Διαφημίσεις

Σχόλιο: Μην θεωρείς τυχαίο το ότι βλέπεις μια gossip “είδηση” στα Κατοχικά Νέα… Γιατί πολύ απλά σε προετοιμάζουν, όπως έκαναν με τον Κηφήνα και την Νατάσσα, όπως έκαναν με τον Αλέξη και την Κόκκινη Μπέτυ…

Στην Αθήνα μετά τις διακοπές τους στο Γκστάαντ επέστρεψαν ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ και άρχισαν τις βόλτες στα βόρεια προάστια. Το ζευγάρι πήγε μαζί με τον σκύλο τους Ρούμι στην Κηφισιά και απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα.

Με casual εμφάνιση και ιδιαίτερα ανανεωμένοι μετά τις ολιγοήμερες διακοπές στην Ελβετία, ο Νικόλαος και η Τατιάνα επέστρεψαν στο καθημερινό τους πρόγραμμά και ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστοί. Μετά τη βόλτα μάλιστα, το ζευγάρι γευμάτισε με φίλους σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

blatnik2

newsit.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

2 σχόλια στο “Νικόλαος (του τέως) και η σύζυγος του Τατιάνα”
  1. Μετά τις διακοπές τους επέστρεψαν στο βαρύ καθημερινό τους πρόγραμμα ε;
    Ελπίζω να προμηθεύτηκαν φανέλες και πετσέτες για να σκουπίζουν τον ιδρώτα τους, καθώς βγάζουν το μεροκάματο!

  2. βισιτορ με προλαβες.ο αγωνας δρομου ξεκινησε απο ενα καστρο,με την αλλαγη και παρταιτηση του μπαμπα για να παρει σειρα ο ιος.εγω λεω να τους δωσουμε το μακρυ…. απο τωρα!για να μην εχουν βλεψεις για περασμενα πουστριλικια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek