Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:30 - 22/10/2015

JAMES BARTLEY: ερπετοειδείς, “άρχοντες”, milabs, Νέα Τάξη και πολλά…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

james-bartley

JAMES BARTLEY: ερπετοειδείς, “άρχοντες”, milabs, Νέα Τάξη και πολλά…

Είναι η πρώτη συνέντευξη που παίρνω, οπότε δείξτε
επιείκεια παρακαλώ…

Παρακαλώ επίσης να μη χλευάζετε όσα ακούσετε και δεν αποδέχεστε. Η χλεύη σε κάτι που δεν κατανοούμε ή δεν αποδεχόμαστε, κάνει το επίπεδό μας υπόγειο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

  1. Ποσά χρόνια θα πρέπει να περάσουν έτσι ώστε να συνηδιτοποιησουμε ότι δεν υπάρχει αυτός ο ΝIBIROU ή PLANET Xή όπως αλλιώς τον λενε; Κάποιος αστεροειδής ισως, αλλά όχι ο NIBIROU.

    Μετά θέλουμε να μάθουμε για την σελήνη και τον Άρη όταν ακομη οι περισσότεροι δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί στον δικό μας τον πλανήτη και ιδιαίτερα στην δική μας την χωρα.

    Μετά αναρωτιόμαστε αν οι ερπετικοί είναι φιλικοί ή οχι. Δεν ειμαστε στα καλα μας, ειναι δυλαδη σαν να λέμε αν ηταν οι γερμανοι φιλικοι προς εμας κατα την διαρκεια του πολέμου. Οι ερπετικοι ειναι ο ΕΧΘΡΟΣ.

    Μετά λέμε ότι όλες οι θρησκείες είναι του συστήματος και κλείνουμε ευχόμενοι GOD BLESS….WHAT THE….?

    Μετά λέμε για τo WAVE X και για ASCENSION αλλα ξεχάσαμε τον PLANET X, μιλαμε για μπέρδεμα εδώ.

    Μετά αποφεύγει την ερώτηση για δράκους σε σχέση με την Κίνα και την Ιαπωνία, γιατι αραγε;

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΌΤΙ ΌΛΟΙ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΛΌΓΟ ΤΟΥ ΌΤΙ Ο ΧΡΌΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΈΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΌΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΌ ΝΑ ΠΕΡΝΟΎΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΎΞΕΙΣ ΑΠΌ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ, ΑΝΤΊ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΎΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΜΕ ΛΌΓΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΌΠΩΣ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΌΣ Ο ΚΎΡΙΟΣ. ΠΟΥ ΤΑ ΈΜΑΘΕ ΛΕΕΙ ΑΠΌ ΆΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΟΝΟΜΆΣΕΙ….ΜΆΛΙΣΤΑ.
    Αυτοί που είναι θρήσκοι θα στο απορρίψουν για άλλους λόγους.
    Για τους υπόλοιπους που θέλουν να ακούν τέτοιου είδους ιστοριούλες ας ακούσουν τον SIMON PARKES έναν άλλο δαιμονισμένο που τουλάχιστον λέει ορισμένες αλήθειες.
    Για αυτούς που θέλουν να μάθουν όλη την αλήθεια ας πάνε να διαβασουν την ΟΕΑ.
    Ακόμη καλύτερα ας πάρει μια συνέντευξη η κυρία Βάσω από τον Καραγεωργιου.
    Αυτός μιλλαει και Ελληνικά.

  2. Πρώτον, κύριε what the… αν δεν καταλαβαίνεις ούτε ελληνικά ή αν δεν ξέρεις να διαβάζεις, τι το παλεύεις με τους υπότιτλους και τα βίνεο; Και κυρίως,. τι σχολιάζεις με υφάκι 100 καρδιναλίων;. Ο άνθρωπος δεν είπε οτι υπάρχει Νιμπίρου μίλησε για μικρό ηλιακό σύστημα, το οποίο ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ νιμπίρου, άλλοι πλανήτη Χ κλπ. 2ον/ αυτή η απόλυτη τοποθέτησή σου ότι “δεν υπάρχει”, μου είναι ακατανόητη… δηλαδή έχεις βγει στο διάστημα και ξέρεις τι υπάρχει? 3ον/, θα διαφωνήσω κάθετα ότι ο άνθρωπος “μπερδεύει και φοβίζει” τον κόσμο. Απεναντίας μάλιστα… 5ον/ μου θυμίζεις δογματιστές θρησκείας που πιστεύει ότι κατέχει τη μία και μοναδική αλήθεια. Παρ’το αλλιώς γιατί βρήκες. 6ον/ δε θα ευχαριστήσω για τις υποδείξεις, διότι δεν τις θεωρώ καλοπροαίρετες. και 7ο/ αφήνω τελευταίο τον Simon Parkes, διότι είναι το μόνο σημείο που φαίνεται πως μάλλον συγκλίνουμε λίγο, αν και σε καμία περίπτωση δε θεωρώ τον άνθρωπο “δαιμονισμένο”… (έλεος… τι λες?) . Απεναντίας, τον εκτιμώ ιδιαίτερα και θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί του. Αν μου κάνει την τιμή να δεχτεί να συζητήσουμε, θα τον ανεβάσω με χαρά.

  3. Τελικά θα απαντήσω σε συγκεκριμένες επισημάνεις του κυρίου “what the…” διότι έτσι όπως τα λέει, ΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ πολλά και προδιαθέτει αυτούς που δεν έχουν δει ακόμα αυτή τη συζήτηση.

    Λέτε λοιπόν κυριε…

    ¨”Μετά θέλουμε να μάθουμε για την σελήνη και τον Άρη όταν ακομη οι περισσότεροι δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί στον δικό μας τον πλανήτη και ιδιαίτερα στην δική μας την χωρα.”

    Απαντώ:
    α/Το ποιοι και πόσοι ξέρουν και τι ξέρουν για το τι συμβαίνει στον πλανήτη και τη χώρα, δεν μπορείς να το γνωρίζεις, εκτός αν την είδες και παντογνώστης..
    β/ Τα περισσότερα που συζητήθηκαν, αφορούσαν τεκταινομενα ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ πλανήτη. Για την Ελλάδα όντως δε συζητήσαμε, (ο άνθρωπος ωστόσο ΕΙΠΕ ότι θλει να συζητήσουμε ειδικά για την Ελλάδα-εννοώντας να μου πάρει ο ίδιος συνέντευξη), αλλά αυτό το αντιπαρήλθε η μεγαλειώδης διάνοιά σου…

    Λες

    “Μετά αναρωτιόμαστε αν οι ερπετικοί είναι φιλικοί ή οχι. Δεν ειμαστε στα καλα μας, ειναι δυλαδη σαν να λέμε αν ηταν οι γερμανοι φιλικοι προς εμας κατα την διαρκεια του πολέμου. Οι ερπετικοι ειναι ο ΕΧΘΡΟΣ.”

    απαντώ
    Επί της ουσίας και με βάση τα πεπραγμένα και τις επιδράσεις στη ζωή μας, δε θα διαφωνήσω, όπως δε διαφωνεί και ο συνομιλητής μου σ’αυτό, σε ό,τι αφορά τις πρακτικές και τις παρεμβάσεις των ερπετικών σήμερα στον γεωπολιτικό και οικονομικό σύστημα του πλανήτη. Από αυτό όμως, μέχρι να επικρίνεις το γεγονός ότι πραγματευτήκαμε ΚΑΙ την πιθανότητα να μην είναι ΟΛΟΙ εχθροί της ανθρωπότητας, υπάρχει τεράστια απόσταση. Είναι σα να λες πως ολοι οι Γερμανοί είναι εχθροί της ανθρωπότητας, επειδή υπήρξε ένας χίτλερ παλιοτερα, και μια μέρκελ και ένας σόμπλε σήμερα, που ταλανίζει εμάς τους Ελληνες… Και είναι επίσης σα να λες ότι δεν έπρεπε καν να θέσω το ερώτημα, της πιθανότητας να υπάρχουν και θετικοί, αλλά να το δουμε μονομερώς- του τύπου οι ερπετικοί είναι εχθρός-τελεία Χμ… ωραία, γεμάτη ευρύνοια λογική. Συγχαρητήρια.

    Λες
    “Μετά λέμε ότι όλες οι θρησκείες είναι του συστήματος και κλείνουμε ευχόμενοι GOD BLESS….WHAT THE….?”

    Απαντώ:
    Απ’τους πιο ανόητους σχολιασμους σου που είδα…
    Προφανώς, Ο Θεός, η Ανώτατη πανσυμπαντική δύναμη, η Πηγή ή όπως αλλιώς θέλει κανείς να τον πει, είναι αποκλειστικό copyright της θρησκείας κατά τη γνώμη σου, και άρα “φτου κακά” να τον πιάνουμε στο στόμα μας.
    Δύο τα τινά για να ενοχληθείς μ’αυτό. Ή είσαι δογματικά θρήσκος, ή άθεος. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να γνωρίζεις πως υπάρχουν και άνθρωποι που είναι ΕΝΘΕΟΙ μεν, ΑΘΡΗΣΚΟΙ δε! Αν εξακολουθείς να ενοχλείσαι, κάνε μας μήνυση!

    Λες

    “Μετά λέμε για τo WAVE X και για ASCENSION αλλα ξεχάσαμε τον PLANET X, μιλαμε για μπέρδεμα εδώ.”

    Απαντώ:
    Το μπέρδεμα και την τρικυμία, καλύτερα να την αναζητήσεις εντός του κρανίου σου.
    Κατά πρώτον, ΠΟΥΘΕΝΑ στη συζήτηση δεν αναφέρθηκε η ανέλιξη (ascension), κατά δεύτερον, το wave x, είναι διαφορετικό ζήτημα από τον καφέ νάνο (όχι Planet-x) στον οποίο είχε αναφερθεί νωρίτερα.
    Τι δεν καταλαβαίνεις? (τι ρωτάω τώρα…)

    Λες

    “Μετά αποφεύγει την ερώτηση για δράκους σε σχέση με την Κίνα και την Ιαπωνία, γιατι αραγε;”

    Απαντώ:
    Δεν απέφυγε κανένα ΕΡΩΤΗΜΑ μου. Το ερώτημα που του έθεσα στο 41:31, ήταν αν υπάρχουν και καλοπροαίρετοι ή αν θεωρεί ότι υπάρχουν μόνο κακοβουλοι ερπετικοί. Απάντησε και κατά τη γνώμη μου, απάντησε ορθώς. Στο 41:42 περίπου, αρχίζω εγώ και κάνω μια ιστορική αναδρομή, μέσα στην οποία περιλαμβάνω και τους δράκους των Κινέζων, και τους Ναγκας των Ιαπώνων, και τους δράκους στην Αρχαία Ελλάδα, και τα ερπετόπουλα της Αφρικής (τσιταχούρι). Οση ώρα τα’λεγα όλα αυτά, ο Μπάρτλεϋ ήταν σιωπηλός ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΚΟΨΕΙ, όχι γιατί δεν μπορούσε ή απέφυγε (όπως κουτοπόνηρα λες) να απαντήσει. Μόλις τελείωσα, ΠΑΛΙ απάντησε. Απλά είχε την ευγένεια (που λείπει σε πολλούς από μας) να περιμένει να ολοκληρώσω πριν τοποθετηθεί. Σημειωτέον ότι ΔΕΝ διαφώνησε σε τίποτα απ’όσα ανέφερα. Το αντίθετο μάλιστα…

    Λες:

    “τον SIMON PARKES έναν άλλο δαιμονισμένο…”

    Απαντώ:
    Τελικά είσαι θρήσκος ή όχι; Γιατί αν δεν είσαι, πρόσεξέ το: Χρησιμοποιείς θρησκευτική ορολογία…. ΑΜΙΓΩΣ θρησκευτική, όχι όπως το GOD που είπαμε εμείς στο τέλος και σε ενόχλησε… Αλήθεια, ποιον έπρεπε να επικαλεστούμε δηλαδή αν όχι το Θεό? Το σατανά μήπως? μη χειρότερα…

    Τέλος πάντων… αρκετά ασχολήθηκα. (δύο ποστς είναι ΥΠΕΡ αρκετά, αλλά εξήγησα γιατί ανέβασα το παρόν, όχι για σένα ειδικότερα…) . Κλείνω με μια φιλικότατη παρότρυνση: Μην ασχολείσαι με τη δουλειά που κάνω. Σ’εσένα ειδικά δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα.

    • Τι να πω με έκανες κουρέλια….
      Τον Καραγεωργιου όμως ποτέ θα του καν εις συνέντευξη, do tell.
      And something else about your remark regarding my Greek , which I didn’t quite get…perhaps you mean that I can’t read the subtitles very well. I don’t need to read the subs as I am quite familiar with the barbaric living out here for some 30 years.
      To the rest of your comments I must say, the reason I’m very critical lately of articles is only because I have the feeling that time is running out for all of us and we have a small window of succes if we start getting more active now instead of still playing with our keyboards.
      Regarding Simon Parks, no I’m not an atheist, i believe in the one symbatic God,but Parks admits that he is in a way possessed, he has made a soul bargain, in his own words. What would you call him, but possessed.
      None of them will tell you who jehova is what he’s here for and many other relative questions to the 13500 year occupation of this planet. Why ? Because they are all after that sweet doĺar and because telling these kind of truths normally gets them suicided, if you know what I mean.
      Thank you for your kind words….

      • WHAT THE… 1/ Μπορούησες απλά να μου πεις ότι είσαι άρτιος στην Αγγλική και θα σε πίστευα αγαπητέ. Δε χρειαζόταν να αραδιάσεις ολόκληρο κείμενο στην βαρβαρική, απ’τη στιγμή που είσαι Ελλην (έτσι δεν είναι?) και απεθύνεσαι σε Ελληνίδα.
        Σε κάθε περίπτωση, δεν εννοούσα πως είσαι ελλειμματικός γλωσσικά. Εννοούσα πως παρανόησες, ίσως από βιασύνη, πράγμα που μπορεί να συμβεί και στους καλύτερους. Επίσης και το κείμενό μου παρανόησες νομίζοντας ότι σε έκανα ρατσιστή. Μακράν εμού να κρίνω ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Απλά απάντησα παραθέτοντας αντεπιχειρήματα με τις απόψεις μου και τα όσα εκτυλίχθηκαν στη συζήτηση μου με τον Μπάρτλεϋ. (ομολογουμένως μίλησα με έντονο ύφος σε κάποια σημεία, γιατί με “γρατζούνισες”, αλλά δεν ήθελα να σε προσβάλλω). 2/ Τον Παρκς τον έχω ακούσει σχεδόν σε όλες τις συνεντεύξεις που έχει δώσει, γιατί εκτιμώ τη διαδρομή του. ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει ομολογήσει “κατάληψη” (possession). Διατίνεται ότι έχει ερπετικά και εντομοειδή στοιχεία στο (ανθρώπινο κατά κόρον) DNA του και ότι είναι επαφικός, διαισθητικός και “θεραπευτής”. Εμπιστευόμενη το κριτήριο (αλλά και τη διαίσθησή μου) δεν τον θεωρώ ξενιστή καποιου όντος. 3/ χαίρομαι που διευκρίνισες ότι είσαι ένθεος. Το σύστημα πεποιθήσεών μας δεν θα πρέπει να εμπλέκεται όμως σ’αυτό το διάλογο, ή αν δε γίνεται διαφορετικά, αςπροσπαθούμε τουλάχιστον να το εμπλέκουμε λιγότερο και να στεκόμαστε στα αντικειμενικά δεδομένα περισσότερο.3/ σε βρίσκω λίγο απόλυτο “άσπρο-μαύρο” σε κάποιες αντιλήψεις σου, αλλά σεβαστό. 4/ Συγνώμη που δεν γνωρίζω τον Καραγεωργίου, που κατ’εσέ φαντάζομαι πως θα’πρεπε. Αν του μιλήσω και δω ότι υπάρχει κοινός τόπος για διάλογο, δε θα είχα κανένα πρόβλημα να τον παρουσιάσω. Όσα έχω παρουσιάσει μέχρι τώρα στις δουλειές μου, δεν τα ενστερνίζομαι εξ ολοκλήρου και τυφλά. Απλά τσιγκλίσματα προς την βαθύερη επίγνωση όλων μας θέλω να δίνω. Τιποτα παραπάνω. Δεν είμαι παντογνώστρια φυσικά, κι εγώ στο ψάξιμο βρίσκομαι και προφανώς θα βρίσκομαι μέχρι να κλείσω τα μπιρμπιλωτά μου μάτια. χαχα 5/ Κατά τα λοιπά, τολμώ να σου πω ότι συγκλίνουμε σε αρκετά πράγματα, απλά έγινε λίγο στραβή αρχή στην αλληλεπίδρασή μας.

        • Ανώνυμος 10/25/2015 @ 5:21 ΠΜ

          ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΩ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΩ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΟΣΟ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FORTE ΜΟΥ. I AM MORE OF A DOER, ALWAYS HAVE BEEN.

          ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ SIMON PARKES, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ.
          ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
          ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ “ΕΝΑΛΑΛΚΤΙΚΗ” ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ , ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ πέμπτη ΔΙΑΣΤΑΣΗ.
          E, ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ.
          ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ Ο PARKES ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
          ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
          ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ. ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.
          ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΥΓΕΙ.
          ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο BILL COOPER ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ 2001.
          ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
          ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝΕ.
          ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ “ΜΕΤΕΡΕΩΛΟΓΟΣ” ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ.
          ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝΕ.
          ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝΕ.
          ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥ.

          ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΘΥΜΩΣΕΣ. NOT MY INTENTION AT ALL.

  4. Βυζαντινός Ιππότης 10/23/2015 @ 9:31 ΠΜ

    Nibiru λεγοταν ο πλανητης Διας και ο κοσμικος αξονας. Τα περι πλανητη x κλπ ειναι ανοησιες του ψευδοεπιστημονα Σιτσιν.

    Σε σχεση με τους ερπετοειδης ειναι απλο. Οσοι επικεντρωνουν την ενεργεια τους στα διαφορα που λεγονται καταστρεφουν τους εγκεφαλους τους και αμα κρινω απο συγκεκριμενα ατομα που εχουν αυτην την μανια θα ελεγα οτι μαλλον εχουν μεταλλαχθει σε σαυρες μεσα απο την επικεντρωση σε αυτες τις συχονοτητες για αυτο και η μονγ λυση ειναι να κοπουν μαχαιρι ολο οσα “τρομακτικα” λεγονται για αυτο το θεμα και να μιλαμε για εναν αορατο εχθρο η καλυτερα για τον Αντιχριστο.

  5. Βυζαντινός Ιππότης 10/23/2015 @ 10:15 ΠΜ

    Εγω δεν εχω προβλημα με το annihilation τους. Δεν με αφορα το θεμα της υπαρξης τους. Ας ψαξουν για καταφυγιο.

    • Ενδιαφέρον το βίντεο που έφερες ΒΥΖΑΝΤΙΝΕ ΙΠΠΟΤΗ και ευχαριστώ. Ενδιαφέροντα πολλά απ’αυτά που λες επίσης.
      Μόνο λάθεψες λιγάκι να συμπεράνεις ότι δε θα εγκρίνονταν τα ποστς σου νομίζω. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω “φιμωθεί” ΠΟΤΕ στα Κατοχικά Νέα.

  6. Βυζαντινός Ιππότης 10/23/2015 @ 10:26 ΠΜ

    Οι Αντιχριστοι θα ψαχνουν για θεους να τους σωσουν και θα παρακαλε για ελεος.

    Να σας εξηγησω επισης οτι μεσα σε αυτο το χαος και βρισκουμε και εμεις εδαφος να επεξεργαστουμε τις συχνοτητες σε θεματα που μας αφορουν οπως για παραδειγμα το θεμα με τον Νιμπιρου.

    Μιας και γουσταρετε θεωριες συνομοσιας απλα να σας πω οτι ο Σιτσιν ηταν Εβραιομασονος με καταγωγη απο την φυλη Ασκεναζι και αυτες οι μαλακιες που εσπειρε μπορουν να ερμηνευθουν μονο μεσα απο τις εντολες που του εδωσε προφανως και ο γενετικος του κωδικας αλλα και οι πραγματικοι “θεοι” του.

    Για τους θεους που ειναι μεσα μας και για τα ανωτερα πεδια ρωτηστε εμενα. Για τις σαυρες ρωτηστε τους αλλους. Το ολο θεμα μου προκαλει αηδια.

  7. Και κάτι άλλο, γιατι ετσι όπως τα λες με κανεις και ρατσιστή. Εγω είπα ότι κατα την διάρκεια του πολέμου , δεύτερου παγκοσμίου, δεν θα μπορουσαμε σε καμία περίπτωση να υποθέσουμε ότι οι εχθροί, Γερμανοί, θα μπορούσαν να είναι και φιλικοί προς εμάς.
    Έτσι και οι ερπετικοι δρακονιανοι του Γιαχβέ δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν φιλικοι έστω και να ειναι, γιατί είναι ο εχθρός κυρία Βάσω. Είμαστε σε πόλεμο , το έχετε καταλαβει;

  8. Βυζαντινός Ιππότης 10/23/2015 @ 11:18 ΠΜ

    Αμα θελετε να μαθει ο κοσμος την αληθεια για το πνευμα του Αντιχριστου το οποιο θα αφερεθει με χειρουργικη επεμβαση σας προτεινω να ποσταρετε αυτα που λεω.

    Να αναφερω επισης οτι δεχθηκαμε επιθεση απο Ανδρομεδιους και στο αστρικο και δεν ειναι οτι ειναι εχθροι μας. Ειναι περισσοτερο στρατοκαυλοι βλακες και φυσικα δεν εχουν καμια αποκλειστικη σχεση με τους Ελληνες και με το γεννετικο κωδικα του ανθρωπου γενικοτερα. Απλα θελουν να αφανισουν τους Δρακονιανους με τους οποιους εχουν προηγουμενα και για αυτο χρησιμοποιουν καναλια τα οποια μπορει να μας ειναι και χρησιμα. Ολες οι φυλες στο συμπαν ειναι παιδια των θεων και των κοσμικων δυναμεων για αυτο τελικα προεκυψε και μια συμφωνια σε καποιο επιπεδο με την ιεραρχια των Ανδρομεδιων και οχι με την αντανακλαση των πολεμικων συχνοτητων τους.

    esophoria.org/andromedan-healing-experience/

    Εχετε γνωση εκ των προτερων οτι δεν απανταω στις ψυχικες επιθεσεις του ΟΕΑ και ουτε με απασχολει το θεμα τους και δεν θα επρεπε να απασχολει καποιον που εχει τα λογικα του το θεμα τους. Απλα εχουν παγιδευτει μεσα σε θορυβωδεις συχνοτητες και θα πρεπει να λυσουν αυτο το θεμα με τον εαυτο τους και να καταλαβουν πρωτα απο ολα οτι ειναι ανθρωποι και οτι η αλαζονεια των “ανωτερων” φυλετικα μαλλον προερχεται απο τον γεννετικο κωδικα των “εχθρων” τους.

  9. Βυζαντινός Ιππότης 10/23/2015 @ 12:04 ΜΜ

    Εισασρε βαρια αρρωστοι και αμα δεν ποσταρετε τα σχολια μου δεν υπαρχει καμια θεραπεια. Ποσταρετε τις ανωμαλιες για τον Γιαχβε και τους Ελοχιμ-Ελ-Ανουννακι και οχι την αληθεια και σε σχεση με τον Νιμπιρου ετσι οπως εξαγετε απο τα Σουμεριακα κειμενα και οχι μεσα απο την φαντασια ενος Εβραιομασονου ψευδοεπιστημονα. Αι σιχτιρ και αντε να δουμε ποιος θα θεος θα σας σωσει τραγελαφοι.

  10. Βυζαντινός Ιππότης 10/23/2015 @ 12:38 ΜΜ

    Μιας και δεν θα γουσταρετε την αληθεια θα χωσω ακομα λιγο μπας και ξυπνησετε μεσα στον εφιαλτη σας.

    Δεν αναρωτιεστε γιατι οι “εχθροι” της ΝΤΠ γαμηθηκαν να φτιαχνουν ταινιες για τους Ελληνικους θεους αλλα δεν εγινε ουτε μια ταινια για τους Ανουνννακι και μια προσπαθεια που εγινε ματαιωθηκε?

    exohuman.com/wordpress/2013/03/what-happened-to-the-anunnaki-movie-2/

    Ο λογος ειναι φανερος και εχει να κανει και με την καταγωγη του Σιτσιν και με τον Σιωνιστικο κατεστημενο που εχει φτιαξει ενα δικο τους Γιαχβε οπως επισης εχουν φτιαξει ενα δικο τους Απολλωνα οπως πλεον εδω μεσα ειδικα μπορουν να καταλαβουν και οι πλεον ηλιθιοι.

    Επι της ουσιας οι στραβοι οδηγουν τους στραβους καθως ελεγχουν τις χαμηλες συχνοτητες.

    Απλα εβαλαν το μαλακα τον Σιτσιν και τους δαιμονισμενους μαθητες του να λενε μαλακιες που τους λενε για να σπανε πλακα και να μπλοκαρουν τις συχνοτητες των Ανουννακι για προφανεις λογους καθως δεν συμφερει να μαθει ο ανθρωπος οτι ειναι γεννημα θεων τους οποιους μαλιστα τρεμουν οι σαυρες.

    Το προβλημα σας δεν ειναι ο Γιαχβε. Το προβλημα σας ειναι ο Αντιγιαχβε και γενικοτερα η ΣΚΙΑ και το ματριξ του Αντιχριστου που περιοριζει μεσα στην σκια του Χριστου ολα τα γεννετικα παρασιτα απο οπου και αν προερχονται καθως ο Χριστος ειναι ο υιος του ανθρωπου.

  11. Πολύ σωστή η Βασούλα με τον φίλο της…Σωστός κ ο Βυζαντινός Ιππότης.Γενικότερα τα λόγια του Βυζ Ιππότη είναι πιο ελπιδοφόρα,τώρα αν είναι κ ακριβή θα δείξει το μέλλον.Συνέχισε Βασούλα να ενημερώνεις όσο μπορείς κ με υπότιτλους, άλλωστε το κάνεις χρόνια κ σε ευχαριστώ

    • Το κάνω όντως κάμποσα Χρόνια ΖΥΓΕ, αλλά τέτοια θετική ανταπόκριση που εισέπραξα μ’αυτή την προσπάθειά μου, ομολογώ πως δεν την περίμενα! Πλην ενός, στο ιδιο το βίντεο, ΜΟΝΟ θετικά σχόλια μέχρι στιγμής! Πραγματικά απίστευτο για μένα… Σε ευχαριστώ και εσένα και όλους σας! Με ενθαρρύνατε και σίγουρα θα συνεχίσω. Και με τον ίδιο (με πιο εξειδικειμένες αναλυσεις σε ένα θέμα τη φορά) και με άλλους (ελπίζω).

      Να’στε όλοι καλά! 🙂

  12. βυζαντινέ ιππότη μαζέψου, κάτι έπαθες εσύ και ο βρωμιάρης δράκος της κίνας (γιαχβε).
    Εσύ μπορεί να νοιώθεις και όντος αφού το νοιώθεις να είσαι “βυζαντινός” . Δεν σημαίνει οτι όλοι οι άνθρωποι είναι και νοιώθουν σαν και εσένα. Εισαι οτι νοιώθεις, να το χαίρεσαι.
    Βασουλα δεν είδα την συνέντευξη, αλλα νομίζω οτι έχουμε ξαναμιλήσει στο YouTube με τον απατεώνα Alex Collier, σου είχα στείλει οτι ήταν τσαρλατε αυτός…

    • Βυζαντινός Ιππότης 10/24/2015 @ 8:46 ΠΜ

      Αυτοκτονα μαζι με τον Γαχβε σου αρκετα μας πρηξατε τα @@ παραφρονες ειδωλολατρες. Για μενα δεν υπαρχεις. Εισαι απλα ενας δαιμονιμενος παρανοικος και δεν εχεις καμια ελπιδα ακομα και αν μετναοησεις κα αρα γιατι να χαρμισω το σαλιο μου για ενα δαιμονισμενο ανυπαρκτο που εχει πουλησει την ψυχη του στο ειδωλο?

  13. Βυζαντινός Ιππότης 10/24/2015 @ 9:16 ΠΜ

    Αμα ξεχασετε οτι υπαρχουν οι ανυπαρκτοι που εχουν παρει υποσυνειδητη εντολη να μπλοκαρουν τα καναλια των θεων με οτι ανοησια μπορει να κατεβασει το κεφαλι τους ειναι ευκολο για καποιον να καταλαβει οτι οι Ανουννακι που ειναι οι Ελ-θεοι του Φοινικικου πανθεου ειναι οι Ελοχιμ και οτι οι Ολυμπιοι δεν ειναι παρα ΠΟΛΥ μεταγενεστερες εκδοσεις των Ανουννακι.

    Δειτε μονο αυτο εδω σε σχεση με την διπλη τριαινα του Δια:

    sundial.thai-isan-lao.com/images/marduk2vajra.jpg

    medeaslair.net/images/typhon_zeus01.jpg

    Προσεξτε επισης οτι ο Μαρντουκ (Διας Βηλος οπως ελεγαν οι αρχαιοι μυστες) κραταει την διπλη τριαινα-vajra και με τα ΔΥΟ του χερια σε αντιθεση με την Ελληνικη του εκδοση (Διας) και την Ινδουιστικη (Ιντρα).

  14. Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α

    Γκέμπελς: «Αν θέλουμε να κάνουμε μια ιδέα να διεισδύσει στις μάζες, πρέπει να την επαναλαμβάνουμε συνεχώς και για πάντα. Η προπαγάνδα δεν γνωρίζει περιορισμούς στην ικανότητα προσαρμογής της»

    Μέσω του Υπουργού Προπαγάνδας του Ράιχ, Δρ. Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς, οργανώθηκε μια ιδιοφυή επιχείρηση προπαγάνδας περί εξωγήινων. Σύμφωνα με τη προπαγάνδα το Γ Ράιχ είχε έρθει σε επαφή με εξωγήινους και ότι οι εξωγήινοι αναγνώριζαν το Γ Ράιχ ως τη μόνη νόμιμη κυβέρνηση του πλανήτη Γη.

    Το όνειρο του Ναζισμού για μια παγκόσμια κυριαρχία εκμηδενίζεται καθώς η κατεστραμμένη Γερμανία συνθηκολογεί άνευ όρων στις 7 Μαΐου του 1945 και διαμελίζεται από τους νικητές συμμάχους. Πέντε μήνες αργότερα η Αυτοκρατορία της Ιαπωνίας του Χιροχίτο συνθηκολογεί κι αυτή άνευ όρων, αφού προηγουμένως είδε να εξαφανίζονται από το χάρτη της δύο σημαντικές της πόλεις (Χιροσίμα και Ναγκασάκι) και να γίνονται σκόνη μέσα στα πυρηνικά μανιτάρια των αμερικανικών βομβαρδιστικών. Οι δυνάμεις του Άξονα έχουν νικηθεί κατά κράτος. Αμερική και Σοβιετική Ένωση, οι δύο μεγάλοι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αποφασίζουν να ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ.

    Οι αμερικανικοί φάκελοι των επιστημόνων του Χίτλερ
    Πάνω από 1.600 ναζί φυσικοί, μηχανικοί και γιατροί που μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ
    Το ηθικό πρόβλημα
    Το βιβλίο της Τζέικομπσεν προκαλεί σοκ και μόνο από την παράθεση αμέτρητων ονομάτων που συμμετείχαν σε εκείνη την επιχείρηση ντροπής. Το ερώτημα είναι ποιος θα έπρεπε να ντρέπεται περισσότερο: οι ναζιστές επιστήμονες για όσα έκαναν ή αυτοί που τους προσέλαβαν εν γνώσει τους;
    Το ηθικό πρόβλημα όσον αφορά τη χρήση της επιστήμης παραμένει από τον καιρό ακόμη του Φράνσις Μπέικον, ο οποίος στη Νέα Ατλαντίδα του υποστήριζε πως οι επιστήμονες θα πρέπει να δίνουν όρκο και όσες εφευρέσεις τους μπορούν να αποβούν καταστροφικές για το ανθρώπινο γένος να τις κρατούν μυστικές. Οι ναζιστές επιστήμονες όμως υπέγραψαν συμβόλαιο με τον Διάβολο χωρίς να πληρώσουν το επίγειο τίμημα. Πέθαναν οι περισσότεροι σε βαθιά γεράματα έχοντας εισπράξει υψηλές αμοιβές και παχυλές συντάξεις.
    tovima.gr/books-ideas/article/?aid=576855

    άλλο παράδειγμα
    Ο Γιόζεφ Μένγκελε (γερμ. Josef Mengele, 16 Μαρτίου 1911, Γκίντσμπουργκ, Γερμανία – 7 Φεβρουαρίου 1979, Βερτιόγκα, Βραζιλία) ήταν Γερμανός γιατρός του στρατοπέδου εξόντωσης Άουσβιτς Μπίρκεναου και διαβόητος ιδίως για τα πειράματα που έκανε με ανθρώπους, τα οποία οδηγούσαν συνήθως στον θάνατό τους. Έμεινε στην ιστορία ως ο Άγγελος του Θανάτου (Todesengel von Auschwitz).Ο Μένγκελε είχε σπουδάσει ανθρωπολογία και ιατρική και έκανε το διδακτορικό στο Ινστιτούτο Κληρονομικότητας, Βιολογίας και Φυλετικής Υγιεινής.
    Ο Μένγκελε μετά τον πόλεμο κατάφερε να διαφύγει, με πλαστή ταυτότητα, στη Λατινική Αμερική. Τελικά πνίγηκε το 1979 στη Βραζιλία, μετά από έμφραγμα που υπέστη την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα. Είχε καταφέρει να ξεφεύγει για 34 ολόκληρα χρόνια από τους κυνηγούς εγκληματιών πολέμου, επικηρυγμένος με μυθικά ποσά και αναγκασμένος να κινείται μόνο τη νύχτα σαν αγρίμι, αλλάζοντας συνεχώς τόπο κατοικίας, για να μην εντοπιστεί από τους διώκτες του. Οι προσωπικές του σημειώσεις δεν βρέθηκαν ποτέ και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε μόλις το 1992, με εξέταση του DNA των οστών του.
    Άλλο παράδειγμα
    1935 -1950 Το κολαστήριο της Μονάδας 731
    Κάποια από τα απεχθέστερα εγκλήματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έγιναν στις αχανείς εγκαταστάσεις της Μονάδας 731 του Ιαπωνικού Αυτοκρατορικού Στρατού στη Μαντζουρία της Κίνας, όπου επιστήμονες είχαν αναλάβει να κατασκευάσουν βιολογικά όπλα αρκετά ισχυρά για να καταστρέψουν τους Συμμάχους.
    Μια εναλλακτική ματιά στην ιστορία
    Deutschland über Alles!

    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;
    «Achtung!Achtung! Today Poland, tomorrow the Milky Way!»
    ……………..θα έλεγε ο Γερμανός πιλότος βγαίνοντας από ένα ναζιστικό ιπτάμενο δίσκο…………
    «Ενώ οι Γερμανοί έστηναν με φούρια τεράστιες κατασκευές ρομπότ στο διάστημα, οι Γιαπωνέζοι έκαιγαν ακόμη τις ζούγκλες στο εσωτερικό της Βραζιλίας, έκτιζαν οκταόροφες πολυκατοικίες με τούβλα για πρώην κυνηγούς κεφαλών. Όταν οι Γιαπωνέζοι θα εκτόξευαν επιτέλους το πρώτο διαστημόπλοιο, οι Γερμανοί θα είχαν ήδη περιζώσει όλο το ηλιακό σύστημα. Στα παλιά γραφικά ιστορικά βιβλία οι Γερμανοί είχαν χάσει την ευκαιρία, ενώ η υπόλοιπη Ευρώπη έβαζε τις τελευταίες πινελιές στις αποικιακές αυτοκρατορίες της. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα έρθουν τελευταίοι, έχουν μάθει πια…»
    Philip K. Dick, Ο Άνθρωπος στο Ψηλό Κάστρο, 1962
    Αν οι Ναζί κυριαρχούσαν σήμερα στον κόσμο, σε μια εποχή που η τεχνολογία έχει τρομακτικές δυνατότητες για τον έλεγχο των μαζών, θα είχαν τη δυνατότητα να εγκαθιδρύσουν ένα απόλυτα ολοκληρωτικό καθεστώς, βασιζόμενο στο Mind Control και στη «δικτατορία του DNA», που θα υποβίβαζε τον άνθρωπο σε επίπεδο ζώου. Το βέβαιο είναι πως θα δινόταν μεγάλη έμφαση στις βιολογικές επιστήμες και στη γενετική. Είναι γνωστό σε όλους η εμμονή των Ναζί σε έννοιες όπως «φυλετική καθαρότητα» και «φυλετική υγιεινή». Έτσι, το κυρίαρχο γνώρισμα του ναζιστικού κόσμου θα ήταν η Γενετοκρατία, η αριστοκρατία των γονιδίων. Όπως και στην ταινία Gattaca(1997) οι άνθρωποι δεν θα χωρίζονται πλέον σε κοινωνικές και οικονομικές τάξεις αλλά σε Έγκυρους (γενετικά «καθαρούς» Αρίους) και σε Άκυρους (όλους τους υπόλοιπους)
    zenithmag.wordpress.com/2011/12/11/%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%B6%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B2/

    Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον το βίντεο της Βασούλας (πάντα έχω να λέω τα καλύτερα για τις προσπάθειές της και την ευχαριστώ), όμως εάν κάποιος ψάξει λίγο βαθύτερα, κοιτάξει την ιστορία με μία εναλλακτική ματιά, αν συνδυάσει διάφορες πηγές με ανοικτό μυαλό, ίσως, λέω ίσως καταλήξει στην πλησιέστερη μορφή της αλήθειας.
    Θέτοντας απλά ερωτήματα και λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω (μερικά παραδείγματα)
    Σε ποια στιγμή της ιστορίας επανεμφανίζεται ο «πνευματισμός», ……. Μετά το κάψιμο των «μαγισσών» κατά τον Μεσαίωνα………… εδώ πάει πολύ βαθιά το θέμα.
    Τι πραγματικά ήταν ο Χίτλερ;
    Πότε διατυπώθηκε για πρώτη φορά η λέξη εξωγήινος (και τα συνεπαγόμενα γένη και ορολογίες);
    Πότε ξεκίνησε το τεράστιο άλμα της σημερινής τεχνολογίας ;
    Πότε πραγματικά αρχίσαμε να παρατηρούμε τα ΑΤΙΑ;
    Σε ποιά μέρη παρατηρούνται οι περισσότερες «απαγωγές» από εξωγήινους;
    Μακροσκελές το σχόλιο, ελπίζω να μην κούρασα.
    Πλησιάζει και η 28η……

    • filarianna – καθόλου κουραστική. Εξαιρετική παρουσίαση έκανες.
      Απαντώ στο “Πότε πραγματικά αρχίσαμε να παρατηρούμε τα ΑΤΙΑ” με αυτό
      που είμαι σχεδόν σίγουρη πως το’χεις συναντήσει…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*