Διαφημίσεις

νοστραδαμος1

Απόδοση από την Αρβανίτισσα από το ewao.com

Ο Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος,Michel de Nostredame, ιστορικά γνωστός ως Νοστράδαμος, θεωρείται από πολλούς ως ένας από τούς πιο ακριβείς προφήτες στην ιστορία.

Στο βιβλίο του Les Propheties (Οι Προφητείες), ένα βιβλίο χιλίων περίπου γαλλικών τετράστιχων, τα οποία αποτελούν το μεγαλύτερο τμήμα των αχρονολόγητων προφητειών για τις οποίες είναι διάσημος μέχρι σήμερα φαίνεται να προβλέπει το μέλλον.

Ο Νοστράδαμος ισχυριζόταν ότι οι προβλέψεις του δε βασίζονταν στη φυσική αστρολογία, αλλά στον υπολογισμό των αστρικών και πλανητικών σωμάτων και της σχέσης που έχουν με τη Γη(judicial astrology).

Παρακάτω έχουμε 10 από τις προβλέψεις του για το 2016 και πέρα, θα βγούν αληθινές; Θα δούμε…

Γ ‘Παγκόσμιος Πόλεμος
Ένας πόλεμος θα ξεκινήσει ανάμεσα σε δύο μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις και θα διαρκέσει για μια χρονική περίοδο 27 ετών. Η στιγμή της μεγάλης βίας θα συμπέσει με την εμφάνιση ενός κομήτη στον ουρανό. Οι πυρηνικές μάχες και οι φυσικές καταστροφές θα χτυπήσουν τον πλανήτη μας, όταν ένας γιγαντιαίος πλανήτης θα πλησιάζει τη Γη.

Μεγάλη έκρηξη του Βεζούβιου
Πιστεύεται ότι ο Νοστράδαμος προέβλεψε μια μεγάλη έκρηξη ηφαιστείου. Η χειρότερη έκρηξη του Βεζούβιου στην ιστορία θα έρθει συνοδευόμενη από σεισμούς που θα ταρακουνούν τη Γη κάθε πέντε λεπτά, σκοτώνοντας από 6 εως 16 χιλιάδες άτομα.

Ο σεισμός τέρας
Ο μεγαλύτερος σεισμός στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών θα συμβεί στη δυτική ακτή και η δύναμή του θα γίνει αισθητή και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Άδεια για τη μητρότητα
Όσοι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά θα πρέπει να πάρουν την απαιτούμενη άδεια και πάλι δεν θα μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν.

Η κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας
“Οι πλούσιοι θα πεθάνουν πολλές φορές,” έγραψε ο Γάλλος προφήτης.

Οι άνθρωποι θα ζουν περισσότερο από 200 χρόνια
Η πρόοδος στην ιατρική θα παρατείνει τη μέση διάρκεια ζωής των ανθρώπων στα 200 χρόνια. Μια 80χρονη θα μοιάζει με 50 ετών.

Ακτινοβολία θα κάψει τον πλανήτη
“Οι βασιλιάδες κλέβουν τα δάση, ο ουρανός θα ανοίξει, οι περιοχές θα καίγονται από τη θερμότητα,” γράφει ο μάντης. Αυτή είναι μια προειδοποίηση ότι η καταστροφή των τροπικών δασών θα οδηγήσει σε μια τρύπα στο στρώμα του όζοντος και στην έκθεση της Γης στην επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία.

Όλοι οι φόροι θα καταργηθούν στο δυτικό κόσμο
Μια μεγάλη εξέγερση θα βάλει τέλος σε κάθε φορολογία για πάντα. Ο μάντης γράφει: “. Οι άνθρωποι αρνούνται να πληρώσουν το φόρο στο βασιλιά” Την ημέρα εκείνη, πολλοί θα γιορτάσουν την ελευθερία σε μια χώρα που οι φόροι είναι ανελέητοι.

Οι άνθρωποι θα μιλούν με τα ζώα
“Οι χοίροι θα γίνουν αδελφοί για τον άνθρωπο», έγραψε ο προφήτης, που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η επιστημονική προόδος θα επιτρέπει στους ανθρώπους να μιλούν με τα κατοικίδια ζώα τους.

Γλωσσικές διαφορές θα εξαφανιστούν
“Μετά από την εφεύρεση ενός νέου μηχανήματος, ο κόσμος θα είναι όπως στις ημέρες πριν τη Βαβέλ”. Βάσει ερμηνειών, αυτό το νέο μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί όπως ο σύγχρονος υπολογιστής και σύμφωνα με το Γάλλο προφήτη, αυτό θα σημάνει το τέλος για πολλά έθνη.

 

Ελεύθερη απόδοση από την Αρβανίτισσα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
14 σχόλια στο “10 προφητείες του Νοστράδαμου για το 2016”
  1. ΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ.ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ Ε?ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6.338 ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΜΕΣΑ.Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ?????ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΘΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΚΥΡΑ ΕΓΚΥΡΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΘ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΣΑΝΕ ΕΞΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ.ΜΕΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΘ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ.ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ.Ε ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΣΑ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ…..

  2. Βρέ αρβανίτισσα, γιατί ανεβάζεις τέτοια άρθρα;

    1) Ο τίτλος βγαίνει τελείως άκυρος απο την στιγμή που δεν εξηγείς γιατί όλα αυτά θα βγούν μέσα στο 2016
    2) Ο νοστράδαμος πέθανε το 1566, στο κομάτι για τον Γ’ παγκόσμιο μιλάει για πυρηνικές μάχες, τότε δεν ήξεραν και δεν μπορούσαν να ερμηνεύσουν την πυρηνική ενέργεια (ή το άρθρο είναι άκυρο ή κάποιος έκανε άκυρη μετάφραση/αυθαίρετη ερμήνευση)

    Καταλαβαίνεις οτι με τέτοια λάθη αμφησβητείται πλέον ολόκληρο το άρθρο

  3. Οι άνθρωποι θα μιλούν με τα ζώα
    «Οι χοίροι θα γίνουν αδελφοί για τον άνθρωπο»

    Μηπως εννοει τη βιολογικη συμβατοτητα των χοιρων με τους ανθρωπους, και ως εκ τουτου τη χρησιμοποιηση των πρωτων για κλωνοποιησεις οργανων που θα χρησιμοποιηθουν απο τους δευτερους……? και με αυτο τον τροπο την “αδελφοποιηση” τους ? Μου φαινεται πιο ρεαλιστικο !

    Αθηνα

  4. Εχω την εντυπωση οτι εκει στα κατοχικα προσπαθειτε να τσεκαρετε …..την νοημοσυνη μας.
    Θελω να πιστευω οτι το κανετε για καλο σκοπο……και οχι με πονηρια.
    Καλα κανετε …..μας κραταει σε εγρηγορση.

  5. αρβανιτισσα,
    να σε ρωτησω εισαι απο την αλβανια ή εισαι βορειοηπειρωτισα ,γτ νομιζω αρβανιτεσ ελεγαν και αρκετεσ ομαδεσ που εκαναν κακο στο κρατοσ εσυ με τι ιδιοτητα χρησιμοποιεισ αυτο το ονομα,αν θες απαντας ετσι ,απλα ρωταω για να μαθω αν γνωριζεις την ακριβη ιστορια τ ονοματος γτ εγω δεν τη γνωριζω και απλα θελω να μαθω

    1. Ανώνυμε είπαμε ΑΡΒΑΝΙΤΙΣΣΑ όχι Αλβανίτισσα.
      Αρβανίτισσα της Αττικής, βέρα.
      Από το γένος των Αρβανιτών υπερασπιστών της χώρας σε όλα τα δύσκολα. Με σόι τσολιάδες, βασιλόφρονες.
      Καμία σχέση με Βορειοηπειρώτισα.
      Και καμία σχέση με Βορειο-πειραιώτισα… 😉

      Και στα λέω γιατί τέτοια ώρα η φίλη Αρβανίτισσα πάντα απουσιάζει, γιατί έχει και παιδιά να βάλει για ύπνο…

      1. τελοσπαντων δεν το ειπα ειρωνικα ουτε κακοπροαιρετα,απλα πιστευω οτι αυτο που μ εδωσες δεν ειναι απαντηση,γτ αρβανιτεσ ηταν απο αλβανια και εγκατασταθηκαν 1400 κ μετα σολη την ελλαδα,απλα δεν ξερω ποιοι ηταν μαζι με την ελλαδα και ποιοι οχι και ποια τα κριτιρια της καθε ομαδασ να ειναι ή οχι με το μεροσ τησ ελλαδοσ ,περαν του οικονομικου(τυποσ μισθοφορου).δεν πιστευω οτι υπερεχω σε οτιδηποτε απο οποιονδηποτε απο οποιαδηποτε χωρα,τωρα αν εχω ή εχει περισσοτερεσ γνωσεισ και αυτο βοηθαει στην βελτιωση τησ ζωησ τ καθενοσ διαχωριζοντασ τον καθενα κοινωνικα και βιοποριστικα ,αυτο ειναι αλλο θεμα

  6. αφου ψηφισαμε…για τα νησια μας..!!
    ερχονται …και οι προφητειες…του Νοστραδαμος..για το 2016 !!!!!!!
    μη τραβατε αλλο …..καιγεστεεεεεεεεε…..!!!!!!!

  7. ΕΔΩ Η ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ ! ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ !!!! Ο Σούπερμαν μαζί με τους Αμερικανούς θα κάνουν επίθεση στην Ρωσία και εκεί που θα νομίζουν ότι νίκησαν τον Πούτιν, θα έρθει για βοήθεια της Ρωσίας ο Μπόμπ ο σφουγγαράκης , ο σούπερ Γκούφη ,και ο Σπάιντερμαν και θα κατατροπώσουν την αυτοκρατορία του εχθρού ! Παράλληλα στην Β/Δ ακτή της Ελβετίας θα γίνει σεισμός 10 παρα τέταρτο ρίχτερ, που θα σηκώσει παλιροικά κύματα που θα πνίξουν όλα τα παράλια της Τσεχίας,της Ουγγαρίας,και της Σερβίας! Το μαύρο Γένος θα κάνει απόβαση στην Πολυνησία και αφού την κατακτήσει θα την παραδώσει στούς σύντροφους Αυστραλούς !

  8. Ο Νοστραδαμος ειναι αναξιοπιστος.

    Σχεδον ολες του οι “προφητειες” ειναι αοριστες κ γενικες.

    Θελει ΚΟΠΟ κ αυθαιρετη ερμηνεια για να τις διασταυρωσουμε με γεγονοτα που εγιναν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *