεν έχει κανένα πρόβλημα να μπει σπίτι του, ακόμη κι όταν έχει ξεχάσει τα κλειδιά του. Αρκεί να κουνήσει το χέρι του μπροστά στη συσκευή ανάγνωσης του τσιπ. Ο Ελβετός είναι φανατικός της τεχνολογίας και έχει βάλει δύο τσιπ στο σώμα του, τα οποία επιτρέπουν την ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί ραδιοκύματα για να προσδιορίσει αυτόματα ανθρώπους ή αντικείμενα και αποτελεί την τεχνολογική εξέλιξη των barcode. Το ίδιο όμως κάνει και με το κινητό του, με το οποίο συνδέεται μέσω του τσιπ.

«Δεν λέω ότι είναι απαραίτητο. Είμαι φανατικός της τεχνολογίας και ήταν μια εφεύρεση που ήθελα να δοκιμάσω, γιατί μπορεί σύντομα να μην υπάρχει» δήλωσε ο Σάντρο Πόρτνερ.

Αυτά τα τσιπ έχουν πολλές και διαφορετικές εφαρμογές, πέρα από το άνοιγμα πορτών και τη σύνδεση με το κινητό μας. Δεν βλάπτουν σε καμιά περίπτωση τον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ ακόμη και καλλιτέχνες τατουάζ έχουν αρχίσει να τα εμφυτεύουν.

«Περίπου 70-80 άτομα έχουν έρθει σε μας για να τους βάλουμε εμφυτεύματα. Έρχονται περιοδικά. Ένας το βάζει, κάποιοι άλλοι βλέπουν το αποτέλεσμα και έρχονται κι αυτοί με τη σειρά τους» αναφέρει ο δημιουργός των τατουάζ, Ντέντι Λέεμαν ενώ ο Σάντρο Πόρτνερ που το έχει βάλει με αυτό το τρόπο ομολογεί:

«Μερικοί θεωρούν παράξενο να έχουν εμφύτευμα. Βλέπουν όμως το αποτέλεσμα και το ξανασκέφτονται, απλώς περιμένουν μήπως το τσιπ τους επιτρέπει να κάνουν ακόμη περισσότερα πράγματα».

Είναι όμως πραγματικά χρήσιμη αυτή η τεχνολογία; Η ανθρωπολόγος Ντανιέλα Τσέρκι θεωρεί ότι σύντομα όλα αυτά θα είναι αναγκαία:

«Η έννοια της χρησιμότητας είναι κάτι που αλλάζει στο πέρασμα του χρόνου. Ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία, όπου το διακύβευμα αυξάνει συνεχώς. Μερικά πράγμα μπορεί να φαίνονται σήμερα άχρηστα ή γελοία, αλλά αύριο μπορεί να μας είναι απαραίτητα, επειδή πρέπει να συνηθίσουμε το γεγονός ότι τεχνικά μπορούν να γίνουν».

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στον ιατρικό τομέα. Στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Ελβετίας, ο Σάντρο Καράρα έχει φτιάξει ένα αντίστοιχο μικροτσίπ που ανιχνεύει την χοληστερίνη και βοηθά τους ασθενείς να προσαρμόσουν τη φαρμακευτική αγωγή τους:

«Υπάρχουν πολλές εφαρμογές, στην ογκολογία για παράδειγμα. Μπορούμε να ελέγξουμε τα αντικαρκινικά φάρμακα που χορηγούνται στους ασθενείς, ώστε να ρυθμίσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια την δοσολογία του φαρμάκου που δώσαμε στην αρχή. Είναι σημαντικό να τα ελέγχουμε με ακρίβεια».

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ προκάλεσε πολύ θόρυβο, κυρίως στο διαδίκτυο. Το 2011 πολλές ιστοσελίδες ανέφεραν ότι αυτά τα εμφυτεύματα θα είναι υποχρεωτικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, ως μέρος του περίφημου νέου συστήματος υγείας που πρότεινε ο Ομπάμα. Κάτι που δεν έγινε τελικά ποτέ.

Σ’ αυτό το γραφείο στη Στοκχόλμη, το τσιπ ραδιοσυχνοτήτων επιτρέπει στους χρήστες να ανοίξουν πόρτες, να συνδεθούν με το κινητό τους και να ανταλλάξουν πληροφορίες και να χρησιμοποιήσουν το φωτοτυπικό μηχάνημα. Όλα με το κούνημα του χεριού.

«Μπορείτε να ανοίξετε πόρτες, χρησιμοποιώντας το τσιπ, μπορείτε να διασφαλίσετε τις φωτοτυπίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κινητό σας τηλέφωνο, στέλνοντας επαγγελματικές κάρτες στα άτομα που συναντήσατε» επισήμανε ο Πάτρικ Μέστερτον, διευθύνων σύμβουλος του Epicenter Office.

Το τσιπ μάλιστα δε ανιχνεύεται από τους ανιχνευτές μετάλλων, καθώς η ποσότητα μετάλλου που έχει είναι ελάχιστη. Είναι επίσης ασφαλές, όταν ο χρήστης κάνει μια μαγνητική τομογραφία. Είναι επίσης απίθανο να σπάσει μέσα στο σώμα.

Οι υπεύθυνοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι το τσιπ δε ανιχνεύεται, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τα κινητά τηλέφωνα και δεν τίθενται ζητήματα θέματα ιδιωτικότητας. Για να δούμε ποιο θα είναι το μέλλον της συγκεκριμένης καινοτομίας.

gr.euronews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “RFID τσιπάκια: Ένα βήμα προς περισσότερη ή λιγότερη ελευθερία;”
  1. Ο/Η ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ "ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ" λέει:

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Υποδόριος “Μικροπομπός 666” είναι ηλεκτρικώς αυτοτροφοδοτούμενος από τις ηλεκτροχημικές λειτουργίες του σώματός σας, και εκπέμπει συνεχώς εικοσιτέσσερις ώρες το 24ωρο. Εάν τον εμφυτεύσετε στο σώμα σας, αυτό θα ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ.
    Εάν τον εμφυτεύσετε στο χέρι θα προκαλέσει 4 είδη καρκίνων:
    Λευχαιμία λόγω του συνεχώς ακτινοβολούμενου διερχόμενου αίματος από το σημείο εμφυτεύσεως, Καρκίνο των οστών του χεριού με μετάσταση εις τα λοιπά οστά του σώματος, Καρκίνο του δέρματος, και Καρκίνο των μυών του χεριού.
    Εάν τον εμφυτεύσετε στο μέτωπο, θα προκαλέσει 4 είδη καρκίνων: Λευχαιμία – Καρκίνο εγκεφάλου – Καρκίνο οστών του κρανίου – Και καρκίνο του δέρματος του μετώπου. Από τη στιγμή που θα κάνετε εμφύτευση του “Μικροπομπού 666” ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΟΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ, εκτός και εάν άλλοι σωρευτικοί καρκινογόνοι παράγοντες οξειδώσεως των κυττάρων σας μειώσουν αυτόν τον χρόνο ζωής._

    ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ BARCODE CHIP 666 ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ
    youtube.com/watch?v=el1BT2xY4fM

    1. Είστε κάποιος ειδικός πάνω στο θέμα, που με κάποιο πείραμα μπορεί να μας αποδείξει όσα λέει;

  2. Πολίτες των εθνών λευκής φυλής, μεθοδεύστε από τώρα την αυτόνομη παραγωγή τροφίμων κατ’οίκον, με τοπικούς μη υβριδικούς και μη μεταλλαγμένους σπόρους φυτικών τροφών, δια να μην είσθε εκβιάσιμοι όταν αρχίσει στη Δύση η υποχρεωτική υποδόρια εμφύτευση του “Μικροπομπού Micro-Chip 666” ως σημαδέματος της γενοκτονίας σας από τους στρατούς της Ρ.Ι.Κ. (Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας ή “Συμφώνου της Σαγκάης) υπό το πρόσχημα “Ιερού Θρησκευτικού Πολέμου – Τζιχάντ” εναντίον των “αντίχριστων – αντίθεων” εθνών της “σατανικής” Δύσης. (Οι στρατοί αυτοί θα φέρουν μαζί τους Scanners-Σαρωτές BarCode – & Ανιχνευτές Mικροπομπών και θα κατασφάζουν ως αντίχριστο οποιονδήποτε έχει χαραχθεί ή εμφυτευτεί με μικροπομπό Micro-Chip 666)
    Μην δεχθείτε με κανέναν απολύτως τρόπο την εμφύτευση του “Μικροπομπού 666” στο δέρμα σας.
    Επαναλαμβάνουμε Δις: Μην δεχθείτε με κανέναν τρόπο την εμφύτευση του “Μικροπομπού 666” ή άλλου οιουδήποτε μικροπομπού στο δέρμα σας.
    Επαναλαμβάνουμε Τρις: Μην δεχθείτε με κανέναν τρόπο και με οιαδήποτε πίεση ή κίνητρο “Φορολογικής απαλλαγής” ή άλλο οιοδήποτε κίνητρο “Ταχείας οικονομικής συναλλαγής” κλπ, την εμφύτευση του “Μικροπομπού 666” ή οιουδήποτε άλλου μικροπομπού ή παθητικού μικροκυκλώματος Micro-Chip ή ηλεκτροχημικού Micro-chip στο δέρμα σας, διότι ακόμη και αν ματαιωθεί ή αναβληθεί επ’ αόριστον η επίθεση των στρατών της Ρ.Ι.Κ. εναντίον δύσεως, εσείς θα ζείτε και θα πεθάνετε ως ελεεινοί άθλιοι δούλοι σκλάβοι χωρίς προσωπική ιδιωτική ζωή και χωρίς καμία απολύτως ελευθερία, διότι:

    1) Κάθε εμφυτεύσιμο Micro-Chip θα δίνει συνεχώς την θέση του κατόχου του στο δορυφορικό σύστημα “GPS” ακριβούς γεωγραφικού εντοπισμού, και μέσω του “GPS” προς την αστυνομία της κάθε χώρας της Δύσεως.

    2) Κάθε εμφυτευμένο Micro-Chip θα μεταδίδει συνεχώς προς τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας, τον αριθμό ταυτότητος και τις προφορικές συζητήσεις του κατόχου του.

    3) Με το σύστημα πληρωμής με “Ηλεκτρονικό Χρήμα” ήτοι με “Ηλεκτρονικές μονάδες” μέσω επαφής του δέρματος σας με τον ανιχνευτή – Scanner του πολυκαταστήματος από το οποίο κάνετε αγορές, θα γίνονται γνωστά στις αρχές και στην αστυνομία όλα τα είδη – προιόντα τα οποία θα αγοράζετε, διότι το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής επικοινωνίας του πολυκαταστήματός θα είναι το ακόλουθο:
    “Πολίτης “Bar-Code 666” με προσωπικό αριθμό 1234567798765 (δεκατριψήφιο) αγοράζει προϊόν “Bar-Code 666” με αριθμό 2345678918765 από πολυκατάστημα – εταιρεία “Bar-Code 666″ με αριθμό 3456789128765. Καλούμε τους Servers(Διακομιστές Η/Υ) του διατραπεζικού συστήματος να αφαιρέσουν από τον ηλεκτρονικό λογαριασμό του πολίτη 1234567798765 πενήντα μονάδες ηλεκτρονικού χρήματος και να τις μεταφέρουν στον ηλεκτρονικό λογαριασμό της εταιρείας 3456789128765”._ “Servers τραπεζών προς εταιρεία 3456789128765: Η συναλλαγή καταγράφηκε. Πενήντα ηλεκτρονικές μονάδες χρήματος μεταφέρθηκαν από τον ηλεκτρονικό λογαριασμό του αγοραστού στον ιδικό σας. Δεν υπάρχει απαγόρευση (ή υπάρχει απαγόρευση) πωλήσεως του προϊόντος 2345678918765 προς τον πολίτη 1234567798765. Επιτρέπουμε (ή ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ) την συγκεκριμένη πώληση. Η έγκριση μας καταγράφηκε.”._

    Παραθέτουμε την κωδική γράμμωση “Bar-Code 666” (βλέπε κωδικές γραμμώσεις πάνω σε οποιοδήποτε προίον που πωλείτε από supermarket) και τον αριθμό δύο τυχαίων προίοντων. Αυτή την κωδική γράμμωση εντοπίζουν σήμερα οι ανιχνευτές – scanners των ταμείων των σουπερμαρκετς και αναγνωρίζουν την ταυτότητα και τις τιμές των προιόντων, τις οποίες προσθέτοντας υπολογίζουν το πληρωτέο σύνολο της οφειλής σας. Ακριβώς τέτοια γράμμωση θα εκπέμπουν οι “Μικροπομποί 666″ από το δέρμα των πελατών, οι οποίοι εναποθέτοντας το χέρι τους ή το μέτωπο τους στους ανιχνευτές – scanners των ταμείων των καταστημάτων, θα τελούν την αγορά οιωνδήποτε προιόντων με τον τρόπο τον οποίο περιγράψαμε στην ανωτέρω παράγραφο (3), εάν δεν υπάρχει ειδική απαγόρευση πωλήσεως ή ειδικός περιορισμός στην ποσότητα αγοράς ενός προιόντος από κάποιον πελάτη, όταν οι αρχές υποπτεύονται την χρήση ενός συγκεκριμένου προίοντος δια …”τρομοκρατία” ή όταν αυτές κρίνουν ότι ο αγοραστής υπερκαταναλώνει κάποιο προιόν.
    Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο τρόπος πωλήσεως ισοδυναμεί με “Κατοχικό δελτίο – κουπόνια δικαιώματος αγοράς της επιτρεπόμενης μέγιστης ποσότητος”.
    Εις τις ως άνω γραμμώσεις, κάθε αριθμός κωδικοποιείται σε ένα ζεύγος γραμμών. Όμως πέραν των 24 γραμμών οι οποίες αντιστοιχούν σε 12 αριθμούς, και πέραν του 13ου εξωτερικού αριθμού στα αριστερά του barcode άνευ ζεύγους γραμμών, υπάρχουν ακόμη τρία ζεύγη γραμμών εις τα αριστερά – κέντρο – δεξιά του αριθμού 12 ψηφίων, τα οποία προεξέχουν με μεγαλύτερο μήκος και τα οποία δεν αντιστοιχούν σε κανέναν αριθμό. Όπως εξάγεται από την δεύτερη εξάδα αριθμών της τελευταίας γραμμώσεως (η γράμμωση που αντιστοιχεί στο τυπικό εμφανιζόμενο “6”), το προτελευταίο και το τελευταίο ζεύγος γραμμών του barcode (στο εικονιζόμενο παράδειγμα) είναι όμοια με τα τρία αναρίθμητα ζεύγη γραμμών, και αμφότερα αντιστοιχούν στον αριθμό “6”. Άρα τα τρία μακρύτερα και μη αριθμημένα ζεύγη γραμμών αντιστοιχούν στον αριθμό “666” ήτοι στον αριθμό – σημάδεμα της μελλοντικής γενοκτονίας σας από τους αντεπιτιθέμενους στρατούς της Ρ.Ι.Κ._ Αυτό σημαίνει ότι τα τρόφιμα και τα άλλα προϊόντα τα οποία αγοράζετε και φέρουν την ως άνω γράμμωση “666” έχουν από τώρα την οσμή του νεκρού και σε αποσύνθεση σώματος – πτώματός σας.
    Επισημαίνουμε ότι σε όλα τα προιόντα οι αριστερές – πρώτες εξάδες αριθμών κωδικοποιούνται με διαφορετικά ζεύγη γραμμών, από εκείνα των δεξιών δεύτερων εξάδων αριθμών, και από εκείνα του αριθμού “666”.
    Σε κάθε περίπτωση, έως ότου αναχωρήσετε δια επιβίωση στην ύπαιθρο όπου θα παράγετε τα ιδικά σας τρόφιμα, αποφεύγετε να αγοράζετε από σουπερμαρκετς προϊόντα “χαραγμένα” με το “Bar Code 666” και περιορίστε την διατροφή σας σε βασικά προϊόντα τα οποία θα εντοπίζετε σε οπωροπωλεία – κρεοπωλεία – αρτοποιεία – ποτοποιεία – μικρά παντοπωλεία “minimarkets”, σε άλλα παντοειδή μικρά καταστήματα οικογενειακών επιχειρήσεων, και ειδικώς σε καταστήματα πωλήσεως “Χυδην” ήτοι μη συσκευασμένων προϊόντων, και κυρίως στην ύπαιθρο στους ίδιους τους παραγωγούς των ζωικών και φυτικών προιόντων._
    Γενικώς να αγοράζετε προιόντα ΧΩΡΙΣ ΤΟ “ΧΑΡΑΓΜΑ” Bar-Code 666, έστω και αν αυτά είναι ακριβότερα, διότι αν τα μικρά οικογενειακά καταστήματα κλείσουν και ως μόνες πηγές τροφίμων παραμείνουν τα σουπερμαρκετς των κινεζικών και των εβραιοσαξονικων μογγολικών πολυεθνικών εταιρειών, τότε, δια να έχετε πρόσβαση σε τροφές, θα αναγκασθείτε να δεχθείτε την εμφύτευση του “Μικροπομπού 666” στο σώμα σας, και αυτό θα σας στοιχίσει την απώλεια της ζωής σας με τη γενοκτονία σας από τους στρατούς της Ρ.Ι.Κ., ήτοι θα σας στοιχίσει “πολύ ακριβότερα από τα “ακριβά” τρόφιμα τα οποία σήμερα δεν αγοράζετε από τις μικρές παραδοσιακές ανθρώπινες οικογενειακές επιχειρήσεις του τόπου σας._
    Να έχετε υπ’όψη σας ότι ΣΕ ΟΛΑ τα κράτη της δυτικής τριμερούς ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ και στην Ινδία, οι εκεί συνωμοτούσε δια την γενοκτονία των λευκών εθνών εβραιοσαξονικές και μασωνικές κυβερνήσεις, ακριβώς δια να κλείσουν τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και να σας αναγκάσουν να δεχθείτε την εμφύτευση του γενοκτονικού “Μικροπομπού 666”, εφάρμοσαν σκληρότατα φορολογικά μέτρα εναντίον των μικρών επιχειρήσεων, και αντιθέτως θεσμοθέτησαν μεγάλες φορολογικές απαλλαγές και πριμοδοτήσεις των μισθών των υπαλλήλων στις μεγάλες εβραιοσαξονικές πολυεθνικές εταιρείες των σειρών σουπερμαρκετς, ώστε αυτές οι πολυεθνικές να πωλούν τα προιόντα τους πολύ φθηνότερα._
    Μην αγοράζετε πλέον προϊόντα από σουπερμακετς και από πολυκαταστήματα. Αναγκάστε τα σουπερμαρκετς και τα πολυκαταστήματα να κλείσουν λόγω ελλείψεως πελατών. Επαναλαμβάνουμε Δις: Πάση θυσία, εν ανάγκη καίγοντας τα, αναγκάστε τα σουπερμαρκετς και τα πολυκαταστήματα να κλείσουν, διότι αυτό είναι αναγκαίο δια την επιβίωση σας, δια την αποφυγή της εμφυτεύσεως του “Μικροπομπού 666” στο σώμα σας, δια την διασφάλιση του απορρήτου της προσωπικής σας ζωής και της ελευθερίας σας, και δια την αποφυγή της γενοκτονίας σας από τους στρατούς της “Ρ.Ι.Κ.” λόγω του εμφυτεύματος – “Μικροπομπού 666” στο σώμα σας._
    Επαναλαμβάνουμε Τρις:
    Καταστρέψτε με κάθε δυνατό τρόπο τα Σουπερ-Μαρκετς και τα πολυκαταστήματα, διότι αυτά σήμερα στήνουν τον ιστό της Κινεζικής και της εβραιοσαξονικής γενοκτονικής αράχνης εναντίον σας, μέσω των υποχρεωτικών εμφυτεύσεων των “Μικροπομπών 666” στο σώμα σας, ως σημείων αναγνωρίσεως δια την γενοκτονία σας από τους στρατούς της αντεπιτηθέμενης Ρ.Ι.Κ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *