Διαφημίσεις

varoufakis-προφιλ

Κατώτερο είδος δεν είναι, γιατί όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι.. Αυτό το ξέρουμε καλά, βρίσκεται 3 χιλιάδες χρόνια μέσα στην ελληνική ιδεολογία… Αλλά σαφώς ούτε ανώτερος μας είναι, (δηλώνει “Εβραίος και Ρομά” ο μαλάκας), για να μας εξαπατήσει θέλοντας να κάτσει με τη βία στο σβέρκο μας..

ΔΕΣ ΤΙ “ΠΑΡΑΜΥΘΙ” ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΘΕΙ Η “ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ”!

Το «Κίνημα για την Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025» όπως θα είναι το όνομα του ή DIEM 2025 (Democracy in Europe Movement 2025) έχει ως στόχο να οδηγήσει τους πολίτες σε έναν «τρίτο δρόμο», μια εναλλακτική ανάμεσα στην επιστροφή στο κλειστό έθνος-κράτος και στις «αντιδημοκρατικές δομές των σημερινών Ευρωπαϊκών θεσμών».

ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑ
1

Φιλοδοξεί, λέει, να μετατρέψει την ΕΕ σε αυτό που προοριζόταν να γίνει από την αρχή, μια Ευρώπη των λαών, με ισότιμα κράτη-μέλη που δρουν μέσα σε μια ενιαία αγορά με κοινές αρχές και αξίες, άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι ευρωπαϊστής. Δηλαδή, πολύ απλά, ήθελε να μας κοροϊδέψει, όπως το φιλαράκι του ο Γιωργάκης, όταν έλεγε ότι συνωμοτούσε να μας βγάλει από την Ευρωφάκα και δεν τον άφησαν..

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και οικονομικός δολοφόνος της άτυχης Ελλάδας, είχε ανακοινώσει την πρόθεση του για νέο κόμμα μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, σαν αντίδραση και στη μετάλλαξη, κατά την γνώμη του, του πρώην κόμματος του, του ΣΥΡΙΖΑ.

Βασικα, ευελπιστεί να κοροϊδέψει πολίτες από άλλες χώρες γιατί στην Ελλάδα, τελευταία φάνηκε ό,τι άλλο δεν “μασάμε”, από τις προηγούμενες προσπάθειες του με τους αμερικανοτσολιάδες του Πρες Προτζεκτ… Οπότε, αν πετύχει με όλα τα ΜΜΕ στα πόδια του, δεν θα μπορούμε να φανούμε ακατάδεχτοι στη γοητεία του….

Κι όλα αυτά για να μη κάνουν κατευθείαν την τραπεζικη Δικτατορία που ..οραματίζονται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και ξεσηκωθούν οι λαοί εναντίον τους..

ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ??

https://www.youtube.com/watch?v=hhZ0FnuFQDw

anaktisis.net



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΝΕΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΙΔΡΥΕΤΑΙ, ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !”
  1. ΤΙ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ??? 60.000 επιχειρησεις απο τα καπιταλ κοντρολς η εδω και 5 χρονια λογω μνημονιων?? για δες λιγο τα στοιχεια σου παλι γιατι αρκετα αναπαραγεται αυτη η μπαρουφα!! Εσυ ποιον προτιμας να κανει κομα δηλαδη? το Βασιλια?

    1. Xaxaxax αψαχαχαχχαχ ωχ παναγια μου … βαρουφικος ; Ε οχι θα ψοφησω στα γελια δεν αντεχω…οπαδος; Υποστηρικτης; αχαχαχαχ αχαχαχαχαχαα ..ακομα οι εκλογες θα μας σωσουν αχαχαχαχαχαχ … ο βαρουφακης ξερει και θα μας σωσει; αχαχααχαχχααχ ….ειναι ο καταλληλος με την προφητεια; αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα να σαι καλα ρε φιλε…να σαι καλα!

      1. Ειναι οι μοναδικοι που εμειναν πιστοι μεχρι τελους! εχοντας καρεκλες ομως… και εξουσια! ποιος εισαι εσυ που θα τους κρινεις και θα τους γελοιοποιησεις? Κωνσταντοπουλου Βαρουφακης και Μακρη κανουν καινουριο κομμα… εκει να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος

  2. ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?ΕΙΔΕΣ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ?ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ….

  3. Έχει πλάκα γιατί νομίζω ότι απολαμβάνει και μια είδους πειραματική εφαρμογή στην πράξη της θεωρίας παιγνίων συνδυάζοντας την παράλληλα με αυτοπροβολή προμοσιον. του εαυτού του σε παγκόσμιο επίπεδο, το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
    Μετά πιστεύω θα πει στην γυναίκα του “αγάπη μου κατεκτησα και την Ευρωπαϊκή Πολιτική σκηνή”

  4. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛΣ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ!
    ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΖΟΓΑΡΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;;;;
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ…
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ

  5. Εγώ πιστεύω ότι αν τον είχε αφήσει ο τσιπρας κάτι καλό θα βγαινε από όλη αυτή την ιστορία!
    Όταν κάνεις τον μάγκα τον κάνεις μέχρι τέλους… Αν δεν το πας μέχρι το τέλος πολύ απλά κατεβάζεις τα παντελόνια και λες και ευχαριστώ από πάνω!

  6. ΝΙΚΟ!!! ΤΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ;;;;
    ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ!!!
    ΑΣ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ…
    ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ Γ@Μ@ΝΕ, ΕΕΕΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ…..
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.. (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ …..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)

    ΤΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ;;; ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;;;;;!!!!!
    ΝΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΕΙΣΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΦΡΑΠΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ;;;;

    ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ! ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟ… ΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ…………………………………

  7. Απορώ πως άσχετοι περί οικονομικών ασκούν κριτική στο Βαρουφάκη. Το σχέδιο που είχε επεξεργαστεί το καλοκαίρι όταν είχε προβλέψει τον ποταπό εκβιασμό που θα ασκούσε η ΕΕ στην Ελλάδα δηλ. το κλείσιμο της στρόφιγγας της ρευστότητας από την ΕΚΤ προς τις Ελληνικές Τράπεζες, ήταν πολύ σωστά σχεδιασμένο και ήταν το μόνο δια μέσω του οποίου θα μπορούσε να έχει μια θετική προοπτική η χώρα. Φυσικά περιελάμβανε άμεση κρατικοποίηση των Ελλ. τραπεζών κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να δεχτεί το πανίσχυρο παγκόσμιο τραπεζικό λόμπυ. Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Τσίπρας πουλήθηκε και άδειασε το Βαρουφ. και τώρα η χώρα οδεύει σταθερά προς την καταστροφή τη δική της και των κατοίκων της. Η επιτυχία της Ισλανδίας την οποία κανένας δεν προβάλλει θα μπορούσε να έχει επαναληφθεί και εδώ. Εμείς αντίθετα προτιμήσαμε να διαθέσουμε 300 δις στις τράπεζες με νέους δανεισμούς με τοκογλυφικούς όρους αντί να κλείσουμε τους τραπεζίτες στη φυλακή.

    1. Αυτό με την Ισλανδία το έχω πει πόσες φορές και πολλοί λένε πως είναι βλακείες.
      Επιτέλους ένας που το υποστηρίζει.
      Επίσης προς όλα τα κομματόσκυλα της ΝΔ ΠΑΣΟΚ μαντέψτε ποιος πήρε τηλέφωνο στην ΕΚΤ για να μηδενίσουν τη ρευστότητα, ο μπουμπούκος ο Άδωνις.

    2. Πράγματι, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κανείς με τις απόψεις τους, ο Βαρουφάκης και η Κωνσταντοπούλου ήσαν οι μόνοι που είχαν και την θέληση και την ικανότητα και τις κοχόνες να προσπαθήσουν. Γι’ αυτό και δεν χώρεσαν στο ντόπιο κηφηναριό. Χάλαγαν την πιάτσα. Έκτοτε, όλοι οι συριζαίοι έχουν λυσσάξει να τους πετάνε λάσπη, επειδή και μόνο με την υπαρξή τους αποκαλύπτουν την αχρειότητα των υπολοίπων.

      Για την Ραχήλ δεν έχω άποψη.

  8. Εξαγωγες σε επιστήμονες κάνουμε , χρόνια τωρα. Εξαγωγες σε πολιτικους γιατι δεν κανουμε; Στειλτε ενα τετοιο αστέρι σε τουρκια, γερμανια και σε μερικους μήνες θα βαρεσουν κανονι. Το τελειο μυστικό όπλο, τι πυρηνικα και εξυπνα οπλα μου λες.
    Υ.Γ. ετσι οπως διαβασα τον τιτλο στην αρχη ,νόμιζα οτι φτιαχνετε κομμα . Ελλήνων κατοχικών, δηλ.εγω δαγκωτο το ψήφιζα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *