Διαφημίσεις

pl2
Προσοχή στις ημερομηνίες που έρχονται

Οι πεφωτισμένοι τραβούν την προσοχή μας συνέχεια με ημερομηνίες, αυτήν την φορά οι ημερομηνίες είναι για τον επόμενο μήνα.

Το τεύχος του Ιανουαρίου… του περιοδικού The Economist αναστάτωσε τους συνομοσιολόγους σαν και εμάς, όταν στο πρωτοσέλιδο του άρχισαν τις προβλέψεις για αυτά που πρόκειται να συμβούν φέτος…

Το περιοδικό The Economist έχει στενούς δεσμούς με την οικογένεια Ροντσαιλτ και παρουσιάζει σαν εκπρόσωπος τους ποια είναι τα σχέδια τους.
pl1
Προσέξτε το πρωτοσέλιδο του περιοδικού και τα βέλη με τις ημερομηνίες, από τον Ιανουάριο έχουν προειδοποιήσει για γεγονότα που ίσως αλλάξουν την ανθρωπότητα για πάντα. Οι ημερομηνίες 3 και 5 Νοεμβρίου δεν είναι τυχαίες ακόμα και στην περίπτωση που δεν συμβεί τίποτα. Πίσω από τα παρασκήνια ίσως ξεκινήσουν τα γεννητούρια γεγονότων με παγκόσμιο αντίκτυπο…μην περιμένετε να μας δηλώσουν τι ακριβώς θα γίνει.

Τα μηνύματα στο περιοδικό αποκωδικοποιούν μεγάλα γεγονότα… η ίδια η οικογένεια που εκμεταλλεύεται την ανθρωπότητα σαν δούλους προκαλώντας οικονομικές καταστροφές στις χώρες…φορτώνοντας την με εφορίες και αναγκάζοντας τους πολίτες να πληρώνουν μέχρι να πεθάνουν…εκτός αυτού μας πληροφορούν εκ των προτέρων τι μας ετοιμάζουν.

panic Πανικός στην Κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ και στην συνέχεια σε όλο τον κόσμο…όλα είναι μπροστά στα μάτια μας από τις αρχές του χρόνου μας τα δείχνουν αλλά εμείς έχουμε άλλα προβλήματα για να δούμε τα πραγματικά τους σχέδια.

catΗ πονηρή γάτα στην εικόνα απεικονίζει μάλλον την ελίτ που μας κυνηγάει σαν τα ποντίκια.

Δείτε τα βίντεο του Στρέιντζερ “Όλα είναι μπροστά στα μάτια μας”

http://katohika.gr/?s=%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1+%CF%83%CF%84%CE%B1+%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%81%CE%B1+%CE%BC%CE%B1%CF%82+



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

17 σχόλια στο “Προσοχή στις ημερομηνίες που έρχονται”
  1. Για τη φωτογραφία με την Αλίκη έχω να πω το εξής. Συμβολίζει τον Κόσμο των Ονείρων, μέσα στον οποίο ζούμε όλοι μας, ενώ δίπλα η γυναίκα στον πίνακα φοράει κάτι που έχει σαν κόκκινη χάνδρα στο τρίτο της μάτι! Πιθανόν δηλαδή αυτά τα δυο να μας μιλούν για πνευματική αφύπνιση που ίσως έχει σχέση με τις ημερομηνίες
    Τώρα όσον αφορά την Federal Reserve, την Κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ, να σας θυμίσω πριν καιρό που δήλωσε στο Reuters ότι φοβάται για φυσική καταστροφή και έτσι από τη Νέα Υόρκη μετέφερε τα γραφεία της στο Σικάγο! Το τι και το πώς θα γίνει κάτι δεν μας το εξήγησαν. Η Πλάκα θα είναι βέβαια αν θέλουνε να χτυπήσουν τη FED μόνο και έτσι το μετέφεραν επίτηδες στο Σικάγο. Διότι η Νέα Υόρκη είναι πολύτιμη. Ακόμη και ο ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη έχει έδρα. Οπότε πιθανόν να γίνει το αντίστροφο από ότι μας είπαν και να δούμε κάποιου είδους καταστροφή στο Σικάγο. Τι αντίκτυπο θα είχε άραγε η καταστροφή της FED.

    Ορίστε και η πηγή πληροφόρησης!
    “Exclusive: Wary of natural disaster, NY Fed bulks up in Chicago”
    http://www.reuters.com/article/2015/04/14/us-usa-fed-disaster-idUSKBN0N528G20150414

  2. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ……ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ 6.000.000.000 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΟΧΛΟΣ) ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ή ΘΕΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ….

  3. ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ… ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΛΠ… ΟΠΟΤΕ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 3 ΚΑΙ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

    ΙΩ

  4. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ…ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΝ…ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ΄΄΄ ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΦΥΣΙΚΑ…ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΕΣ…

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    1. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ….
      ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΦΡΙΧΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ …ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ ΔΙΧΩΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ…ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΙΓΜΑ ΣΚΕΨΕΩΝ: ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΩΝ – ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΛΕΩ “ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ” ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ, ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗ ΓΗ (“ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ”).
      ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΠΙΡΕΠΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΖΟΜΠΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ….
      ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΟΣΟ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΜΑΣΩΝΙΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΟΧΛΟΥ ΚΛΠ, ΟΣΟ ΑΚΟΛΟΥΘΑΣ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙ-ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΤΟΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!
      Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ…
      ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΜΑΣ…

        1. H Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ???
          Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ…ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΗ ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
          ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΖΗΛΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ!!!!!!

          1. …..ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΖΗΛΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α…..

            έχει τεράστια διαφορά από το : ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΖΗΛΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

          2. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ …ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…Ο.Ε.Α. = ΑΒΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΥΤΗ ΠΥΡΩΜΕΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΥΣ 10.000 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ….
            ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…

  5. παιδια που ειναι κατ αλλα βιτεακια παραπλησια με αυτο τ θεμα που τα ειχεσ αριθμισει μερος εως 7 ειχα δει,τα ειδα το πρωι ηταν πολυ ενδιαφεροντα και επρεπε φυγω γ δουλεια κ λεω θα τα διαβασω οταν γυρισω και τωρα μπαινω αλλα δεν ειβαι πουθενα

  6. Lew to Congress: Debt limit now exhausted Tuesday, November 3
    cnbc.com/2015/10/15/lew-to-congress-debt-limit-now-exhausted-tuesday-november-3.html
    Treasury Secretary Lew Gives Strange Warning About a Terrible Accident
    z3news.com/w/treasury-secretary-lew-strange-warning-terrible-accident/
    “Only Congress can act to raise the debt limit. I will have used all the tools that I have as of November 3rd, and then we’re operating on cash.”
    “I worry every time we hit this that sometime there could be an accident, and that would be terrible. Any time you wait until the last possible minute you are inviting a risk, and this is not a last minute that we can know with absolute certainty. I just wrote a letter last week to Congress telling them that the date is November 3, but a few weeks ago we thought the date was November 5.”
    “According to our best estimates November 3 is when we will exhaust what we call extraordinary measures, those are the things that we can do to manage things. I will run out of things I can manage on November 3. We will then have $30 billion of cash or less, and on any given day we can need as much as $60 billion, so the risk is real.” (S0urce: CNBC)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *