Διαφημίσεις
ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: Και να ήταν μόνο εκπρόσωποι δογμάτων... είναι και άλλοι... και το περίεργο είναι ότι παρότι γίνεται κάτι τόσο σημαντικό σήμερα και αύριο στην Αθήνα, κάποιοι "ξέχασαν" να μας ενημερώσουν... Επίσης για να μην ξεχάσω θα συμμετάσχουν και άσπονδοι "εχθροί" που έχουν κάτι χρόνια να τα πουν από κοντά...

vartholomaios_18.10_708
Εντονη κινητικότητα έχει προκαλέσει στην αστυνομία το θρησκευτικό συνέδριο το οποίο διεξάγεται στην Αθήνα από σήμερα, Κυριακή, έως τις 22 Οκτωβρίου.

Το αντικείμενό του είναι ο θρησκευτικός πλουραλισμός, ενώ από σήμερα θα βρίσκεται στην Αθήνα και ο πατριάρχης Βαρθολομαίος. Το γεγονός ότι στο συνέδριο θα εκπροσωπηθούν πάρα πολλά δόγματα, αλλά και η παρουσία του πατριάρχη έχει σημάνει συναγερμό στην αστυνομία. Τις ημέρες που προηγήθηκαν έγιναν απανωτές συσκέψεις για τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά σε όλους τους χώρους που θα φιλοξενηθούν οι εκδηλώσεις του συνεδρίου.



iefimerida.gr


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

5 σχόλια στο “Συναγερμός στην αστυνομία για θρησκευτικό συνέδριο που γίνεται στην Αθήνα”
  1. Θα ξυρίσουν μόνο τον Ελληνοαμερικάνο παππά με την Περουβιανή “βαφτισιμιά” του;
    Τους κληρικούς με την βλασφημία στις πράξεις τους όλες, από το να αγοράζουν τσόντες (σε γνωστό μου περίπτερο), μέχρι να συμπροσεύχονται με άλλα δόγματα (συμπεριλαμβανομένου του Πάπα Φραντσίσκο), μέχρι να προωθούν την Πανθρησκεία και τόσα άλλα ατοπήματα εγκληματικά της Πίστης μας…..Τι θα γίνει με αυτούς ε;
    Φωνή βοώντος εν τη ερήμω……….ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    Προσευχή αδέλφια …απευθύνομαι σε όσους πιστεύουν στον Χριστό και την Παναγία μας και τον Τριαδικό Θεό της Χριστιανοσύνης.
    Θα ήθελα απαντήσεις.

    1. Χεστηκα για τον ιερέα, τα παιδιά του κόσμου που πεινανε πώς θα τα χορτασουμε με νοιάζει.

  2. Όσο πηγαίνει προχωρούν σε ένωση κλπ. παρακολουθούν τις αντιδράσεις και ανάλογα πράττουν, αυτό που θα επιτύχουν είναι να ξεκαθαρίσει η ηρα από το σιτάρι, Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ

  3. Από ότι καταλαβαίνω, οι περισσότεροι εδώ μέσα θεωρείτε ότι η ουμανιστική θρησκεία της αγάπης, του… “ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ας έλθει μαζί Μου”, του υπέροχου λόγου του Θεανθρώπου, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ στους ανθρώπους και όχι να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, όποιου μπορεί να δει την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
    Ακόμη δεν σας λέει κάτι ότι εκτός απ´ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ είστε και ΕΛΛΗΝΕΣ και ότι οι μέγιστοι πρόγονοί σας πίστευαν, καθιέρωσαν, υπερασπίστηκαν και τίμησαν, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ της ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ώστε να επιλέγει ο κάθε ένας τι θα πιστέψει!!!
    Αλλά τι λέω, ποιοί χρίστιανοί, ποιοί Έλληνες και ακόμη περισσότερο ποιοί ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;;; Με την ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ τους μέσω του ΕΞΙΟΥΔΑΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, στα ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, δηλαδή στην ΨΥΧΗ και το ΠΝΕΥΜΑ του ΕΛΛΗΝΑ, έφτιαξαν το ΜΟΡΦΩΜΑ του ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΣΜΟΥ!!!
    Αν χωρίς να το καταλαβαίνεις, πιστεύεις ότι ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ήρθε στη γη για να κάνει… ΠΕΡΙΤΟΜΗ την οποία και γιορτάζεις, ότι ενώ κατάγεσαι από τον Σωκράτη πιστεύεις ότι ΠΡΟΠΑΤΟΡΑΣ σου είναι ο Αβραάμ, ότι οι Εβραίοι Μακκαβαίοι σε εκφράζουν στη διένεξή τους με τους Έλληνες Μακεδόνες Σελευκίδες και τελικά χωρίς να το καταλαβαίνεις Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΎΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΓΙΑΧΒΕ, για ποιόν Ελληνισμό και για ποιόν Χριστιανισμό μπορούμε να μιλάμε;
    Μέχρι οι πολλοί να μπορέσουν να δουν τη μέρα, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek