Διαφημίσεις

Αυτό το οκτάχρονο παιδί χρησιμοποιεί κρυστάλλινα πλέγματα για να μετατρέψει την αρνητική ενέργεια και εξηγεί πώς λειτουργεί.

Λέγεται ότι τα σημερινά παιδιά θα είναι συνειδητά πολύ πιο ικανά από τις προηγούμενες γενιές μας. Αν αυτό αληθεύει, τότε το παρακάτω θα μπορούσε να είναι ένα αποδεικτικό στοιχείο περί τούτου.

Σε αυτό το βίντεο, ο οκτάχρονος Adam παρουσιάζει το τελευταίο του κρυσταλλικό πλέγμα το οποίο αποκαλεί πλέγμα «ιστό». Τραβάει την σκοτεινή ενέργεια και την μετατρέπει σε φως.

Δείτε το:

Πήρε στον Adam περίπου 10 λεπτά για να χτίσει αυτό το πλέγμα το οποίο αποτελείται από διάφορους κρυστάλλους. Αμέθυστο, Αποφυλλίτη, Ουράνιο Γκρίζο Χαλαζία, καθαρά κομμάτια χαλαζία, Vogels λευκούς χαλαζίες, και αρκετά μικρά κομμάτια από Λεμούριους Κρυστάλλους

Ο Adam δεν πήρε το σχέδιο του δικτύου από κάποιο βιβλίο ούτε το έψαξε στο ίντερνετ. Αντ’αυτού επέλεξε να ακούσει την καθοδήγηση των ίδιων των λίθων. Τι πιστεύετε ότι αυτά τα παιδιά θα κάνουν σε πέντε χρόνια από τώρα;

Μετάφραση: awakengr.com – Via

ΠΗΓΗ : periergaa



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Αυτό το οκτάχρονο παιδί χρησιμοποιεί κρυστάλλινα πλέγματα για να μετατρέψει την αρνητική ενέργεια και εξηγεί πώς λειτουργεί.”
      1. παπαριες ε;; επειδη σε εχουν κανει γκαβο με το δογμα , ανοιξε το στραβο και δες τα αμφια των αρχι-μαντρι-των που τους φιλας το χερι και δες που ειναι τιγκα στους λιθους και πες στον παπα οι πετρες που εχεις πανω σου ειναι παπαριες. αχαχαχχαχα. οταν δεν ξερεις περι καποιου πραγματος θα βγαζεις τον σκασμο.

        1. Οι πολίτιμοι λίθοι, τα χρυσά, τα πλούτη και η πολυτέλεια, είναι αντίθετα με την Ορθοδοξία, και όποιος τα αποζητεί, δεν είναι ψηλά στην εκτίμησή μου (αν ενδιαφέρεται κανείς γι’ αυτή).
          Πάντως, το ότι παγιδεύεται η “αρνητική ενέργεια” στους κρυστάλλους είναι μια βλακεία και μιση. Και αν εσύ είσαι πεπεισμένος ότι συμβαίνει μπορείς να φοράς χαϊμαλια και χάντρες για το κακό μάτι.
          Δεν μου λες κάτι άλλο; Η ελευθερία της έκφρασης γνώμης είναι μόνο για κάποιους ή για όλους; Αν εσύ έχεις δικαίωμα να εκφράζεσαι το ίδιο έχω και εγώ.

          1. Ανατόλιε έχει δίκιο, αλλά αντί να το λες εδώ πεστο και στον παπά την ενορίας σου και κυρίως στον πνευματικό σου, που όλα τα “ιερά” σκεύη είναι από χρυσό και ασήμι, την ώρα μάλιστα που ο ίδιος ο Χριστός έπινε από ξύλινο… Αλλά είπαμε Δεν έχουμε πρόβλημα με τον Χριστιανισμό, αλλά με τους χριστιανούς που “κρατάνε” ότι τους συμφέρει…

          2. Η Εκκλησία μας είναι ένα εργαστήριο μετατροπής ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ σε ΑΓΙΟΥΣ.
            Και Άγιοι είναι μόνο οι ταπεινοί. Η ταπεινότητα τραβάει σαν τον μαγνήτη. Πώς αλλιώς τόσοι και τόσοι επισκέπτονταν τον Άγιο Παϊσιο; Είχε διαφήμιση στο ίντερνετ ή βίλλα με πισίνα;
            Λοιπόν όλοι τα ξέρουμε αυτά, και κανένας δεν συμπαθεί τους επισκόπους με τις μίτρες και τα στολίδια. Όλοι αγαπάμε τα ταπεινά γεροντάκια και γερόντισσες, που ξεχειλίζουν από αγάπη και ενδιαφέρον για εμάς. Σε αυτούς πάμε και στους ταπεινούς ιερείς της ενορίας μας. Όσο για τους άλλους, τους αφήνουμε να κάνουν τον αγώνα τους απέναντι στα δικά τους πάθη.
            Ο καθένας μας κάνει τον αγώνα του λοιπόν. Και οι Επίσκοποι το ίδιο. Διαλέγουμε τους πνευματικούς μας οδηγούς και δεν ακολουθούμε τυφλά τον καθένα. Ο ίδιος ο Άγιος Παϊσιος τόνιζε την αξία της επιλογής του ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ πνευματικού.

          1. Το γνωρίζω πως ξενίζει. Ο πατέρας καμμιά φορά γίνεται αυστηρός προς τα παιδιά του, όχι από μίσος, αλλά από αγάπη σε αυτά. Και λόγω ηλικίας, πολλοί από εδώ μέσα θα μπορούσαν να είναι παιδιά μου.
            Δεν επιδιώκω να γίνω αρεστός. Περισσότερο θέλω να είμαι ωφέλιμος.

  1. απολυτα αυτα τα παιδια ειναι το μελλον του πλανητη τα indigo τα κρυσταλλινα και αυτα που εχουν στην αυρα τους τα χρωματα του ουρανιου τοξου ειναι αυτα που ηρθαν και θα ερθουν να βοηθησουν στην αφυπνιση

  2. συμφωνα με το σχεδιο το θ-ου γιαχβουληον και του υιού γιαχσουα ο μαυροφορεμένος στρατός με χατζαρια κατανες και παλουουουκιαααα θα ξεχυθεί στην υφήλιο και αφου κατασφάξει ολα αυτα τα τέρατα θα επιφέρει το νεο χαλιφατ εε την βασιλεια εννοώ του θ-ου.
    ο χρισμενος γιαχσουαχ νικα
    υγ για να δεις ρε κατι πραματα τα αμφια του “ορθοδοξου” ιερατειου γιατι ειναι τιγκα στους λιθους.. για δες κατι συμπτωσεις…

  3. Αγαπητε Ανατολιε η απαντηση μου στις 13.53 πηγαινε στον νεμεσικο στις 12.58.Εσενα σε θαυμαζω για την ακεραιοτητα της πιστης σου επικροτω τις αποψεις σου και επιδιωκω να διαβαζω τους σχολιασμους σου.Να εισαι καλα!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *