Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Καλημέρα πατριώτες χωρίς ταμπέλες και ιδιαίτερα κομματικές ταμπέλες!

Καλημέρα φίλοι των Κατοχικών Νέων!

Η σημερινή παρέμβαση αφορά στις “επιθέσεις” των εκπροσώπων της “αριστεράς” και βάζω τη λέξη σε εισαγωγικά γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αριστερά ως ιδεολογία.

Όμως ίσως  έχετε διαπιστώσει ο κομματικός μηχανισμός – παπαγαλάκια έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και “πουλάνε” μετά μανίας την ιδεολογία του Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ και μάχονται γι΄αυτήν “για το καλό της πατρίδας”.

Το πρόβλημα δεν είναι τα παπαγαλάκια για τις βλακείες που υποστηρίζουν την ώρα που οι υπουργοί τους “ξεχνούν” κάτι εκατομμύρια, αλλά η αποστολή που τους έχει ανατεθεί.

Βλέπετε ο ηλίθιος καραφλός πράκτορας Δένδιας φρόντισε να ποινικοποιήσει την δεξιά (πατριωτισμός) και ακροδεξιά (εθνικισμός) ιδεολογία και αυτό σήμερα είναι όπλο στην φαρέτρα του παπαγάλων του συστήματος.

Τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο από τον περίγυρο μου που δηλώνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, διαπιστώνουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, αν όχι κάθε λεπτό της ώρας, η παραμικρή πατριωτική δήλωση μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα βαπτίζεται από τους έμμισθους “σχολιαστές”  ως εθνικισμός και συνακόλουθα βαπτίζεσαι χρυσαυγίτης.

Όμως αυτό κύριοι της δήθεν αριστεράς να ξέρετε θα σας έρθει μπούμερανγκ και το λέω αυτό γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένα κόμμα στη Βουλή – αλλά και έξω από αυτήν – που να εκφράζει τους πατριώτες αυτής της χώρας.

Γιατί κύριοι ο πατριωτισμός είναι αυτός που κράτησε 3 χιλιάδες χρόνια ζωντανή αυτή τη χώρα και όσο περνάει από το χέρι, το πληκτρολόγιο και την πένα μου, αυτό το βρωμόστομα δεν θα κλείσει, όσο και να θέλετε να μου βάλετε την ταμπέλα του χρυσαυγίτη!

FACEBOOK: https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios

GOOGLE +: +Ζαχαρίας Μυτιληνιός 

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

17 σχόλια στο “Αν διαφωνεις με την “αριστερή” κυβέρνηση τότε είσαι χρυσαυγίτης”
  1. Ναι. Ήταν άλλη μια ταμπέλα για να αντιγράψουν αυτούς που θέλουν να χάσουν ή να μοιάσουν. Όποιος μιλάει για Ελλάδα και είναι αυτό που πρέπει τότε αυτόματα τον κατατάσσουν στον στρατό της hermit of the golden dawn. Τι να πει κανείς! !! Ένα ακόμη σχέδιο της αγγλίας-ασχήμιας για να πούμε μπράβο στους προπαγανδιστες κατακτητές. Μια επανάληψη του 1827…

  2. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ…ΕΙΤΕ ΦΤΩΧΟΣ…ΟΛΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ…ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ…

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ…ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ‘΄΄ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΄΄ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ …ΧΩΡΙΣ ΄΄ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.΄΄…

    ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.. ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ…

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ…ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΩΣ…ΜΙΑ .ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΟΙΩΤΙΚΗ…ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ..!!!! ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΓΙΑ 23 / 6 / 2017 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ…………

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ
    Υ.Γ
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ….ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…

  3. ρε παιδια εγω οποτε κανω πολιτικη σηζητηση με αλλους με ρωτανε αν ειμαι χρυσαυγιτης τους λεω οτι δεν εχω ψηφισει ποτε την ΧΑ αλλα δεν με πιστευουν!

  4. Ακριβως αυτο συμβαινει και δεν σταματανε εκει. Μολις καποιος εκφρασει μια αντιθετη αποψη αυτοματως αρχιζουν οι επιθεσεις τυπου εισαι χρυσαυγιτης, φασιστας, ρατσιστης κ.α. και αυτο συμβαινει και μεσα στα διαμερισματικα συμβουλια και μεσα στα δημοτικα συμβουλια με την ανοχη των προεδρων φυσικα. Ομως αυτο λεγεται <> στα ελληνικα ψυχολογικη κακοποιηση. Αραγε αυτο ειναι δημοκρατια η’ φασισμος που ζουμε;;;

    1. <> αυτά αποτελούν “κώδικα” και εκτός απο το επιτρεπόμενα που τα λέει κάτω απο το πλαίσιο σχολίων τα κόβει αυτόματα το σύστημα. Μπορείς να γράφεις με ” ” έχει το ίδιο νόημα

  5. Ζαχαρια και εγω μαζι σου ειμαι.
    Εσυ, συνεχισε να γραφεις και ας λενε οτι τους κατεβει, αλλωστε και αυτοι χωρις ιδανικα!! χωρις πιστευω!! κατευθυνομενοι ειναι.
    Μικρα, ασημαντα, γελοια ανθρωπακια.
    Οταν ερθει η ωρα ομως, δεν θα ξερουν που να κρυφτουν και πιστεψεμε η ωρα ειναι κοντα.
    Θελω να πιστευω οτι πολλοι ειναι αυτοι που εχουν πια καταλαβει πως παιζεται το παιχνιδι.
    Υπνωση , μασημενη τροφη, πολτοποιηση.
    Ετσι νομιζουν!!!!!
    Και εχω την εντυπωση απο τα λεγομενα ορισμενων του Συριζα οτι θελουν, παρακαλουν, προκαλουν να γινουν τα γεγονοτα. Εννοω βουλευτων.

  6. ΖΑΧΑΡΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΕΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ -ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ- ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΑΓΩΓΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ.

    Υ.Γ.: ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΤΑΜΠΕΛΑ.

  7. Βλέπουμε λοιπόν πόσο κακό έχει κάνει η Χρυσή Αυγή και πόσο όργανο τελικά του συστήματος είναι. Επιχειρείται λοιπόν να μαντρωθούν με το ζόρι και έξω απο κάθε λογική, να καπελωθούν και να τους μπει ταμπέλα και σε όσους το αρνούνται πεισματικά…το βλέπουμε εξάλου και εδώ κάθε μέρα. Αλλα δεν θα τους περάσει. Ο Δούρειος ίππος εφευρέθηκε απο Ελληνες και απο Ελληνες θα αντιμετωπισθεί και θα καταργηθεί σε κάθε περίπτωση που βλάπτει τους Ελληνες. Αστους να τσιπαρισθούν με όλα τα συνακόλουθα ρε φίλε(ιατρικά κλπ προβλήματα λόγω ασυμβατότητας και αλλεργικού σοκ στον οργανισμό τους κλπ), μπορεί έστω και στο αμήν να συνειδητοποιήσουν πράγματα.

    Θα πω δυο πράγματα.

    1) Ακόμη και οι πιο κολλημένοι με το παλιό σύστημα και δουλικοί άνθρωποι σε αυτό(συμπεριλαμβάνει και γέρους), έχουν υποστεί σημαντικές αλλαγές στα πιστεύω τους με τα χρόνια, αν και περίμεναν σχεδόν πέντε χρόνια γιαυτο. Δεν περιμένουμε για όταν συμβούν οι εξελίξεις, αλλά όποιος απο αυτούς θέλει ας ακολουθήσει. Εμείς δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε έτσι γιατί πάμε για άλλα πράγματα και έχουμε τους έλληνες και την Ελλάδα(οχι στα αυστηρά πλαίσια του συγκεκριμμένου μορφώματος που αποκαλώ “ΨευτοΡωμαΐικο”, όπως έκαναν και παλαιότεροι, γιατί είναι προφανές σε εμένα ότι τέτοιο είναι)μπροστά. Αυτοί που στην ουσία σε πολεμούν με αυτό τον τρόπο αν και είτε δεν το αναγνωρίζουν είτε δεν μπορούν να το αναγνωρίσουν, εχουν ακόμη πολλές αγκυλώσεις προσωπικού τύπου τις οποίες δεν επιτρέπουν στον ευατό τους να παραμερίσουν για χάρη του γενικότερου καλού. Είναι το ίδιο κίνητρο που επιτρέπει σε έναν μεγιστάνα να μολύνει το περιβάλλον και να υποθηκεύει το μέλλον των απογόνων του, ενσυνείδητα θυσιάζωντας το στο βωμό του προσωπικού κέρδους και της εξουσίας που αυτο παρέχει.

    Είναι μια απο τις παρενέργειες του υλικού κόσμου το να αγκιστρώνεσαι στην ύλη και το γνώριμο και προκαθαρισμένο(την “ασφαλή ρουτίνα”) ακόμη και όταν αυτό είναι εναντίον σου, όσο σου επιτρέπεις να προσποιείσαι ότι δεν το βλέπεις(ενδεχόμενα γιαυτό να επιθυμούν και την ένταξη των μεταναστών μεταξύ άλλων λόγων, όλο αυτό βασίζεται στο ότι υπάρχουν καλύτερα και χειρότερα οπότε “δες πως ζουν οι μετανάστες, καλά δεν είσαι ακόμη? Δεν έχασες λοιπόν τα κεκτημένα σου σε σύγκριση με αυτούς, έχεις ακόμη χρόνο και χώρο, εαν επαναστατήσεις, το ρισκάρεις. ΘΕΛΕΙΣ να το ρισκάρεις?”). Σε βάζουν στο περιθώριο γιατί απειλείς όλο αυτό το κτίσμα που βάσει αυτού συνεχίζουν να ζουν και στο οποίο οφείλεται η ηττοπάθεια και η απώλεια εναντίωσης στο κατεστημένο που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια και πράγματα στα οποία αγκιστρώνονται απο φόβο ώστε να μπορούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους(πχ. τα παιδιά τους, ανήμπορους γονείς, οικόσιτα ζώα κλπ το γνωστό – δεν το κάνω για μένα- )

    2) Μου ήρθε μια αναλαμπή διαβάζωντας πριν, πιθανόν άσχετα πράγματα. Παρότι επισήμως υπάρχουμε ως κράτος απο την αναγνώριση το 1830, οι περισσότεροι θεωρούν ότι είμαστε απο το 1821, αφού τότε ανακηρύχθηκε η επιθυμία ανεξαρτησίας που οδήγησε σε αυτό. Ο ΠατροΚοσμάς ο Αιτωλός που είναι ο πιο αξιόπιστος στα όσα έχουν συμβεί μετά απο αυτόν(τα παλιά γιατί τώρα έτσι που τα έχουν ανακατέψει όλα δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα)έχει πει, δεν θυμαμαι αν είναι ακριβώς έτσι, αλλα στο περίπου “Θα έρθει ένα ΨευτοΡωμαΐικο. Μην το πιστέψετε. Θα φύγει πίσω”. Εγω στο τωρινο κράτος και αναγκαστικά απο την αναγνώριση του απο τις εγγυήτριες δυνάμεις(δηλαδή και την δημιουργία του απο αυτές ώς κρατος χρέους βασιζόμενο στο να υπάρχει ώστε να τους αποπληρώνει, προφανως ες αει) αναγνωρίζω αυτό το ΨευτοΡωμαΐικο.

    Οταν ήταν η εποχή που υπογράφηκε το πρώτο απο τα τωρινα μνημόνια θυμάστε τι έλεγαν? Στόχος να είναι το δημόσιο χρέος στο 120% του ΑΕΠ το 2020(ώστε να βγεί απο το μνημονιο η Ελλάδα το 2021, προσθέτω εγώ). Δηλαδή ακριβώς 200 χρόνια μετά την Επανάσταση. Υπάρχει το προηγούμενο της Ταιβάν που αγοράστηκε απο τους Αγγλους για αριθμό ετών(99 ή 100 νομίζω) και μετά την ξαναπήραν οι Κινέζοι. Τα καλόπαιδα απο εδώ, αρέσκονται να μας κρύβουν πράγματα και συμφωνίες κάτω απο το τραπέζι που έχουν γίνει χρόνια πριν(οπως του 1952 για τους Υδρογονάνθρακες).

    Και εαν υπάρχει συμφωνία ύπαρξης του Κράτους μόνο για αυτά τα χρόνια και μετά καταργείται? Ετσι που έχει καταντήσει δεν θα με πείραζε να το δώ γιατί αυτό το κράτος παραπαίει και δεν υπάρχει για να εξυπηρετεί τους πολίτες του που θα έπρεπε να είναι ο ρόλος του. Αρκει να είμαστε έτοιμοι να οικοδομήσουμε κάτι νέο, πιο στιβαρό, ανθεκτικό, ηθικό, άξιο μίμησης και πάνω απο όλα ανθρώπινο απο τα αποκαΐδια του. Και όσοι δεν θα το θέλουν ας ξανακάτσουν υπο Οθωμανικό ζυγό. Μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για αυτούς.

  8. Αγαπητε Ζαχαρια.

    Εχω ακριβως την ιδια απορια μαζι σου αλλα απο την αλλη ματια…

    Και εγω ψαχνω να βρω ενα κομμα μεσα στην βουλη αλλα και εξω απο την βουλη που να να αντιπροσωπευει τις αξιες της μαρξιστικης αριστερας.
    Ψαχνω να βρω τον ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ που παραδοσιακα πρεσβευει η αριστερα και τον ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,,αντι αυτου βρισκω τον Σταλινικο κομμουνισμο και τον μαιμου διεθνισμο…

    Που ειναι το κινημα του αναρχοκομμουνισμου και που χαθηκαν οι αριστεριστες ?
    Αντ’ αυτων βλεπουμε μπαχαλακηδες αναρχικους και πουθεναδες μαοικους[εδω λεμε ανετα ελεος!!!χαχχαχαχχα]

    Στο θεμα μας τωρα…εγραψες αγαπητε φιλε δυο εννοιες της πατριδας και του εθνικισμου ….
    Πατριωτισμος σημαινει αγαπη για την πατριδα και την γη των πατερων μας ,,, ενω εθνικισμος σημαινει την με παθος προσηλωση των ατομων στο εθνος τους μεχρι και το φτυσιμο των αλλων εθνοτητων ως παρακατιανους,,,,
    Οπως βλεπεις δεν κολλανε μεταξυ τους

    ποιος σου ειπε ενας αριστερος μαρξιστης δεν μπορει να ειναι και πατριωτης?
    Γιατι να εχουν αυτο το προνομιο μονο οι δεξιοι?
    Οι μαρξιστες αποδεχονται π,χ πως η αγαπη που εχουν για τα παιδια τους ειναι μεγαλυτερη απο αυτη που εχουν για τα παιδια αλλων,,,γιατι λοιπον να μην αποδεχονται την αγαπη που εχουν για την πατριδα του να ειναι μεγαλυτερη απο την πατριδα αλλων?

    Οι αριστεροι ομως αποδεχονται πως η εννοια πατριδας ειναι συνωνυμες με την κτιση….και σου θετω ενα ερωτημα ,,οι Σπαρτιατες και οι Μεσσηνιοι ηταν και οι δυο ελληνες…οι μεν ηταν αφεντικα και οι δε ειλωτες για 700 χρονια…
    Στα χρονια των Ρωμαιων οι Σπαρτιατες πολεμουσαν οσο μπορουσαν τους Ρωμαιους[γιατι εκεινη την εποχη ηταν μπουρδελο] ενω οι Μεσσηνιοι ηταν καρφι μαζι τους …οι ρωμαιοι τους εταξαν αυτονομια και την ευκαιρια να ζησουν σαν ανθρωποι μετα απο εφτα αιωνες…

    ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ ,,,ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ?

    -Ενας εθνικιστης θα ελεγε χωρις πολλα πολλα θανατος στους προδοτες της ελλαδας..χαχχαχαχχα
    ενω ενας αριστερος θα ελεγε εγω ειμαι με τους Μεσσηνιους…
    Γιατι ξερει πως οι σπαρτιατες αγωνιζονταν για τα κεκτημενα,δηλαδη τους ειλωτες και την κατοχη γης ,και πως η πραξη αντιστασης στους Ρωμαιους ηταν μονοδρομος γιατι αν χανανε θα γινοντουσαν αυτοι ειλωτες και οι μεσσηνιοι αφεντικα,,,οποτε ο τρομερος στρατος που ειχαν ηταν μια πραξη κυριως αυτοσυντηρησης

    τοσο απλα ειναι τα πραγματα αγαπητε μου….Οι σπαρτιατες ηταν οι Εθνικιστες που περιφρονουσαν τους Μεσσηνιους,,,ενω οι Μεσσηνιοι ηταν πατριωτες που ηθελαν να απελευθερωσουν την Πατριδα τους απο αυτα τα καθικια του Σπαρτιατες με καθε τροπο εστω και με την Βοηθεια των Ρωμαιων….

    Μπορω να σου δωσω απειρα παραδειγματα ,,,
    Οι εθνικιστες σιγουρα θα ηταν με τους ελιτιστες Σαμουραι που κατεσφαζαν του φτωχους και αοπλουςσχιστοματηδες αγροτες, θα ελεγαν πως ειμαι μαζι τους λογω της φιλοσοφιας τους και του κωδικα μπουσιντο ,,χιιχιχιιχιχ
    ενω οι αριστεροι θα ηταν με τους Νιτζα που επιτελους εμαθαν μια πολεμικη τεχνη και εσφαζαν στο γονατο αυτα τα καθαρματα,,,,εστω και αν δεν ειχαν κωδικες μαχες και τετοιες παπαριες,,,

    οι εθνικιστες θα ηταν υπερ της πλατωνικης πολιτειας ,[θα ειχε πλακα αν κατσουμε να την αναλυσουμε ]
    κα οι αριστεροι θα ηταν με τον κοσμοπολιτισμο του διογενη του κυνικου,,

    τοσο απλα
    Πλατωνας εναντιων Διογενη και Αριστοτελης εναντιων Επικουρου
    και σε τελικη αναλυση
    Υλη εναντιων κοσμου Ιδεων ……

    οι χαρτουρες ειναι υπερ της ιδεας και τα μπατηρια υπερ της υλης,,,,
    Αναλογα της κοινωνικη μας ταξη διαλεγουμε….μεση λυση δεν υπαρχει ….

    φιλουδια

    1. Πάνανδρε δεν μίλησα για αριστερά γιατί θεωρώ ότι σε θεωρητικό τουλάχιστον επίπεδο εκπροσωπείτε από το ΚΚΕ.
      Στον τρόπο σκέψης σου φυσικά και συμφωνώ, ιδιαίτερα στο θέμα του πατριωτισμού που πρέπει να μην ανήκει σε κανέναν χώρο!

    2. α ρε πανδαρε και εσυ εχεις πεσει στην παγιδα αριστερα ,δεξια .Τοσα χρονια το συστημα σας εχωσε μεσα στα μαντρια αναλογα με το μυαλο και τις εμπειριες του καθενος και σας εδωσε θεωρητικα χαρακτηριστικα που το καθε μαντρι εχει κανει σημαια και εσεις τσιμπησατε ….ειδες την αναλυση που εκανες? ..παντελως λαθος δινεις πχ. θεωρητικη ιδεολογια στην αριστερα που ποτε δεν ειχε αλλα εσυ πιστευεις οτι εχει πχ.ο ανθρωπισμος δεν ειναι αξια της αριστερας αλλα ιδιον του ανθρωπου αλλοι τον εχουν και αλλοι οχι ,το ιδιο και ο πατριωτισμος και αλλες αξιες,τωρα αν κανεις το λαθος και ταυτισεις αξιες με κομματα τοτε θα παρεις ενα πακετο ? που και θεωρητικες θα ειναι και οχι πραγματικες αλλα και που δεν θα σε αντιπροσωπευει και που ομως θα εισαι υποχρεωμενος να δεχθεις αφου αυτες θα ειναι οι σημαιες του μαντριου ,Ετσι δουλευει το συστημα,,, σας εχει καταταξει (εκει που μονοι σας εχετε μπει με δοξα και τιμη …νομιζετε) σας εχει δωσει και εναν τσοπανη και ακολουθειτε θεωρητικες,ιδεολογικες,αλλα και πρακτικες ΜΠΟΥΡΔΕΣ……………. μην πεφτετε λοιπον στις αγελες των κομματων και των κατασκευασμενων ιδεολογιων αλλα υπηρετηστε τα αιωνια οντα ….τις αγαθες ιδεες ..

  9. παλι η πιπιλα για την χρυση αυγη πιστευα οτι τα κατοχικα δεν εχουν επηρεαστει απο το συστημα και την προπαγανδα της …..κακιας χρυσης αυγης αλλα φαινεται οτι το πολυ λεγε ,λεγε κατι εμεινε και επηρεασε ακομα και ανθρωπους που υποτιθεται οτι σκεφτονται .Αν δεν το εχετε καταλαβει μεχρι τωρα δεν εχει νοημα να προσπαθησω να σας πεισω αλλα πεστε μου τι απο ολα οσα λεγει η χρυση αυγη σε τι δεν συμφωνειτε ….στο μεταναστευτικο?στο οτι πρεπει η κλεφτες του δημοσιου και οι πολιτικοι να μπαινουν φυλακη?στο οτι πρεπει να ξαναφτιαξουμε την ελληνικη οικονομια με επαναλειτουργια των ελληνικων επιχειρησεων?στο οτι οι εγκληματιες πρεπει να τιμωρουνται και να μενουν φυλακη οταν λεμε ισοβια ?στο να μειωθει ο αριθμος των βουλευτων και των δημοσιων υπαλληλων? στο να προστατεψουμε την εθνικη μας ταυτοτητα?στο. να αντισταθουμε στην νεα ταξη ?η στο να προστατεψουμε με καθε τροπο τα συνορα μας ?……………εγω λοιπον υπερηφανως δηλωνω υπερασπιστης των ελληνικων αξιων,πατριωτης,εθνικιστης και υποστηρικτης της χρυσης αυγης κοντρα σε ολα τα αριστερα αντεθνικα παπαγαλακια που εχετε και εκει στα κατοχικα.

    1. Λεωνίδα συμφωνούσα με αυτά που λες μέχρι την Πέμπτη 17/9, τρεις μολις μερες πριν τις εκλογές, που ο γ.γ. πήρε την “πολιτική ευθύνη” και έβαλε τους ΑΝΕΛ στη Βουλή. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *