Διαφημίσεις

Ισπανιδα
H Iσπανίδα πριγκίπισσα και ο σύζυγός της κατηγορούνται για απάτη

Η αδελφή του Ισπανού βασιλιά Felipe VI, η πριγκίπισσα Χριστίνα de Borbon y Grecia (50) και ο σύζυγός της Inaki Urdangarin (47) εμφανίστηκαν σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στο δικαστήριο, όπου δικάζονται για απάτη.

Τρεις δικαστές θα κρίνουν στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα αν ο πρίγκηπας, Urdangarín είναι ένοχος για την εξαφάνιση τεράστιων ποσών δημοσίου χρήματος και αν η Χριστίνα είναι συνένοχη σε αυτήν την απάτη.

Αν κριθούν ένοχοι τότε ότι η Ισπανίδα πριγκίπισσα θα τιμωρηθεί με οκτώ χρόνια φυλάκισης και ο σύζυγός της μέχρι και δεκαεννέα χρόνια.

Συνολικά κατηγορούνται δεκαοχτώ άτομα σε αυτή την υπόθεση διαφθοράς και κατάχρησης του δημόσιου. Το Ινστιτούτο Noos ήταν ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα το οποίο προωθούσε τον αθλητισμό.

Το Ινστιτούτο λάμβανε χρηματοδοτήσεις από τον δήμο, αλλά τα χρήματα πήγαιναν σε ιδιωτικούς λογαριασμούς. Ο Ισπανός πρίγκηπας Urdangarín ήταν διευθυντής του ινστιτούτου και η Ισπανίδα πριγκίπισσα Κριστίνα ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

ΚΟΡΑΞ…Το βασίλειο στην Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία και στις Σκανδιναβικές χώρες κτλ. λαμβάνει φρέσκο χρήμα από το αίμα των λαών τους για να καλοπερνάνε αυτοί οι άχρηστοι χαραμοφάηδες… νομίζεται ότι οι πρίγκιπες θα μπούνε φυλακή;;; Νομίζετε ότι θα τους αγγίξει κανείς;;; Μόνο ο λαός θα μπορούσε να τους τιμωρήσει και όχι οι δικαστικοί της χώρας…
Έχει έρθει η ώρα οι λαοί να τιμωρήσουν τους προδότες που τους κυβερνούν και να πάρουν πίσω αυτά που τους ανήκουν…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “H Iσπανίδα πριγκίπισσα και ο σύζυγός της κατηγορούνται για απάτη”
  1. …Και που είναι το παράξενο ρε παιδιά;…Επειδή έχουν “γαλάζιο αίμα”,πάει να πει ότι δεν είναι και απατεώνες;-Προσωπικά γνωρίζω, οι μόνοι που έχουν γαλάζιο αίμα χωρίς να είναι απατεώνες,είναι οι κάτοικοι των υψιπέδων των ΄Ανδεων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *