Διαφημίσεις

Ορεγκον
Έξαλλοι οι αμερικανοί αγρότες, καταλαμβάνουν κυβερνητικό κτίριο στο Όρεγκον

Σχεδόν εκατό ενόπλοι αμερικανοί διαδηλωτές κατέλαβαν από το Σάββατο το βράδυ ένα καταφύγιο άγριων ζώων στην αμερικανική πολιτεία Όρεγκον. Όλα ξεκίνησαν σαν μια συνηθισμένη διαδήλωση κατά της καταδίκης των δύο αγροτών που είχαν βάλει φωτιά σε ομοσπονδιακή περιουσιακή περιοχή. Μετά τη διαδήλωση η ομάδα των διαδηλωτών χωρίστηκε στα δυο, και μια ομάδα κατέλαβε το κτίριο. Οι διαδηλωτές δήλωσαν ότι αν χρειαστεί θα μείνουν εκεί «για χρόνια, αν θα είναι αναγκαίο”.
Η οργή ​​των διαδηλωτών έχει να κάνει με τους ομοσπονδιακούς νόμους και τους κανονισμούς σχετικά με τη χρήση της γης. Έτσι, απαγορεύεται στους γεωργούς να αφήνουν τα ζώα τους εκεί για να βοσκήσουν και δεν επιτρέπεται το κυνήγι. Οι βοσκοί μπορούν να αφήσουν τα ζώα τους να βοσκήσουν μόνο εάν πληρώσουν.

Σύμφωνα με τον σερίφη της περιοχής τον David M. Ward, “η ομάδα των άνθρωπων που ισχυρίζονται ότι είναι μέλη μιας πολιτοφυλακής που στηρίζει την τοπική κτηνοτροφία” στην πραγματικότητα, έχουν άλλα κίνητρα. Θέλουν να ανατρέψουν τις τοπικές και ομοσπονδιακές αρχές και πιστεύουν οτι η σπίθα θα οδηγεί σε μεγαλύτερες ταραχές στην χώρα.” Παρόλα αυτά οι αρχές δεν παρενέβηκαν.

Oregon

ΚΟΡΑΞ… γιατί η είδηση της πολιτείας του Όρεγκον; Αναφορά στο 232 ή 322 ή Skulls and Bones…το 74 είναι είναι η αριθμοσοφία για την μασονία που βρίσκεται πίσω απο τις ειδήσεις και την σκηνοθεσία για αυτά που μαθαίνουμε αλλά και για αυτά που δεν μαθαίνουμε ποτέ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

3 σχόλια στο “Έξαλλοι οι αμερικανοί αγρότες, καταλαμβάνουν κυβερνητικό κτίριο στο Όρεγκον”
  1. Είναι απο τις ειδήσεις που δεν πρέπει να μάθουμε,
    Οι λέξεις κλειδιά είναι “Σχεδόν εκατό ΕΝΟΠΛΟΙ αμερικανοί διαδηλωτές” και “οι αρχές ΔΕΝ παρενέβηκαν”,
    Και πώς να παρέμβουν οι αρχές; να πάνε να ψεκάσουν αυτούς που κρατάνε όπλα; τότε θα βρέξει σφαίρες!
    θα πρέπει να φέρουν στρατό και να κάνουν μακελειό…
    Ήταν μια ξεκάθαρη νίκη της οπλοκατοχής, γι’αυτό θέλουν να την καταργήσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *