Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

1819998Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους στις Φιλιππίνες, εξαιτίας του τυφώνα Κοπού, ο οποίος πλήττει το βορειο-ανατολικό τμήμα της χώρας.

Προς το παρόν δεν έχει αναφερθεί η ύπαρξη θυμάτων λόγω του τυφώνα, ο οποίος κινείται με 210 χιλιόμετρα την ώρα.

Ωστόσο, ο «Κοπού» έχει επιφέρει σημαντικές υλικές ζημιές, καταστρέφοντας δρόμους, γέφυρες και δίκτυα ηλεκτροδότησης.

Βάσει των εκτιμήσεων, ο τυφώνας ενδέχεται να διαρκέσει έως και τρεις ημέρες, με τους μετεωρολόγους να επισημαίνουν ότι τουλάχιστον, δεν πρόκειται να πληγεί η πρωτεύουσα Μανίλα.

Στα βόρεια της χώρας, τουλάχιστον 30 αεροπορικές πτήσεις έχουν ακυρωθεί, ενώ την ίδια μοίρα είχαν και τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Πηγή: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek