Διαφημίσεις

toyota2-630x400

Η Ουάσιγκτον ξεκίνησε έρευνα για το πώς και από που προμηθεύτηκε το Ισλαμικό Κράτος τόσα πολλά ολοκαίνουργια αγροτικά και SUV της Toyota, με τα οποία βλέπουμε τους τζιχαντιστές να παρελαύνουν και να μάχονται στις φωτογραφίες που αναρτούν στο διαδίκτυο.

Μάλιστα οι τζιχαντιστές φαίνεται να έχουν μια εμμονή με τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης αυτοκινητοβιομηχανίας, λες και δεν υπάρχει άλλη που να φτιάχνει φορτηγάκια.

Το Τμήμα Χρηματοδότησης Τρομοκρατίας του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ είναι αυτό που διεξάγει την έρευνα για τα Toyota των τζιχαντιστών.

toyota1

Η Toyota, η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου, ήδη συμβάλλει στην έρευνα αλλά δηλώνει άγνοια για το πώς έφτασαν τα οχήματά της στους τζιχαντιστές.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Toyota την Ουάσιγκτον, Εντ Λούις, δήλωσε ότι η εταιρεία έχει ξεκάθαρη πολιτική να μην πουλά οχήματα σε δυνητικούς αγοραστές που πιθανώς να τα χρησιμοποιήσουν ή να τα τροποποιήσουν για παραστρατιωτικές ή τρομοκρατικές δράσεις. Ωστόσο, ο ίδιος πρόσθεσε ότι είναι αδύνατο για την Toyota να ελέγξει πλήρως τα παράνομα κυκλώματα μέσω των οποίων τα αυτοκίνητα καταλήγουν στους τρομοκράτες.

toyota3

Το Toyota Hilux (το γνωστό μας «αγροτικό» στην Ελλάδα), είναι το όχημα που προτιμά το Ισλαμικό Κράτος. Το έχουμε δει βαριά οπλισμένο με οπλοπολυβόλα ή και αντιαεροπορικά να «μάχεται» στο Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη και την Υεμένη, πάντα υπό τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

isis8

Το 2014, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε παραδώσει 43 Toyota στους Σύρους «μετριοπαθείς αντάρτες», στα πλαίσια του προγράμματος υποστήριξης της λεγόμενης «μετριοπαθούς» συριακής αντιπολίτευσης.

isis_yemen1
Προσέξτε τώρα κάτι περίεργο. 800 οχήματα της Toyota χάθηκαν στο Σίδνεϊ, της Αυστραλίας, μεταξύ 2014 και 2015. Ειδικοί σε θέματα τρομοκρατίας υποθέτουν ότι αυτά τα οχήματα κατέληξαν στους τζιχαντιστές.

Η Toyota από την πλευρά της δήλωσε ότι οι πωλήσεις των μοντέλων Hilux και Land Cruisers έπεσαν στα 13.000 οχήματα το 2014, όταν το 2013 πωλήθηκαν 18.000 οχήματα και 6.000 το 2011.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πόρισμα της έκθεσης για τα Toyota των τζιχαντιστών.

Δείτε και ένα βίντεο – διαφημιστικό παρωδία, στο οποίο υποτίθεται η TOYOTA διαφημίζει ότι τα οχήματά της είναι «καλά για τζιχάντ»:

tribune



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Μεγάλη έρευνα για το πώς το Ισλαμικό Κράτος οδηγεί μόνο TOYOTA!”
  1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΡ GEAR ΜΕ ΤΟ ΗΙLUX ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΚΥΛΙ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ UNDESTRUCTIBLE, ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

  2. Ακόμα δεν μάθατε παιχνίδια των ερπετών… ??

    Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει αποδεκατιστεί από τους ιάπωνες χρόνια τώρα….

    Ένας κάλος τρόπος λοιπόν να … ‘’ψαλιδίσουν’’ τη δράση τους στην Αμερική είναι η σύνδεση τους με την τρομοκρατία και με την επιβολή αυστηρών κανόνων στις πώλησης αυτοκίνητων…. ειδικά σε όσους δραστηριοποιούνται μέσα στην Αμερική……

    Ευτυχείτε….. !!!

  3. ,ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *