Διαφημίσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ!

 

Δυναμικές κινητοποιήσεις πραγματοποιούν οι Αγρότες σε όλη την Ελλάδα.

 

Αυτή τη στιγμή είναι κλειστές οι Εθνικές Οδοί στα παρακάτω σημεία :

Κόμβος Μεγάρων (Αττική)

Κόμβος Μικροθηβών (Μαγνησία)

Κόμβος Νίκαιας (Λάρισα)

Τέμπτη (Λάρισα)

Κερδύλλια (Θεσσαλονίκη)

Χρυσούπολη (Καβάλα)

Κάτω Αχαΐα

Ηλεία (Κουρτέσι και Μαραθιά)

Αιτωλία (Κεφαλόβρυσο)

Ακαρνανία (Βόνιτσα)

Αταλάντη

Κάστρο Βοιωτίας

90χλμ ΠΑΘΕ – Θήβα

 

Οι πληροφορίες είναι απο το συντονιστικό των αγροτών.

Μέσα στις επόμενες ώρα θα υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα.

Κλειστοί παραμένουν και σχεδόν όλοι οι μεθωριακοί σταθμοί.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

7 σχόλια στο “#agrotes Οι Αγρότες Κλείνουν τις Εθνικές σε όλη την Ελλάδα”
  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

  2. Δεν λέω ότι μου αρέσει , αλλά πολύ καλά κάνουν ειδικά αυτήν τη φορά οι αγρότες και για πρώτη φόρα τους υποστηρίζω . Τους έχουν τσουβαλιάσει όλους πλούσιους και φτωχούς και επιδιώκουν την εξόντωσή τους και όχι μόνο των αγροτών αλλά όλων των Ελλήνων επιχειρηματιών . Έχουν σκοπό να καταστρέψουν οικονομικά την χώρα με έξωθεν εντολές . Καταντήσαμε να έχουμε κυβέρνηση που απαρτίζεται απο γιουσουφάκια ! Αίσχος . Πού είναι ο στρατός μας , οι δικαστές μας , η Ε.Υ.Π. η αστυνομία ; Όλοι αυτοί θα έπρεπε να υπηρετούν εμάς , και να συλλαμβάνουν τους προδότες και τους εχθρούς της χώρας μας !

  3. ολοι οι ρεμπεσκεδες 2 μυρια ανεργοι δλδ ολοι συμπαρασταση στους αγροτες ερχομαστε κ οι υπολοιποι σε λιγο.αντε αφηστε το καφε καμια βδομαδα

  4. ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΖΑΧΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΤΗΑ, ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ;ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ . ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΥΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ.

  5. ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΑΝΤΕ,ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *