Διαφημίσεις

Open_carry_march

Στις ΗΠΑ όπου η οπλοχρησία κοστίζει σε ανθώπινες ζωές, τέθηκε σε εφαρμογή σε ορισμένες πολιτείες όπως το Τέχας από την Πρωτοχρονιά ο νόμος που επιτρέπει στους πολίτες να κυκλοφορούν με τα όπλα τους σε φανερό σημείο – αντίθετα δηλαδή με ό,τι ίσχυε από το 1871 έως τώρα που τους επέτρεπε μεν να οπλοφορούν δημοσίως, εφόσον είχαν σχετική άδεια, αλλά με τα όπλα τους να μην φαίνονται.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι πραγματικά σοκαριστικές, καθώς οι Τεξανοί δεν δίστασαν να πάρουν ακόμα και το καλάζνικοφ στην πλάτη και να βγουν στους δρόμους να πάρουν τον καφέ τους και να κάνουν την πρωτοχρονιάτικη βόλτα τους!
texas-kalaznikof-dyo
Μάλιστα, ένεκα του γεγονότος, οργανώθηκε και «εορταστική» συγκέντρωση, όπου περισσότεροι από 100 Τεξανοί πήραν το όπλο τους και βγήκαν…

Ο 34χρονος Έπι Καμάκο, οδηγός από το Ντάλας, ήταν τόσο ανυπόμονος, που βγήκε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το πιστόλι του, ένα Glock 23, στο Καπιτώλιο της πόλης από τις 22:30 και περίμενε να αλλάξει χρονιά για να το αποκαλύψει: «Ήταν καιρός, επιτέλους», λέει στους New York Times.
texas-kalaznikof-ena
Περισσότερες από 40 πολιτείες επιτρέπουν σήμερα την οπλοκατοχή, ενώ ειδικά στο Τέξας θεωρείται πολύ «δημοφιλής» πρακτική. Η φανερή οπλοφορία, λένε οι υποστηρικτές του μέτρου, θα βοηθήσει στην αποτροπή εγκλημάτων…

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Στο Τέξας επετράπη να κυκλοφορούν με τα όπλα σε εμφανές σημείο και βγήκαν με τα καλάσνικοφ στην πλάτη”
  1. Είναι πολύ ενδιαφέρον εικόνα… να πηγαίνεις στην λαϊκή της γειτονιάς σου, για να αγοράσεις… κρεμμύδια, με ένα MG3, η έστω με ένα FN/MAG κρεμασμένο στον ώμο!!!

    Αυτά.

  2. Το Καλασνίκωφ, ήταν δυστυχώς
    καλυμμένο , πίσω από ένα SVD DRAGUNOV (7.62×59) !
    Για όσους ξέρουν από vodka …

  3. Εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζω ότι επιτρεπόταν να τα φέρουν φανερά,μας το είχε πει καθηγητής που έζησε εκεί,τίποτα το καινούριο.
    Τι θα πει τέθηκε σε εφαρμογή και σοκαριστικό;
    Ο νόμος ισχύει και εφαρμόζετε πάντα,απλά τώρα για να κάνουν δήλωση και συμβολικά τα έβγαλαν να φαίνονται.

  4. TΟΤΕ μιλούσανε για “γρήγορα πιστόλια”!-ΤΩΡΑ θα μιλούν γιά “γρήγορα Καλάσνικωφ”;-Μα αυτά ετσι κι’αλλιώς είναι ταχυβόλα!

  5. Ενώ στο Ελλαδιστάν, τα λαθροορκ ανέκαθεν οπλοφορούσαν και οι Έλληνες πολίτες απλά δολοφονόυνταν ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ.

    Η αδικία είναι πολύ μεγάλη λαμόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *