Διαφημίσεις

Βρέθηκε ο μικρός Φοίβος στη Χαλκιδική -Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος πατέρας του

Μετά από 18 ημέρες αγωνίας, βρέθηκε ο μικρός Φοίβος, τον οποίο είχε απαγάγει ο πατέρας του από τη Χαλκιδική μετά από τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του.

Το τετράχρονο αγόρι και ο πατέρας του εντοπίστηκαν σε καλύβα στην Ορμύλια Χαλκιδικής, εκεί όπου ο 41χρονος Αλβανός είχε δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του στις 6 Ιανουαρίου, αρπάζοντας το ένα από τα δύο τους παιδιά.

Παρά την περιπέτεια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Φοίβος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ το αγόρι είναι ξανά στην αγκαλιά του παππού του που έκανε διαρκείς εκκλήσεις στον δράστη για την παράδοση του παιδιού.

Οι αρχές συνέλαβαν τον συζυγοκτόνο, για τον οποίο η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό όλο αυτό το διάστημα και ανακρίνεται.

Πηγή: iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Βρέθηκε ο μικρός Φοίβος στη Χαλκιδική -Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος πατέρας του”
  1. ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ…….
    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΦΟΙΒΟΣ [ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ..] ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥ …ΑΠΟ ΚΑΛΥΒΑ ΣΕ ΚΑΛΥΒΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ….

    ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ….ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ…ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ…ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ….ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ…..

    ΕΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΑ.
    Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΦΟΙΒΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ..

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *