Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:18 - 19/10/2015

Ελεγχόμενη αντιπολίτευση παντού…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

freemason-alex-jones

Ελεγχόμενη αντιπολίτευση παντού…

Τι είναι η ελεγχόμενη αντιπολίτευση;
Οσοι από εμάς αναζητούν την αληθινή εκδοχή των γεγονότων πέφτουμε συχνά επάνω σε τσαρλατάνους που ονομάζονται ελεγχόμενη αντιπολίτευση ή απλά απατεώνες. Η ελεγχόμενη αντιπολίτευση ονομάζεται έτσι διότι προσπαθεί να περάσει την είδηση ή να πείσει τον αναγνώστη με γνώση που είναι ή ελλιπής ή είναι τελείως ψεύτικη.

Ψάχνοντας βρήκαμε ότι ένας πολύ γνωστός ερευνητής, ο Άλεξ Τζόουνς, ανήκει σε αυτήν την παράταξη…Μαζί με αυτόν υπάρχουν και πολλοί άλλοι που δεν μπορούμε να αποδείξουμε την απατεωνιά που κρύβεται από πίσω τους…
Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πολύ από δαύτους και παραπλανούν την ανθρωπότητα και στην πραγματικότητα πληρώνονται από τον διεθνή σιωνισμό για να καίνε την πραγματική πληροφορία…

Η συμβουλή μου σε όλους εσάς που μας διαβάζεται είναι να ερευνάτε και από μόνοι σας είδηση και την δόση της αλήθειας που κρύβει… διασταυρώνοντας όλες τις πληροφορίες που βρίσκεται στο ίντερνετ ή οπουδήποτε αλλού…κρίνοντας από μόνοι σας.

jones

Αυτός εδώ ο τάφος ανήκει σε έναν από τους προγόνους του “φίλου” Αλεξ Τζόουνς που ήταν ένας πολύ μεγάλος Μασόνος από το Τέξας από το 1790.

Ο Άλεξ είναι ο μοναδικός ερευνητής που δεν κάνει κριτική στην πολιτική του Ισραήλ…γιατί άραγε; Δείτε τι μας βγάζει το όνομα του αλλά και το πρόγραμμα του InfoWars:
alex jones in Jewish Gematria Equals: 1111
alex jones in Simple Gematria Equals: 105
InfoWars = 105
Zionism = 105
Masonry = 105
Λέτε οι αριθμοί να κάνουν λάθη;

Υπάρχουν σίγουρα και άλλες πολλές οχιές που δεν γνωρίζω καν τα ονόματά τους αλλά και που δεν βγάζει τίποτε η αριθμοσοφία… στην προκειμένη περίπτωση βλέπετε από μόνοι σας ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. ΚΑΙ Ο ΔΑΒΙΔ ΑΪΚ ΤΟ ΙΔΙΟ

  2. καλημερα και καλη εβδομαδα..
    υπαρχουν και αλλοι και μια ζωη δεν φτανει για να τα αποδειξεις ολα …
    καινουρια εντυπωσιακη εβδομαδα

  3. Ανώνυμος 10/19/2015 @ 10:29 ΠΜ

    Κάθε τέλειο σύστημα παράγει μόνο του την αντίδρασή του.

    Καλημέρα…

    DP

  4. Ανώνυμος 10/19/2015 @ 10:43 ΠΜ

    Όχι βρε παιδιά γιατί το κάνετε αυτό; Τον συγκεκριμένο τον υποστηρίζει,ο δικός μας και πολύ αγαπητός σε όλους Λιακοπουλος.. Τι θέλετε να πείτε ότι και το παλικάρι μας τα περνει από μασονους; Απαπαπα. .. Χαχαχα.

  5. Πολίτης - οπλιτης 10/19/2015 @ 1:53 ΜΜ

    Το 100% των ΜΜΕ ειναι ελεγχόμενα , γιατι να προσπαθούμε να αποδείξουμε το αυτονόητο ;
    Τα ΜΜΕ προετημασαν μετα τον Β´ΠΠ τις κοινωνίες και κατάντησαν οι χειρότεροι σκλάβοι ολων των αιώνων .
    Χειρότεροι , διοτι δεν το ξέρουν .
    Υπ´ όψιν το διαδυκτιο ειναι 1000 φορές επικινδυνότερο του διαβολοκουτιού .
    Οποιος δεν άνοιξε βιβλίο και ¨ ενημερώθηκε ¨ απο διάφορες ιστοσελίδες ειναι αλλου γυαλού….καθ´ ότιν η ημιμάθεια ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ της άμάθειας .
    Ποσα και ποσα πατριωτικα ιστολόγια αποδείχθηκαν παγίδες απο το 2008 πχ ;
    Ειναι λαβύρινθος το μονοπάτι της αναζητήσεως και με πολλες , αμέτρητες παγίδες που σε οδηγούν σε πνευματικο θανατο .
    Το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ειναι ο φάρος και η πυξίδα ολων όσων θελουν να γνωρίσουν κάποια μερα ( εαν προλάβουν ) ποιοι ειναι , απο που έρχονται και που πρεπει να φθάσουν .
    Οοοοοοοολα τα αλλα ειναι ξένοφερτες αμπελοφιλοσοφιες βαρβάρων που μισουν θανάσιμα την αλήθεια των Ελλήνων . Ο λόγος γνωστός ,
    η δε Ίστορια μας και η σημερινή κατάντια μας η απόδειξη .

    • ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ 10/19/2015 @ 7:03 ΜΜ

      Μπράβο ρε Πολίτη – Οπλίτη, πες τα κι εσύ επιτέλους! Ζώντας ολοι μας στον κόσμο της όποιας ΟΘΟΝΗΣ, τρώμε σκουπίδια και νομίζουμε ότι είναι τσιπούρα!
      Πράγματι η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ αποτελεί μείζον πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι ακόμη χειρότερη είναι η… ΠΛΗΡΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑ, η οποία περνιεται για ημιμάθεια! Αυτό ακριβώς θέλει να παράξει το σύστημα ή ημιμαθείς που γνωρίζοντας λίγα πραγματα νομίζουν ότι έμαθαν πολλά ή απόλυτα αμαθείς, οι οποίοι μαθαίνοντας λάθος πράγματα νομίζουν ότι έμαθαν κάτι!
      Αυτούς δημιουργεί, αυτούς ελέγχει και αυτούς καθιστά ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ και ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΥΣ ώστε να δεχθούν τη γνώση!
      ΨΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΘΟΝΗΣ! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ!!! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΡΙΞ!
      Ενα απο τα λίγα ιστολόγια (ίσως το μόνο) που δίνουν την δυνατοτητα να διαβάσεις τα ΠΑΝΤΑ, να επιλέξεις ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ και να σχολιασεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ είναι τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ! Δίνει πνευματικά ερεθίσματα όμως, ώστε να ψάξεις και αλλού, να κάνεις έρευνα και να γίνεις καλύτερος!
      Γνωρίζουμε πολύ καλά όμως ότι αυτό είναι εξαίρεση και τα υπολοιπα εμπίπτουν στον κανόνα της χειραγώγησης!

  6. οι αλκυων πλειαδες τι ρολο βαρανε???????
    γιατι τον δαβιδ αικ τον εχουν για αφυπνιστη

  7. Ανώνυμος 10/19/2015 @ 4:06 ΜΜ

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ ΚΑΙ ΤΟ INFOWARS.
    ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ TZOOYNΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ (Π.Χ. ΒΟΜΒΕΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ) ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ “ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΚΑΚΟΥΣ” ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*