Διαφημίσεις

Ο πρώην Πρόεδρος του Ισραήλ, ο Σιμόν Πέρες, έπαθε μια καρδιακή προσβολή και βρίσκεται σε ένα νοσοκομείο κοντά στο Τελ Αβίβ.

Εκεί εγχειρίστηκε επιτυχώς σε μια στένωση της αρτηρίας της καρδιάς.
Ο προσωπικός γιατρός του Πέρες είπε ο 92-χρονος πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος είχε προβλήματα με την καρδιακή αρρυθμία και πόνο στο στήθος.

Σύμφωνα με τον γιατρό του, Rafi Wâlden O Πέρες αισθάνεται καλά και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Είναι πιθανό ότι σύντομα θα βγει από το νοσοκομείο..

Ο εκπρόσωπος του Πέρες επιβεβαίωσε ότι ο πρώην πρόεδρος είναι σε θεραπεία για καρδιακά προβλήματα και ότι η κατάστασή του είναι σταθερή.
Ο πολωνικής καταγωγής Πέρες κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης για το ρόλο του στις ειρηνευτικές συμφωνίες με τους Παλαιστινίους το 1993.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “Καρδιακή προσβολή είχε ο πρώην Πρόεδρος του Ισραήλ, ο Σιμόν Πέρες”
  1. Πωπώ, στεναχώρια που θα έχει τώρα ο ΕΒΡΑΙΟΚΥΠΡΙΟΣ με τα χίλια ονόματα, γνωστός και ως ΚΟΝΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΒΟΡΒΟΡΟΣ ή ΒΥΖΙΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΠΟΤΑΣ ή ΕΒΡΑΙΟΣΧΗΜΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ή kutAMAR kUTUrou και καμιά δεκαριά ιουδαικές αηδίες.
    Στηρίξτε το ΕΒΡΑΙΚΥΠΡΙΟ κοθώνι σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα του!
    Τον χρειαζόμαστε! Πάντα χρήσιμος είναι ο ΗΛΙΘΙΟΣ γγιατί κάνει τους υπόλοιπους να αισθάνονται καλύτερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *