Διαφημίσεις

Πορτογαλια

Προεδρικές εκλογές σήμερα στην Πορτογαλία

Στην Πορτογαλία σήμερα Κυριακή 24 Ιανουαρίου άνοιξαν τα εκλογικά κέντρα για τις προεδρικές εκλογές. Ο 67-χρονος μέλος του συντηρητικού κόμματος Marcelo Rebelo de Sousa, είναι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις στην Πορτογαλία ο δημοφιλέστερος υποψήφιος.

Εάν κανείς από τους δέκα υποψήφιους δεν κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία, θα ακολουθήσει ένας δεύτερος γύρος στις 14 Φεβρουαρίου. Οι παρατηρητές των δημοσκοπήσεων εκτιμούν ότι ο Rebelo de Sousa θα μπορέσει σήμερα να κερδίσει τις εκλογές.

Ο πρόεδρος της Πορτογαλίας, μιας χώρας με πάνω από δέκα εκατομμύρια κατοίκους έχει αρκετή ισχύ και μπορεί με το βέτο του στο κοινοβούλιο να εμποδίσει την κυβέρνηση και να καλέσει την διεξαγωγή νέων εκλογών.

Οι προεδρικές εκλογές γίνονται για την ένατη φορά μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα του 1974 που έβαλε τέλος στην αυταρχική και συντηρητική πολιτική στην Πορτογαλία του «Estado Novo», με το κόμμα η Νέα Πολιτεία (1933 – 1974).



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *