Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:25 - 22/09/2015

Οτιδήποτε σου ανήκει το θεωρούν δικό τους…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Screen Shot 2015-09-21 at 5_16_20 PM

Οτιδήποτε σου ανήκει το θεωρούν δικό τους… Αυτό όμως που πολιορκούν ασταμάτητα, το μεγαλύτερο λάφυρο είναι η συνειδησή σου. Οι υπηρέτες του 33ου βαθμού βρίσκονται σχεδόν μέσα σε όλες τις πτυχές των κοινωνιών σ’ ολο τον πλανήτη…Απλώνοντας τα πλοκάμια τους στα υψηλότερα κλιμάκια της κοινωνίας…της θρησκείας…των αστυνομικών δυνάμεων…των παιχνιδιών ψυχαγωγίας των παιδιών σου…αλλά και του κόσμου των σπορ όπως βλέπετε στην εικόνα από την Αμερική.

Οι ποδίτσες και τα πιόνια τους δεν κουβαλάνε μόνο εκατοντάδες χιλιάδες φέρετρα στις νταλίκες των πολιτειών των ΗΠΑ, για να τις έχουν έτοιμες στα στρατόπεδα της FEMA…το έχουν ρίξει και στην ψυχαγωγία…η ανθρώπινη ψυχή και η ενέργεια της είναι αυτό που καραδοκούν.

Οι αποδείξεις φαίνονται στις εικόνες του Αμερικανικού ποδοσφαίρου στα μπλουζάκια του “πληρώματος” του σταδίου ποδοσφαίρου. Καταλαβαίνετε ποσα εκατομμύρια φίλαθλοι παρακολουθούν τον αγώνα και την δόνηση που προκαλεί στις καρδιές τους.

Πάντα λόγω φιλανθρωπικών σκοπών.. εμφανίζονται σε ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα όπως είναι το Monday Night Football που είναι πολύ δημοφιλές στις ΗΠΑ.

Πρόσεξε τώρα ποια αριθμοσοφία βγάζουν τα αρχικά των λέξεων του προγράμματος Monday Night Football… MNF = 13+14+6 = 33

Καταλαβαίνεις τώρα το μέγεθος του συνειδησιακού πολεμού εναντίον σου;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ελληνας 09/22/2015 @ 3:40 ΜΜ

    Mα υπαρχουν και σε πινακιδες αυτοκινητων, τις δινει επισημα το κρατος μιλαμε για ξεφτιλα.

  2. σπυρος π. 09/22/2015 @ 3:49 ΜΜ

    οτιδηποτε ερεθισμα δεχτουμε μπορουμε να το ερμηνευσουμε με βαση τα mental schemas που εχουμε . οταν ψαχνεις για ενα κρυφο μυνημα θα το βρισκεις παντου μπροστα σου αφου το συστημα ερμηνειας σου ειναι ρυθμισμενο στο να αναζητα παντου κρυφα νοηματα και μυνηματα ,σιγουρα οι πορτες της αντιληψης σου ειναι ανοιχτες ?. δεν ξερω αν εχεις δικιο φιλε να βαφτιζεις διαφορα γεγονοτα σαν συνχρονικοτητες και να τα συνδεεις μεταξυ τους λες και εχουν καποιο νοημα . για αυτο χρειαζεται η κριτικη και αναλυτικη σκεψη την οποια εχεις περισσια .παντως σιγουρα με τον γιουνγκ θα ησασταν φιλαρακια χαχαχαχ

  3. Φώτης Δ...!!! 09/22/2015 @ 5:32 ΜΜ

    Τι μπορούμε να κάνουμε για ολα αυτα; Υπάρχει κάποια “κίνηση” να τους αποτρέψει απο το σχέδιο τους;
    Αφου ελέγχουν τα πάντα. Απο κανάλια μέχρι blog’s. Και ολα τα πάραπανω που είπες. Εγω σαν Φώτης τι είναι αυτο που μπορω να κάνω και να τεντωσω τα κόκκαλα τους [εαν εχουν]; Εκτός απο το να γνωρίζω για να είμαι έτοιμος για το όταν και εαν έρθει η στιγμη μας. Η εκτός απο το να πάρω ένα σπρέι και να γράψω έξω απο τα μαγαζια και τα σπίτια τους την μασονικη κατάγονται τους και τον βαθμό τους, με λίγα λόγια την αληθινή κρυφή ταυτότητα τους.

    Τι μπορει να γίνει ουσιώδες και αποτελεσματικό στο να πάψουν να υπαρχουν; Όσο και αν με πονα νομίζω πως η απάντηση είναι, Τίποτα.
    Τίποτα απο τους καναπέδες και τα κωλοπληκτρολογια.

    Ζούμε για μια στιγμη που ολοι περιμένουμε αυτήν χωρις να κάνουμε τίποτα. Θες να το πεις ηττοπάθεια; Πες το. Ομως η αλήθεια είναι πως ολοι μιλάμε εκ του ασφαλούς. Και όσοι μιλάμε τρεναρουμε την δικη μας στιγμη. Να χαμε να λέγαμε δηλαδη.

    Οχι τίποτα άλλο αλλα εαν περιμένουμε να πέσουν βόμβες για να φύγουμε απο τους καναπέδες τότε…. Μάλλον θα σαπισουμε σε αυτούς.
    Γιατι την “βάρκα” [κυβωτο] της σωτηρίας τους δεν θα την ακουμπησουν. ΑΠΛΑ, θα μας κάνουν την επόμενη ατλαντιδα τους. Οπως το ντουμπαι ένα πραμα.

  4. Ανώνυμος 09/22/2015 @ 7:17 ΜΜ

    ki emeis toys leme parteto eyxaristoume pou mas alafronete ……………..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*