Διαφημίσεις

imagesΓράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Φίλε αναγνώστη των Κατοχικών Νέων, θυμάσαι ένα άρθρο που έγραψα πριν 4 μέρες;

Το άρθρο είχε τίτλο :

Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός – «Πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος»

Κάνε σε παρακαλώ τον κόπο και διάβασε το άρθρο και μετά δες τα σημερινά αποτελέσματα (στο 32% ενσωμάτωση) και δες αν τελικά η “πληροφορία” ήταν σωστή…

Ίσως τελικά έχει μόνο ένα λάθος. Δλδ ως προς το ποίοι θα είναι αυτοί που σήμερα το βράδυ θα σχηματίσουν  κυβέρνηση…

 

ΣΥΡΙΖΑ 35,34%
ΝΔ 28,17%
Χρυσή Αυγή 7,23%
Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) 6,42%
ΚΚΕ 5,50%
Το Ποτάμι 3,83%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,73%
Ένωση Κεντρώων 3,53%
Λαϊκή Ενότητα 2,82%

Το ποσοστό της αποχής φαίνεται να αγγίζει το 48,5% όταν το αντίστοιχο ποσοστό στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές κυμαίνεται ανάμεσα στο 35% – 37%.

Ελλάδα Καληνύχτα…

Μέχρι την 5/7 πίστευα στο Θεό και στον ανθρωπο, στον Έλληνα, το dna του…

Τελικά είχαν δίκιο που μερικοί με παρότρυναν να πιστεύω ΜΟΝΟ στο Θεό…

Προσωπικά σήμερα υπέβαλα πρόταση στον STRANGER να το γυρίσουμε στις τσόντες και κυρίως στις ανωμαλίες, να βάζουμε φουλ φωτογραφίες με αποκεφαλισμένα μωρά, με πούστηδες με ματωμένους κώλους από τους τζιχαντιστές και έτσι να χεστούμε στο τάλιρο, να πηγαίνουμε και εμείς 20 ήμερες διακοπές σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, να έχουμε τα δωρεάν γερμανικά μας αυτοκίνητα και όποιο πουτανάκι  θέλουμε…

Έλληνες καληνύχτα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

70 σχόλια στο “Αχ βρε Έλληνα τελικά σου αρέσουν οι τσόντες …”
  1. Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΟΙ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

    1. Φιλε μου και στο δημοψηφισμα το οχι δεν ηταν 61% μονο πρεπει να ηταν πολυ περισσοτερο αλλα αυτοι μας ειπαν αυτο το νουμερο.

    2. ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ %;;;;
      ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ “ΑΠΟ ΜΕΣΑ”;;;;
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ “ΑΠΟ ΜΕΣΑ”;;;;

  2. Ειμαστε τουλαχιστον για φτυσιμο.επιλεξαμε την καταστροφη απο τον εντιμο αγωνα.δεν μπορει να χωρεσει νους μου,την διαστροφη που διακατεχει το μυαλο των ελληνων.παλι οι ιδιοι,παλι βρωμια.ο ελληνας λοιπον ειναι μαζοχιστης.οποιος απο δω και περα διαμαρτυρυθει ή παραπονεθει,εχει να πεσει αγριο στιλιαρι.φτανει πια η κλαψα.αφου τα θελει ο κ@λος μας,ας γευτουμε το σ@ξ που θα υποστουμε.

    1. Ο τοτος στο μαθημα της εκθεσης σηκωνει επιμονα πρωτος το χερι του και λεει στην δασκαλα κυρια θα τιμωρουσατε καποιον για κατι που δεν εχει κανει; και του λεει η δασκαλα φυσικα οχι τοτε μου γιατι το λες αυτο, και ο τοτος της λεει ξερετε κυρια δεν εχω γραψει την εκθεση!!!!

  3. το απολυτο κενο… μόλις διάβασα το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα δεν μπορούσα να πω τίποτα… το απόλυτο κενό… Μόλις διάβασα “καληνύχτα Έλληνες” αισθάνθηκα αγωνία και τρόμο…. καληνύχτα; όχι… στο βαθύ σκοτάδι; στον εφιάλτη; κακή νύχτα θα είναι το ξημέρωμα αργεί.. Ξανασκέφτομαι κ λέω… μα τι περίμενες; Κι εσύ stranger τι περίμενες; Εσύ Ζαχαρία τι ελπίδες είχες; Μα τι σκεφτήκατε?
    Μην το γυρίσεις σε τσόντες…. συνέχισε αυτό που κάνεις… μακάρι να γνωριζόμασταν… κάποιος θα άπλωνε το χέρι στα δύσκολα… κάποιος θα έδινε μια χρήσιμη συμβουλή. Τέλος πάντων, ας μην χάνουμε την δύναμη μας…

  4. Ο Μαζοχισμός σε όλο του το μεγαλείο….δυστυχώς το ποσοστό των ανεγκέφαλων φοβισμένων και βολεμένων έχει αντίκρυσμα στους λιγοστούς με πραγματικό ελληνικό DNA…
    Δεν ξέρω αν τα κόκκινα φεγγάρια μας σώσουν ή αν τα γεωμαγνητικά σωματίδια ξυπνήσουν το ΙΧΩΡ που κυλάει στις φλέβες μας….αλλά δυστυχώς, εάν ο “θέλων να λέγεται Έλλην” δεν καταλάβει με κόπο και πόνο ότι πρέπει να ξυπνήσει (όπως ο σοφός που κατάφερε να ξεφύγει από το σκοτεινό Σπήλαιο των Σκιών του Πλάτωνα και βγήκε στο Φως-Αλήθεια), δεν υπάρχει σωτηρία.
    Άλλοι λένε ότι υπάρχει κάποιο θεικό σχέδιο που θα γίνει έτσι κι αλλιώς χωρίς να πράξωμεν τίποτα, απλώς από μόνο του θα πραγματοποιηθεί, άλλοι λένε ότι θα έρθουν οι Έλ να μας σώσουν (μα ο Φουράκης πριν το θάνατό του αποκάλυψε πως ήταν τσαρλατάνοι όσοι τα έλεγαν αυτά και υπηρετούσαν τη Μασονία)…από που να πιαστεί ο Έλληνας;;; Η διχόνοια είναι αρρώστια σε αυτόν τον τόπο.
    Μόνος του πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι χάνεται η Πατρίδα του και με την δύναμή του (όπως έλεγε και ο Νίτσε) να ανασηκωθεί και να νικήσει!

  5. Μην απελπζεστε Έλληνες σε δυο μήνες θα την έχουν κάνει 5-6 βουλευτές του Συτιζα και θα εχουμε πάλι εκλογές….. Δεν το μάθατε το κόλπο;; Και αυτοί κσι οι προηγούμενοι το ίδιο κάνουν μόλις τα βρίσκουν δύσκολα φεύγουν κάποιοι βουλευτές πέφτουν δήθεν και πάμε σε εκλογές …. Επειδη αυτοί που ειναι τωρα τα βρίσκουν συνέχεια δύσκολα θα κάνουνε συνέχεια εκλογές μέχρι που θα πηγενουν μόνοι τους…
    Εγω θα πω ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    το καληνύχτα ειναι για τους ηττημένους (όλους οςους αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο τςιρκο-εκλογές 2015)
    ο Ελ-ληνας εχει μονο καλη-μέρα ….( τωρα που εγω εχω κρατήσει την ενέργεια που σας πήραν πριν λίγες ώρες τι έχετε να πείτε όσοι ψαρωσατε και πήγατε να το πράξετε δημοκρατικοί;;;;)

    9

  6. Αγαπητέ Ζαχαρία και strainger, σας διαβάζω έδω και πάρα πολύ καιρό και επειδή έχω ένα φοβερά άσχημο προαίσθημα ότι αυτό που είναι να γίνει θα γίνει θέλουμε δεν θέλουμε, θα σας πω το εξής…..μην το βάζετε κάτω. Μην παραδίδεται τα όπλα ακόμα και αν οι πιθανότητες λένε το αντίθετο. Υπάρχει εκεί έξω κόσμος που ψάχνεται απεγνωσμένα να πιαστεί από κάπου και δεν ξέρει από που. Αν εμείς οι λίγοι που το νιώθουμε στο dna μας αυτό που έρχεται καλπάζοντας θα σας πω το εξής….από προσωπική εμπειρία…..όσα έχει ο Θεός γραμμένα να γίνουν δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε άλλα στην δική μας απόφαση είναι αν θα αποδεχτούμε το αναπόφευκτο ή θα πολεμήσουμε μέχρι τελευταία ρανίδας αίματος…..όμως ζούμε μέσα στον κόσμο και μαζί με αυτόν….και αυτό δεν αλλάζει. Η ζωή συνεχίζεται…..κάποια στιγμή είχα μπερδευτεί από τα σημάδια που διάβαζα αλλά μετά μου περάσει μια τρελή ιδέα από το μυαλό. Αν εμείς ξέρουμε αυτό που έρχεται ποιος μας λέει ότι δεν ξέρουν και αυτοί.; Ποιος μας λέει ότι δεν προσπαθούν να αλλάξουν το ρου της ιστορίας γιατί ξέρουν ότι ξέρουμε.; Αλλά με ένα περίεργο τρόπο βλέπω ότι τα πράγματα ενώ προσπαθούν να τα συγκαλύψουν βγαίνουν στην επιφάνεια……Δεν ξέρω. Εκείνο που ξέρω και θα ξαναεπαναλάβω είναι ότι από προσωπική εμπειρία κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.Ότι και να κάνουμε, όσο και να προσευχηθούμε. Να παρακαλάτε να το περάσουμε όσον το δυνατόν πιο ανώδυνα. Μην απελπίζεστε…..
    Φύλακες γρηγορείται…………….

  7. Μην απογοητευεστε. Οπως ολα τα πραγματα εχουν δυο οψεις, ετσι συμβαινει και με τα μαθηματικα. Εαν ψηφησουν ενα κομα 33 στους εκατο το ποσοστο ειναι 33%. Εαν τους ψηφησουν μετα απο 50% αποχη οι 17, το ποσοστο ειναι παλι 33% και οι 7 στους 20 παλι 33% ειναι. .Μετα απο 50% αποχη οπως λενε, τα καθικια πανηγυριζουν γιατι ειναι ολοι τους για τα πανηγυρια.

  8. Κυρ Ζαχαρία,έλα τώρα να σου αποδείξω οτι δεν πιστεύεις στις προφητείες εν αντιθέσει με εμένα που τις θεωρώ ως ειδήσεις από το μέλλον.

    Ζητάς από τον Έλληνα να αλλάξει το μέλλον αυτού του τόπου.

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΕ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΑΒΩΣΕ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΥΛΙΣΜΟΣ.

    Πίστεψε με,ο νεοραγιάς αυτή την στιγμή θα έδινε γη και ύδωρ σε οποιοδήποτε εχθρό του έθνους,αρκεί να του
    εξασφάλιζε αποπληρωμή του χρέους,οικονομική ανάπτυξη και κατώτατο μισθό-σύνταξη 3000 ευρώ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ,Η ΧΩΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΚΟΙΝΟΒΑΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΡΑΓΙΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.

    ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ; ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;

    Απο την άλλη έχεις αρκετές προφητείες που φωτογραφίζουν το σήμερα.Αντι λοιπόν να τονίζεις μέσω των άρθρων σου
    οτι πλησιάζει η ώρα των προφητειών,ασχολείσαι με τον νεοραγιά.

    Υ.Γ.:Ο μικρός γιος της νύχτας

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ;

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ;

    1. Κατάλαβες τώρα ότι όσο υπάρχουν Έλληνες που περιμένουν μαρμαρωμένους βασιλιάδες και να ξαναζωντανέψουν ψαράκια που τηγανίστικαν πριν από 500 χρόνια, θα αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο Έλληνας απόγονος του Σωκράτη, του Αριστοτέλη, του Ιπποκράτη, του Θεμιστοκλή, του Λεωνίδα, του Φιλίππου, του Αλεξάνδρου, της Υπατίας, του Δημόκριτου, του Επίκουρου, του Πυθαγόρα και πολών άλλων λαμπρών ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, πράγματι ο Έλληνας κινδυνεύει να πεθάνει ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ;
      Καλά σαράντα στον “μαρμαρωμένο” Ελληνισμό και αντε να μας διαβάσει κανένας… “ΓΕΡΟΝΤΑΣ”!

    2. Το αστειο ειναι ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ…ΚΑΙ Τ Ι Π Ο Τ Α ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ εκτος απο το να υποδεικνυουμε στους αλλους…τα δικα μας “σοφα” !!
      ΟΤΑΝ , και δεν αργει η ωρα , ΕΡΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ… θα μας κλαινε οι ρεγγες !!

  9. Χαλαρῶστε!!! Ἄς τό ἀφήσουμε στό Θεό καί αὐτός ξέρει τί πρέπει νά γίνει. Δέν εἴμαστε ἕτοιμοι ἀκόμα. Ἀκόμα δέν ἔχουν ξεφτυλιστεῖ οἱ πολιτικοί μας.

  10. Αγαπητέ Ζαχαρία και strainger, σας διαβάζω έδω και πάρα πολύ καιρό και επειδή έχω ένα φοβερά άσχημο προαίσθημα ότι αυτό που είναι να γίνει θα γίνει θέλουμε δεν θέλουμε, θα σας πω το εξής…..μην το βάζετε κάτω. Μην παραδίδεται τα όπλα ακόμα και αν οι πιθανότητες λένε το αντίθετο. Υπάρχει εκεί έξω κόσμος που ψάχνεται απεγνωσμένα να πιαστεί από κάπου και δεν ξέρει από που. Αν εμείς οι λίγοι που το νιώθουμε στο dna μας αυτό που έρχεται καλπάζοντας θα σας πω το εξής….από προσωπική εμπειρία…..όσα έχει ο Θεός γραμμένα να γίνουν δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε άλλα στην δική μας απόφαση είναι αν θα αποδεχτούμε το αναπόφευκτο ή θα πολεμήσουμε μέχρι τελευταία ρανίδας αίματος…..όμως ζούμε μέσα στον κόσμο και μαζί με αυτόν….και αυτό δεν αλλάζει. Η ζωή συνεχίζεται…..κάποια στιγμή είχα μπερδευτεί από τα σημάδια που διάβαζα αλλά μετά μου περάσει μια τρελή ιδέα από το μυαλό. Αν εμείς ξέρουμε αυτό που έρχεται ποιος μας λέει ότι δεν ξέρουν και αυτοί.; Ποιος μας λέει ότι δεν προσπαθούν να αλλάξουν το ρου της ιστορίας γιατί ξέρουν ότι ξέρουμε.; Αλλά με ένα περίεργο τρόπο βλέπω ότι τα πράγματα ενώ προσπαθούν να τα συγκαλύψουν βγαίνουν στην επιφάνεια……Δεν ξέρω. Εκείνο που ξέρω και θα ξαναεπαναλάβω είναι ότι από προσωπική εμπειρία κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.Ότι και να κάνουμε, όσο και να προσευχηθούμε. Να παρακαλάτε να το περάσουμε όσον το δυνατόν πιο ανώδυνα. Μην απελπίζεστε…
    Φύλακες γρηγορείτε…………….

  11. Βλέπω τους Συριζαίους να χορεύουν στην Κλαυθμωνος, και ανακατεύτηκε το στομάχι μου. Δεν μπορω να πιστέψω ποσο ηλίθιος λαός ειμαστε, εκτός και αν τα αποτελέσματα έχουν μαγειρευτεί. Αλλά και παλι ποσο να τα μαγείρεψαν;;;; Φυςικα και η ΝΔ πήρε φοβερό ποσοστό, σε σχέση με όσα μας έκαναν. Όσο για το ΠΑΣΟΚ, τι να πω;;;; Και μόνο που μπήκε στην Βουλή, λέει πολλα.
    Ας χορέψουν λοιπόν και ας διασκεδάσουν σήμερα, γιατι απο αύριο θα κλαίμε ολοι. Τελικά ειμαστε άξιοι της τύχης μας.

    1. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΟΝ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑς ……………………. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΡΚΕΤΑ ΞΕΝΑΡΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΙ ΑΥΤΑ …………….. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΧΑΝΑ ΚΙ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΠΟΛΛΟΥς ΞΕΝΟΥς !!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  12. Μα τοοοοοοσο διεστραμμενοι;;;;;;;;;;τοσο πολυ,που εβαλαν μερικοι τον λεβεντη στη βουλη;;;;;;;;;;;;γρηγορα το πιεσομετρο.νιωθω φουντωμα.

  13. ΔΗΛΑΔΗ ,ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ…… ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ STRANGER ?? E…ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΣΒΕΥΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ….
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ,ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ…….ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ??? ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ…ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ….
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ….ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΄΄ΠΕΔΙΟ΄΄ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ,ΚΑΙ ΠΕΣ-ΠΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ…

    ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ……….

  14. Ενας στους δύο δεν ψήφισε. Αυτό είναι ΝΙΚΗ. Προς τι η θλίψη και η απογοήτευση ? Ποιός περιμένει να αλλάξουν τα πράγματα μέσα από εκλογές ? Τι θα κάνουν όσοι δεν συμμετέχουν στο ψέμα ? Αυτό έχει σημασία. ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΓΕΩΡΓΟΣ

  15. Πάντως η ”δημοκρατική” δικτατορία δείχνει το αληθίνο της πρόσωπο όλο και πιο ανοιχτά .
    Ή είναι ιδέα μου ?

  16. Διαβαστε σχόλια θοδωρακη και μειμαρακη…πλακα μας κανουν.κραζουν τον κοσμο που βγηκε ξανα ο αντιμνημονιακος τσιπρας….χα χα χα….ο μνημονιος 3…..χα χα χα…ενταξει κλαίμε ολοι μαζι(λες και δεν ηθελαν τσιπρα αυτοι η οι ξενοι).ευτυχως πανω απο 50% παει η αποχη οποτε υπαρχει αισιοδοξία για το μέλλον, stranger ψηλά το κεφαλι.

    1. Πω πω, λες να νευρίασε ο Δίας ή κυνηγά ο Ιησούς τον Εωσφόρο; Γιατί πράγματι για Σεπτέμβριο δεν είναι λογικό να χαλάσει ο καιρός! Λες και μπαίνει φθινόπωρο είναι βρε παιδί μου! Περίεργα πράγματα, καλά κάνεις και μας το λες!
      Θα πω κι εγώ κάτι παράξενο που παρατηρώ τώρα! Λοιπόν παιδιά, είναι 1:30 πμ και έξω (άκουσον – άκουσον) είναι νύχτα! Τρομερά πράγματα σας λέω!

  17. Που ζούμε ρε αλανια; 

    Ποιοι στα αλήθεια ειμαστες

    Είμαστε κάτι;

    Απέμεινε κάτι απο τους έτοιμοπολεμους προγόνους μας σε εμάς;

    Ξέρουμε τι και ποιον πολεμούσαν με ψυχή και σωμα οι πρόγονοι μας; 

    Για ποιον λόγο πολεμούσαν; 

    Και τι ήταν ΑΥΤΟ που τους έδειξε/εδινε το θάρρος να τα βάζουν με πολλές χιλιάδες περισσότερους απο Αυτούς και να Έχουν σίγουρη την Νίκη πολυ πριν απο κάθε μάχη;

    Σε ποιους υπολογίζουμε σήμερα και αυτοι με την σειρα τους σε ποιους άλλους; 

    Είμαστε εδω και πολλα χρόνια σε πολλους και διάφορους πολέμους;

    Πιο είναι το μέλλον μας; Που μας πανε ολοι οι συμφεροντολογοι;

    Το ρητο: Ποτε δεν είναι αργα”. Βγήκε, για να μην έρθει το αργα ποτέ;

    Μπορούμε να ξεχωρίζουμε ποιους έχουμε δίπλα μας; Ή το “ολοι είναι ίσοι και ιδιοι” έγινε πράξη στα μυαλα μας; 

    Ξέρουμε ποτε παρασειρομαστε απο το σκοτάδι και ποτε απο το Φως; 

    Είμαστε ελεύθεροι; Μπορούμε να εκ φέρουμε ελεύθερα κάθε μας σκέψη; Η το τρελαδικο είναι εκει για να φυμωνει κάθε πνευματικο Αντάρτη; 

    Και για αυτούς που θα πουν η θα σκεφτούν: σε αυτα που ρωτάς απάντησε κιόλας. Λέω πως ΑΦΟΥ εγω τα απάντησα σε εμένα ΠΡΕΠΕΙ και εσυ μόνος να σκεφτείς να τα απαντήσεις ΣΕ ΕΣΈΝΑ. 

    Υ.Γ. Εαν η αποχη είναι μεγάλη δεν μας νοιάζει τι θα πούνε. Μας νοιάζει να πήραν το μήνυμα.
    Και το μήνυμα με ένα μεγάλο ποσοστό αποχής είναι μόνο ένα. Γινόμαστε ολοένα και πιοτεροι αυτοι που δεν σας πιστεύουμε.

    Υ.Γ.1
    Έχουμε πολλους νόμιμα παράνομους να ψοφισουν-ψηφίσουν. Βλαχους [μολδοβλαχους Δήθεν έλληνες αγρότες χητες δηλαδη] τουρκους, ρωσους αρμενους [δηθεν Πόντιοι], γυφτους, αλβανους, γερμανούς, αμερικλανους, βουλγαρους κτλ κτλ.
    Το ότι κάτι θα βγει είναι φυσικο. Το ότι καποιοι ΔΕΝ μασάνε σανο κουτόχορτο κτλ είναι ο φόβος του συστήματος.

    Υ.γ,2
    ΕΛΗΞΕ ΤΟΥ ΦΌΒΟΥ Η ΕΠΟΧΗ. [οι φόβοι που μοιράζει το σύστημα με τους τσατσους του].

  18. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΙΣΟΙ…. ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ…. ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΗ 50’%…. ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ….

    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΧΑΜΠΑΡΙ… ΚΡΥΟ, ΠΕΙΝΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΑΤΡΟΦΑΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ, ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΘΥΝΟΥΝ, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ, Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ… ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…

    ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ… ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…

    ΘΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ…. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ 50% ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΣΟΝΤΕΣ…. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ… ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΙΩ

    1. μπραβο συνειδητοποιημενοι!!και πιο ηταν το αποτελεσμα?Να βοηθησετε να παραμεινουν οι ανθελληνες στην εξουσια!εχεις δικιο καλα παμε!

    2. ΙΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ.ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,,,,ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ .ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΥΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,Η ΙΧΩΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ Ως ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ Η ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΡΑ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

      1. ΣΕΙΡΙΕ ΕΧΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…. Η ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ… Ο DP ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙ ΑΟΡΑΤΗΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ …. ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΑΤ΄ΕΜΕ ΗΤΑΝ… ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ, ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΝΩ ΑΠΡΑΚΤΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ….

        ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.

        ΙΩ

  19. το μονο που μπορει να μας ξυπνησει ειναι να συμβει κατι πολυ καταστροοφικο και επικινδυνο στην ελλαδα αλλιως δεν θα ξεκουνηθουμε . ειμαστε τεμπεληδες και πρεπει να μας ζορισουν πολυ για να αντιδρασουμε .α μην το ξεχασω για αλλη μια φορα και αυτο το μηνα τελικα δεν θα καταστραφουμε κριμα τα βιντεακια για το τελος του κοσμου το σεπτεμβρη χαχαχα

  20. Δεν ξέρω κάτι να πω πάρα μόνο ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΚΟΛΑΡΑ ΜΑΣ ΓΑΜΙΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.Ούτε καν σκουπίδια δεν είμαστε γιατί κ αυτά έχουν την αξία τους.Είμαστε απόβλητα

  21. ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΛΑΚΟΤΣΙΠΡΟΥΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ.
    ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΧΥΜΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ GAMIΣΙΑΤΙΚΑ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΜΑΡΤΙΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!…
    ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ, ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΤΕ ΤΑ ΒΑΡΒΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΟΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ
    ΡΕ ΟΥΣΤ!!….
    K-T

  22. Μα ποιος είπε οτι το 100% του πληθυσμού της Ελλάδας είναι έλληνες. Το 20-30% και πολύ λέω, στατιστικά κοιτάμε και ομάδες αίματος, το Ο ειναι περιπου στο 44% εαν δεν κανω λαθος… Όλα τα άλλα είναι μογγολα. Μογγολα απο τα αρχαία χρόνια, μέχρι και σήμερα.

    1. πληροφοριακά, εμείς ψηφήσαμε, για να μην πάει η ψήφος στο πρώτο κόμμα. Δεν θέλαμε να είμαστε ηθικοί αυτουργοί… Για να μην πάει η ψηφο μας στα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΔΗΜΑΡ-ΠΟΤΑΜΙΑ και βάλτοι…

    2. Δηλαδη οσοι εχουμε Ο ομαδα αιματος ειμαστε Ελληνες; Οι υπολοιπες ομαδες τι ειναι;

    3. Πρώτα διαβάζουμε, μετά διασταυρώνουμε τη γνώση, μετά βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλουδάκι και αφού καταλάβουμε εαν αυτό που πάμε να πετάξουμε είναι σωστό ή μια περιποιημένη μαλακία και αφού σκεφτούμε πόσο προσβάλουμε τη χώρα μας και πόσο επικίνδυνη είναι η βλακεία μας για το έθνος, τότε μιλάμε!
      Παρεπιμπτόντως, οι Α είναι οι 0 που λόγω έλλειψης θηραμάτων ξεκίνησαν να καλλιεργούν και τρεφόταν κυρίως με τα φυτικά παράγωγα της γης! Ο πληθυσμός τους είναι ο μεγαλύτερος από όλες τις ομάδες αίματος στην Ευρώπη και απαντώνται κυρίως στην νότια γιατί εδώ ευνοούσε το κλίμα για ποικολίες καλλιεργειών! Οι Β και η διαστάυρωσή τους με τους Α (ΑΒ) έχουν καταγωγή από την ανατολή!
      ΩΡΑΙΟΣ “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΕΙΣΑΙ ΒΛΕΠΩ! ΤΗΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΦΑΛΜΕΡΑΥΕΡ, Ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

      1. Δεν αντιλέγω οτι και οι Α είναι ευλογημένος και εγκεκριμένος/αναγνωρισμένος σπόρος από τον Πατέρα, όμως οι λεγόμενοι (Α)τλαντες αποστάτησαν και στράφηκαν προς μαγείες, προώθησαν τα σχέδια του δράκου στην δύση και προωθούν, έπεσαν και προσπαθούν να πάρουν και τους υπόλοιπους μαζί τους. Μια καλή έρευνα θα ήταν να εξετάζαμε της ομάδες αίματος του “βασιλικού” αίματος, πολιτικών και τραπεζιτών (Α και ΑΒ είναι). Το ΑΒ ειναι το άκρος αντίθετο του Ο, προέκυψε από την αιμομιξία μογγολον και ατλαντων, πολύ αργότερα στης μετακινήσεις λαών.
        Θα ήταν όμορφα να εξετάζαμε και να ερμηνεύαμε αρχαίες ιστορίες και τίτλους. Άτλαντες, Ουρανός και όσο για το Β, μετά απο επίμονη έρευνα να δω από που προκύπτει, διοτι σχετίζετε με τον δράκο, σπόρος του δράκου… Ανακάλυψα οτι στο σύνολο τους αυτό που αποκαλούμε (τίγρης, δράκος, πίθηκος και χελώνα), δηλαδή ορδές μογγολον, όλα μαζί ονομάζονται BIXI (ψαξε στο ιντερνετ)… Αρα… (Α)τλαντες, (Ο)υρανος, (Β)ixi.

        1. Γενικότερα η ομάδα Β ανήκει στον οίκο Ιαπετός, η οποία μετά την αποστασία/εισβολή και καταστροφή εξελίχθητε στην κοινή ομάδα που χρησιμοποίησαν οι αποστάτες για της ορδές τους. Ο Ιαπετός ήταν πατέρας του Κρόνου, η διαφορετικά ΣΕΘ η ΣΕΤ η ΣΑΤ η Σατανας η ΣΑΤΟΥΡΝ και Σαβαωθ.

          1. Φίλε Georgek, πρώτη φορά διαβάζω τέτοιου τύπου ανάλυση και δεν σου κρύβω ότι μου προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον!
            Μήπως θα μπορούσες να προτείνεις κάποια βιβλιογραφία ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες; Εμένα προσωπικά θα με ενδιέφερε πολύ!

  23. γι αυτο λεγαμε οτι η αποχη δεν ειναι η σωστη αντιδραση, το σωστο ειναι να πας να ψηφισεις ενα κομμα μικρο να μπουν στη βουλη 20 κομματα να δεις μετα τι εχει να γινει

  24. Πρώτη γραμμή Ανταρκτική – Σιβηρία – Καύκασος – Ιράν – Συρία – Αφγανιστάν – Λίβανος, εδώ παλαιά, εδώ απλά πέσαμε άκαπνοι. Λίγοι, απελπιστικά λίγοι.

  25. ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ….ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ…μεταξυ αλλων κ. ΖΑΧΑΡΙΑ ειχατε γραψει οτι ο πρωτος απο τον δευτερο θα εχει 7 μοναδες διαφορα.

    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΕΙΡΙΟΣ εγραψε ποσοστα κομματων –ΣΥΡΙΖΑ 36.3 ΤΙς εκατο Ν.Δ 27.8 Χ.Α 6.2 κλπ του απαντησα οτι συμφωνω περιπου με αυτα τα ποσοστα εχοντας καποιες επιφυλαξεις…..ισως λογω αναδρομου ΕΡΜΗ….
    τελικα σχεδον επεσε μεσα στις προβλεψεις ο φιλος ΣΕΙΡΙΟΣ…

    ΣΤΙΣ 9 / 5 / 2012 ΤΟ ΜΠΛΟΚ Ουρανιτσα και στην αναρτηση το ωροσκοπιο του κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ειχε γραψει μεταξυ αλλων…
    Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στον ΚΡΙΟ φερνει αυξηση στα Πατριωτικα και Εθνικιστικα κινηματα οπως αντιστοιχα και στα αριστερα κοινωνικα,Και εκεινο που πρεπει να ευχομαστε ειναι να μην ελθουν σε ανοιχτη συρραξη οι δυο τασεις..
    Σε αλλο σημειο εγραψε..Ρεαλιστικα μαζι με τον κ. ΤΣΙΠΡΑ και τον κ.ΚΑΜΜΕΝΟ συγκαταλεγεται στους νικητες των εκλογων και φαινεται πως……επεται συνεχεια..
    ΓΙΑ κ.ΤΣΙΠΡΑ εγραψε οσα περιπου γνωριζουμε ….και οτι οι μετοχες του συνεχως θα ανεβαινουν τουλαχιστον μεχρι το 2018..
    …………..
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ –Ο ΘΕΟΣ–ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ….ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ
    ΜΕ ΤΟΝ Π. ΚΑΜΕΝΟ…

    ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ..

    ΝΑΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    1. Μαριλένα, προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω σε μέντιουμ, καφετζούδες και λοιπούν προγνώστες. Με το ζόρι πιστεύω τους προφήτες.
      Αντίθετα ΠΙΣΤΕΥΩ στην πληροφορία, παρ΄ότι κρύβει μέσα της την υποκειμενικότητα.

  26. Γιατί παραπονιέστε ρε μάγκες ? περιμένατε τίποτα πιο ‘’ζωηρό’’ από τα γελάδια ?

    Τουλάχιστον τώρα που θα πέσει και ο πιο χοντρός φούτσος θα είναι κάπως πιο ‘’εύπεπτος’’ με το γέλιο που θα σκορπά άφθονο ο ‘’λεβέντης’’…..!!!! να δείτε που θα είναι και στην κυβέρνηση με τους ‘’Σορο-πιασμένους’’ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛωμενους οβραϊκους μπακλαβάδες…… ποιος είπαμε ότι τον έκανε ‘’promo’’ και τον χρηματοδότησε? Έλα μη ντρέπεστε….. μήπως τη λένε Ανγκελα και τα κωλομερια στα κάγκελα ?

    Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος !!!! τώρα που ο Ciprass θα τους πάει όλους επί δέκα γαμιωντας με τις συνταγές σε πακέτο από το Αμερικα εκεί να δεις πονο και τρεχάλα τα γελάδια…… έχετε δει γελάκι να είναι γρηγορότερο σε κατοστάρι από τσιταχ ? όχι? Ε θα το δείτε στην Ελλάδα !!!!!! μόνο εδώ τα γελάδια θα τελικιάζουν στα 150…… θα καταργήσουν τα άλογα στον ιππόδρομο και θα τρέχουν ελληνικά γελάδια !!!!! παγκόσμια πρώτη !!!!! ο γελαδοδρομος !!!!!!!!

    Ο μόνος τρόπος να ξυπνήσει αυτός ο αμόρφωτος και κοιμισμένος λαός είναι ο ανελέητος φούτσος….. τώρα λοιπόν που ξαναψήφισαν τον κατάλληλο οβριό , επιτέλους , θα έρθει η ολική κατάρρευση και η επανάσταση…… μόλις θα ανακοινώσουν λεφτά γιοκ αρα συντάξεις και μισθοί γιοκ τότε θα σημάνουν οι καμπάνες……

    Μέχρι τότε απολαύστε όλοι το νεοοθωμανικό …. οβραίικου τύπου (!!!!) και ‘’σκουπιστείτε’’ με μπόλικο ‘’λεβέντη’’ για επούλωση…….

    Ευτυχείτε……

    https://www.youtube.com/watch?v=AMEPZqI8H-s

  27. Μισό λεπτό για να καταλάβω για τι πράγμα μιλάμε εδω πέρα…είχες πληροφορια για χάλκευση αποτελέσματος απο τη Σινγκιουλαρ και τους “αρμόδιους” και έκανες ανάρτηση, νομίζω είχα γράψει και συμφώνησα με την πιθανότητα…όλοι -θέλω να πιστεύω- είμασταν υπέρ της αποχής. Η αποχή είναι σιγουρα αρκετά μεγαλύτερη απο ότι μας είπαν, την υπολογίζω κοντα στο 65%. Χαλκεύτηκε όπως και τα υπόλοιπα αποτελέσματα…Οι μεγάλοι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ η πιθανότητα να είναι σε μεγαλύτερο ποσοστο απο το 50% απο ότι τους δίνουν(οχι μεν τέλειο αλλα για τόση πλύση εγκεφάλου δεν είναι και άσχημα, επίσης υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι στο 30% απο ότι τους δίνουν δηλαδή 1,1 εκ λαμόγια και βολεμένοι με την κατάσταση ώς έχει συνολικά, που δυστυχώς υπάρχουν κοντα στα 2 εκ συνολικά)

    Τώρα την λες σε ποιούς…σε κάποιους που δεν εισβαλλαν στο κτίριο να τα κάνουν λαμπόγυαλο. Που δεν επηρέασαν το λογισμικό να δυσλειτουργήσει? Οσοι μπορέσαμε να κάνουμε πράγματα για την πατρίδα σε αυτό το στάδιο το κάναμε, υπάρχει και συνέχεια και θα έρχεται σιγα σιγα ή γρήγορα γρήγορα. Σε ειδικές αποστολές και σε αποτροπή πραγμάτων η δική σου ομάδα είναι έμπειρη και ειδικευμένη και θα έπρεπε να προσπαθήσει να αποτρέψει, εαν αυτό το θεωρείτε καταστροφή. Εγώ το θεωρώ νίκη που θα επιφέρει προσπάθεια αντιποίνων, αλλά θα μας ενδυναμώσει πιο πολύ γιατί αν κάτι ξυπνάει τον Ελληνα, είναι η αδικία που δέχεται. Και όλο αυτό μέσα απο τεραστια πλύση εγκεφάλου απο τα συστημικα μέσα και τα άλλα πρόβατα που είναι αισιόδοξα μόνο όταν είναι να κάνουν επιλογές καταστροφικές για τη χώρα, αλλά κατα τα άλλα κρίνουν τη ζωή που ζουν και τη βρίσκουν θλιβερή και γεμάτη δυσκολίες(και ποιος όμως κάνει επιλογές που συντείνουν σε αυτό?).

    Ειλικρινά μετά απο αυτό που έχεις πει και έχεις αναρτήσει την ηττοπάθεια, το ότι μόνο εσεις φαινεται να προσπαθείτε και ένα σωρό άλλα πράγματα, δεν τα καταλαβαίνω…μήπως σας είπε κανείς ότι οι πόλεμοι κερδίζονται με μια μάχη και χωρίς να ανοίξει μύτη ή κάτι τέτοιο? Η μήπως με τα χρόνια δεν είναι φανερό ότι έχουν αυξηθεί όσοι έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν το σύστημα και πως λειτουργεί ώστε να κάνουν ενέργειες που θα επιφέρουν το θάνατο του?Αν θέλεις να σκάψεις το έδαφος και είναι σκληρό, ο ιδρώτας σου είναι που θα το μαλακώσει. Εμένα προσωπικα και το 50-70% που κάναμε την προσπάθεια θεωρώ ότι μας προσβάλλει και μας αδικεί κάπου αυτό… Το κινημα για την επανάκτηση της Ελλάδας υπάρχει και ας μην το βλέπουμε συγκεκριμένα ακόμα και γίνεται όλο και πιο δυνατό. Το θέμα είναι να μην καταθέτουμε τα όπλα μετά απο κάθε μάχη επειδή δεν τελείωσε εκείνη τη στιγμή ο πόλεμος με νίκη μας…οι αρχαίοι μας πρόγονοι 10 ολάκερα χρόνια σπατάλησαν για μια κωλοπόλη…ο αρχαίος εχθρος μας πολεμάει χιλιετηρίδες τώρα…λακίζετε τόσο εύκολα ωρέ???

  28. Μην τολμησεις ξανα ραγια ελληνα εσυ που ψηφισες την καταδικη σου,να παραπονεθεις στο κισε της τραπεζας για τον ενφια.μην τολμησεις ραγια ελληνα να ξαναπαραπονεθεις στα καφενεια και στις πλατειες για περικοπες στη συνταξη σου.μην τολμησεις ξανα ραγια ελληνα νησιωτη να παραπονεθεις για τους τζιχαντιστες που ειναι ετοιμοι να σου σπασουν την πορτα του σπιτιου σου.μην σε ξανακουσω ραγια ελληνα,βολεμμενε,να λες τον τσιπρα αθεο, γιατι τον ψηφισες.μην σε ξανακουσω ραγια ελληνα να κλαιγεσαι στις λαικες,στα σουπερ μαρκετ,πως δεν εχεις να φας,γιατι τοτε θα σηκωθει το αιμα των προγονων.το αιμα της ελευθεριας κι εγω μαζι και δεν θα μεινει ενας!!!!!!!!!!ως εδω.φτανει η κλαψα.τωρα τα κεφαλια μεσα και ανασα!!!!!!

  29. Η επομενη ημερα μας βρηκε ως εξης:
    – ΠΑΤΡΑ: ΤΡΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
    – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
    – ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    – ΑΓΡΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ…

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ!!!!

  30. ΖΑΧΑΡΙΑ καλιστα κανεις και αποστασιοποιεισε απο μεντιουμ–καφετζουδες–προφητες….ειμαι μαζι σου. για αυτα…
    Εχω καταλειξει μονο στην Αστρολογια την οποια αντιμετωπιζω σαν Μετεωρολογικο Δελτιο και με πολυ …προσοχη φυσικα..
    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ..ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΄΄΄ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΄΄ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ..Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Η Σ.

    ΝΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ…

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  31. Εδώ παραποιούνται οι δημισκοπησεις, δε θα παραποιηθουν τα αποτελέσματα των εκλογών; Ποιος θα τους ελέγξει; Τώρα μάλιστα που ή singular ανηκει στο Ροτσιλντ; Αφελείς είστε.

  32. Εσας ολους που βριζετε τους συμπολιτες σας κ το παιζετε ειδικοι κ ειδημονες σε ολα πολυ θα θελα να σας παρω το κεφαλι με το πρωτο μπαμ

  33. εγω πως το φανταζομε σε εικονες αυτο το πραγμα…………………. ενα μπουλουκι απο μαλακες με 1 τον ο καθενας μακακιας στο εγγεφαλο γυρνουν σα ζομπι κι φοναζουν ζητο στους σιστιμικους τους ασπαζοντε θαρεις και ειναι εικονισματα κι αγριευουν αν πεισ εεεεεεεεεεεεε ξηπνατε ρεεεεεεεεεεε τι κανετε ????????? ορμαν να σε φαν να σε ξεσκισουν !!!!!!!!!!!!!! προβατακια μπεεεεεεεεεεεεεεεε οχλος ολοκλιρος κι σε ποδοπαταν !!! τι κανεις εσυ ???σικωνεσε απ κατω που σε πεταξαν με σπασμενα τα παντα !!!!!!!!!!!

  34. Η ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ, ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    Δημοσιεύθηκε: 21/09/2015 15:42 MakelarisComment: 0
    TSIPRAS-KAMMENOS1

    «Μη θριαμβολογείτε δήμιοι…

    Ο Μνημονιακός σας θρίαμβος είναι κάλπικος, ακριβώς διότι η ίδια η εκλογική κάλπη είναι κάλπικη…

    Και μόνο τα γιγάντια ποσοστά της αποχής καθιστούν τους μαθηματικούς δείκτες των εκλογικών αποτελεσμάτων πλασματικούς: Δίνουν μια στρεβλή και ψεύτικη εικόνα της πραγματικότητας…

    Επισημαίναμε στο άρθρο μας:

    Ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ: Πλυντήριο της Δεξιάς…

    «Είναι πιθανόν οι μνημονιακές δυνάμεις στο νέο κοινοβούλιο, μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, να αγγίζουν τα ποσοστά του 80%!!!

    Να συντρίψουν δηλαδή το ρωμαλέο λαϊκό ΟΧΙ του 62% στο δημοψήφισμα…

    Να, γιατί διέταξαν τις εκλογές οι ληστές και οι δήμιοι της ευρω-χούντας: Για να τσαλαπατήσουν εκλογικά το ΟΧΙ του ελληνικού λαού και να εδραιώσουν την αποικιοκρατική ομοιομορφία του ΝΑΙ στα Μνημόνια…

    Να, γιατί ο Τσίπρας προχώρησε σε εκλογές εξπρές: Εντολή του 4ου Ράιχ εκτέλεσε…

    Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιήθηκε ως όχημα «αριστερό» και «αντιμνημονιακό» για να ισοπεδωθεί το λαϊκό ΟΧΙ, να εμφανιστεί η ελληνική κοινωνία, μέσα από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ΑΠΑΤΗΣ, με τη στρεβλή εικόνα του ΝΑΙ στα μνημόνια, με τη στρέβλωση του μνημονιακού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ και παράλληλα να ξεπλυθούν ΟΛΕΣ οι δυνάμεις των δωσίλογων ανδρεικέλων…

    Και ακόμα: Να βγει από τον σκουπιδοτενεκέ και να νεκραναστηθεί η Δεξιά.

    Αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ διέπραξε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και το διέπραξε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ: Ως το νέο συνειδητό ανδρείκελο του 4ου Ράιχ…».

    Αυτός ο στόχος του 4ου Ράιχ και των ανδρεικέλων του με κυβερνητική αιχμή το ΣΥΡΙΖΑ επετεύχθη.

    Κατόρθωσαν, μέσα από την ΑΠΑΤΗ της τεχνητής πόλωσης και των μαθηματικών εκλογικών δεικτών, να εμφανίσουν ανάποδα την πραγματικότητα: Να εμφανίσουν την ελληνική κοινωνία, στρεβλά, σαν να αποδέχεται τα Μνημόνια, δηλαδή τη σφαγή της και τον αφανισμό της…

    Η πλασματική αυτή και άκρως διαστρεβλωτική εικόνα δεν θα διαρκέσει για πολύ. Πολύ σύντομα θα τιναχτεί στον αέρα. Η μνημονιακή βαρβαρότητα και η συνακόλουθη λαϊκή ΟΡΓΗ θα ανατρέψουν τάχιστα όλη αυτήν την εικονική εκλογική πραγματικότητα…

    Και είναι η ζωντανή πραγματικότητα της καταιγιστικής, μνημονιακής κακουργίας ο αποφασιστικός παράγοντας που κινεί τα πολιτικά μας πράγματα και ΟΧΙ οι εκλογικές κατασκευές των πλασματικών μαθηματικών ποσοστών

    Γι αυτό μη θριαμβολογείτε δήμιοι! Η Εκλογική σας πραγματικότητα στηρίζεται στην άμμο και πολύ γρήγορα θα ακουστούν οι σάλπιγγες της λαϊκής ΟΡΓΗΣ στο δρόμο: Σε μια άλλη, στην αυθεντική πραγματικότητα…

    Το κατοχικό καθεστώς με το ΣΥΡΙΖΑ στο νέο ρόλο του «αριστερού» ανδρείκελου, κατάφερε να προκαλέσει τέτοια απογοήτευση, μούδιασμα, σύγχυση και αμηχανία, που έσπρωξε πολλούς στην αποχή.

    Μέσα σε ένα μήνα οι καταστάσεις απογοήτευσης, σύγχυσης και αμηχανίας δεν μπορούν να «αναμασηθούν» και να μετουσιωθούν σε πολιτική σκέψη και στάση. Μοιραία στρέφονται στην αποχή ή ακολουθούν το νόμο της αδράνειας: παραμένουν στα ίδια σχήματα…

    Εδώ, βεβαίως, εμφανίζονται και οι δραματικές ατέλειες και ανικανότητες των δυνάμεων του ΟΧΙ και ιδιαίτερα της «ΛαΕ».

    Η «ΛαΕ» φαίνεται να μην έπεισε. Φυσικά ο χρόνος ήταν ελάχιστος, αλλά αρκετός εάν η «ΛαΕ» ήταν δυναμική, κινηματική και πολιτικά ξεκάθαρη.

    Το κυριότερο: Εάν βρισκόταν μπροστά από τα γεγονότα και ΟΧΙ στην ουρά τους.

    Η «ΛαΕ» όχι μόνο φωτογράφισε τα οπίσθια των γεγονότων (το είχαμε επισημάνει πολλές φορές), αλλά από την αρχή προκάλεσε, με τα καραγκιοζιλίκια της, τη δυσπιστία και εμφανίστηκε τραγικά αναξιόπιστη…

    Δεν μπορεί να καταψηφίζεις το Μνημόνιο και να στηρίζεις την κυβέρνηση του Μνημονίου…

    Το χειρότερο να διαχωρίζεσαι από αυτήν την κυβέρνηση όταν αυτή σε πετάει ΕΞΩ με τις εκλογές –εξπρές…

    Τέτοιες χοντρές αντιφάσεις, στα μάτια του λαού φαντάζουν σαν καραγκιοζιλίκια, δεν πείθουν για τη πολιτική σου σοβαρότητα…

    Το λαϊκό ένστικτο δεν λαθεύει. Το να δημιουργείς ένα κοινοβουλευτικό ΣΥΡΙΖΑ νούμερο δύο, με παλινωδίες, κραυγαλέες αντιφάσεις, αμφισημίες και με ξύλινες ρητορείες, τότε δεν σε ακολουθούν οι μουδιασμένοι, σαστισμένοι και απογοητευμένοι από το ΣΥΡΙΖΑ ψηφοφόροι.

    Φυσικά αυτή η «αριστερή» πλαδαρότητα και η απόδραση από τα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, η «ΑΠΟΧΗ» από αυτά που καίνε και συσσωρεύουν τη λαϊκή ΟΡΓΗ όπως είναι το «μεταναστευτικό», «σπρώχνει» ένα μέρος της λαϊκής ΟΡΓΗΣ στη Χρυσή Αυγή…

    Θα βγει, μήπως, πάλι ο Μπογιόπουλος να χαρακτηρίσει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και αυτούς φασίστες;

    Ας κοιτάξει πρώτα τα ποσοστά της στους ανέργους και στα στρώματα των πληβείων…».

    Αύριο κλαίμε για την Ελλάδα

    Το παραπάνω γράφτηκε από το resalto και πολλά από αυτά που γράφει τα επικροτούμε. Επιπρόσθετα έχουμε να σημειώσουμε ότι πιθανόν πάλι χθες τη νύχτα στο Μαξίμου να είχαν κηδεία. Όπως τους είχε συναντήσει ο Βαρουφάκης να κλαίνε τη μοίρα τους, τη νύχτα που ο περήφανος Λαός είπε το μεγάλο ΟΧΙ.

    Αυτή τη φορά πολλοί από αυτούς που είπαν ΟΧΙ, να μην πήγαν καν να ψηφίσουν η να κάθισαν στα σπίτια τους. Απογοητευμένοι, θυμωμένοι, αγανακτισμένοι, τρελαμένοι. Και έχουν δίκιο.

    Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδος. Αγώνας δύσκολος που θα έρθει μέσα από αίμα, πληγές, πίκρες, ανάσες δύσκολες και συνεχείς για εισπνοή οξυγόνου για να μην σκάσουμε από τη μπόχα, τη δυσωδία, την θηλειά που έβαλαν στο λαιμό του πολίτη.

    Να ξέρουν όμως. Για τα εθνικά εγκλήματα πάντα υπάρχει τιμωρία.

    Σ.Χ

  35. Ο Ιωνάς, η Νινευή και οι Νινευίτες δεν αφορούν κανέναν Έλληνα! Εκτός αν το σχόλιο αφορά τις εκλογές του Ισραήλ, οι οποίες από ότι θυμάμαι δεν έγιναν εχθές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *