Διαφημίσεις

diskos

Η Γη και η Σελήνη είναι τα μοναδικά σώματα του Σύμπαντος που βρίσκονται εντός του κενού που δημιουργεί η κίνηση του δίσκου όπως το περιγράφει ο Ιδομενέας, δίνοντας εκτός απ την περιγραφή και την εικόνα του στο ‘’Η αποκάλυψη του σύμπαντος’’! ( Βρείτε το στο διαδίκτυο)

Η περιστροφή του δίσκου έχει κατατάξει την ύλη του λόγο της φυγοκέντρου δυνάμεως στην περιφέρειά του, με συνέπεια στο κέντρο του να υπάρχει κενό.

Η Γη και η Σελήνη βρίσκονται σ αυτή την περιοχή όντας σώματα βραχιόνων του Σύμπαντος και όχι του δίσκου.

Οι αστεροειδείς που από εξοστρακίσεις κατευθύνονται προς τη Γη αποτελούν σκόνη του διαστήματος και εξουδετερώνονται απ την ατμόσφαιρά της.

Για τους ανωτέρω λόγους, τη Γη και τη Σελήνη δε μπορούν να την πλήξουν λόγο της διάταξης των μηχανικών μερών του Σύμπαντος σώματα με μεγάλη μάζα τα οποία αποτελούν στοιχεία της «μοριακής» δομής του δίσκου.

Κάποια ποσότητα σκόνης η οποία δημιουργείται απ τις τριβές κατά την κίνησή του, προσπίπτει εκτός απ τη Γη και στη Σελήνη στην οποία δημιουργεί τα σημάδια που παρατηρούμε, γιατί δεν διαθέτει ατμόσφαιρα ώστε να την εξουδετερώνει.

Στην παραπάνω εικόνα του Σύμπαντος, φαίνεται η ελλειπτική κίνηση του ήλιου γύρω απ τη Γη και τη Σελήνη.

Ποτέ η Γη δε χτυπήθηκε από μεγάλο σώμα. Οι θεωρίες περί του αντιθέτου αποτελούν εικασίες.

Γεώργιος Καδδάς

EMAIL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Η Γη δεν κινδυνεύει από αστεροειδείς!”
  1. ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΝ Κύριε Καδδά! -Τόσο η Σελήνη(αν και αγνώστου “καταγωγής”,όσον και η ΓΉ μας,είναι γεμάτες “κατραπακίες”,που μεν στην Σελήνη (μας) είναι…αιωνόβιες λόγω της έλειψης ατμόσφαιρας, ενώ στην Γή πρέπει να τις ψάξεις!-ΔΎΟ που γνωρίζω εγώ ο άσχετος,βρίσκονται,η μία στην κεντροανατολική Ευρώπη(ορατή μόνο από δορυφόρο),και η άλλη εκεί που σήμερα είναι ο κόλπος του ΜΈΞΙΚΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ(Όπως λέν)στάθηκε αφορμή για να μας αποχαιρετίσουν οι δεινόσαυροι!-Δυο είναι οι ζώνες που μας τροφοδοτούν με “πετριές” η μία είναι μετά τον ‘Αρη και πιθανότατα πρώην Πλανήτης που έφαγε “γερή πετριά”από την δεύτερη γνωστή και σαν ζώνη του Ορτ,στις εσχατίες του Ηλιακού μας συστήματος! -Πάντως αν οι εσωτερικοί πλανήτες τρώνε σχετικά λίγες “πετριές” το οφείλουν στους γίγαντες προστάτες ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ :ΔΙΑ,ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ,ΚΡΌΝΟ,ΟΥΡΑΝΟ!

  2. μην γραφεις βλακιες. εκαντονταδες εικονες απο μετεωριτες που επεσαν στη γη υπαρχουν στο ιντερνετ.

    1. Όταν η ατμόσφαιρα καίει κάποιο μετεωρίτη, ενδεχομένως τμήμα του να πέσει στη Γη ανάλογα με το μέγεθός του. Σε μεγάλα σώματα αναφέρεται ο Ιδομενέας, ικανά να την καταστρέψουν!

  3. Κάποιοι μαθαίνοντας …. στραβώνονται!
    Κάποιοι άλλοι όμως ξεστραβώνονται!!
    Βέβαια εξαρτάται και απ το τι μαθαίνουν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *